Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

πρίν από 14 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ειμαι και γω!!!ειχα το αντρακι εδω το πρωι και μολις πηγε στην δουλεια και ειναι ελευθερος ο υπολογιστης του γιατι με το ταμπλετ ρε κοριτσια δυσκολευομαι πολυ. εκτος του οτι δεν μπορω να γραψω - που ειναι σαν να μην μπορω να μιλησω!!!-πρεπει να μεγαλωνω την σελιδα για να βλεπω τα γραμματα ομως σε αυτην την περιπτωση δεν βλεπω ποιος το ειπε και κανω διαρλως αυτο το πραγμα. ετσι σας διαβασα και τωρα καποια τα θυμαμαι καποια οχι...

λοιπον νενα πρωτα θα πω σε σενα γιατι εισαι σε φαση πανικου!!!κοριτσαρα τα κιλα θα τα παρουμε τον κ@λο μας να βαραμε κατω. θα προσεχεις να μην σαβουροτρως απο εκει και υστερα οτι παρεις πηρες. αν θες πχ σοκολατα απεγνωσενα αντι να τσακισης μια ολοκληρη φαε την μιση και αν δεν μπορεις να το κανεςι αυτο μην αγοραζεις για να εχεις τετοια πραγματα σπιτι. εγω αυτο κανω. μετα μπορεις να βρεις υποκαταστατα. πχ φαε φρουτα οπως μπανανα ή μελι, αντι για σοκολατα φαε μια σοκοφρετα! αν θες γλυκο φαε γλυκο τυ κουταλιου αυτα ολα ειναι αχρηστες θερμιδες!!!αυτα παχαινουν και δεν φευγουν μετα...αν τρως σωστα δεν θα εχεις προβλημα. επισης μαρμιν μην εχεις στο μυαλο σου τις διαιτες μετα γιατι και στον θηλασμο πρεπει να τρωμε σωστα!!!

τωρα το ποσα κιλα θα βαλουμε πιστευω ειναι υποκειμενικο...ειναι στον μεταβολισμο, στο σκαρι. απλα αν ξεπερασουμε τα 15 ειναι βεβαιο οτι σαβουροφαγες!!!

κοστοπ σε εψαχνα χθες!βρηκατε λοιπον την ακρη του νημματος!μακαρι να λυθουν ολα τωρα. οσο για αυτο που ειπες για την γιατρο σου ειναι ο λογος που εκτιμησα την δικη μου!ποτε δεν μου ειπε οτι φταει το αγχος!παντα ελεγε πρεπει να το ψαξουμε και μου εδινε εξετασεις και αν δεν ακολουθουσα την γραμμη του πνευματκου μου θα ειχα μεινει εγκυος πολυ πιο πριν!!!δεν μετανιωνω ομως....τελος καλο ολα καλα!

καποια ρωτησε για την νηστεια. αυτες τις ερωτησεις κανονικα τις κανεςι με τον πνευματικο σου. το σωστο συμφωνα με το Ευαγγελιο ειναι να νηστευουμε οπως ειναι καθιερωμενο. ομως για τον καθε ανθρωπο ισχυουν διαφορετικα πραγματα. οπως πχ μπορει εγω να εχω την ιδια αρρωστεια με καποιον αλλον ομως επειδη εχουμε διαφορετικους οργανισμους ο γιατρος δινει διαφορετικη αγωγη! το ιδιο ισχυει και με την θρησκεια και τους πνευματικους. δεν μπορει να παει ενας πρωην τοξικομανης και να του πει πατερ εκοψα την ηρωινη αλλα καπνιζω πχ τσιγαρο κ ο πνευματικος να τον μαλωσει...αν παει ομως ενας απλος ανθρωπος θα του πει κοψε το τσιγαρο! το ιδιο ισχυει και για την δικη μας περιπτωση. πχ εγω δεν μπορω να νηστεψω ενω εχω 30 αιματοκριτη. αν παει ομως πχ η μαρτζι με 43 μπορει να της πει τεταρτη παρασκευη κρατα νηστεια...ο δικος μου πνευματικος μου ειπε να κανω οτι πει η γιατρος. η γιατρος μου ειπε οχι νηστεια (ενοειται!!!) και οχι πολυ ωρα στην εκκλησια. να πηγαινω οπως παν τα παιδακια τελευταια στιγμη. ο παππας του χωριου που τον ειχα φωναξει για ευχελαιο οταν ειχα μεινει εγκυος μου ειχε πει να τρωω αλλα το σαββατο μια μερα πριν κοινωνησω να μην τρωω και γινω κρεατα-γαλακτοκομικα. εγω ακουσα τον πνευματικο μου και την γιατρο μου γιατι ειναι σε θεση να με γνωριζουν καλυτερα.

