Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα και απο μενα. λετε να γεννησε; εγω παντως σκεφτομαι αν προλαβω οτνα θα ρθει εκειη η ωρα να μπω πρωτα να σας το πω και μετα να φυγω. ετσι και αλλιως η κλιικη ειαι 2 λεπτα με το αμαξι απο το σπιτι μου. λετε α μην προλαβω; α ειμαι τοσο ευκολεγεννη;

αντε μαρμιακι να παιρεις και συ σειρα.

κατυ θα σε χασουμε αυριο.

μαριουλα καλες οι συμβουλες,σε ευχαριστουμε πολυ κοριτσακι. σε ειδα και στο φεις κουκλιτσα μου εισαι. εγω α δω πως θα ειμαι αμα γεννησω

νενα νη σκας για τα κιλα,εγω αυτο το μηνα πηρα 2 και. κοτευω τα 10. εχω να ενεργηθω και 2-3 μερες και δεν μπορω να τα υπολογισω καλα αλλα το πρωι που αεβηκα στη ζυγαρια επαθα σοκ.

αυριο θα παμε στο γιατρο. εχουμε ραντεβου 9.15 και το απογευμα θα παω σε ενα σεμιαριο θηλασμου. το διοργανωνουν τα μοδερκερ. θα παω και επι ευκαιριας α χαζεψω και για τη λιστα που σκεφτομαι να βαλω.

μαρμιν το ξερω οτι η πολυ δουλεια τρωει τον αφετη και τη εχω πατησει πολλες φορες απο το ξερω μου το κεφαλι,αλλα αυτο το μηνα εχουμε πολλα εξοδα.

θα παει ο ατρας μου στη αθηνα για α παρει τη α ταξη λογιστη και θα παει και τον πεθερο μου στο γιατρο. υπολογισε εισητηρια γιατρους και τα σχετικα,μακαρι α φτασει το 500.

σηματα,ασφαλειες αυτοκιητω-ζωης συ ολοι οι λογαριασμοι,σταθερο,κιητο,δεη και ερο.

βαλε και τα δωρα για τις γιορτες

συ τα πραγματα της μπεμπας αστα....τρελα μου εχει ερθει απο το πρωι που τα υπολογισα...

νενα εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει στη αρχη οτι δε πειραζει που δε παιρνω εγω αρκει α παιρει το μωρο. η φιλη μου ομως που ειαι εγκυος και ειναι στον 5ο και εχει παρει 2,5 ο δικος της γυαικολογος τη μαλωσε λεγοτας οτι το φυσιολογικο ειαι 1 κιλο το μηνα μεχρι τον 5ο και μετα 1,5 με 2 αναλογα με τη γυναικα. μια ψηλη και νταρντανα δεν μπορει α παρει τ ο ιδιο βαρος με μια κοτουλα αδυατη. εγω απο τις φωτογραφιες μια χαρα γυναικαρα σε εχω κοψει οποτε για μεα το βαρος σου ειαι φυσιολογικο.

marioula

χαιρομαι που εισαι καλα και εχεις χρονο και μας λες τα νεα σου!!

Χαιρομαι που ειχα δικιο για το μπουστακι, κι εμενα μαμα μου το ειπε οτι εινια καλυτερο απο τα σουτιεν θηλασμου με τα κουμπακια!!!

Αληθεια δεν βολευει ενα μεγαλο μαξιλαρι να στηριζει το μωρο κατα τη διαρκεια του θηλασμου? Αν το μαξιλαρι το τοποθετεις στο μπρατζο του καναπε ή της πολυθρονας?

Οσο για τα κιλα το μονο που θα προσπαθησω να κανω -δεν ξερω αν τα καταφερω- ειναι να τρωω το βραδυ αντι για φαγητο ή τοστ ή σουπα που ετρωγα ενα γιαουρτι με μια φρυγανια!!! Κατι αλλο δεν θα κοψω, ήδη τα γλυκα τα εχω περιορίσει, βεβαια δεν τα εχω κοψει εντελώς αλλα δεν τρωω οπως πριν.

