Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ελπιζω να πανε ολα καλα και να ειναι αυτο το προβληματακι σας!

παντως για το γυναικολογο που λες και εμενα τοσο καιρο δεν ηθελε να κανω ορμονολογικες και πηγα μονη μου!να βρεις ενα γιατρο να τον εμπιστευεσαι και αν κατι δε σου αρεσει ρωτα και αλλον!

Η αλήθεια είναι οτι αυτό τον γιατρό τον εμπιστευόμουν αρκετά. Κατέληξα όμως οτι ενω είναι ένας πολύ καλός γιατρός κατα τη διάρκεια της παρακολούθησης της εγκυμοσύνης δεν είναι και τόσο όσον αφορά σε θέματα γονιμότητας.

Θα πάω σίγουρα σε δυο ακόμη που μου έχουν συστήσει και βλέπουμε.

Ελπίζω η ψυχολογία σου να φτιάξει σύντομα. Είναι δύσκολο, το ξέρω....το βιώνω και εγω κάθε μήνα :) αλλά που θα πάει θα ερθει και σε μάς εκείνη η στιγμή ;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα ο γυναικολογος που πηγα στον 2ο μηνα προσπαθειων το πρωτο πραγμα που μου ειπε ηταν σπερμοδιαγραμμα και μετα δικος μου ορμονικος ελεγχος και υστεροσαλπιγγογραφια τοτε τον ειχα παρεξηγησει μετα ομως ειδα οτι ειχε απολυτο δικιο....θεωρω πως να το αφηνεις χωρις να κανεις τιποτα αγχωνει πολυ περισσοτερο και επηρεαζει παρα πολυ την ψυχολογια της γυναικας απ την αλλη εγω δεν παραδεχομαι οτι φταιει το αγχος και δεν γινεται η συλληψη!!!

Μπράβο του. Πολύ καλός.

Και εγω πιστεύω το να μη γνωρίζεις τι συμβαίνει σε αγχώνει περισσότερο. Το αν το άγχος επηρεάζει τη σύλληψη ειλικρινά δε ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει πρώτα να γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και αφου αυτες είναι καλές να μιλήσει κανεις για άγχος.

μαρακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα! εγω με τον πολυποδα ειχα παντα μια - μερες κατι καφε που βεβαια δεν τσεκαρα ποτε αν ηταν απο αυτον γιατι με το που τον εβγαλα δεν ξαναειδα και περιοδο!!!τωρα σε καποια τα ελεγα τα δικα μου και το αν εχει κοιταχτει για πολυποδα αλλα δεν θυμαμαι αν εισαι εσυ!!!

επίσης πιστευω οτι καλα λεει η μαμα σου!τον πνευματικο γι'αυτο τον εχουμε. εμεις δεν το εχουμε συζητησει το συγκεκριμένο να σου πω την αληθεια αλλα υποτιθεται θεωρητικα οτι επειδη λαμβανουμε σωμα και αιμα Χριστου στην κοινωνια δεν κανει να το αποβαλουμε απο το σωμα ειτε φτυνοντας το ειτε με την περιοδο. ειμαστε προσεκτικες. παρ'ολα αυτα εμεις οι κοινοι θνητοι προσπαθουμε καμια φορα να εκλογικεψουμε τις ερωτησεις ή να φιλοσοφισουμε για πραγματα που δεν γνωριζουμε και επειδη παντα λεω οτι γνωμη μπορεις να εχεις οταν γνωριζεις θα ακολουθουσα την συμβουλη καποιου που γνωριζει και που φυσικα εχω επιλεξει να με καθοδηγεί πνευματικα!!!

