Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

πρίν από 14 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τικερ ποτε δεν μαθαμε, υποθετω το αγχος. Ειχαμε ελευθερες επαφες μετα τον γαμο μας για 2 χρονια και κατι, μετα εκανα 1 κυκλο με κλομιφαινη, 1 κυκλο με επαφες και υπερηχους, 2 κυκλους με κλομιφαινη και σπερματεγχυση, στον επομενο κυκλο υστεροσκόπηση που αφαιρεθηκε ενα πολυποδακι και μετα μια εξωσωματική. Αφου απετυχαν οι παραπανω προσπαθειες τον επομενο μηνα εμεινα εγκυος χωρις να κανω τιποτα εκτος απο το αυτονόητο:tongue:!!!!!

Τωρα τι βοηθησε??? Περα απο την βοηθεια του θεου, ισως η ομοιπαθητική? ισως οι ορμονες που πηρα τον προηγουμενο μηνα? ισως γιατι ειπα τωρα τελος περναω ενα καλοκαιρι χαλαρο και μετα ξαναπροσπαθω?

ο Θεός είναι μεγάλος νένα μου, είσαι μια ζωντανή απόδειξη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΜΙΝ δοκιμασα και τις αλλες αλλα δεν γινεται τιποτα...εχω απελπιστει:evil::evil::evil:

ΚΟΣΤΟΠ κι εμενα με ειχε βαλει να κανω καμπυλη πριν ξεκινησω την εξωσ αλλα τελικα ηταν φυσιολογικη!!!ελπιζω εσυ να βρηκες την αιτια και να λυθει με τα φαρμακα!!!

ΠΕΠΣΙ μπραβο πολυ ωραια τα νεα σου εχεις και τα φαρμακα θα εχεις και ιντερνετ τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στον γιατρο που θα την κανεις να εισαι σιγουρη οτι θα πετυχει;););)εσυ αυτο θα σκεφτεσαι παω για να μεινω εγκυος ξεκιναω τωρα και σε 9 μηνες θα γεννησω!!!!!

ΝΕΝΑ σου στελνουν καθε εβδομαδα μειλ απο το babyspace??εμενα μου στελνουν και στο χθεσινο που ειναι για την 22η εβδομαδα διαβασε τι γραφει:Το βάρος της μέλλουσας μαμάς

Από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να έχεις πάρει περίπου 5-7 κιλά. Από τώρα και στο εξής το βάρος σου θα αυξάνεται σταθερά γύρω στα 220 γραμμάρια την εβδομάδα. Είναι καλύτερα να αποφύγεις τις τροφές που παχαίνουν και τα γλυκά για να μην επιβαρυνθείς με περισσότερα κιλά τις εβδομάδες που ακολουθούν. Βρες υγιεινά υποκατάστατα με χαμηλές θερμίδες για να καταπολεμήσεις τις κρίσεις πείνας.

με βαση αυτο δεν ξεφευγεις απο τα φυσιολογικα νομιζω!!!τωρα αν ο γιατρος σου σε εχει κανει να αισθανεσαι ασχημα που παιρνεις βαρος αυτο ειναι αλλο θεμα σκεψου ομως οτι εχεις 3 μηνες μπροστα σου εεεε ποσο πια θα παρει μεσα σε αυτους?????η κοπελα στον 3ο που πηγαινω καμια φορα ειχε παρει 18 κιλα ουτε της ειχε πει τιποτα ο γιατρος ..ενταξη δεν λεω γιατρος σου ειναι και πρεπει να τον ακους αλλα νομιζω πως οσο το σκεφτεσαι γινεσαι χειροτερα...αστο απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και μην στερησε αφου μπορεις φαε σκεψου να ειχες ζακχαρο η πιεση και να τα ειχες κοψει αναγκαστηκα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αι σιχτιρ εχω καταγχωθει!!! Ακου 9 κιλα μεχρι το τελος??? Ποια νομιζει οτι ειμαι η Σκλεναρικοβα????? Θα γινω κι εγω μελος για να μου στελνει ενημερωση, ευχαριστω αγαπη!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Αι σιχτιρ εχω καταγχωθει!!! Ακου 9 κιλα μεχρι το τελος??? Ποια νομιζει οτι ειμαι η Σκλεναρικοβα????? Θα γινω κι εγω μελος για να μου στελνει ενημερωση, ευχαριστω αγαπη!!!

