Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ναι ο «πρώην»…….μόλις με γνώρισε και χωρίς να πάρει ιστορικό.

Ο «νυν», παρόλο που είναι ειδικός σε λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση, όταν είδε το ιστορικό μου και το πάκο με τις εξετάσεις, ούτε που το ανέφερε. Δεν έχει λόγο να με βάλει χειρουργείο. Τα βλέπει όλα πεντακάθαρα.

Τεστ έκανα αυτές τις ταινίες από το internet……να χαμε να λέγαμε……..ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ !! Γιατί αυτές που το κάνουν νωρίτερα και δείχνει………γκρρρρρρ.

Δεν έχω ελπίδες κορίτσια, ήδη πονάει πολύ η κοιλιά μου από προχθές. Αν κόψω και τα utrogestan θα μου έρθει………

καταρχην γιατι περνεις ουτροτζεσταν? λογω σπερματεγχυσης?

το δικό μου ιστορικό το ξερεις??πριν απο 2 χρονια περιπου (μετα τον γαμο) αρχίσαμε τις προσπάθειες...να μην στα πολυλογώ περάσε 1 χρόνος και παραπάνω και μεςι τίποτα...κάνουμε εξετάσεις και βγαίνουν όλες τέλειες - τονίζω - όχι καλές....ΤΕΛΕΙΕΣ...μου λέει η γιατρός μου το μόνο που μας μένει ειναι να κάνουμε μια υστεροσκόπιση να δουμε τι γινεται μέσα στην μήτρα γιατι με τον υπερηχο δεν φαίνεται κατι (ούτε η σαλπιγγογραφία έδειξε κάτι....)επειδή όμως ήταν σχετικά μικρό το χρονικό διάστημα ειπαμε να περιμένουμε να κλείσω τα 2 χρόνια προσπαθειών και μετά να μπω χειροθργειο....το αποτελεσμα ήταν 1,5 εκ πολύποδας ενδομητριου και εγκυμοσύνη τον ακριβώς επόμενο μήνα...!!!

να σου πω οτι έπερνα παλιά αντισυλλιπτικά και οτι ειχα ως σύμπτωμα καφέ υγρά πριν την περίοδο...παρ'όλα αυτά δεν έχει πάντα συμπτώματα ο πολύποδας....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις έχει κι είπα να μπω.

Λία μου, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει μέσα μας. Από την άλλη τόσα χρόνια τώρα μάθαμε να διαβάζουμε τόσο καλά το σώμα μας που είναι δύσκολο να πέφτουμε έξω.....Εγώ είμαι σίγουρη πως αν μείνω, θα το καταλάβω πριν την καθυστέρηση......

Το σπερμοδιαγραμμα σας πώς είναι;

Κορίτσια, εγώ νομίζω πως το δικό μας δεν είναι πολύ καλό ό,τι και να λένε οι γιατροί.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δεν ξέρω ακριβώς. Απλά μού φαίνεται πως θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είναι 30% / ml και 45% κινητικότητα. Επίσης έχει 92% ανώμαλες μορφές....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ντεππα, περιμένω σε πμ το τηλ του Ζηκόπουλου.

Κορίτσια, χθες ήμουν πάλι χάλια. Με πήραν τα κλάματα ξανά.....Σήμερα είμαι καλύτερα. Πότε θα σταματήσουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

οχι οτι το κατεχω αλλά θα πω και γω μια γνωμη έστω και χαζή...το 45% κινητικοτητα νομίζω ειναι μια χαρα γιατι ο αντρας μου ειχε 55% (για την πρωτη ώρα μιλάμε πάντα) και ειναι καλό μας είπαν...το 45 δεν ειναι μακρια...το 30% της ποσοτητας δεν το πολυκαταλαβαίνω...εννοεις 30.000.000/μλ...αν ναι ειναι καλο γιατι θυμαμαι που ο γιατρος μας ειχε πει οτι μενεις με 20.000.000 τώρα για τις ανώμαλες μορφες αρκετες μου φαίνονται...μόνο σε εναν γιατρό εχετε παέι???σε ουρολόγο πήγατε?

