Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαρα μου δεν επαθε κατι το μωρακι απλα εγω μετα ημουν χαλια..1ον γιατι θα μπορουσα να γυριζα και να το πλακωνα το καημενουλι,2ον δεν το εβαλα να ρευτει θα μπορουσε να πνιγει και χαμπαρι δεν θα επαιρνα,3ον ηταν ολη νυχτα ξεσκεπαστο:( αλλα τοτε με ξυπναγε καθε 2 ωρες εκεινη την νυχτα δεν με ξυπνησε καθολου οπως ειπες το ειχε ετοιμο μπροστα του:tongue: την κανω αυτη τη σταση την ημερα αλλα οχι παντα...την μια εχω αλλους μπροστα τηνν αλλη δεν ειμαι σπιτι κ.α αλλα την νυχτα που ειμαι τυφλα στην νυστα κ κουρασμενη κ θελω μια σταση να βολευει ακομα δεν την εχω βρει:rolleyes:

τα μωρα που θηλαζουν δεν χρειαζεται να ρευτουν αυτο το διαβασα και στα βιβλια που διαβαζα το ειδα και στο σεμιναριο της Πατσουρου αλλα το ειπε και η μαια στο σεμιναριο της νουτριτσια επισσης δεν υπηρχε περιπτωση να το πλακωσεις τωρα για το οτι ηταν ξεσκεπαστο συμφωνω......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δλδ τσέρρυ μου, έτσι ήταν η περίοδος σου και υποψιάστηκες πολύποδα?

ή έτσι ήταν παλία και μετά με το πολύποδα πότε είχες τα καφε??

tinker ετσι ηταν η κανονικη περιοδος, τοτε που δεν ειχα τιποτα.

κοστοπ...τα συμπτώματα της ενδομητρίωσης ποία είναι?

Kοριτσάκια καλησπέρα! Γράψατε πάλι πολλά για να δούμε τι θυμάμαι.

Τσέρρυ όχι το κλιματιστικό δε μύρισε καθόλου. Από τη στιγμή που δε μυρίζει σήμερα και το δικό σου όλα καλά. Αλλά γιατί βρε κοριτσάκι στους 18 όλη μέρα; Λίγο μου φαίνεται. Και νομίζω είναι φυσικό να βγάζει κρύο αερα ή να σου φαίνεται κρύος. Βέβαια ρώτα και τον ειδικό. Αλήθεια για τι χώρο και τι κλιματιστικό έβαλες; Εμείς βάλάμε ένα εννιαράκι στο παιδικό που είναι μικρό (γύρω στα 12-13μέτρα και αν).

δεν βγαζει κρυο αερα. κανονικος ειναι. ειδα οτι η νορμαλ θερμοκρασια ειναι 18-22 και το πρωι με τον ηλιο νταλα ποσο να το βαλω???δεν κρυωσαμε κιολας...

Κοριτσάκια που προσπαθείτε προπαντώς ψυχραιμία και υπομονή και όλα θα γίνουν. Όπως ειπώθηκε και από κάποια όλες εδώ μέσα (ή οι περισσότερες) δυσκολευτήκαμε για να το πετύχουμε αλλά να που σε λίγο θα γίνουμε μανούλες πολλές από εμάς.

Μαρία κ εγώ δεν το συζήτησα το συγκεκριμένο θέμα με τον πνευματικό μου γιατί έτσι κι αλλιώς έχω μπόλικο καιρό για να κοινωνήσω και χωρίς περίοδο δηλαδή εννοώ ότι μπορώ να το κανονίσω σε άλλες μέρες αλλά ούτε κι εκείνος μου ανέφερε τίποτα. Η αλήθεια είναι πως πάντα άκουγα πως πρέπει να είσαι καθαρή. Αλλά όπως λέει και η μανούλα και η Τσέρρυ ακούμε τον πνευματικό μας γιατί αυτός είναι υπεύθυνος. Από την άλλη αφού κοινωνάς δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να το κάνεις σε μέρα που δε νιώθεις καλά. Εγώ τώρα κοινωνάω όπως είπα κάθε βδομάδα γιατί έτσι μου είπε ο πνευματικός μου. Αλλά ξέρεις ότι μπορεί και την ημέρα που θα κοινωνήσω να γεννήσω, φαντάζεσαι αιμορραγία που θα προκύψει. Μου γεννήθηκε λοιπόν η απορία κ ρώτησα τη φίλη μου την παπαδιά τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Και μου είπε τα εξής ότι ο πνευματικός της της είπε πως η Θ. Κοινωνία δε φεύγει με τα υγρά αλλά εντάξει εμείς προσέχουμε πχ να μη φτύσουμε, να μην αιμορραγήσουμε ότι περνάει από το χέρι μας αλλά και αν συμβεί δεν είναι κακό. Πχ δε θα πας να δώσεις αίμα όταν κοινωνήσεις αλλά εάν πάθεις κάτι πχ τροχαίο και χρειαστείς θα το κάνεις. Επίσης μου είπε πως για να το λέει ο πνευματικός έχει υπόψιν του ότι μπορεί να συμβεί αλλά δεν είναι κακό. Αντιθέτως είναι καλύτερα να έχεις κοινωνήσει όταν είναι να γεννήσεις.