κοστοπ αφου εισαι στην φαση που ψαχνεις γιατρο εισαι σε καλο δρομο. αληθεια απο που εισαι?μηπως μπορουμε να σε βοηθησουμε με γνωστους μας. η σειρα εξετασεων που ακολουθησε η δικη μου γιατρος ειναι η εξης:

πρωτα καναμε σπερμοδιαγραμμα. μετα μου εδωσε να κανω αιματολογικες για ενδομητριωση επειδη της ειχα πει οτι ποναω στην περιοδο. μετα αιματολογικες για ορμονες και μετα για σαλπιγγογραφια την οποια εγω βεβαια ειχα κανει απο πριν. μετα καναμε τον πολυποδα (αυτη βεβαια ηταν σιγουρη απο την αρχη απλα δεν μπορουσε με το καλημερα σας να μου πει μπες χειρουργειο χωρις να εχω ψαξει τιποτα αλλο) και μου ειχε πει καπου κοντα στον πολυποδα να δω ορμονες για θυροειδη.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοστοπ αφου εισαι στην φαση που ψαχνεις γιατρο εισαι σε καλο δρομο. αληθεια απο που εισαι?μηπως μπορουμε να σε βοηθησουμε με γνωστους μας. η σειρα εξετασεων που ακολουθησε η δικη μου γιατρος ειναι η εξης:

πρωτα καναμε σπερμοδιαγραμμα. μετα μου εδωσε να κανω αιματολογικες για ενδομητριωση επειδη της ειχα πει οτι ποναω στην περιοδο. μετα αιματολογικες για ορμονες και μετα για σαλπιγγογραφια την οποια εγω βεβαια ειχα κανει απο πριν. μετα καναμε τον πολυποδα (αυτη βεβαια ηταν σιγουρη απο την αρχη απλα δεν μπορουσε με το καλημερα σας να μου πει μπες χειρουργειο χωρις να εχω ψαξει τιποτα αλλο) και μου ειχε πει καπου κοντα στον πολυποδα να δω ορμονες για θυροειδη.

Μένω Αθήνα. Εγω όταν αποφασίσαμε για παιδί πήγα στο γιατρό για να μιλήσουμε (να πάρω filicine κλπ) και εντοπίσαμε την κύστη. Πήρα αντισυλληπτικά μήπως και φύγει και παράλληλα έκανα και την CA125 που βγήκε τότε 29 (εντός φυσιολογικών ορίων αλλά όπως έμαθα αργότερα πάνω απο 10 είναι ενδομητρίωση). Περίπου ένα 3μηνο απο τη λήψη αντισυλληπτικών ξαναέκανα και είχε ανέβει πάνω απο τα φυσιολογικα (37) και έκανα τη λαπαροσκόπηση και εν συνεχεία διακοπή περιόδου.

Στο διάστημα της αναμονής έκανε ο συζ. μου ενα σπερμοδιάγραμμα το οποίο βγήκε πολύ καλό. Απο τη στιγμή που αδιαθέτησα απο δική μου πρωτοβουλία εκανα καποιες ορμονικές τις οποίες είδε ο γυναικ. και μου λεει ολα καλά. Τις ίδιες εξετάσεις όμως είδε και ο ενδοκρινολόγος και μου λέει κάνε καμπύλη. Στο μεταξύ μεσολάβησαν και διάφορα σπερμοδιαγράμματα που διαπιστώσαμε την ουρολοίμωξη.

Σαλπιγγογραφία έκανα το καλοκαίρι πριν κάνω σπερματέγχυση, αν και οι σάλπιγγες είχαν ελεγχθει κατα την λαπαροσκόπηση.

Η δική σου τον πολύποδα πως τον κατάλαβε?

μαρακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα! εγω με τον πολυποδα ειχα παντα μια - μερες κατι καφε που βεβαια δεν τσεκαρα ποτε αν ηταν απο αυτον γιατι με το που τον εβγαλα δεν ξαναειδα και περιοδο!!!τωρα σε καποια τα ελεγα τα δικα μου και το αν εχει κοιταχτει για πολυποδα αλλα δεν θυμαμαι αν εισαι εσυ!!!

