Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιλιτακι μου ηρθε η ωρα να κρατησεις το πισπιριγκι σου αγκαλιτσα! απιστευτο!!!:Pολες μας προσευχομαστε για σενα και τον πριγκηπα σου!!! με το καλο γλυκια μου και με εναν πονο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχχχχχ!!!!!! τι ωραια να βοηθησει ο θεος να ερθει γρηγορα και ευκολα το πισπιριγκι γερο στην αγκαλια της μανουλας που τοσα χρονια το περιμενει!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

της ειπα να μου στειλει μηνυμα ο,τι ωρα και να 'ναι..αλλα εχει κλειστο το κινητο της,οταν το ανοιξει πιστευω πως θα μου στειλει! γμτ να μην το δω εγκαιρα που ειχα τα αυτια μου κ δεν ακουσα το μηνυμα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τοσο γρηγορα??? δεν νομιζω, οχι βεβαια οτι αποκλειεται. Θα προσπαθησω κι εγω να ξυπνησω πρωι να δω. Marioula θα μας γραψεις εδω αν εχεις νεα???

ναι χαρα μου θα σας γραψω,η αδερφη του αντρα μου της επασαν τα νερα κ μεσα σε μια ωρα γεννησε:P

αχχ σας παρακαλω στειλτε μου κι εμενα μηνυμα.........

εγω δεν εχω καν το κινητο της:(:(ΜΑΡΙΟΥΛΑ αν μιλησεις εστω και αυριο δωστης της ευχες μου!!

εννοειται καντυ μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μωρε εγω το εχω το τηλ. αλλα καλυτερα αυριο να της μιλησει μονο η marioula και αν ειναι ξεκουραστη να την παρουμε κι εμεις!!! Εγω πρωτη μερα δισταζω....marioula εσυ θα μας πεις ποτε ειναι καλυτερα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μωρε εγω το εχω το τηλ. αλλα καλυτερα αυριο να της μιλησει μονο η marioula και αν ειναι ξεκουραστη να την παρουμε κι εμεις!!! Εγω πρωτη μερα δισταζω....marioula εσυ θα μας πεις ποτε ειναι καλυτερα!!!!!

χαρα μου εξαρταται απο το χαρακτηρα της καθε κοπελας εμενα ας πουμε μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που γεννησα να μοιραζομαι την χαρα μου με τις φιλες μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μου εξαρταται απο το χαρακτηρα της καθε κοπελας εμενα ας πουμε μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που γεννησα να μοιραζομαι την χαρα μου με τις φιλες μου:P

εννοειται!!! αλλα για σιγουρα μιλα πρωτα εσυ και δωσε το πρασινο φως:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

οποια και να μιλησει να της δωστε τις ευχες μου!!!!!

και θα περιμενω μηνυμα να μου πειτε οτι ολα πηγαν καλα!!!!αχχχ μακαρι να εχει ηδη γεννησει και να ειναι ολα καλα!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...