λοιπον πραγματα που σιγουρα εχετε ακουσει αλλα να σας τα ξανα θυμησω ειμαι σχεδων 2 μηνες μαμα και μπορω να δωσω λιγες πληροφοριες στις υπολοιπες μελλουσες μανουλες ;)

λοιπον τιποτα δεν βολευει στο θηλασμο οσο το μπουστακι (μας το ειχε πεικαι η νενα)

θυμαστε που σας ελεγα να μην παρετε πολυθρονα θηλασμου γιατι δεν χρειαζεται???ΜΕΓΑ λαθος χρειαζεταικ παρα χρειαζεται εγω το μετανιωσα που δεν πηρα!!!υποφερω απο την μεση και την πλατη μου ειναι πολυ κουραστικη η σταση του θηλασμου ειδικα οσο μεγαλωνει το μωρο πιανεται η πλατη σου αν το κρατας στα χερια χωρις καπου να το στηριζεις,να παρετε λοιπον αν οχι πολυθρονα εστω μαξιλαρι θηλασμου...

για να κατεβασεται περισσοτερο γαλα σαν αγελαδιτσες που θα γινεται:tongue: να τρωτε πολλες σουπιτσες,

απαραιτητο ειναι και το μαρσιπο,δεν το συζηταμε σε σωζει,οταν καπου θες να πας και δεν θες να παρεις το καροτσι πιανονται πολυ ασχημα τα χερια σου με το μαρσιπο ειναι σα να μην κρατας τιποτα πολυ με εχει βολεψει!

οταν θελετε να κανετε δουλειες χωρις να εννοχλειται το μωρακι απο τον θορυβο να εχετε αναμενη την τηλεοραση η το ραδιοφωνο εγω βαζω μουσικη (οχι πολυ δυνατη βεβαια) πριν ξεκινησω τις δουλεις κ μετα απο 5 λεπτα ξεκιναω τις δουλειες πλενω πιατα σκουπιζω με το μωρο κοντα μου και χαμπαρι δεν παιρνει ενω αν δεν εχω μουσικη το παραμικρο τον ξυπναει...

κουβερτουλες μονο αγκαλιας θα επαιρνα αν το ηξερα,αυτες μονο βολευουν τις πιο μεγαλες μονο στο κρεβατακι τις εχω ειναι πιο μεγαλες απο αυτες της αγκαλιας καιειναι κουραστικες πιο πολυ βαρενουν αυτες απο το μωρο!

πολυ χρησιμες συμβουλες!!!εβαλα ηδη την γιαγια μου να παρει σουτιεν θηλασμου απο την λαικη με 2ευρω!!!για να δω θα βρει και αν βρει μετα θα της βαλω πιο δυσκολα!!!

αααααααααααααααααααααααααααα δεν σας ειπα!!!!!!!!!!!!!εκλεισα ραντεβου μετα την β επιπεδου σε ψυχολογο-συμβουλο γαμου

τελεια!!!με εναν σμπαρο 2 τριγωνια!!!για να δουμε τι θα σας πει...εχω περιεργια να δω πως τα χειριζονται αυτοι οι γιατροι τετοια θεματα...

κοριτσια εχω παθει πλακα ο πριγκηπας εδω και ωρα βλεπει τα φωτακια απο το δεντρο και γελαει:P του αρεσουν πολυ!!! δεν βγαζει τα ματια του απο πανω τους:P

αχ το κουκλι μου!!!τι αθωα που ειναι...φανταζομαι εσυ λιωνεις!!!