28xYp3.png

Ναι, έχουμε πάει σε ουρολόγο. Είχε πάρει και θεραπεία γιατί παλιότερα ήταν χειροτερα. Είχε 19 εκατ/ μλ και 34% κινητικότητα. Μετά από θεραπεία έφτασε στις τιμές που σου είπα. Το τελευταίο το έκανε στο Μαστρ τώρα που κάναμε την εξωσωματικη. Ο μαστρ.....μας είχε πει πως αν δεν ήταν η ηλικία μου στη μέση θα μας έλεγε να προσπαθήσουμε μόνοι μας....

Ο ουρολόγος την τελευταία φορά που μας είδε είπε πως είναι καλό.......Τι να πω; Κι εμένα αυτές οι ανώμαλες μορφές με προβληματίζουν.....Οπως και να έχιε, τι το σκέφτομαι; Σαμπως θα μείνω μόνη μου; Πάλι εξωσωματική θα κάνω......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

γεια σας κορίτσια και από εμένα..

δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι αλλά θα μπορούσε να παιρνέ συμπληρώματα που δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό και όπως και να έχει θα του κάνει καλό

το πολύποδα δεν μπορούν να τον δουν με το υπερηχογράφημα?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

δεν ξερω ρε κοριτσι...ειδικοί ειναι κάτι θα ξέρουν...πάντως το δικό μας σπερμοδιάγραμμα είχε 5% ανώμαλες μορφές...μήπως να πας και πουθενά αλλού για ακόμη μια γνώμη???και αν σου πει και ο 3ος το ίδιο...μπορεί απλά να μην παίζει και τόσο ρόλο...

μαρτζι θα σε μαλώσω...δεν θέλω απαισιοδοξία!!!όλα θα παν καλά...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

τινκερμπελ καποιος φορες φαίνεται κάποιες (οπως στην δική μου) όχι...σου λέω ούτε στην σαλπιγγογραφία δεν φάνηκε...

τραγικό..να κάνεις τόσες εξετάσεις και να σου λένε ότι δεν έχεις τίποτα..και ειδικά σαλπιγγογραφία και μετά να σου λένε έχεις ένα μικρό πολύποδα..:confused:

ευτυχώς όμως στη περίπτωση σου που το ανακαλύψατε και αμέσως έμεινες και εγκυούλα..:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι τελος καλό όλα καλά...δεν με πειράζει...το άφησα και λίγο στην Παναγία όσο δεν ήξερα ΄τι γινόταν....έλεγα οτι θα μου το στείλει οταν θα είμαι έτοιμη....ελπίζω να το σκέφτηκε καλά...

28xYp3.png

Πάντως, όπως τον περιγράφεις βρε ντέπα, μού φαίνεται πολύ καλός. Ελπίζω, αν πάω, να έχω τις ίδιες εντυπώσεις με σένα. Στείλε μου το κινητό του και πες μου σε παρακαλώ πόσα τον πλήρωσες την πρώτη επίσκεψη από την στιγμή που δεν έγινε ραντεβού μέσω νοσοκομείου . Σε έστειλε σε αυτόν κάποιος γνωστός σου και σε πρόσεξε τόσο ή πηγες στο άσχετο;

Μία φίλη μου 40 χρονών που πήγε σε αυτόν μού ειπε πως της έκανε άσχημη εντυπωση. Αυτή είχε κάνει στον Μαστρ....την πρώτη της και πέτυχε, αλλά απέβαλλε στην 8η εβδομάδα. Μετά πήγε στον Ζ........Τού είπε για την πρώτη της εξωσωματική και υτός της είπε πολύ ψυχρά πως έτυχε και πέτυχε και πως σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο να ξαναπιάσει.....Εκλαιγε αυτή με μαυρο δάκρυ......Ξαναπήγε στον Μαστρ..... και τώρα είναι έγκυος στον 5ο μήνα. Σκέφτομαι λοιπόν μην με αντιμετωπίσει και μένα έτσι, γιατί κι εγώ τα έχω τα χρονάκια μου (37 ) και πέρα από αυτό έχω κι ένα βεβαρυμένο ιστορικό. Οπως και να έχει, θα τον δω και θα σου πω εντυπώσεις, γιατί ο καθένας σχηματίζει την δική του άποψη.....