επίσης πιστευω οτι καλα λεει η μαμα σου!τον πνευματικο γι'αυτο τον εχουμε. εμεις δεν το εχουμε συζητησει το συγκεκριμένο να σου πω την αληθεια αλλα υποτιθεται θεωρητικα οτι επειδη λαμβανουμε σωμα και αιμα Χριστου στην κοινωνια δεν κανει να το αποβαλουμε απο το σωμα ειτε φτυνοντας το ειτε με την περιοδο. ειμαστε προσεκτικες. παρ'ολα αυτα εμεις οι κοινοι θνητοι προσπαθουμε καμια φορα να εκλογικεψουμε τις ερωτησεις ή να φιλοσοφισουμε για πραγματα που δεν γνωριζουμε και επειδη παντα λεω οτι γνωμη μπορεις να εχεις οταν γνωριζεις θα ακολουθουσα την συμβουλη καποιου που γνωριζει και που φυσικα εχω επιλεξει να με καθοδηγεί πνευματικα!!!

μεχρι να κανω την υστεροσαλπιγγογραφια και να αρχισω το φιλισιν (το αρχισα τον ιδιο μηνα) η περιοδος μου ηταν μια χαρα!απο τοτε κανα 2-3 φορες εχω παθει αυτο με το καφε!θα τον ρωτησω παλι για υστεροσαλπιγγογραφια και λαπαροσκοπηση να δω τι θα μου πει!οκ μπορει να φοβαμαι αλλα αν χρειαστει θα τα κανω!την προηγουμενη φορα μου ειχε πει οχι,τωρα θα του πω και αυτο με τα καφε να δω τι θα μου πει!

Διαφημίσεις

μαρακι τα καφε και γω διασταυρωσα οτι μπορει να ειναι απο πολυποδα διαβαζοντας απο δω μεσα!οι γιατροι δεν πολυδινουν σημασια σε αυτα και γενικα στην περιοδο πχ ροη χρωμα κτλ εκτςο και αν παρατηρησεις κατι ακραιο!!!την υστεροσκοπιση που εκανα εγω μην την φοβασαι καθολου. δεν ποναει ΚΑΘΟΛΟΥ!ειναι μια παρα πολυ απλη διαδικασια. οπως ακριβως κανουν και κωλονοσκοπιση. απλα εμας που δεν εχουμε κανει παιδια μας προσεχουν λιγο παραπανω για ευνοητους λογους!πηγε πριν καμια εβδομαδα η μαμα μιας φιλης μου. την εκανε την ξυπνησαν και πηγε σπιτι μολις συνηλθε απο την ναρκωση!!!οπως ακριβως κανεις κ στην κωλονοσκοπιση δηλαδη!!!τιποτα σου λεω...

το σπερμα σας λοιπον ειναι καλο. μετα την ουρολοιμωξη ξανακανατε να τσεκαρετε οτι ολα συνεχιζουν να ειναι καλα???

ετσι οπως τα λες με αυτα που σου λεει ο γιατρος σου και στο τελος αλλα λεει ο ενδοκρινολογος και πεφτει και μεσα σ'αυτα, απλα ο γιατρος δεν ειναι σε θεση να τσεκαρει τι φταιει και τι οχι!!!εγω αρχικα πηγαινα σε αλλη γιατρο. ενω ειχαμε κανει απειρους υπερηχους ποτε δεν μου ειπε κατι για πολυποδα. στο μεταξυ κανω σαλπιγγογραφια που με ειχε βαλει η πρωτη γιατρος μου γιατι μου ειχε πει οτι εχω υδροσαλπιγγα!!!να μην σου εξηγησω τι ειναι αυτο!!!θα σου πω οτι εκλαιγα 3 μερες μεχρι να κανω την σαλπιγγογραφια. εκει βγαινουν τα αποτελεσματα (εκλαιγα και εκει ενω εκανα την εξεταση!!!!)κ μου λεει ο γιατρος δεν εχεις υδροσαλπιγγα!!βεβαια κατι αλλο βλεπω αλλα θα τα πειτε με την γιατρο σου. δειχνω στην γιατρο τις πλακες και δεν μου λεει τιποτα. μετα απο αυτο φυσικα εφυγα απο αυτην κ πηγα στην δικη μου που εχω τωρα. και παλι δεν φαινεται κατι στον υπερηχο. κανω ολα αυτα που σου ειπα πιο πανω και μετα μου λεει βλεπω μια σκια εκει (δεν ξερω που ακριβως) αλλα και σιγουρη δεν ειμαι...αυτο θα φανει μονο με υστεροσκοπιση! και οντως ειχε πεσει μεσα...