μαρμιν το κλιματιστικο σας μυρισε?παντως εμας σημερα δεν μυριζει και πηρα και εναν γνωστο κ ειπε οτι ειναι οι αντιστασεις που εχει μεσα που καηκαν για πρωτη φορα. εχω αλλο θεμα ομως. αποφασισαμε να καιμε στο 18 το ερ-κοντισιον ολη μερα. αυτο υποτιθεται οτι πρεπει να πιασει την θερμοκρασια και να σταματησει. ε δεν σταματαει...βγαζει αερα συνεχεια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καντυ το θεμα σου το ειχαμε και μεις καποια στιγμη οταν ηθελα να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση που ειναι περασμενες στον υπολογιστη. τοτε μας ειχε βοηθησει ο κουμπαρος μου αλλα δεν ασχοληθηκα να ξερω τι πρεπει να κανω. την ρυθμιση παντως την εκανε απο την τηλεοραση!εσυ απο που προσπαθεις να την κανεις???

επισης ψαχνω να βρω αυτο που λες για τα κιλα στο μπειμπι σπεις...που ειναι???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια προσπαθησα και απο την τηλεοραση ακολουθησα τις οδηγιες της αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα το προσπαθω μια εβδομαδα τωρα και μου εχει σπασει τα νευρα:evil::evil::evil:

ΤΣΕΡΡΥ εχεις γραφτει στο babyspace??σου στελνουν μειλ για την καθε εβδομαδα που μπαινεις????οταν φτασεις στην 22η θα σου το στειλουν....κι εμενα στις προηγουμενες εβδομαδες δεν αναφεροταν κατι για κιλα η τουλαχιστον δεν το προσεξα η δεν το θυμαμαι στο χθεσινο ομως το εγραφε και λεω πλακα εχει εγω δεν εχω παρει ακομα....ποτε θα τα παρω??μακαρι ποτε!!!

να σας ρωτησω και κατι αλλο...σημερα εφτιαξα σπανακορυζο για πρωτη φορα και νομιζω οτι εφαγα και για πρωτη φορα:rolleyes::rolleyes:και τωρα εχω μια γευση περιεργη...το στομα μου ειναι πολυ στιφο και η γλωσσα μου κολαει δεν γλιστραει μεσα στο στομα...τωρα αυτο ειναι φυσιολογικο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοστοπ σε εψαχνα χθες!βρηκατε λοιπον την ακρη του νημματος!μακαρι να λυθουν ολα τωρα. οσο για αυτο που ειπες για την γιατρο σου ειναι ο λογος που εκτιμησα την δικη μου!ποτε δεν μου ειπε οτι φταει το αγχος!παντα ελεγε πρεπει να το ψαξουμε και μου εδινε εξετασεις και αν δεν ακολουθουσα την γραμμη του πνευματκου μου θα ειχα μεινει εγκυος πολυ πιο πριν!!!δεν μετανιωνω ομως....τελος καλο ολα καλα!

Εμένα δυστυχώς δεν μου είπε να κάνω καμία εξέταση. Παλιότερες ορμονικές που είχα κάνει και η επίσκεψη στον ενδοκρινολόγο είναι καθαρα δική μου προτωβουλιά.

Μάλιστα ο ενδοκρινολόγος μου είπε οτι η ενδομητρίωση έπρεπε να είχε αντιμετωπισθεί λαπαροσκοπικά μόνο εφόσον περνούσε ένα διάστημα πχ 6 μηνών, με εντατικές προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα εγω κατόπιν συμβουλής του γυναικολόγου, έκανα πρώτα τη λαπαροσκόπηση και μετα άρχισα προσπάθειες.