Μπα Νένα μου εμένα ο άντρας μου ευτυχώς δεν "τσιμπάει" ίσως καταλαβαίνει ότι έχω κουραστεί και δίνει τόπο στην οργή. Βέβαια η αλήθεια είναι πως σε αυτά που λέω έχω ένα δίκιο κ του τα έχω πει και παλιότερα και εξακολουθεί να τα κάνει απλά μπορεί αν ήταν αλλιώς ή να μην έδινα σημασία ή με άριστα το 10 να εκνευριζόμουν 3-4 ενώ τώρα φτάνω τα 8-9 μην πω και 11:rolleyes: Για παράδειγμα του έχω πει να μη βάζει τα ρούχα στα άπλυτα σα να είναι κουρέλια, γυρνάει την μπλούζα γύρω γύρω δεν ξέρω πως το καταφέρνει και τσαλακώνεται ήδη πριν μπει στο πλυντήριο. Τελευταία έχω επίτηδες λεκάνη επάνω από το κάδο των απλύτων για να μη βάζει τίποτα μέσα. Εεεεε είδα δύο μπλούζες πάλι μέσα στη λεκάνη η μία χειρότερη από την άλλη. Άντε στον κάδο το κάνει για να τα χωρέσει στη λεκάνη δεν μπορούσε απλά να τα αφήσεις; Τα είδα και έγινα τούρκος (ευτυχώς για πολύ λίγο) και μου υποσχέθηκε ότι δε θα το ξανακάνει αν και δεν τον πιστεύω. Τώρα που τα γράφω φαντάζομαι πόσο ηλίθιος θα σας φαίνεται ο λόγος που νευρίασα.

μαρμιν ειναι λογικο με αυτην την κοιλια να εχεις νευρα...ο λογος οντως ανυπαρκτος!!!και γω ετσι τα πεταω τα ρουχα στο καλαθι...

πριν λιγο γεννησε η αδερφη του αντρα μου θυμαστε που σας ειχα πει πως ειναι εγκυος...:P

αντε να σας ζησει το καινουριο μωρακι!!!και τα δικα σας με 2 μηνες διαφορα. εμεις με 3,5 μηνες!!!μακαρι να παρει μεταθεση ο γαμπρος μου να ειναι και κοντα τα ξαδερφακια!

ΜΑΡΜΙΝ εγω τον πιστευω οτι φοβαται!!!!μου ελεγε ενας γνωστος οτι τους ειχε πει ο γιατρος να εχουν επαφες προς το τελος και να τελειωνει μεσα για να μαλακωσει ο τραχηλος και καθε βραδυ εβλεπε στον υπνο του ενα μωρο να τον χτυπαει στο μετωπο ρυθμικα και να του λεει ''τωρα σου αρεσει εσυ γιατι μου το κανεις?''και δεν ηθελε με τιποτα να το κανουν ενταξη τι να πω ολες ξερουμε πως οι αντρες ειναι χεστες ενας αλλος μας ελεγε οτι φοβοταν πως μολις μπει θα σπασουν τα νερα......φοβουντε βρε οσο κι αν σου φαινεται παραξενο...ο κολητος μου ξερεις τι μου λεει???πως οταν βλεπει γυναικα εγκυο στο δρομο την φοβαται και αλλαζει πεζοδρομιο:shock::shock::shock:γιατι λεω θα σε φαει??οχι λεει αλλα φοβαμαι ειναι σαν να κραταω σε μια παλαμη 20 αβγα φοβαμαι λεει ακομα και πως θα περπατησω διπλα της μην την αγγιξω μην παθει κατι μην μην μην και δεν θελω λεει να συνανταω εγκυο και καθε φορα που μιλαμε δεν με ρωταει πως παει η εγκυμοσυνη αλλα μου λεει ''με το αλλο θεμα πως πας?''κι εγω βαζω τα γελια.....οταν του ειπα οτι εχω 2 τρελαθηκε μου λεει εγω φοβαμαι αυτες που εχουν ενα ποσο μαλλον εσενα....αν τυχον κατεβεις στο χωριο οσο εισαι εγκυος μην με παρεις να συναντηθουμε αστο για οταν με το καλο γεννησεις!!!!χαχαχα δεν ειναι γελοιο????

αχαχχαχ πλακα εχει ο φιλος σου!!!

εμεις μολις γυρισαμε! βρηκαμε μια φωτογραφιση σε αυτα με τις προσφορες και πηγαμε και την καναμε!αυτη ηταν κανονικη φωτογραφιση. πιο πολλες εβγαλε ο αντρας μου αλλα εβγαλα και γω καμια 10αρια με την κοιλιτσα!!!θα σας στειλω να δειτε οταν θα τις εχω!!!

