Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μνμ από λιλιτάκι "Ενημέρωσε και το φόρουμ!Έσπασαν τα νερά στις 9:30 αλλά λίγο λίγο και μόλις φτάσαμε νοσοκομείο δε σταμάταγαν με τίποτα μου έβαλε τεχνητούς αλλά ζοριζόταν ο μικρός και είχε τυλιχτεί με το λόρο οπότε με έβαλε με καισαρική!! Το αγοράκι μου είναι κουκλί!"

αχ Χριστε μου ακομα δεν το πιστευω!!! το λιλιτακι μας εχει το μωρακι της αγκαλια!!! 2 οι πριγκιπες στην παρεα μας τωρα και περιμενουμε και τον 3ο ακους μαρμιν???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μαρμινουλα σειρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι Πέπσι μου ανυπομονώ αλλά περισσότερο αγωνιώ για το μωράκι μου να είναι καλά και να το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα!!! το λιλιτακι εστειλε μηνυμα στο ffacebook αλλα μολις μου εστειλε και στο κινητο:P ολα πηγαν μια χαρα! γεννησε στις 2 και 10 με καισαρικη και ολικη ναρκωση το μωρακι ειναι πανεμορφο :P:p:p και το βαρος του 4.190 παρακαλω οσο ειναι περιπου το δικο μου μωρο τωρα;)
Μνμ από λιλιτάκι "Ενημέρωσε και το φόρουμ!Έσπασαν τα νερά στις 9:30 αλλά λίγο λίγο και μόλις φτάσαμε νοσοκομείο δε σταμάταγαν με τίποτα μου έβαλε τεχνητούς αλλά ζοριζόταν ο μικρός και είχε τυλιχτεί με το λόρο οπότε με έβαλε με καισαρική!! Το αγοράκι μου είναι κουκλί!"

Καλημέρα!Ξύπνησα να δω τα νέα από το Λιλιτακι!Τι καλά!,Το κουκλάκι!μια χαρά παιδαροςΛιλιτακκι μου να σου ζήσε να είναι.πάντα γερό και ευτυχισμένο :-D

Φαντάζομαι τη χαρά που θα έχει!θα πετάει στα ουράνια!

Μαρμιν μου σειρά σου!σύντομα να κρατάς και εσΥ τον μπέμπη σου αγκαλίτσα!

ξαναεπεστρεψα....!!Μου φτιαξατε τη μερα παντως με τα νεα που διαβασα!!!

Καθε μερα να ξυπναμε με τετοια ευχαριστα!!

Μαριουλα τι κανει ο πριγκιπας σου??Πιστευω να ειναι υσηχο μωρακι !

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα,μπηκα τωρα και ειδα τα ευχαριστα. να σου ζησει λιλιτακι,πατα γερο και ευτυχισμενο.

μαρμιν ρωρα η σειρα σου,ατε οσο φευγεται μια μια ερχεται και μενα η σειρα μου βεβαια περιμεω και τη λουνα αλλα οσο να ναι πλησιαζω και γω.

τι καλα τωρα ο πριγκιπας εχει παρεα αλλο εα κουκλακι. αραγε πηρε τα ματια απο το λιλιτακι μας;

Έκανα τζάμια, ξεσκόνισα, σφουγγάρισα τώρα μαγειρεύω και μετά θα βγω τσάρκα. Θα πάω h&m που είπε η πέπσι για χριστουγεννιάτικη στολή για τον μπέμπη και σε κάτι άλλες δουλίτσες και φυσικά ενδιάμεσα και περπάτημα και όπου με βγάλει. Όπως είπε και η Λούνα μπας και αγανακτήσει και βγει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τι συγκινηση πρωινιατικα!!!!!όλα πηγαν καλα...Δοξα τον Θεο!!!!αντε μαρμιν να περνουμε σειρα...καλημερα στην παρεα!

το πριγκηπακι εχει παρεουλα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...