Το ξέρετε καλύτερα απο εμένα οτι όταν μπλέκεις με πολλούς γιατρούς, χάνεσαι λίγο :)

Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και να μη φτάσουμε στο στάδιο της εξωσωματικής .... Απο την άλλη είναι και αυτή μια λύση ;)

κοστοπ θα γινουν ολα οπως χρειαστει!αυτο που μας νοιαζει ειναι το αποτελεσμα! δεν θυμαμαι ποσο καιρο προσπαθειτε?

οι περισσοτεροι γιατροι λεν μετα τον χρονο εξετασεις. εγω οταν πηγα σε αυτην την γιατρο ειχε περασει ηδη ενας χρονος προσπαθειων με αλλη γιατρο!!!και αν ημουν στην ιδια ακομη θα παιδευομουν νομιζω!!!η κουνιαδα μου που πηγαινε σε αυτην επιασε μετα απο 2 χρονια αλλα απο εξετασεις δεν την εβαλε να κανει ποτε τιποτα!εγω αυτο το θεωρω απαραδεκτο και λογο για να αλλαξω γιατρο!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Καντυ θυμασαι που μια μερα σε ειχε πιασει φρικη γιατι ελεγες οτι ειναι πολλα τα λεφτα που χρειαζονται και οτι εσυ με 2 μωρα τι θα πρωτοπαρεις???τοτε που εκλαιγες με τον αποστειρωτη που δεν μπορουσες να αποφασισεις τι να παρεις????μην μου πεις οτι το ποσο το ειχες βγαλει απο την σελιδα του babyspace...

28xYp3.png

κοστοπ θα γινουν ολα οπως χρειαστει!αυτο που μας νοιαζει ειναι το αποτελεσμα! δεν θυμαμαι ποσο καιρο προσπαθειτε?

οι περισσοτεροι γιατροι λεν μετα τον χρονο εξετασεις. εγω οταν πηγα σε αυτην την γιατρο ειχε περασει ηδη ενας χρονος προσπαθειων με αλλη γιατρο!!!και αν ημουν στην ιδια ακομη θα παιδευομουν νομιζω!!!η κουνιαδα μου που πηγαινε σε αυτην επιασε μετα απο 2 χρονια αλλα απο εξετασεις δεν την εβαλε να κανει ποτε τιποτα!εγω αυτο το θεωρω απαραδεκτο και λογο για να αλλαξω γιατρο!

Προσπαθούμε περίπου ένα χρόνο αν και το πρώτο εξάμηνο είχε θέμα ο συζ. με ουρολοίμωξη που του επηρέασε την κινητικότητα.

Και εγω θεωρώ απαράδεκτο να μη σε καθοδηγεί ο γιατρός. Δε λέω να γίνονται υπερβολικές εξετάσεις, αλλά ορισμένες πρέπει να γίνουν. Τουλάχιστον ένας βασικός ορμονικός έλεγχος νομίζω είναι απαραίτητος.

Καντυ θυμασαι που μια μερα σε ειχε πιασει φρικη γιατι ελεγες οτι ειναι πολλα τα λεφτα που χρειαζονται και οτι εσυ με 2 μωρα τι θα πρωτοπαρεις???τοτε που εκλαιγες με τον αποστειρωτη που δεν μπορουσες να αποφασισεις τι να παρεις????μην μου πεις οτι το ποσο το ειχες βγαλει απο την σελιδα του babyspace...

χαχαχαχαχα ναι και απο εκει.....αλλα οχι μονο απο εκει...μετα καθησαμε κατω και ειδαμε ακριβως τι θελουμε να παρουμε και τα υπολογισαμε με βαση αυτα που θα παρουμε εμεις και οχι ας πουμε ποσο κανει ενας αποστειρωτης γυρω στα 70? αλλα ακριβως ποιον θα παρουμε και την τιμη του...και μας βγηκαν 3,500? ενταξη καποια απο αυτα σιγουρα θα μας τα κανουν και δωρο αλλα εμεις τα υπολογισαμε ολα!!!και μιας και το ανφεραμε θυμαστε που σας ελεγα οτι βρηκα ενα καροτσι μεταχειρισμενο?εχω στειλει απο τοτε μηνυμα στην κοπελα και δεν μου εχει απαντησει παει σχεδον μηνας :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!σημερα ειμαι καλυτερα,επιτελους ηρθε και κανονικα η περιοδος γιατι μεχρι χθες ειχα μονο καφε και το απογευμα θα παρω το γιατρο να τον ρωτησω για τα φαρμακα και να κλεισουμε ραντεβου για τον υπερηχο πριν τη σπερματεγχυση!!!

