Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το θεμα ειναι marioula οτι το ξαπλωτο το εκανες χωρις να θες και πετυχε:D και μαλλον και να βγαλει γαλα στο πλαϊ δεν πνιγεται!!! Υποθετω ότι αν το προσπαθησεις στη διαρκεια της ημερας σε λιγο καιρο θα το κανεις και βραδυ αφου το σκεπαζεις πρωτα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ναι μαρμιν μου ουτε για αστειο να μην το ξαπλωνεις αν πρωτα δεν ρευτει εμενα σου λεω μια φορα κοντευε να πνηγει τον ειχα ξαπλωμενο στην αγκαλια μου ρευτηκε κ μαζι με το ρεψιμο ανεβηκε γαλα κ εβγαινε απο το στομα κ την μυτη μετα πλανταξε το καημενο στο κλαμα τρομαξε τοσο πολυ

πωπω! Φαντάζομαι κι εσύ θα τρόμαξες!

Αλήθεια Μαριούλα μήπως σου είπε η Λίλι τι ώρα θα πάει αύριο για την πρόκληση;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Το θεμα ειναι marioula οτι το ξαπλωτο το εκανες χωρις να θες και πετυχε:D και μαλλον και να βγαλει γαλα στο πλαϊ δεν πνιγεται!!! Υποθετω ότι αν το προσπαθησεις στη διαρκεια της ημερας σε λιγο καιρο θα το κανεις και βραδυ αφου το σκεπαζεις πρωτα!!!!!
ασε πιο πολυ που το ειχα ξεσκεπαστο λυπηθηκα χαρα μου!
πωπω! Φαντάζομαι κι εσύ θα τρόμαξες!

Αλήθεια Μαριούλα μήπως σου είπε η Λίλι τι ώρα θα πάει αύριο για την πρόκληση;

9 το πρωι μου ειπε αλλα δεν σας το ειπα γιατι ηταν μεσα μου ειπε και μας διαβαζε κ μετα θα εγραφε αλλα δεν ξερω γιατι δεν εγραψε λετε ακομα να μας διαβαζει???:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ασε πιο πολυ που το ειχα ξεσκεπαστο λυπηθηκα χαρα μου!

9 το πρωι μου ειπε αλλα δεν σας το ειπα γιατι ηταν μεσα μου ειπε και μας διαβαζε κ μετα θα εγραφε αλλα δεν ξερω γιατι δεν εγραψε λετε ακομα να μας διαβαζει???:rolleyes:

ή να έσπασαν τα νερά;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κι εγω ειμαι ηδη ξαπλωμενη στι κρεβατι αλλα ποναει πολυ η πλατη μου και η μεση μου!!!!καληνυχτα και μην με ξεχασετε αυριο θα περιμενω.....

ΛΙΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλε επιασα το κινητο να δω το μηνυμα της να σιγουρευτω οτι μου ειπε στις 9 οτι θα παει για προκληση για να μην σας ειπα λαθος ωρα κ ειδα μηνυμα της απο τις 10 κ 20 οτι της εσπασαν τα νερα!!!!!!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλε επιασα το κινητο να δω το μηνυμα της να σιγουρευτω οτι μου ειπε στις 9 οτι θα παει για προκληση για να μην σας ειπα λαθος ωρα κ ειδα μηνυμα της απο τις 10 κ 20 οτι της εσπασαν τα νερα!!!!!!!!!

αχ τελεια αρα το πισπιριγκι μπορει να ερθει σε λιγες ωρες:P:p:p!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...