Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΜΗΔΕΝ η χοριακη!πηρα στο γιατρο και μου ειπε η κοπελα οτι θα του πει να με παρει αυτος να μιλησουμε!το πολυ σε μια ωρα μου ειπε θα παρει!

δεν ξερω τι ειναι αυτη η κοπελα,νομιζω γραμματεας!

αφου σου ήρθε κανονικά ευτυχώς που είναι 0 να μην έχεις και σκέψεις...

και ειλικρινά σου ευχομαι ολόψυχα η επόμενη που θα κάνεις να είναι τεράστια!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσάκια καλησπέρα! Γράψατε πάλι πολλά για να δούμε τι θυμάμαι.

Τσέρρυ όχι το κλιματιστικό δε μύρισε καθόλου. Από τη στιγμή που δε μυρίζει σήμερα και το δικό σου όλα καλά. Αλλά γιατί βρε κοριτσάκι στους 18 όλη μέρα; Λίγο μου φαίνεται. Και νομίζω είναι φυσικό να βγάζει κρύο αερα ή να σου φαίνεται κρύος. Βέβαια ρώτα και τον ειδικό. Αλήθεια για τι χώρο και τι κλιματιστικό έβαλες; Εμείς βάλάμε ένα εννιαράκι στο παιδικό που είναι μικρό (γύρω στα 12-13μέτρα και αν).

Κοριτσάκια που προσπαθείτε προπαντώς ψυχραιμία και υπομονή και όλα θα γίνουν. Όπως ειπώθηκε και από κάποια όλες εδώ μέσα (ή οι περισσότερες) δυσκολευτήκαμε για να το πετύχουμε αλλά να που σε λίγο θα γίνουμε μανούλες πολλές από εμάς.

Μαρία κ εγώ δεν το συζήτησα το συγκεκριμένο θέμα με τον πνευματικό μου γιατί έτσι κι αλλιώς έχω μπόλικο καιρό για να κοινωνήσω και χωρίς περίοδο δηλαδή εννοώ ότι μπορώ να το κανονίσω σε άλλες μέρες αλλά ούτε κι εκείνος μου ανέφερε τίποτα. Η αλήθεια είναι πως πάντα άκουγα πως πρέπει να είσαι καθαρή. Αλλά όπως λέει και η μανούλα και η Τσέρρυ ακούμε τον πνευματικό μας γιατί αυτός είναι υπεύθυνος. Από την άλλη αφού κοινωνάς δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να το κάνεις σε μέρα που δε νιώθεις καλά. Εγώ τώρα κοινωνάω όπως είπα κάθε βδομάδα γιατί έτσι μου είπε ο πνευματικός μου. Αλλά ξέρεις ότι μπορεί και την ημέρα που θα κοινωνήσω να γεννήσω, φαντάζεσαι αιμορραγία που θα προκύψει. Μου γεννήθηκε λοιπόν η απορία κ ρώτησα τη φίλη μου την παπαδιά τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Και μου είπε τα εξής ότι ο πνευματικός της της είπε πως η Θ. Κοινωνία δε φεύγει με τα υγρά αλλά εντάξει εμείς προσέχουμε πχ να μη φτύσουμε, να μην αιμορραγήσουμε ότι περνάει από το χέρι μας αλλά και αν συμβεί δεν είναι κακό. Πχ δε θα πας να δώσεις αίμα όταν κοινωνήσεις αλλά εάν πάθεις κάτι πχ τροχαίο και χρειαστείς θα το κάνεις. Επίσης μου είπε πως για να το λέει ο πνευματικός έχει υπόψιν του ότι μπορεί να συμβεί αλλά δεν είναι κακό. Αντιθέτως είναι καλύτερα να έχεις κοινωνήσει όταν είναι να γεννήσεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αφου σου ήρθε κανονικά ευτυχώς που είναι 0 να μην έχεις και σκέψεις...

και ειλικρινά σου ευχομαι ολόψυχα η επόμενη που θα κάνεις να είναι τεράστια!!!!

καλα δε το συζητω και ελπιζω να ελεγε βλακειες αυτη!!!!εννοειται οτι παρακαλουσα να ειναι μηδεν!

αλλα αλλες 2 φορες με καφε ειχα 3!!!μακαρι να ελεγε βλακεις λοιπον!

κορίτσια και εγώ με τη περίοδο έχω ακούσει ότι δεν κάνει να κοινωνάς...

η αλήθεια είναι ότι μου έχει τύχει να κοινωνήσω και μετά μόλις έρθω σπίτι να αδιαθετίσω...και είχα στεναχωρεθεί πάρα πολύ...δεν έχω ρωτήσει το πνευματικό μου...ντρέπομαι λίγο...αλλά επειδή δεν κοινωνώ κάθε φορά που πάω εκκλησία προσέχω να είμαι καθαρή...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Λιλι πού είσαι; Γέννησες; Δεν είπαμε ότι θα είσαι συνέχεια μέσα γιατί από αύριο θα σε χάσουμε; Αλήθεια θυμήθηκα και κάτι άλλο. Εσύ δεν είπες ότι δε θέλεις επισκέψεις στην κλινική και γι' αυτό θα το πεις αφού γεννήσεις; Δε θυμάμαι σίγουρα αν ήσουν εσύ:rolleyes:. Γιατί είπες χθες ότι έσπασαν τα τηλέφωνα και μου έκανε εντύπωση.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

να σας πω τι εκανα σημερα το απογευμα???