η αληθεια ειναι πως εμεινα πολυ ευχαριστημενη και πριν μαθω το αποτελεσμα τον ευγνωμονουσα γιατι μου φερθηκε αψογα αλλα για να ειμαι ειλικρινης εγω δεν εχω κανενα ωφελος ουτε να κατηγορησω αδικα καποιον αλλα ουτε και να τον παινεψω αν δεν ειναι καλος ολα αυτα που λες τα ειχα ακουσει κι εγω οτι εχει ενα κολημα με την ηλικια και με τα κιλα και οτι καποιες περιπτωσεις τις υποτιμα μαλιστα το ειχα διαβασει απο κοπελες που ειχαν παει και το εγραφαν στο φορουμ και μπορει απο ηλικια να μην ειχα προβλημα αλλα τα κιλακια μου τα εχω:oops:οταν λοιπον αυτη η φιλη μου πηγε το εμαθα μετα την εμβρυοματαφορα της και την ρωτησα πως συμπεριφερεται γενικοτερα και για ολα αυτα που ειχα διαβασει και μου ειπε''εγω ειμαι 40 χρονων και με 30 κιλα παραπανω δεν μου ειπε κουβεντα'' το συζητησαμε λοιπον και καταληξαμε οτι λογω κρισης δεν θα εχει την τοση δουλεια οσο ειχε παλιοτερα και ισως γι αυτο πλεον να μην αναφερει κατι οταν πηγα λοιπον πρωτη φορα τον ειχα παρει στο κινητο και του ζητησα ραντεβου αμεσα και με ειδε το ιδιο απογευμα το μονο που με ρωτησε καποια στιγμη ειναι αν εχω ξεκινησει να προσεχω την διατροφη μου και εγω η γουρουνα του λεω οχι ε το μονο που ειπε ο χριστιανος ηταν''καλο θα ειναι να αρχισεις να την προσεχεις απο εδω και περα'' στην πρωτη επισκεψη ειδε ολες μας τις εξετασεις μου εγραψε τι φαρμακα χρειαζομουν και τι επιπλεον εξετασεις ηθελε αυτος η αληθεια ειναι οτι δεν μιλαει πολυ απο μονος του δηλαδη δεν καθεται να σου αναλυσει το θεμα αν εχεις αποριες ομως μπορεις να τον ρωτησεις μου εδωσε γραπτως ολες τις οδηγιες τις εξωσωματικης αναλυτικα και το πρωτοκολλο που θα ακολουθουσα επισσης εγω τον ρωτησα τι του χρωσταω και μου ειπε 50? την δευτερη φορα τον πηρα παλι 12 το μεσημερι και μου εκλεισε για 7 το απογευμα ειχα τα φαρμακα στα χερια μου και τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις τα ειδε μου ειπε οτι ειναι ολα καλα και μου ανοιξε φακελο ειπε οταν αδιαθετησω και εφοσον ειμαι ετοιμη και θελω ξεκιναμε αμεσα πηγα να του δωσω παλι χρηματα και μου ειπε οχι τον ρωτησα για το ποσο θα κοστησει η ολη διαδικασια και μου ειπε περιπου 650? παλι τα λογια του ηταν λιγα και θεωρουσα οτι ειναι πολυ ψυχρος μετα αφου αδιαθετησα και ξεκινησαμε να μιλαμε τηλεφωνικα μου ειπε οτι την 6η μερα θα ηθελε να μου κανει ο ιδιος τον υπερυχο του λεω λοιπον κι εγω μα σε σας θα ερθω ετσι