Τσερρυσυγχαρητηρια για την αδερφη σου!!!τι καλα!!θα εχετε 2 μωρακια να ασχολειστε!!!

Καλημέρα!

Κοριτσάκια ας κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη για μένα σύμφωνα με τα ντοκουμέντα βεβαίως βεβαίως. Λοιπόν με το Λιλιτάκι μέχρι τώρα πάμε μαζί ακόμα και στα κιλάκια του μικρού οπότε πρέπει να γεννήσω κι εγώ Τετάρτη. Επειδή όμως το Λιλιτάκι είναι μία μέρα πιο πριν σε όλα (έκανε μια μέρα πριν χοριακή, έχει μια μέρα λιγότερο στο τικεράκι) τότε πρέπει να γεννήσω Πέμπτη για να έχουν και τα μωράκια μας μια μέρα διαφορά. Άρα πού καταλήγουμε; Σπανε τα νερά Τετάρτη βράδυ και γεννάω Πέμπτη:rolleyes::cool:

Αλλά επειδή όλες οι προβλέψεις μας έπεσαν έξω με βλέπω να κλείνω όλο το μήνα:rolleyes:

Μαρμιν μου μακαρι να ερθει και ο δικος σου μπεμπης συντομα γιατι βλεπω οτι ανυπομονεις και καλα κανεις!!!
καλημερα!!!!!!!!!!!

ΤΙΝΓΚΕΡ περαστικα!!!!ο χειροτερος μου εφιαλτης ειναι να με πιασει ο λαιμος και καταροη!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα. Μπηκα απο την δουλεια να διαβασω αν γεννησε το λιλιτακι μας. Αντε αυριο θα εισαι ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! τι καλα!

Κοριτσακια στολη αγιου βασιλη εχει και στα h&m..

Απο βδομαδα θα χω και ιντερνετ στο σπιτι. Αντε να δουμε.Τα δικα μου νεα ειναι τα εξης. Τα φαρμακα της εξωσωματικης τα πηρα τα εχω στο ψυγειο και περιμενω με την καινουρια χρονια να την κανουμε. Μακαρι μεχρι τοτε να μην χρειαστει. Μαρακι οταν πηγα στον γυναικολογο του εοπυυ για να μου τα γραψει και του ειπα οτι εκανα μια σπερματεγχυση μου απαντησε και περιμενες να δεις αποτελεσματα με την μια φορα? Τουλαχιστον μου λεει 3-4 . Οπως επισης και με την εξωσωματική. Μπορει μου λεει να ειναι και αποτυχημενη και να χρειαστει να ξαναπροσπαθησεις και να μην στενοχωρεθεις.

η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα περισσοτερο και για τα χρηματα που πρεπει να δινουμε καθε μηνα αλλα ευτυχως ειπαν οι γονεις μου οτι θα μας τα δινουν αυτοι και να μην αγχωνομαστε γιαυτο!το ειχα μεγαλο αγχος γιατι πραγματικα δε μας φτανουν.

Ελπιζω να σου ειναι αρχειαστα τα φαρμακα και να ερθει το μωρακι σου πριν την εξωσωματικη!

Καλημέρα κορίτσια μου και απο εμένα. Το νέο όνομα μου αρέσει περισσότερο :)

Είχα πολύ καιρό να μπω και έτσι δεν έχω διαβάσει τα περισσότερα σχόλια. Βλέπω όμως οτι για το Lilitaki αύριο είναι η μεγάλη μέρα. Με το καλό....να πάνε όλα τέλεια :):):)

Τα δικά μου νέα είναι τα εξής. Αφου έκανα όλες τις εξετάσεις που μου ζήτησε ο ενδροκρινολόγος μου είπε οτι εχω θέμα με την καμπύλη ζαχάρου. Με εξαίρεση την πρώτη μέτρηση όλες οι υπόλοιπες δεν είναι καλές. Αυτό λέει δημιουργεί 3 προβλήματα: (α) η ποιότητα της ωρρηξίας δεν είναι καλή, (β) δημιουργεί πρόβλημα στην εμφύτευση, και (γ) αν προσπεράσουμε το (α) και (β) έχω 33% πιθανότητες αποβολής το 1ο τρίμηνο.