πηγα σε ολα τα σουπερ μαρκετ και χαζευα:oops::oops::oops::oops:ο αντρας μου σπιτι εκανε διαδρομο κι εγω βαριωμουν και πηγα σε ολα και στο τελος γυρησα σε αυτο που ψωνιζουμε και ψωνησα κουραστηκα η αληθεια να λεγεται οταν στεκομαι πολυ ωρα ορθια κουραζομαι πολυ και με ενοχλει απο κατω βαθια....και αυριο δουλευω 9 το πρωι πρεπει να ειμαι στο φαρμακειο και να δω πως θα την παλεψω ευτυχως δεν ειναι και απογευμα ανοιχτα αυριο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

βασιλισες τι κανετε?

μαρμιν μου αυριο τετοια ωρα θα εχουμε κι'αλλο πριγκηπα καλα τα λες:P

πεπση μου πολυ χαιρομαι που θα εχεις ιντερνετ θα τα λεμε πιο συχνα μας μειπεις!!!

νενα μη σκας με τα κιλα φευγουν πανευκολα στο λεω απο πειρα;) εγω οταν εμεινα εγκυος ημουν 52 κιλα κ τωρα ειμαι 50 και τρωω τα παντα!!! ο θηλασμος σε βοηθαει πολυ να χασεις κιλα,,,λιγο κοιλια μου εμεινε λογικο μετα απο 2 γεννες η μια πισω απο την αλλη,αλλα που θα παει θα φυγει κ αυτη! να τρως οσο μπορεις τωρα καλα στο λεει η μαρμιν μας γιατι μετα δεν θα εχεις δικαιολογια:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

λοιπον πραγματα που σιγουρα εχετε ακουσει αλλα να σας τα ξανα θυμησω ειμαι σχεδων 2 μηνες μαμα και μπορω να δωσω λιγες πληροφοριες στις υπολοιπες μελλουσες μανουλες ;)

λοιπον τιποτα δεν βολευει στο θηλασμο οσο το μπουστακι (μας το ειχε πεικαι η νενα)

θυμαστε που σας ελεγα να μην παρετε πολυθρονα θηλασμου γιατι δεν χρειαζεται???ΜΕΓΑ λαθος χρειαζεταικ παρα χρειαζεται εγω το μετανιωσα που δεν πηρα!!!υποφερω απο την μεση και την πλατη μου ειναι πολυ κουραστικη η σταση του θηλασμου ειδικα οσο μεγαλωνει το μωρο πιανεται η πλατη σου αν το κρατας στα χερια χωρις καπου να το στηριζεις,να παρετε λοιπον αν οχι πολυθρονα εστω μαξιλαρι θηλασμου...

για να κατεβασεται περισσοτερο γαλα σαν αγελαδιτσες που θα γινεται:tongue: να τρωτε πολλες σουπιτσες,

απαραιτητο ειναι και το μαρσιπο,δεν το συζηταμε σε σωζει,οταν καπου θες να πας και δεν θες να παρεις το καροτσι πιανονται πολυ ασχημα τα χερια σου με το μαρσιπο ειναι σα να μην κρατας τιποτα πολυ με εχει βολεψει!

οταν θελετε να κανετε δουλειες χωρις να εννοχλειται το μωρακι απο τον θορυβο να εχετε αναμενη την τηλεοραση η το ραδιοφωνο εγω βαζω μουσικη (οχι πολυ δυνατη βεβαια) πριν ξεκινησω τις δουλεις κ μετα απο 5 λεπτα ξεκιναω τις δουλειες πλενω πιατα σκουπιζω με το μωρο κοντα μου και χαμπαρι δεν παιρνει ενω αν δεν εχω μουσικη το παραμικρο τον ξυπναει...

κουβερτουλες μονο αγκαλιας θα επαιρνα αν το ηξερα,αυτες μονο βολευουν τις πιο μεγαλες μονο στο κρεβατακι τις εχω ειναι πιο μεγαλες απο αυτες της αγκαλιας καιειναι κουραστικες πιο πολυ βαρενουν αυτες απο το μωρο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα ευχαριστούμε για τις συμβουλές:tongue:

Καλέ το Λιλιτάκι που είναι; Σοβαρά τώρα λέτε να γέννησε;

σπουδαιες συμβουλες ε???:tongue::tongue::tongue: χαχα ;)

οχι χαρα μου δεν γεννησε της εστειλα μηνυμα ειναι καλα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula

χαιρομαι που εισαι καλα και εχεις χρονο και μας λες τα νεα σου!!

Χαιρομαι που ειχα δικιο για το μπουστακι, κι εμενα μαμα μου το ειπε οτι εινια καλυτερο απο τα σουτιεν θηλασμου με τα κουμπακια!!!

Αληθεια δεν βολευει ενα μεγαλο μαξιλαρι να στηριζει το μωρο κατα τη διαρκεια του θηλασμου? Αν το μαξιλαρι το τοποθετεις στο μπρατζο του καναπε ή της πολυθρονας?

Οσο για τα κιλα το μονο που θα προσπαθησω να κανω -δεν ξερω αν τα καταφερω- ειναι να τρωω το βραδυ αντι για φαγητο ή τοστ ή σουπα που ετρωγα ενα γιαουρτι με μια φρυγανια!!! Κατι αλλο δεν θα κοψω, ήδη τα γλυκα τα εχω περιορίσει, βεβαια δεν τα εχω κοψει εντελώς αλλα δεν τρωω οπως πριν.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...