κι αλλιως γιατι ο γιατρος που πηγαινα στην Ηγουμ ηταν κλειστα Σαββατο μου λοιπον γελοντας ''παλι στην αναγκη μου επεσες''εκει τα εχασα ηταν σαν να μιλουσα με αλλον ανθρωπο μετα οπως σου ειπα πηγαμε Σαββατο ηταν αλλο ενα ζευγαρι ειχαμε κανονισει την ωρα ηρθε μας εκανε τους υπερυχους εκει του εδωσα απο μονη μου 50? γιατι ηταν Σαββατο και ηρθε αποκλειστηκα για εμας αφου μετα εφυγε μαζι μας τον ειδα δηλαδη μετα μιλουσαμε μερα παρα μερα στο τηλεφωνο μεχρι την ημερα της ωολληψιας εκει ειδα εναν αλλον ανθρωπο :shock: το πως με περιποιηθηκε...ουτε σε ιδιωτικο να ημουν εκει γνωρησα και τον εμβρυολογο με το που τελειωσε και με ξυπνησε ο ιδιος τα εχασα αυτος μαζι με τον εμβρυολογο με μετεφεραν στο φορειο ο ιδιος με πηγε στην αιθουσα ανανηψης μετα που πονουσα και φωναζα ειχε ερθει ο ιδιος και καθοταν πανω απο το κεφαλι μου μεχρι να ερθει η μαια να μου κανει παυσιπονη μετα επειδη ζαλιζομουν ο ιδιος παλι με μετεφερε απο το φορειο σε κρεβατι για να εχω πιο ψιλα το κεφαλι μετα εβαλε αλλη μεσα για ωολληψια και ερχοταν συνεχεια ο εμβρυολογος και με ρωτουσε πως ειμαι και αν χρειαζομαι κατι τετοι περιποιηση ουτε σε ιδιωτικο σου λεω μετα μολις τελειωσε ο ορος και βγηκα μας πηρε ο εμβρυολογος πρωτα στο γραφειο του να μας ενημερωσει και μετα παμε στον Ζηκ και με πιανει απο τους ωμους και μου λεει ''πονανε ωρε τα παλικαρια'' σου λεω η συμπεριφορα τους ηταν αψογη μετα πηγα για την εμβρυομεταφορα πηγε ο ιδιος και μουεφερε ηρεμιστικο εκανε την πλακα του με πειραζε μου ελεγε αντε εσενα σε εχω σιγουρη ολη την Ηγουμ εχω γκ@στρωσει μετα που εβαλε ο ιδιος καθετηρα μου πιεζε την κυστη για να αδειασει καλα μου ελεγε ποσο ειχες πιει θα γεμισεις ολο το δοχειο πηγε ο ιδιος και το αδειασε τι να πω εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη και ειλικρινα θελω να συνεχησω μαζι του μεχρι το τελος αυτη η φιλη μου ειχε 3 ωοθυλλακια το ενα γονιμοπποιηθηκε και τωρα ειναι 5 μηνων δεν συνεχησε στον ιδιο πηγε σε αλλον γιατι θεωρει οτι ασχοληται πολυ με τις εξωσωματικες και δεν θα τις εδεινε σημασια αν και εγω ειχα συναντησει πολλες νεες κοπελες που δεν ειχαν κανει εξωσωμ αλλα πηγαιναν σε αυτον να γεννησουν γιατι του ειχαν εμπιστοσυνη και να σου πω την αληθεια κι εγω του εχω εμπιστοσυνη μπορει στα 2 πρωτα ραντεβου να σκεφτηκα οτι αν ειχα χρηματα να παω σε ιδιωτικο δεν θα ξαναπατουσα εκει αλλα τελικα αποδειχτηκε πως εκανα λαθος.