Μου είπε λοιπόν να παίρνω το χάπι glucophage και μαζί με ειδική διατροφή να προσπαθήσουμε για ένα τρίμηνο και μετα να δούμε το ενδεχόμενο της εξωσωματικής.

Τέλος, μου είπε οτι θεωρεί πως η ενδομητρίωση δεν έχει φύγει τελείως απο τον οργανισμό (απο μια εξέταση που έκανα). Μάλλον δεν έγινε πολύ καλή δουλεια απο το γιατρό που μου έκανε την λαπαροσκόπηση.

Προκειμένου να διασταυρώσω όλα αυτά έχω κλείσει ραντεβού με δυο ακόμη γυναικολόγους.

Εχω όμως λίγο εκνευριστεί με το γυναικολόγο μου...ειδικά αν το θέμα με το ζάχαρο ισχύει. Ένα χρόνο τώρα με βλέπει σχεδόν΄κάθε μήνα αλλά ποτε δε μου ζήτησε να ελέγξουμε ορμόνες και ζάχαρο. Απο την άλλη το τελικό αποτέλεσμα μετράει και ελπίζω να είναι αυτό που θέλω πριν το τέλος του χρόνου :):):)

Αυτά απο εμένα. Σας φιλώ.

ελπιζω να πανε ολα καλα και να ειναι αυτο το προβληματακι σας!

παντως για το γυναικολογο που λες και εμενα τοσο καιρο δεν ηθελε να κανω ορμονολογικες και πηγα μονη μου!να βρεις ενα γιατρο να τον εμπιστευεσαι και αν κατι δε σου αρεσει ρωτα και αλλον!

Καντυ οπως ειπε και η Τσερυ ο καθε πνευματικος εχει τα δικα του!εμενα ο δικος μου μου εχει πει να νηστευω πριν κοινωνησω αλλα αν καποια στιγμη παω στην εκκλησια και αισθανθω την αναγκη να κοινωνησω αλλα την προηγουμενη δε νηστεψα,να κοινωνησω αφου θα το θελω!

βεβαια εμενα μου εχει πει και κατι που το θεωρω κουφο!να κοινωναω και ας ειμαι αδιαθετη!!!το κανετε εσεις??

δε μπορω να το κανω,δε μου παει με τιποτα!απο την αλλη μου λεει η μανα μου οτι και αυτης δε θα της πηγαινε αλλα λεει πρεπει να εχεις υπακοη στον πνευματικο και ακομα και αν κατι το κανεις λαθος το κριμα δε το εχεις εσυ!αλλα δε μπορω με τιποτα!

Προσπαθούμε περίπου ένα χρόνο αν και το πρώτο εξάμηνο είχε θέμα ο συζ. με ουρολοίμωξη που του επηρέασε την κινητικότητα.

Και εγω θεωρώ απαράδεκτο να μη σε καθοδηγεί ο γιατρός. Δε λέω να γίνονται υπερβολικές εξετάσεις, αλλά ορισμένες πρέπει να γίνουν. Τουλάχιστον ένας βασικός ορμονικός έλεγχος νομίζω είναι απαραίτητος.

εμενα ο γυναικολογος που πηγα στον 2ο μηνα προσπαθειων το πρωτο πραγμα που μου ειπε ηταν σπερμοδιαγραμμα και μετα δικος μου ορμονικος ελεγχος και υστεροσαλπιγγογραφια τοτε τον ειχα παρεξηγησει μετα ομως ειδα οτι ειχε απολυτο δικιο....θεωρω πως να το αφηνεις χωρις να κανεις τιποτα αγχωνει πολυ περισσοτερο και επηρεαζει παρα πολυ την ψυχολογια της γυναικας απ την αλλη εγω δεν παραδεχομαι οτι φταιει το αγχος και δεν γινεται η συλληψη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...