χαρα μου μπαινω οσο μπορω γιατι μου λειπετε κ θελω ναμαθαινω νεα σας! δεν εχω χρονο να μπαινω οπως πριν,μπορει το μωρακι να ειναι πολυ ησυχο αλλα δεν παυει να ειναι μωρο και θελει την φροντιδα του! μονο ο θηλασμος τρωει πολυ ωρα μετα να το αλλαξεις να το βαλεις για υπνο να κανεις καμια δουλιτσα εχει ερθει ξανα η ωρα να το θηλασεις... χαρα μου το εχω δοκιμασει μεγαλο μαξιλαρι βαζω και εγω στον κανεπε αλλα μπαααα καθολου δεν με βολευει,απο το τιποτα βεβαια καλυτερα ειναι.το βραδυ ομως?σο σαλονι θα τρεχω που ειναι ο καναπες? αναγκαστικα δεν εχω τιποτα:| αμεσως πιανεται ο αυχενας κ η πλατη!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

τα μπουστακια τα εχω δει και γω. ποια ομως λετε; αυτα που φορουσαμε στο σχολειο οτνα ειμασταν πιτσιρικες η τα αλλα που ειαι με μπουστακι αλλα εχει σαν ξεχωριστη θεση για καθε στηθος;

Διαφημίσεις

Έχω έναν εκνευρισμό από χθες συνέχεια τα βάζω με τον άντρα μου αν και προσπαθώ να κρατιέμαι. Δεν ξερω αλλά τόσα νεύρα δεν είχα σε όλη την εγκυμοσύνη:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Επειδη εχω κι εγω δυσκοιλιοτητα τελικα παιζει ρολο, το πρωι ημουν +10 αλλα μετα που πηγα τουαλετα 2 φορες- σπανιο πραγμα αλλα οταν παραγινει το κακο ετσι παθαινω- ξανα ζυγιστηκα και ημουν +9,4 πανω απο μισο κιλο διαφορα:shock: λεω να κρατησω την δευτερη μετρηση που με συμφερει:tongue:!!!!

Αggelikaki μου εσυ εισαι 1 μηνα μπροστα απο μενα και εχουμε βαλει τα ιδια κιλα, αν σε ενα μηνα παραμεινω στα ιδια θα κανω παρτυ αλλα δεν το κοβω!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Και γω το είχα προσέξει αυτό με τη δυσκοιλιότητα είχα κάνει αυτό που έκανε και η Νένα τώρα έχω κ τρομερό πρήξιμο στα πόδια και ελπίζω πως παίζει κ αυτό ρόλο στα κιλάκια μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαριουλα καλες οι συμβουλες,σε ευχαριστουμε πολυ κοριτσακι. σε ειδα και στο φεις κουκλιτσα μου εισαι. εγω α δω πως θα ειμαι αμα γεννησω

μια χαρα θα εισαι αγγελικακι μου! δηλαδη δεν φαινεται πολυ η κοιλια μου???
νενα εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει στη αρχη οτι δε πειραζει που δε παιρνω εγω αρκει α παιρει το μωρο. η φιλη μου ομως που ειαι εγκυος και ειναι στον 5ο και εχει παρει 2,5 ο δικος της γυαικολογος τη μαλωσε λεγοτας οτι το φυσιολογικο ειαι 1 κιλο το μηνα μεχρι τον 5ο και μετα 1,5 με 2 αναλογα με τη γυναικα. μια ψηλη και νταρντανα δεν μπορει α παρει τ ο ιδιο βαρος με μια κοτουλα αδυατη. εγω απο τις φωτογραφιες μια χαρα γυναικαρα σε εχω κοψει οποτε για μεα το βαρος σου ειαι φυσιολογικο.
εχω ειχα παρει 6 σε ολη την εγκυμοσυνη:cool:
τα μπουστακια τα εχω δει και γω. ποια ομως λετε; αυτα που φορουσαμε στο σχολειο οτνα ειμασταν πιτσιρικες η τα αλλα που ειαι με μπουστακι αλλα εχει σαν ξεχωριστη θεση για καθε στηθος;

τα απλα που ειναι ενα χωρις θεση για καθε στηθος και αν ειναι χωρις ραντες ακομα καλυτερα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγω εχω παρει 2 μπουστακια απο τα mothercare εχει ξεχωριστες θηκες σταυρωνει κατα καποιο τροπο και ειναι αυκολο να βγαλεις καθε στηθος ξεχωριστα!!!