και αυτην ειχα κανει την ca 125 και ηταν κατω απο 10 οπως λες!!!

πανε στον γιατρο της λιλις!!!

28xYp3.png

μαρακι τα καφε και γω διασταυρωσα οτι μπορει να ειναι απο πολυποδα διαβαζοντας απο δω μεσα!οι γιατροι δεν πολυδινουν σημασια σε αυτα και γενικα στην περιοδο πχ ροη χρωμα κτλ εκτςο και αν παρατηρησεις κατι ακραιο!!!την υστεροσκοπιση που εκανα εγω μην την φοβασαι καθολου. δεν ποναει ΚΑΘΟΛΟΥ!ειναι μια παρα πολυ απλη διαδικασια. οπως ακριβως κανουν και κωλονοσκοπιση. απλα εμας που δεν εχουμε κανει παιδια μας προσεχουν λιγο παραπανω για ευνοητους λογους!πηγε πριν καμια εβδομαδα η μαμα μιας φιλης μου. την εκανε την ξυπνησαν και πηγε σπιτι μολις συνηλθε απο την ναρκωση!!!οπως ακριβως κανεις κ στην κωλονοσκοπιση δηλαδη!!!τιποτα σου λεω...

το σπερμα σας λοιπον ειναι καλο. μετα την ουρολοιμωξη ξανακανατε να τσεκαρετε οτι ολα συνεχιζουν να ειναι καλα???

ετσι οπως τα λες με αυτα που σου λεει ο γιατρος σου και στο τελος αλλα λεει ο ενδοκρινολογος και πεφτει και μεσα σ'αυτα, απλα ο γιατρος δεν ειναι σε θεση να τσεκαρει τι φταιει και τι οχι!!!εγω αρχικα πηγαινα σε αλλη γιατρο. ενω ειχαμε κανει απειρους υπερηχους ποτε δεν μου ειπε κατι για πολυποδα. στο μεταξυ κανω σαλπιγγογραφια που με ειχε βαλει η πρωτη γιατρος μου γιατι μου ειχε πει οτι εχω υδροσαλπιγγα!!!να μην σου εξηγησω τι ειναι αυτο!!!θα σου πω οτι εκλαιγα 3 μερες μεχρι να κανω την σαλπιγγογραφια. εκει βγαινουν τα αποτελεσματα (εκλαιγα και εκει ενω εκανα την εξεταση!!!!)κ μου λεει ο γιατρος δεν εχεις υδροσαλπιγγα!!βεβαια κατι αλλο βλεπω αλλα θα τα πειτε με την γιατρο σου. δειχνω στην γιατρο τις πλακες και δεν μου λεει τιποτα. μετα απο αυτο φυσικα εφυγα απο αυτην κ πηγα στην δικη μου που εχω τωρα. και παλι δεν φαινεται κατι στον υπερηχο. κανω ολα αυτα που σου ειπα πιο πανω και μετα μου λεει βλεπω μια σκια εκει (δεν ξερω που ακριβως) αλλα και σιγουρη δεν ειμαι...αυτο θα φανει μονο με υστεροσκοπιση! και οντως ειχε πεσει μεσα...

και αυτην ειχα κανει την ca 125 και ηταν κατω απο 10 οπως λες!!!

πανε στον γιατρο της λιλις!!!

