Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Το σπέρμα το κοιτάξαμε και μετα τη θεραπεία της ουρολοίμωξης και είναι μια χαρά.

Ποιός είναι ο γιατρός της Λιλις?

επειδη εγω δεν εχω καταλαβει τις τιμες τις καμπυλης ειναι ευκολο να τις ξαναγραψεις???αν εχεις παντως ανεβασμενο σακχαρο αυτα που σου ειπε για την ωορρηξια ισχυουν και πολλες γυναικιες χωρις να εχουν σακχαρο μονο λογω πολυκυστικων παιρνουν glucophase για να βοηθησουν την ωορρηξια τους

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τινκερ και μενα ετσι ειναι η κανονικη περιοδος. αυτη που ξερω δηλαδη απο την προ πολυποδα φαση!

δλδ τσέρρυ μου, έτσι ήταν η περίοδος σου και υποψιάστηκες πολύποδα?

ή έτσι ήταν παλία και μετά με το πολύποδα πότε είχες τα καφε??

κοστοπ...τα συμπτώματα της ενδομητρίωσης ποία είναι?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

επειδη εγω δεν εχω καταλαβει τις τιμες τις καμπυλης ειναι ευκολο να τις ξαναγραψεις???αν εχεις παντως ανεβασμενο σακχαρο αυτα που σου ειπε για την ωορρηξια ισχυουν και πολλες γυναικιες χωρις να εχουν σακχαρο μονο λογω πολυκυστικων παιρνουν glucophase για να βοηθησουν την ωορρηξια τους

Υψηλές δεν τις λες τις τιμές. Μάλλον πιο κάτω του φυσιολογικού. Δε ξέρω αν ερμηνεύει τα αποτελέσματα και σε σχέση με την καμπύλη ινσουλίνης.

Πάντως τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου είναι τα εξής:

0': 87

Λήψη γλυκόζης 75gr

30': 118

60': 80

120': 80

180': 33

240': 73

300': 90

Μου είπε οτι με εξαίρεση τη μέτρηση στο χρόνο 0, όλες οι υπόλοιπες είναι πιο κάτω απο τις φυσιολογικές για τη δεδομένη χρονική στιγμή.

δλδ τσέρρυ μου, έτσι ήταν η περίοδος σου και υποψιάστηκες πολύποδα?

ή έτσι ήταν παλία και μετά με το πολύποδα πότε είχες τα καφε??

κοστοπ...τα συμπτώματα της ενδομητρίωσης ποία είναι?

Δε ξέρω αν είναι ο κανόνας αλλά εγω είχα τα εξής:

• πόνους στην περίοδο ενώ δεν πονούσα ποτε (ούτε τώρα πονάω)
  • σπυράκια στο σαγόνι και στα μάγουλα στην περιοχή κάτω απο τα μήλα (ενώ δεν έχω κάνει ποτε ακμή)
  • καφέ εκκρίσεις για μια εβδομάδα πριν μου έρθει κανονικά η περίοδος
  • και φυσικά την κύστη

Η συνήθης εξέταση που γίνεται είναι επίσης και ο δείκτης CA 125, ο οποίος στην αρχική μέτρηση ήταν 29 και 3 μήνες μετα είχε πάει στο 37. Αυτό που έμαθα εκ των υστέρων είναι οτι μεταξύ 10 - 30 είναι πολύ πιθανό να είναι ενδομητρίωση, πάνω απο 30 είναι σίγουρα.

Επαναλαμβάνω οτι όλα αυτά ήταν δικά μου συμπτώματα και δε ξέρω αν είναι ο κανόνας.