μπηκα να δω τι ωρα γενναμε αυριο αλλα δεν ειδα μνμ!!!!:(

λιλιτακι μου που τωρα λογικα κοιμασαι, προσπαθεις δηλαδη αλλα ειναι αδυνατον,μπορει κιολας να κλαις απο συγκινηση... με το καλο αυριο!!!με εναν πονο, να ειναι η Παναγια μαζι σας και να γεννησεις ενα υγιεστατο, καλοτυχο, πανεμορφο πισπιριγκι!!!!

κοριτσαρες θα σας αφησω γιατι τα ματακια μας κλεινουν!!!μουτς.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΝΕΝΑ μια παρομοια πολυθρονα εχουμε κι εμεις αλλα οταν ξαπλωνει πισω νομιζω οτι δεν βολευει καθολου ασε που θελει δυναμη για να μαζεψεις αυτο που βγαινει απο κατω για τα ποδια:rolleyes::rolleyes:

οσο για την ξαπλωτη θεση θηλασμου η κοπελα που σας εχω πει στον 3ο οροφο θηλασε μεχρι 7,5 μηνων το μωρακι της απο οταν γεννηθηκε ηταν πολυυυυυ γκρινιαρικο και ηθελε συνεχεια στηθος η κοπελα δεν ηξερε τι αλλο να κανει και πηγε στην Πατσουρου μαζι με το μωρακι και της ειπε τα μεσημερια και την νυχτα να θηλαζει μονο σε αυτη την σταση και να κοιμαται.....η κοπελα τρελαθηκε λεει το ειχα ακουσει απο γνωστες και τις κατεκρινα τωρα θα το κανω εγω????και η Πατ της απαντησε πως αν δεν το κανει θα σταματησει τον θηλασμο πολυ νωρις γιατι ετσι κι αλλιως εχει ενα δυσκολο μωρακι και οσο θα αντεξει ορθια και αυπνη η κοπελα διστακτικα το δοκιμασε και απο τοτε τη νυχτα και τα μεσημερια θηλαζε μονο ετσι του εδινε το στηθος και κοιμοταν καποια στιγμη αυτο χορταινε και κοιμοταν κι αυτο οταν αυτο ξαναξυπνουσε και γκρινιαζε η κοπελα το μονο που εκανε αλλαζε πλευρα και το μωρο στηθος ετσι ετρωγε και απο το αλλο και ξεκουραζοταν και αυτη ολη νυχτα αλλα και το μωρο ετρωγε οποτε ηθελε...στους 7 μηνες ουτε ειχε πλακωσει ποτε το μωρο ουτε ειχε συμβει κατι ασχημο και μαλιστα ηταν μαζι στο κρεβατι και ο αντρας της......

χαρα μου φοβερη σταση θηλασμου αυτη η πλαγια συμφωνω απολυτα αλλα αν δεν ρευτει το μωρακι μετα το φαγητο και το βαλεις για υπνο μετα βγαζει γουλιτσες με γαλα. το ρισκαρεις να σου πνηγει στον υπνο σου κ χαμπαρι να μην παρεις?εγω φοβαμαι πολυ παντως να κοιμηθει το μωρο μετα απο φαγητο χωρις να ρευτει

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχαχα ναι ανυπαντρος...................

γιατι εβλεπε μυγακια απο την αγ@μια????????????δεν καταλαβα αληθεια:oops::oops::oops:

ΜΑΡΜΙΝ το ιδιο ειπε κι αυτη οτι της το ελεγαν αλλες κοπελες που το ειχαν ηδη κανει και σκεφτοταν ποσο ανευθυνες ειναι αλλα αφου εδωσε 60? στην επισκεψη και αφου την βολεψε το εφαρμοσε και η ιδια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

τα μωρα που θηλαζουν δεν χρειαζεται να ρευτουν αυτο το διαβασα και στα βιβλια που διαβαζα το ειδα και στο σεμιναριο της Πατσουρου αλλα το ειπε και η μαια στο σεμιναριο της νουτριτσια επισσης δεν υπηρχε περιπτωση να το πλακωσεις τωρα για το οτι ηταν ξεσκεπαστο συμφωνω......

καντυ μου παντα ρευεται το μωρο μου μετα το φαγητο και αν ειναι λιγο ξαπλωμενο βγαζει γουλιτσες με γαλα πανω γι'αυτο το εχω παντα λιγο σηκωμενο μετα απο καθε γευμα μεχρι να ρευτει

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχαχα ναι ανυπαντρος...................