ναι να γινεις καθε εβδομαδα την ημερα που αλλαζεις εβδομαδα σου στελνουν μειλ και σε ενημερουν για την αναπτυξη του εμβρυου στην φαση που ειναι σε προετοιμαζουν για τον τοκετο για τον θηλασμο για την φροντιδα του γενικα εχει πολλα και ενδιαφεροντα καθε εβδομαδα!!

σκεψου ποσα περασες γι αυτην την εγκυμοσυνη....δεν εισαι ουτε παχυσαρκη ουτε υπερβαρη εισαι υγιεστατη και σου ευχομαι ετσι να μεινεις οχι μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης αλλα για ολη σου την ζωη λοιπον να στερησε????ενταξη δεν ειπα να γινεις 150 κιλα αλλα οχι στην ομορφοτερη φαση της ζωη σου που παιδευτηκες τοσο για να φτασεις μεχρι εδω να αγχωνεσαι και να στερησε για ενα ανουσιο θεμα...δεν λεω να ζησεις με γλυκα και fastfood αλλα να μην στερησε....ποσο σου εμεινε ακομα?????15 εβδομαδες???????εεεεε απολαυσε τες.....να ετοιμαζεσαι ψυχολογικα καθε φορα που πηγαινεις στον γιατρο ωραια αυτος θα λεει εσυ στο συγκεκριμενο κομματι θα κλεινεις τα αυτια σου...θα του λες οτι δεν μπορεις να το κανεις την στιγμη που δεν συντρεχουν ιατρικοι λογοι και τελος!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

νενα πιστευω οι γιατροι παντα φωναζουν με τα κιλα. Απλα προσπαθησε να τρως περισσοτερα φρουτα. Και αφου δουλευεις και εισαι στο ποδι ολη μερα εγω πιστευω δεν θα παρεις αλλα κιλακια. Μην αγχωνεσαι.

Διαφημίσεις

Nena ηρέμησε εγώ κοντεύω τα 20! Αλλά το πήρα αποφαση έγκυος είμαι και θα υποκύπτω και στα γλυκά και σε όλα αει στο καλό σε λίγο γεννάω και μετά δε θα έχω δικαιολογία.

Κάντυ κάθισε ηρέμησε και δοκίμασε το ξανά κάποια άλλη στιγμή ίσως το απόγευμα που θα έχεις ηρεμήσει κάποια λεπτομέρεια θα είναι. Δυστυχώς κι εγώ δε θυμάμαι γιατί πέρασαν χρόνια τώρα όποτε το συνδέω είναι ετοιμο. Μήπως έχεις κατά λάθος κλειστή τη φωνή από το τηλεκοντρόλ. Μην παρεξηγηθείς απλά καμιά φορά όταν δε γίνεται κάτι νευριάζουμε και δε βλέπουμε κάτι πολύ απλό.

Κοστοπ νομίζω πως είσαι σε καλό δρόμο. όλα θα πάνε καλά.

Πέπσι κι εσύ είσαι στην τελική ευθεία.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εχετε δικιο κοριτσακια αλλα αρχισε να με πανικοβλει λιγο αυτη η αυξηση. Οχι για το αν θα ειμαι ωραια γκομενα μετα.. αν το βαλω σκοπο θα τα χασω αλλα γιατι δεν αντεχω την ψυχολογικη πιεση του τυπου "προσεχε και μην βαλεις αλλα".

Συμφωνα με αυτα που γραφει στο babyspace αν μεχρι την 22η ειναι φυσιολογικα τα 5-7 και παιρνει και 220 γραμμαρια την εβδομαδα τοτε 220Χ4=880 τον μηνα και συνεπως 880Χ4 εβδομαδες επειδη εχω κλεισει και την 26η =3520+5000=8502. Δηλ. με την αυστηρη μετρηση εχω βαλει 1μιση παραπανω. Αν ομως 3520+7000= 10520 τοτε ειμαι καλα.