Δε ξέρω αν είναι ο κανόνας αλλά εγω είχα τα εξής:

• πόνους στην περίοδο ενώ δεν πονούσα ποτε (ούτε τώρα πονάω)
  • σπυράκια στο σαγόνι και στα μάγουλα στην περιοχή κάτω απο τα μήλα (ενώ δεν έχω κάνει ποτε ακμή)
  • καφέ εκκρίσεις για μια εβδομάδα πριν μου έρθει κανονικά η περίοδος
  • και φυσικά την κύστη

Η συνήθης εξέταση που γίνεται είναι επίσης και ο δείκτης CA 125, ο οποίος στην αρχική μέτρηση ήταν 29 και 3 μήνες μετα είχε πάει στο 37. Αυτό που έμαθα εκ των υστέρων είναι οτι μεταξύ 10 - 30 είναι πολύ πιθανό να είναι ενδομητρίωση, πάνω απο 30 είναι σίγουρα.

Επαναλαμβάνω οτι όλα αυτά ήταν δικά μου συμπτώματα και δε ξέρω αν είναι ο κανόνας.

το δείκτη αυτό πως το κάνεις?με αίμα???

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Ναι με αίμα. Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και τα αποτελέσματα βγαίνουν την επομένη.

και οποιαδήποτε μέρα του κύκλου??

περίπου πόσα είναι στην Ελλάδα??

1533345xcnw09g7xt.gif

και οποιαδήποτε μέρα του κύκλου??

περίπου πόσα είναι στην Ελλάδα??

Οι διάφοροι γυναικολόγοι που είχα επισκεφτεί πριν κάνω τη λαπαροσκόπηση δε μου συνέδεσαν αυτη την εξέταση με συγκεκριμένη μέρα του κύκλου. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε 2-4 του κύκλου.

Δε ξέρω τι ισχύει όμως. Μια παλαιότερη μελέτη που βρήκα στο Internet (1997) η οποία βέβαια δε ξέρω αν είναι εγκυρη λεει οτι πρέπει να γίνουν δυο μετρήσεις...η μια στις αρχες του κύκλου και η αλλη τις ημέρες της ωορρηξίας. Αλλα είλικρινά δε ξέρω αν ισχύει αυτο το τελευταιο.

Εννοείς "πόσο" σε κόστος; αν θυμάμαι καλά 20 - 30 ?.

Οι διάφοροι γυναικολόγοι που είχα επισκεφτεί πριν κάνω τη λαπαροσκόπηση δε μου συνέδεσαν αυτη την εξέταση με συγκεκριμένη μέρα του κύκλου. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε 2-4 του κύκλου.

Δε ξέρω τι ισχύει όμως. Μια παλαιότερη μελέτη που βρήκα στο Internet (1997) η οποία βέβαια δε ξέρω αν είναι εγκυρη λεει οτι πρέπει να γίνουν δυο μετρήσεις...η μια στις αρχες του κύκλου και η αλλη τις ημέρες της ωορρηξίας. Αλλα είλικρινά δε ξέρω αν ισχύει αυτο το τελευταιο.

Εννοείς "πόσο" σε κόστος; αν θυμάμαι καλά 20 - 30 ?.

θα περιμένω 2-4 μέρα του κύκλου τότε!!!

δεν είναι ακριβή!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ...θα τη κάνω να δούμε τι παίζει...

γιατί υστεροσκόπηση δεν έχω κάνει...

1533345xcnw09g7xt.gif

τα νευρα μου!!!!

πηρα το γιατρο να κλεισω ραντεβου σε 10 μερες για τον υπερηχο πριν τη σπερματεγχυση και μου λεει η κοπελα δηλαδη αδιαθετησες κανονικα?ναι της λεω,εχθες ειχα καφε ολη μερα και σημερα κανονικοτατα περιοδο!!

εκανες μου λεει 14η μερα χοριακη?οχι λεω,αφου ο γιατρος μου ειπε να περιμενω 16-17 μερες και μετα αδιαθετησα!α να πας να κανεις λεει!

τι νοημα υπαρχει αφου αδιαθετησα?

εχει σημασια λεει να δουμε την τιμη,αλλο 3-4 και αλλο μηδεν!τα καφε μπορει να ειναι αποκολληση!!!