εγω εχω παρει μαξιλαρι εγκυμοσυνης τεραστιο που αργοτερα γινεται θηλασμου στις 2 ακρες του κανει σαν κουρμπα και πηγαινει πισω απο την μεση και ακουμπας πανω το μωρο δεν το κρατας εσυ.....θα δειξει αν με βολεψει τωρα παντως χωρις αυτο δεν μπορω να κοιμηθω.....

ηρθε ενας φιλος του αντρα μου και εβγαλα ενα κρασι..εφτιαξα καναπεδακια με διαφορα πανω μια πιτσα στα γρηγορα και τοστακια δεν αισθανομαι την μεση μου!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ θα λειπω μεχρι το μεσημερι που θα ειμαι στην δουλεια μετα θα ειμαι εδω....Πεμπτη Παρασκευη που ειναι πρωι-απογευμα απο τωρα το σκεφτομαι:(:(:(

οταν εχετε νεα απο την ΛΙΛΙ να μου στειλετε μηνυμα μην με ξεχασετε....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Έχω έναν εκνευρισμό από χθες συνέχεια τα βάζω με τον άντρα μου αν και προσπαθώ να κρατιέμαι. Δεν ξερω αλλά τόσα νεύρα δεν είχα σε όλη την εγκυμοσύνη:rolleyes:

μετα απο μενα και την Καντυ ηρθε η σειρα σου φαινεται!!! Ασε χαλαρωσε δεν σε συμφερει τωρα κανε την παπια αγαπη γιατι ΓΕΝΝΑΣ!!!!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=7236 αυτη ειναι η πολυθρονα που εχω ηδη και σκοπευω να την εχω στο παιδικο, δεν θα βολευει?

νενα μου ομορφη η πολυθρονα σου ισως να σε βολεψει χαρα μου εγω παντως δεν εχω βρει κατι που να με βολευει ακομα:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμι ησουν απο τις τυχερες εσυ,εγω τον πρωτο καιρο δε παλευομουα αλλα τωρα εχω φτιαξει λιγο. υπομοη σε λιγες μερες θα σου εχου περασει ολα.

νενα υπαρχουν κοπελες που παιρου στη αρχη και μετα δε παιρνπυν,οποτε δεν ξεριες μεχρι τελος

εγω εχω παρει 2 μπουστακια απο τα mothercare εχει ξεχωριστες θηκες σταυρωνει κατα καποιο τροπο και ειναι αυκολο να βγαλεις καθε στηθος ξεχωριστα!!!

εγω εχω παρει μαξιλαρι εγκυμοσυνης τεραστιο που αργοτερα γινεται θηλασμου στις 2 ακρες του κανει σαν κουρμπα και πηγαινει πισω απο την μεση και ακουμπας πανω το μωρο δεν το κρατας εσυ.....θα δειξει αν με βολεψει τωρα παντως χωρις αυτο δεν μπορω να κοιμηθω.....

ηρθε ενας φιλος του αντρα μου και εβγαλα ενα κρασι..εφτιαξα καναπεδακια με διαφορα πανω μια πιτσα στα γρηγορα και τοστακια δεν αισθανομαι την μεση μου!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ θα λειπω μεχρι το μεσημερι που θα ειμαι στην δουλεια μετα θα ειμαι εδω....Πεμπτη Παρασκευη που ειναι πρωι-απογευμα απο τωρα το σκεφτομαι:(:(:(

οταν εχετε νεα απο την ΛΙΛΙ να μου στειλετε μηνυμα μην με ξεχασετε....

εννοειται και θα σε ειδοποιησουμε χαρα μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμι ησουν απο τις τυχερες εσυ,εγω τον πρωτο καιρο δε παλευομουα αλλα τωρα εχω φτιαξει λιγο. υπομοη σε λιγες μερες θα σου εχου περασει ολα.

νενα υπαρχουν κοπελες που παιρου στη αρχη και μετα δε παιρνπυν,οποτε δεν ξεριες μεχρι τελος

μακαρι να μην παρω πολλα αν και πρεπει να προσεξω πολυ!!! Οσο για το γυναικαρα χιλια ευχαριστω αλλα δεν με λες και ψηλη, κανονικη ειμαι. 1,65 υψος και η εγκυμοσυνη με βρηκε με παραπανω κιλα δηλ. ξεκινησα στα 60 και τωρα ειμαι 69,5. Σκεψου οτι παντρευτηκα 51 κιλα και προπερσυ τον Σεπτεμβριο ημουν 53-54.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...