Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νένα και γω την ξέρω αυτή τη στάση θηλασμού και το σκεφτόμουν πριν λίγο. Σκεφτόμουν πως εγώ δεν μπορώ μάλλον να την κάνω αυτήν γιατί θα κοιμάμαι στο παιδικό και εκεί το κρεβάτι είναι μονό και μαξιλάρι να βάλω άσε που δε θα χωράνε δύο αλλά δε θα είναι επικίνδυνο για το μωρό; άσε που θα φοβάμαι μη με πάρει ο ύπνος και πάθει τίποτα. Για το βράδυ πάντα μιλάω. Αχ δεν ξέρω θα δω στην πράξη τι θα κάνω. Αν δω τα σκούρα θα στείλω το σύζυγο να κοιμάται εκεί:rolleyes:

Αγαπη αυτη ειναι σταση για να ξεπιανεσαι, αν φοβασαι για το βραδυ κανε την στη διαρκεια της ημερας οταν ειναι ο συζυγος για να σας εχει στο νου του. Και παιρνε το μωρακι στην κρεββατοκαμαρα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Πωπω Νένα τώρα είδα την πολυθρόνα σου τι ωραία που είναι! Μόνο που τη βλέπω ξεκουράζομαι! Φαίνεται πολύ αναπαυτική

και απο κατω εχει ενα συστημα που οταν ξαπλωνεις προς τα πισω πεφτει η πλατη και βγαζει ενα πραγματακι απο μπροστα που σηκωνεται για να βαζεις τα ποδια ψηλα:tongue: αλλα στο θηλασμο πρεπει να εισαι σε ορθια θεση εκτος αν εισαι στην ξαπλωτη που λεγαμε προηγουμενος, αλλα εκεινη θελει κρεβατι!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καντυ μπραβο, κανονισε μονο να μην σου την κανει, να εισαι αδιαπραγματευτη σε αυτο το θεμα

marminaki κι εγω εχω θεμα με το πως χειριζεται τα ρουχα του και μαλωνουμε αλλα αν εμενα σε αυτα θα ημουν μονιμα μαλωμενη!!!! Χαλαρωσε αγαπη δεν αξιζει σκεψου αυτο που ερχεται και χεσε τις μπλουζες. Κι εγω πιστευω οτι κουραστικες και η αναμονη τωρα ειναι το χειρότερο!!!

marioula στο σεμιναριο μας ειπαν οτι πολυ βολικη σταση -δεν ξερω αν γινεται σε λιγο μεγαλυτερο μωρακι- ειναι να ειστε ξαπλωμενοι ο ενας απεναντι απο τον αλλον και να εχεις το χερακι σου κατω απο ενα μαξιλαρι. Επίσης μια πετσετα πισω απο τον ποπο του μωρου και μια πισω απο τον δικο σου τον ποπο σαν σφηνα για να σας στηριζει!!! Μηπως να το δοκιμαζες???

χαρα μ το εχω δοκιμασει κ οντως βολευει παρα πολυ!(χωρις την πετσετα ομως) αλλα ακου τι επαθα μια νυχτα κατα τις 11 η ωρα θηλαζα το μωρο ετσι νυσταζα τοσο πολυ που εκλεισαν μονα τους τα ματια μου μετα απο λιγο ξυπνησα απο την δυναμη πουτο μωρο ρουφουσε το γαλα κοιταζω την ωρα και τι να δω 5 μιση το πρωι!!!:shock:στεναχωρεθηκα τοοοοοοοσο πολυ που δεν το ξανα θηλασα την νυχτα το μωρακι ετσι απο τοτε

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

και απο κατω εχει ενα συστημα που οταν ξαπλωνεις προς τα πισω πεφτει η πλατη και βγαζει ενα πραγματακι απο μπροστα που σηκωνεται για να βαζεις τα ποδια ψηλα:tongue: αλλα στο θηλασμο πρεπει να εισαι σε ορθια θεση εκτος αν εισαι στην ξαπλωτη που λεγαμε προηγουμενος, αλλα εκεινη θελει κρεβατι!!!!