γιατι εβλεπε μυγακια απο την αγ@μια????????????δεν καταλαβα αληθεια:oops::oops::oops:

ΜΑΡΜΙΝ το ιδιο ειπε κι αυτη οτι της το ελεγαν αλλες κοπελες που το ειχαν ηδη κανει και σκεφτοταν ποσο ανευθυνες ειναι αλλα αφου εδωσε 60? στην επισκεψη και αφου την βολεψε το εφαρμοσε και η ιδια

χαχαχα Κάντυ πως δεν σκέφτηκα να του το πω αυτό; αλλά μετά δεν ξέρω πότε θα μου ξαναμιλούσε θα νευρίαζε ακόμα περισσότερο ενώ τώρα ώσπου να κάνει το τσιγάρο το ξέχασε:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαρα μου φοβερη σταση θηλασμου αυτη η πλαγια συμφωνω απολυτα αλλα αν δεν ρευτει το μωρακι μετα το φαγητο και το βαλεις για υπνο μετα βγαζει γουλιτσες με γαλα. το ρισκαρεις να σου πνηγει στον υπνο σου κ χαμπαρι να μην παρεις?εγω φοβαμαι πολυ παντως να κοιμηθει το μωρο μετα απο φαγητο χωρις να ρευτει

ολοι οι συμβουλοι θηλασμου ισχυριζοντε πως με τον θηλασμο δεν καταπινουν αερα οποτε δεν βγαζουν γουλιες απο αυτο... μονο απο μπουκαλι χρειαζοντε ρεψιμο τωρα τι να σου πω προσωπικη εμπειρια δεν εχω ακομα:rolleyes::rolleyes:αλλα και η κοπελα που σας λεω το ιδιο μου ειπε οτι δεν τον εβαζε να ρευτει μετα απο στηθος παρα μονο οταν του εδινε μπουκαλι γιατι και να τον εβαζε αυτος δεν ρευοταν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

πολυ χρησιμες συμβουλες!!!εβαλα ηδη την γιαγια μου να παρει σουτιεν θηλασμου απο την λαικη με 2ευρω!!!για να δω θα βρει και αν βρει μετα θα της βαλω πιο δυσκολα!!!

τελεια!!!με εναν σμπαρο 2 τριγωνια!!!για να δουμε τι θα σας πει...εχω περιεργια να δω πως τα χειριζονται αυτοι οι γιατροι τετοια θεματα...

αχ το κουκλι μου!!!τι αθωα που ειναι...φανταζομαι εσυ λιωνεις!!!

μαρμιν ειναι λογικο με αυτην την κοιλια να εχεις νευρα...ο λογος οντως ανυπαρκτος!!!και γω ετσι τα πεταω τα ρουχα στο καλαθι...

αντε να σας ζησει το καινουριο μωρακι!!!και τα δικα σας με 2 μηνες διαφορα. εμεις με 3,5 μηνες!!!μακαρι να παρει μεταθεση ο γαμπρος μου να ειναι και κοντα τα ξαδερφακια!

αχαχχαχ πλακα εχει ο φιλος σου!!!

εμεις μολις γυρισαμε! βρηκαμε μια φωτογραφιση σε αυτα με τις προσφορες και πηγαμε και την καναμε!αυτη ηταν κανονικη φωτογραφιση. πιο πολλες εβγαλε ο αντρας μου αλλα εβγαλα και γω καμια 10αρια με την κοιλιτσα!!!θα σας στειλω να δειτε οταν θα τις εχω!!!

μπηκα να δω τι ωρα γενναμε αυριο αλλα δεν ειδα μνμ!!!!:(

λιλιτακι μου που τωρα λογικα κοιμασαι, προσπαθεις δηλαδη αλλα ειναι αδυνατον,μπορει κιολας να κλαις απο συγκινηση... με το καλο αυριο!!!με εναν πονο, να ειναι η Παναγια μαζι σας και να γεννησεις ενα υγιεστατο, καλοτυχο, πανεμορφο πισπιριγκι!!!!

κοριτσαρες θα σας αφησω γιατι τα ματακια μας κλεινουν!!!μουτς.