ευχομαι να ειναι μηδεν!!!!που καταντησαμε!!!αντι να παρακαλαμε για μεγαλες χοριακες να παρακαλαμε να ειναι 0!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΣΤΟΠ η καμπυλη σου ειναι πολυ χαμηλη εως παρα πολυ χαμηλη το glucophase το δινουν οταν ειναι υψηλη τωρα εσενα γιατι στο εδωσε??

ΜΑΡΑΚΙ εγω οσες φορες εχω κανει στη ζωη μου χοριακη ακομα και οταν δεν προσπαθουσα ηταν 3-5 ποτε δεν ηταν μηδενικη και οταν ρωτησα τον γιατρο μου ειπε πως κατω απο 10 ειναι αρνητικη οποτε δεν εχει σημασια αν ειναι 8, 5 3 η 0....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τα νευρα μου!!!!

πηρα το γιατρο να κλεισω ραντεβου σε 10 μερες για τον υπερηχο πριν τη σπερματεγχυση και μου λεει η κοπελα δηλαδη αδιαθετησες κανονικα?ναι της λεω,εχθες ειχα καφε ολη μερα και σημερα κανονικοτατα περιοδο!!

εκανες μου λεει 14η μερα χοριακη?οχι λεω,αφου ο γιατρος μου ειπε να περιμενω 16-17 μερες και μετα αδιαθετησα!α να πας να κανεις λεει!

τι νοημα υπαρχει αφου αδιαθετησα?

εχει σημασια λεει να δουμε την τιμη,αλλο 3-4 και αλλο μηδεν!τα καφε μπορει να ειναι αποκολληση!!!

ευχομαι να ειναι μηδεν!!!!που καταντησαμε!!!αντι να παρακαλαμε για μεγαλες χοριακες να παρακαλαμε να ειναι 0!!!

μαράκι μου δεν έχω ιδέα γιατί να σε βάλει σε αυτή τη διαδικασία...

εγώ πάντα έκανα χοριακή επειδή έπαιρνα προγεστερόνη..

θετικό εμάς ξεκινά από τις 20 μονάδες..τη πρώτη φορά είχα κάνει το τεστ 16 μέρες μετά τη σπέρματέγχυση και ήταν 5 μου είπαν αρνητικό και μόλις σταμάτησα τα χάπια αδιαθέτισα..τη 2 φορά είχα πάει τη 13 μέρα και τη 3 στην 11 και ήταν 0...

ότι σου είπε να κάνεις....

1533345xcnw09g7xt.gif

και εγω αυτο ηξερα!οτι κατω απο 5 ειναι αρνητικη!και 2 αλλες φορες που ειχα κανει γιατι ειχα καφε μου ειχε βγει 3!

αυτό στο είπε η κοπέλα εκεί στο τηλέφωνο ή είναι νοσοκόμα ή κάτι άλλο??

και αφου δεν πήγες 14 μέρες μετά και τώρα αδιαθέτισες σημαίνει και να θέλει να δει κάτι (πχ αν έχει γίνει εμφύτεψη) δεν θα το δει...δεν ξέρω μαράκι ειλικρινά..μήπως να ρωτούσες το γιατρό σου??περνάνε και οι μέρες και όσο να είναι θα πέφτει...

1533345xcnw09g7xt.gif

αυτό στο είπε η κοπέλα εκεί στο τηλέφωνο ή είναι νοσοκόμα ή κάτι άλλο??

και αφου δεν πήγες 14 μέρες μετά και τώρα αδιαθέτισες σημαίνει και να θέλει να δει κάτι (πχ αν έχει γίνει εμφύτεψη) δεν θα το δει...δεν ξέρω μαράκι ειλικρινά..μήπως να ρωτούσες το γιατρό σου??περνάνε και οι μέρες και όσο να είναι θα πέφτει...

ΜΗΔΕΝ η χοριακη!πηρα στο γιατρο και μου ειπε η κοπελα οτι θα του πει να με παρει αυτος να μιλησουμε!το πολυ σε μια ωρα μου ειπε θα παρει!

δεν ξερω τι ειναι αυτη η κοπελα,νομιζω γραμματεας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...