Τέλειο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαρα μ το εχω δοκιμασει κ οντως βολευει παρα πολυ!(χωρις την πετσετα ομως) αλλα ακου τι επαθα μια νυχτα κατα τις 11 η ωρα θηλαζα το μωρο ετσι νυσταζα τοσο πολυ που εκλεισαν μονα τους τα ματια μου μετα απο λιγο ξυπνησα απο την δυναμη πουτο μωρο ρουφουσε το γαλα κοιταζω την ωρα και τι να δω 5 μιση το πρωι!!!:shock:στεναχωρεθηκα τοοοοοοοσο πολυ που δεν το ξανα θηλασα την νυχτα το μωρακι ετσι απο τοτε

Κανε το την ημερα για να μην σε παιρνει ο υπνος, αλλα και παλι τι εγινε επαθε τιποτα το μωρακι? ξερεις σε ποσες γυναικες θα εχει συμβει? Ασε που αυτος οποτε ξυπνουσε ειχε το μαμ μπροστα του:tongue:!!!! Τι καλυτερο??? Φανταζομαι οτι ανησυχησεις αλλα μην ξεχνας ότι εισαι μανουλα και ειχες ενστικτο και δεν του εκανες κακο!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ΜΑΡΜΙΝ εγω τον πιστευω οτι φοβαται!!!!μου ελεγε ενας γνωστος οτι τους ειχε πει ο γιατρος να εχουν επαφες προς το τελος και να τελειωνει μεσα για να μαλακωσει ο τραχηλος και καθε βραδυ εβλεπε στον υπνο του ενα μωρο να τον χτυπαει στο μετωπο ρυθμικα και να του λεει ''τωρα σου αρεσει εσυ γιατι μου το κανεις?''και δεν ηθελε με τιποτα να το κανουν ενταξη τι να πω ολες ξερουμε πως οι αντρες ειναι χεστες ενας αλλος μας ελεγε οτι φοβοταν πως μολις μπει θα σπασουν τα νερα......φοβουντε βρε οσο κι αν σου φαινεται παραξενο...ο κολητος μου ξερεις τι μου λεει???πως οταν βλεπει γυναικα εγκυο στο δρομο την φοβαται και αλλαζει πεζοδρομιο:shock::shock::shock:γιατι λεω θα σε φαει??οχι λεει αλλα φοβαμαι ειναι σαν να κραταω σε μια παλαμη 20 αβγα φοβαμαι λεει ακομα και πως θα περπατησω διπλα της μην την αγγιξω μην παθει κατι μην μην μην και δεν θελω λεει να συνανταω εγκυο και καθε φορα που μιλαμε δεν με ρωταει πως παει η εγκυμοσυνη αλλα μου λεει ''με το αλλο θεμα πως πας?''κι εγω βαζω τα γελια.....οταν του ειπα οτι εχω 2 τρελαθηκε μου λεει εγω φοβαμαι αυτες που εχουν ενα ποσο μαλλον εσενα....αν τυχον κατεβεις στο χωριο οσο εισαι εγκυος μην με παρεις να συναντηθουμε αστο για οταν με το καλο γεννησεις!!!!χαχαχα δεν ειναι γελοιο????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Νένα και γω την ξέρω αυτή τη στάση θηλασμού και το σκεφτόμουν πριν λίγο. Σκεφτόμουν πως εγώ δεν μπορώ μάλλον να την κάνω αυτήν γιατί θα κοιμάμαι στο παιδικό και εκεί το κρεβάτι είναι μονό και μαξιλάρι να βάλω άσε που δε θα χωράνε δύο αλλά δε θα είναι επικίνδυνο για το μωρό; άσε που θα φοβάμαι μη με πάρει ο ύπνος και πάθει τίποτα. Για το βράδυ πάντα μιλάω. Αχ δεν ξέρω θα δω στην πράξη τι θα κάνω. Αν δω τα σκούρα θα στείλω το σύζυγο να κοιμάται εκεί:rolleyes:

μαρμιν μου εμενα με εχει παρει ο υπνος σε αυτη τη σταση και οταν ξυπνησα στεναχωρεθηκα παρα πολυ:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Κάντυ να είσαι καλά με έκανες κ γέλασα. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Αυτός που το έβλεπε στον ύπνο του μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του είχε μου φαίνεται:rolleyes: όσο για τον κολλητό σου τι να πω όλα τα λεφτά. Ανύπαντρος να φανταστώ;

Εγώ πάντως του είπα πως απαλλάσσεται λόγω αμφιβολλιών:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κανε το την ημερα για να μην σε παιρνει ο υπνος, αλλα και παλι τι εγινε επαθε τιποτα το μωρακι? ξερεις σε ποσες γυναικες θα εχει συμβει? Ασε που αυτος οποτε ξυπνουσε ειχε το μαμ μπροστα του:tongue:!!!! Τι καλυτερο??? Φανταζομαι οτι ανησυχησεις αλλα μην ξεχνας ότι εισαι μανουλα και ειχες ενστικτο και δεν του εκανες κακο!!!!