να μας στειλεις χαρα μου! καλο βραδυ:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχαχα Κάντυ πως δεν σκέφτηκα να του το πω αυτό; αλλά μετά δεν ξέρω πότε θα μου ξαναμιλούσε θα νευρίαζε ακόμα περισσότερο ενώ τώρα ώσπου να κάνει το τσιγάρο το ξέχασε:rolleyes:

και τοτε τι εννοουσε?????οτι μπηκαν στο μπανιο μυγακια???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό που λεει η Κάντυ για το θηλασμό το ακούω κι εγώ συνέχεια σε όλα τα σεμινάρια αλλά και πάλι θα το βάζω να ρεύεται. Συγκεκριμένα όταν είναι σπίτι ο άντρας μου θα του το δίνω να κάνει και αυτός κάτι:rolleyes: Αφήστε που του το έχω πει κι όλας. Του λέω θα σου δίνω το γιο σου μετά το φαί και θα τον κρατάς να ρεύεται και φυσικά συμφώνησε.

χαχαχα έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο αφού γεννήσω και μετά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εννοούσε ο καημένος ότι τα μάτια του έβλεπαν μυγάκια όπως πχ όταν κάθεσαι στον ήλιο και μετά μπαίνεις μέσα; ή άμα σφίξεις πολύ τα μάτια σου; και μάλιστα λέει ότι ήταν τόσο αληθινά που πήγε να τα πιάσει. Εγώ μετά από αυτό τι να πω; Και γι' αυτό του είπα αν δει κουνούπια να μου πει. Πάντως τώρα που μπήκε μέσα του είπα αν του συμβεί ξανά να μου το πει για να δούμε από τι είναι γιατί πλάκα πλάκα μην είναι και τίποτα και τρέχουμε:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ολοι οι συμβουλοι θηλασμου ισχυριζοντε πως με τον θηλασμο δεν καταπινουν αερα οποτε δεν βγαζουν γουλιες απο αυτο... μονο απο μπουκαλι χρειαζοντε ρεψιμο τωρα τι να σου πω προσωπικη εμπειρια δεν εχω ακομα:rolleyes::rolleyes:αλλα και η κοπελα που σας λεω το ιδιο μου ειπε οτι δεν τον εβαζε να ρευτει μετα απο στηθος παρα μονο οταν του εδινε μπουκαλι γιατι και να τον εβαζε αυτος δεν ρευοταν

καντυ μου εγω που εχω εμπειρια παντως σου λεω οτι συνεχεια ρευεται το μωρο μου μετα απο καθε γευμα (καλα μιλαμε για το ρεψιμο ακουγεται σε ολο το σπιτι!!! εχει τροπους το παιδι μου:tongue: ολο διακριτικοτητα ειναι) μερικες φορες που το ειχα πανω μου αλλα λιγο ξαπλωμενο μαζι με το ρεψιμο αναιβαζε και γαλα και του εβγαινε κ απο τη μυτη ε αυτο ηταν απο τοτε παντα περιμενω να ρευτει για να το ξαπλωσω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αυτό που λεει η Κάντυ για το θηλασμό το ακούω κι εγώ συνέχεια σε όλα τα σεμινάρια αλλά και πάλι θα το βάζω να ρεύεται. Συγκεκριμένα όταν είναι σπίτι ο άντρας μου θα του το δίνω να κάνει και αυτός κάτι:rolleyes: Αφήστε που του το έχω πει κι όλας. Του λέω θα σου δίνω το γιο σου μετά το φαί και θα τον κρατάς να ρεύεται και φυσικά συμφώνησε.

χαχαχα έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο αφού γεννήσω και μετά

ναι μαρμιν μου ουτε για αστειο να μην το ξαπλωνεις αν πρωτα δεν ρευτει εμενα σου λεω μια φορα κοντευε να πνηγει τον ειχα ξαπλωμενο στην αγκαλια μου ρευτηκε κ μαζι με το ρεψιμο ανεβηκε γαλα κ εβγαινε απο το στομα κ την μυτη μετα πλανταξε το καημενο στο κλαμα τρομαξε τοσο πολυ

83tdp2.pngcWE4p3.png

καντυ μου εγω που εχω εμπειρια παντως σου λεω οτι συνεχεια ρευεται το μωρο μου μετα απο καθε γευμα (καλα μιλαμε για το ρεψιμο ακουγεται σε ολο το σπιτι!!! εχει τροπους το παιδι μου:tongue: ολο διακριτικοτητα ειναι) μερικες φορες που το ειχα πανω μου αλλα λιγο ξαπλωμενο μαζι με το ρεψιμο αναιβαζε και γαλα και του εβγαινε κ απο τη μυτη ε αυτο ηταν απο τοτε παντα περιμενω να ρευτει για να το ξαπλωσω

ωχχχ το καημενακι..........μηπως τρωει λαιμαργα????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...