Το σπέρμα το κοιτάξαμε και μετα τη θεραπεία της ουρολοίμωξης και είναι μια χαρά.

Ποιός είναι ο γιατρός της Λιλις?

δεν ξερω αλλα για να πηγαινει εκει μετα απο προσπαθειες 10 ετων και να γενναει αυριο κατι θα σημαινει;)

ρωτα την πως τον λενε να τον επισκεφτεις και να μπεις σε μια σειρα. εχεις ακομα μελλον για την εξωσωματικη που λες. καντα ολα οπως πρεπει πρωτα και αν δεν δεις φως στο τουνελ θα πας και εκει...

28xYp3.png

δεν ξερω αλλα για να πηγαινει εκει μετα απο προσπαθειες 10 ετων και να γενναει αυριο κατι θα σημαινει;)

ρωτα την πως τον λενε να τον επισκεφτεις και να μπεις σε μια σειρα. εχεις ακομα μελλον για την εξωσωματικη που λες. καντα ολα οπως πρεπει πρωτα και αν δεν δεις φως στο τουνελ θα πας και εκει...

Ναι αυτό θα κάνω. Εξάλλου έρχονται Χριστούγεννα, θα χαλαρώσουμε λίγο, θα κάνουμε και κανένα ταξίδι και βλέπουμε με το νεο έτος :)

Το ζάχαρο μου ήταν πάντα σε φυσιολογικά επίπεδα. 80 με 90. Ποτέ παραπάνω.

Ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε μια σειρά εξετάσεων να κάνω μεταξύ των οποίων και η καμπύλη διότι όπως μου είπε κάποιες παλαιότερες εξετάσεις που είχα κάνει δείχνουν τάση για ζάχαρο (αναλογία fsh, lh, prl).

Στην καμπύλη όμως με εξαίρεση την αρχική μέτρηση (πριν τη λήψη γλυκόζης) που ήταν φυσιολογική όλες οι υπόλοιπες μετρήσεις ήταν κάτω απο τα φυσιολογικά επίπεδα για την εκάστοτε στιγμή (30', 60', 120', 180, 240', 300').

Τώρα τι να σου πω....ελπίζω αυτο το χαπάκι που μου έδωσε να κάνει δουλειά;)

Εσύ έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο;

ο εξωσωματικός μου είναι ενδοκρινολόγος αλλά δεν μου έχει αναφέρει κάτι...θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

ο εξωσωματικός μου είναι ενδοκρινολόγος αλλά δεν μου έχει αναφέρει κάτι...θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά

Ρώτα τον και πες μου και εμένα για να δω αν αυτά που λεει ο δικός μου ισχύουν :)

κοριτσάκια ζητώ συγνώμη αλλά θα ρωτήσω...

εμενα η περίοδος μου ξεκινά με λίγα ροζ στην αρχή σαν σταγώνες..μετά με καφέ αυτά τη πρώτη μέρα...

τη 2 μέρα ροη αίματος κόκκινα και αρκετή

τη 3 μέρα πιο λίγα κόκκινα

τη 4 μέρα πάλυ κόκκινα

τη 5 τελειώνει με καφέ....

είναι ή δεν είναι φυσιολογικό ?τι είναι το φυσιολογικό???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσάκια ζητώ συγνώμη αλλά θα ρωτήσω...

εμενα η περίοδος μου ξεκινά με λίγα ροζ στην αρχή σαν σταγώνες..μετά με καφέ αυτά τη πρώτη μέρα...

τη 2 μέρα ροη αίματος κόκκινα και αρκετή

τη 3 μέρα πιο λίγα κόκκινα

τη 4 μέρα πάλυ κόκκινα

τη 5 τελειώνει με καφέ....

είναι ή δεν είναι φυσιολογικό ?τι είναι το φυσιολογικό???

αυτο νομιζω εχει να κανει με την καθε γυναικα δεν ειναι στανταρ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...