χαρα μου δεν επαθε κατι το μωρακι απλα εγω μετα ημουν χαλια..1ον γιατι θα μπορουσα να γυριζα και να το πλακωνα το καημενουλι,2ον δεν το εβαλα να ρευτει θα μπορουσε να πνιγει και χαμπαρι δεν θα επαιρνα,3ον ηταν ολη νυχτα ξεσκεπαστο:( αλλα τοτε με ξυπναγε καθε 2 ωρες εκεινη την νυχτα δεν με ξυπνησε καθολου οπως ειπες το ειχε ετοιμο μπροστα του:tongue: την κανω αυτη τη σταση την ημερα αλλα οχι παντα...την μια εχω αλλους μπροστα τηνν αλλη δεν ειμαι σπιτι κ.α αλλα την νυχτα που ειμαι τυφλα στην νυστα κ κουρασμενη κ θελω μια σταση να βολευει ακομα δεν την εχω βρει:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τώρα με έπιασε νευρικό γέλιο. Κατάφερα να νευριάσω και τον άντρα μου! Μου είπε ότι χθες πήγε στο μπάνιο για πιπί του και έβλεπε μυγάκια και του είπα όταν δει κουνούπια να μου το πει και θύμωσε και είπε ότι αν μου ξαναπει τίποτα να τον γράψω αλλά εγώ έχω λυθεί και κλαίω από τα γέλια. Ευτυχώς που είναι στο μπαλκόνι και δε με βλέπει.:oops::oops: Μια χαρά χάλια είμαι:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΝΕΝΑ μια παρομοια πολυθρονα εχουμε κι εμεις αλλα οταν ξαπλωνει πισω νομιζω οτι δεν βολευει καθολου ασε που θελει δυναμη για να μαζεψεις αυτο που βγαινει απο κατω για τα ποδια:rolleyes::rolleyes:

οσο για την ξαπλωτη θεση θηλασμου η κοπελα που σας εχω πει στον 3ο οροφο θηλασε μεχρι 7,5 μηνων το μωρακι της απο οταν γεννηθηκε ηταν πολυυυυυ γκρινιαρικο και ηθελε συνεχεια στηθος η κοπελα δεν ηξερε τι αλλο να κανει και πηγε στην Πατσουρου μαζι με το μωρακι και της ειπε τα μεσημερια και την νυχτα να θηλαζει μονο σε αυτη την σταση και να κοιμαται.....η κοπελα τρελαθηκε λεει το ειχα ακουσει απο γνωστες και τις κατεκρινα τωρα θα το κανω εγω????και η Πατ της απαντησε πως αν δεν το κανει θα σταματησει τον θηλασμο πολυ νωρις γιατι ετσι κι αλλιως εχει ενα δυσκολο μωρακι και οσο θα αντεξει ορθια και αυπνη η κοπελα διστακτικα το δοκιμασε και απο τοτε τη νυχτα και τα μεσημερια θηλαζε μονο ετσι του εδινε το στηθος και κοιμοταν καποια στιγμη αυτο χορταινε και κοιμοταν κι αυτο οταν αυτο ξαναξυπνουσε και γκρινιαζε η κοπελα το μονο που εκανε αλλαζε πλευρα και το μωρο στηθος ετσι ετρωγε και απο το αλλο και ξεκουραζοταν και αυτη ολη νυχτα αλλα και το μωρο ετρωγε οποτε ηθελε...στους 7 μηνες ουτε ειχε πλακωσει ποτε το μωρο ουτε ειχε συμβει κατι ασχημο και μαλιστα ηταν μαζι στο κρεβατι και ο αντρας της......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...