Δε ξερω τι να πω, τι να πιστεψω.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Νένα αν θυμάσαι κι εμένα έτσι με έκανε η γυναικολόγος μου κάθε φορά που πήγαινα κοίταζε τα κιλά μου και εγώ φρόντιζα να προσέχω καμιά βδομάδα πριν και η αλήθεια είναι πως δεν έτρωγα πολύ τότε που έβαζα. Το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον που έβαλα δύο τρία κιλά έφαγα και ευχαριστήθηκα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

γιατί έκανες τη καμπύλη??

έκανες πρώτα το ζάχαρο και βγήκε ψηλο??

πόσο δλδ???

πολλές ερωτήσεις....

Το ζάχαρο μου ήταν πάντα σε φυσιολογικά επίπεδα. 80 με 90. Ποτέ παραπάνω.

Ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε μια σειρά εξετάσεων να κάνω μεταξύ των οποίων και η καμπύλη διότι όπως μου είπε κάποιες παλαιότερες εξετάσεις που είχα κάνει δείχνουν τάση για ζάχαρο (αναλογία fsh, lh, prl).

Στην καμπύλη όμως με εξαίρεση την αρχική μέτρηση (πριν τη λήψη γλυκόζης) που ήταν φυσιολογική όλες οι υπόλοιπες μετρήσεις ήταν κάτω απο τα φυσιολογικά επίπεδα για την εκάστοτε στιγμή (30', 60', 120', 180, 240', 300').

Τώρα τι να σου πω....ελπίζω αυτο το χαπάκι που μου έδωσε να κάνει δουλειά;)

Εσύ έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο;

Nena ηρέμησε εγώ κοντεύω τα 20! Αλλά το πήρα αποφαση έγκυος είμαι και θα υποκύπτω και στα γλυκά και σε όλα αει στο καλό σε λίγο γεννάω και μετά δε θα έχω δικαιολογία.

Κάντυ κάθισε ηρέμησε και δοκίμασε το ξανά κάποια άλλη στιγμή ίσως το απόγευμα που θα έχεις ηρεμήσει κάποια λεπτομέρεια θα είναι. Δυστυχώς κι εγώ δε θυμάμαι γιατί πέρασαν χρόνια τώρα όποτε το συνδέω είναι ετοιμο. Μήπως έχεις κατά λάθος κλειστή τη φωνή από το τηλεκοντρόλ. Μην παρεξηγηθείς απλά καμιά φορά όταν δε γίνεται κάτι νευριάζουμε και δε βλέπουμε κάτι πολύ απλό.

Κοστοπ νομίζω πως είσαι σε καλό δρόμο. όλα θα πάνε καλά.

Πέπσι κι εσύ είσαι στην τελική ευθεία.

καλε τι να παρεξηγηθω πραγματα που για σενα ειναι αυτονοητα εγω μπορει να μην τα εχω καν σκεφτει και το αντιθετο αλλα δεν φταιει ουτε αυτο:cry:το δοκιμασα παντου δεν αλλαζει κατι θα ρωτησω καποιον τεχνικο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

kostop παλι καλα που βρηκες όμως κατι που μπορει να φταιει και να το αντιμετωπισεις. Μην νομίζεις ειναι χειροτερο αυτο που αντιμετώπισα εγω όταν για ενα μεγαλο διαστημα μου έλεγαν ανεξηγητη υπογονιμότητα, αντε μετα βρες τι φταιει!!!!!

Σίγουρα ορισμένες φορές είναι καλύτερο να ξέρεις τι έχεις για να το αντιμετώπισεις. Και εγω τόσο καιρό που ο γυναικολόγους μου έλεγε όλα είναι καλα, απλά καταπολέμησε το άγχος, με άγχωνε περισσότερο.

Ας ελπίσουμε οτι είναι αυτό που είπε ο ενδοκρινόλογος και το χαπάκι να κάνει δουλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...