αυτο ηταν η δικη μου εμπειρια και μεσα απο αυτην σχηματησα την δικη μου γνωμη μπορει καποια αλλη κοπελα να εχει αλλη εμπειρια και να εχει σχηματισει αλλη γνωμη μια κοπελα που τον γνωριζει 4 χρονια εχει να πει τα καλυτερα κι ενω εγω τις ελεγα στις αρχες οτι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη γιατι αισθανομαι οτι αδιαφορει μου ελεγε δεν ειναι ετσι τον ξερω χρονια και θα δεις που αν τον γνωρησεις κι εσυ θα δεις οτι ειναι πολυ καλος και οντως ειχε δικιο.εγω δεν ειχα κανεναν γνωστο μου εδωσε αυτη η φιλη που ειχε παει το κινητο του τον πηρα και πηγα ουτε με ρωτησε που το βρηκα ουτε τιποτα.οσο για το αλλο θεμα που ανεφερες σου λεω οτι εχεις απολυτο δικιο να αισθανεσαι ετσι εγω ξερεις πολυ καλα οτι δεν κλεισει χρονο που που αρχησα να προσπαθω για μωρο ημουν τυχερη που μεσα απο την ανυπομονησια μου αρχησα να το ψαχνω τοσο νωρις ημουν ατυχη που επεσα σε εναν γιατρο σαν τον Σοφ....τη ο οποιος ηταν μια μεγαλη απατη και το μονο που καταφεραμε ηταν να χασουμε τοσο χρονο αλλα ναι δεν μπορουσα να βλεπω στον δρομο γυναικιες με την κοιλια εκει περα η με καροτσακια σε σημειο που δεν ηθελα να βγαινω απο το σπιτι απο 15 χρονων ονειρευομουν ποτε θα κανω παιδια δουλευα και τον ελευθερο χρονο μου πηγαινα και κρατουσα μωρα γιατι αυτο ηταν που παντα ηθελα να φροντιζω μωρα αλλες λενε καλα δεν σιχαινεσαι δεν σου σπανε τα νευρα......εγω στα 20 μου σπουδαζα και αντι να βγαινω με φιλες και να διασκεδαζω και να χαιρομαι την φοιτητικη μου ζωη κρατουσα μωρα την νυχτα και ξενυχτουσα για να ξεσκατησω και να τα ταισω αφου αυτο μου αρεσε με αυτο χαιρομουν και ναι οταν καθηστερουσε το ονειρο μου να γινει πραγματικοτητα εγω απογοητευομουν και ελεγα μια ζωη θα μεινουμε οι δυο μας και τι νοημα θα εχει η ζωη μας και ολα αυτα που σου λεω κατα καιρους δεν στα λεω ουτε για να σε προσβαλω ουτε για να σε μειωσω ουτε για να σε στεναχωρω αλλα για να σε ταρακουνησω μην αφηνεις τον χρονο αλλο να περασει αυτο θελεις πολυ και με αυτο πρεπει να ασχοληθεις χεσε ολους τους αλλους αυτο θελεις και σ αυτο πρεπει να επικεντρωθεις ωσπου να το πετυχεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι τελος καλό όλα καλά...δεν με πειράζει...το άφησα και λίγο στην Παναγία όσο δεν ήξερα ΄τι γινόταν....έλεγα οτι θα μου το στείλει οταν θα είμαι έτοιμη....ελπίζω να το σκέφτηκε καλά...

