Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρα Τιγκερ!

Για την ακρίβεια χθες 10:20 έστειλε μνμ στη Μαριούλα ότι της έσπασαν τα νερά. Από τότε δεν ξέρουμε τι γίνεται πιθανολογούμε ότι γέννησε μετά από τόσες ώρες. Η Μαριούλα της έστειλε μνμ αλλά είχε κλειστό το κινητό. Είπε πάντως πως μόλις το ανοίξει θα της τηλ και θα μας γράψει εδώ τα νεα!

θα περιμένουμε να μας πει!!!!

:P

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!! το λιλιτακι εστειλε μηνυμα στο ffacebook αλλα μολις μου εστειλε και στο κινητο:P ολα πηγαν μια χαρα! γεννησε στις 2 και 10 με καισαρικη και ολικη ναρκωση το μωρακι ειναι πανεμορφο :P:p:p και το βαρος του 4.190 παρακαλω οσο ειναι περιπου το δικο μου μωρο τωρα;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα!!! το λιλιτακι εστειλε μηνυμα στο ffacebook αλλα μολις μου εστειλε και στο κινητο:P ολα πηγαν μια χαρα! γεννησε στις 2 και 10 με καισαρικη και ολικη ναρκωση το μωρακι ειναι πανεμορφο :P:p:p και το βαρος του 4.190 παρακαλω οσο ειναι περιπου το δικο μου μωρο τωρα;)

αχ τι καλά!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

1412844gdjdmrjlmh.gif

lillitaki μου, να σας ζήσει!!!!πάντα με υγεία!!!

το συναίσθημα πρέπει να είναι απίστευτο...

χαίρομαι πολύ για σένα!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Μόλις μπήκα για να σας πω τα ίδια αλλά με πρόλαβε η Μαριούλα! Δηλαδή είναι σαν ενάμιση μηνών μωράκι:tongue:

καλημερα χαρα μου σου εστειλε στο κινητο?:Pχαχα μαλλον το δικο μου ειναι σαν νεογεννητο μωρακι;) αφου τοι καημενο γεννηθηκε 2.700:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Δηλαδή Μαριούλα της Λιλι είναι σαν το δικό σου τώρα; Πωπωπω! Δε φαντάζομαι να έβαλε και φωτο στο φεις;

το δικο μου δεν ξερω ακριβως αλλα ειναι ποανω απο 4200 πανω κατω ιδια θα ειναι ομως:P οχι δεν εβαλε φωτο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μνμ από λιλιτάκι "Ενημέρωσε και το φόρουμ!Έσπασαν τα νερά στις 9:30 αλλά λίγο λίγο και μόλις φτάσαμε νοσοκομείο δε σταμάταγαν με τίποτα μου έβαλε τεχνητούς αλλά ζοριζόταν ο μικρός και είχε τυλιχτεί με το λόρο οπότε με έβαλε με καισαρική!! Το αγοράκι μου είναι κουκλί!"

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα!!!!!!!!!!!

Καλε γεννησε το λιλιτακι μας??Τελεια!!!!

Να σου ζησει λιλι μου και να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο!!!!!!!Θα πεταει σε πελαγη ευτυχια ειμαι σιγουρη ....!!!Τοσα χρονια και επιτελους κραταει αγκαλια το ονειρο της ..Με το καλο να συμβει σε ολες μας!!

αντε μαρμιν η σειρα σου τωρα ....κανε τζαμια ξεσηκωσε το σπιτι ολο που θα παει θα ζοριστει ο μικρος και θα πει "ας στο καλο να βγω να κοιμηθω λιγο με την υσηχια μου γιατι η μαμα μου με εχει ταραξει στις δουλειες" ...χιχιιχιχι!!

Φιλακια σε ολες για την ωρα ...να πιω το γαλα μου και μετα τα υπολοιπα!!!

fHaOp2.png

πρωι πρωι ορεξη που την εχεις χαρα μου!:P

Αν τα αφήσω Μαριούλα μου μπορεί να μην προλάβω καν να τα κάνω. Έπειτα σκέφτομαι πως εαν είναι όλα έτοιμα ίσως το πάρει απόφαση και ο δικός μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...