Μόνο Αυτή ξέρει..

Πραγματικά κορίτσια πιστεύω ότι ο καθένας μας έχει ένα σταυρό..

ελπίζω ο δικός μου σταυρός να είναι αυτός..θα έρθει σύντομα το θαύμα για όλες μας..πρέπει να το πιστέψουμε...

ακούμε τόσα και τόσα καθημερινά..μακάρι να έχουμε υγεία εμείς και αυτοί που αγαπάμε..

1533345xcnw09g7xt.gif

Ντέπα, τι να πω....Εντυπωσιάζομαι!Μακάρι να είναι όπως τα λες και να βοηθήσει όλα τα κορίτσια που πάνε σε αυτόν. Δεν παίρνω ομως ελπίδες......Βρίστε με, μουτζώστε με, αλλά με τόσα που πέρασα φοβάμαι και δεν παίρνω ελπίδες. Για τον Μαστρ....μού μίλησε το πιο δικό μου άτομο και με προέτρψε να πάω εκεί. Τα καλύτερα άκουσα κι εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη. Οχι επειδή το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, αλλά γενικώς δεν αισθάνθηκα να με προσέχουν ιδιαίτερα. Σαν κάτι μέσα μου να μού έλεγε πως κάτι δεν κάνουν σωστά.....Τι να σας λέω τώρα.....Οταν τα είπα αυτά που είδα και έζησα στο πολύ δικό μου άτομο που έμεινε 2 φορές σε αυτόν έγκυος, έπεσε από τα σύννεφα. Είναι, μού είπε, σαν να περιγράφεις άλλο κέντρο. Σου την έκαναν την τάδε εξέταση;, με ρώτησε! Οχι, η απάντηση. Σου έκαναν τούτο ή εκείνο; Οχι, η απάντησή μου. Τι να πω; Εγώ είμαι άτυχη και δεν με περιποιουνται όπως πρέπει; Γιαυτό δεν παίρνω ελπίδες για κανέναν.....Πηγαινω η καημένη με τόσα όνειρα και μού τα γκρεμίζουν. Δεν σας κρύβω πως φοβάμαι την δεύτερη προσπάθεια περισσότερο από την πρώτη. Κι αυτό γιατί μόνο μελαγχολία που δεν έπαθα τώρα....Αν δεν πετύχει και η επόμενη, τι θα κάνω.....Φοβάμαι και τις τόσες ορμόνες.....Πιο πολύ φοβάμαι πώς θα αντιδράσω σε μία ενδεχόμενη αποτυχία....( όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι )........

Πριν από 3 χρόνια που έκανα το εξωμήτριο τόσο πολύ δεν στενοχωρέθηκα. Τότε έλεγα "θα ξαναμείνω" , "αφού έμεινα, θα ξαναμείνω"................Οσο ο καιρός περνούσε και μού συνεβαινε το ένα μετά το άλλο, έλεγα πως η εξωσωματική είναι η τελευταία μου ελπίδα. Τώρα που την έκανα και απέτυχα, κόπηκαν τα φτερά μου......Ναι, θα κάνω τη δεύτερη. Μπορεί να είμαι τυχερή......Αν δεν είμαι όμως πάλι; Πώς θα αν΄τεξω μετά στην σκέψη πως μπορεί να μην καταφέρω να κάνω ποτέ παιδί. Και μην μου πείτε ότι θα συνεχίσω να προσπαθω, γιατί δεν θέλω να αφιερώσω τη ζωή μου σε γιατρούς, νοσοκομεία, ενέσεις και εξετάσεις.

Ενα μωρό θέλω. Και έχω παιδευτεί πάρα πολυ για αυτό....Δεν άφησα το χρόνι να φύγει....Συνέχεια κάτι βρισκόταν στο δρόμο μου......Μακάρι να είχα πάει για εξωσωματική αμέσως μετά το εξωμήτριο. Ημουν και πιο μικρή τότε. Αλλά μού έλεγαν ότι δεν υπάρχει λόγος. Πως θα μείνω μόνη μου....Μετά από αυτό είπα να την κάνω ......Πολύποδες.......Μετά ξανά πολύποδες......μετά διάφραγμα και χάσιμο χρόνου.....Πού έκανα το λάθος;;;; Που καθυστέρησα;;; Μεχρί πότε θα ταλαιπωρούμαι;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...