Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μόνο που τα διάβασα κουράστηκα…….Δεν μπορεί να τα κάνει καμιά μαμά η γιαγιά για σένα? Άσε που μόνο που θα τα δεις θα αρχίσεις πάλι τα κλάματα. Είμαι σίγουρη……

αααααα οτι θα βαλω τα κλαματα ειναι το μονο σιγουρο χαρα μου:cry:τα ειχα παρει με τοση αγαπη για τον πριγκιπα μου αλλα δεν προλαβε να τα φορεσει ο αγγελος μου:cry: θελω ομως να τα ετοιμασω εγω η μαμα μου θελει να τα ετοιμασει εκεινη αλλα δεν την αφηνω εγω θελω να το κανω αυτο σιγα σιγα με την υπομονη μου να περασουν οι μερες κιολας 69 εμειναν ως την γεννα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ…..ώρες – ώρες θέλω να μπω μέσα και να τις αρχίσω στα καντήλια, αλλά με το ζόρι κρατιέμαι γιατί λυπάμαι την φαιά ουσία που θα καταναλώσω…..

Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι είναι η πλειοψηφία και η ανοησία επαναλαμβάνεται και ενισχύεται……..

Εγώ λέω όταν θα πάω για εξωσωματική, να κάνω και μια λοβοτομή να βρίσκεται βρε αδελφέ...............

Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω! Αλήθεια πόσο καιρό ποροσπαθείτε; Δεν θυμάμαι; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή ανεξήγητη υπογονιμότητα κι εσείς;;; γιατί εμείς πλέον ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αααααα οτι θα βαλω τα κλαματα ειναι το μονο σιγουρο χαρα μου:cry:τα ειχα παρει με τοση αγαπη για τον πριγκιπα μου αλλα δεν προλαβε να τα φορεσει ο αγγελος μου:cry: θελω ομως να τα ετοιμασω εγω η μαμα μου θελει να τα ετοιμασει εκεινη αλλα δεν την αφηνω εγω θελω να το κανω αυτο σιγα σιγα με την υπομονη μου να περασουν οι μερες κιολας 69 εμειναν ως την γεννα!
Μωρέ, μαρούλα, δεν αφήνεις τη μαμά σου να τα κάνει όλα αυτά;;;Εσύ δεν είπες πριν στη Νένα να μην κλαίει;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μωρέ, μαρούλα, δεν αφήνεις τη μαμά σου να τα κάνει όλα αυτά;;;Εσύ δεν είπες πριν στη Νένα να μην κλαίει;;;

ναι μαργκι μου αλλα σαν μαμα του θελω εγω να διαλεξω τι θα φορεσει το μωρακι μου και να του τα ετοιμασω ετσι κ αλλιως δεν το γλυτωνω το κλαμα θα τα δω καποια στιγμη τα ρουχαλακια δεν γινεται να μην τα δω

83tdp2.pngcWE4p3.png

νενα καλύτερα να το αποφύγεις τώρα στην κατάσταση που εισαι...πάνε την Κυριακή και άναψέ του ένα κεράκι, νομίζω οτι αυτό αρκεί για την ώρα και στα 40 που έχεις ξεπεράσει το πρώτο τριμηνο πηγαινεις και εκεί να ανάψεις ένα κεράκι αν αισθάνεσαι καλά...μην το διακινδυνεύεις άλλωστε οπως είπαν και οι κοπέλες δεν ειναι τυχαίο που δεν έχει στις κηδειες έγκυες...

μαριούλα εγώ στην θέση σου την βαλίτσα θα την είχα ήδη έτοιμη...να φανταστείτε πριν κανα 2 μέρες μπήκα να δω λίστες καταχωρημένες στο ιντερνετ για τα πραγματα που χρειάζεται ένα μωρό....έχει και λίστες για το νοσοκομείο...

μάρτζι μην δίνεις σημασία σε όλους και όλες...άλλωστε ο μ@λ@κ@ς είναι ανίκητος!!!!

λεία μην απογοητεύεσαι...καταρχήν έκανες νωρίς το τεστ....πάντως μ'αρέσει πολύ κορίτσι ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις!!!μπράβο σου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Το πιστεύετε ότι κάθομαι από το πρωί και κοιτάζω το αρνητικό τεστ? ……Έχω λαλήσει λέμε……..

Εεεεεε όταν θα μείνω έγκυος, δεν θα το πω σε κανέναν !!! Όταν θα αρχίσει να φουσκώνει η κοιλιά μου, θα λέω ότι ήταν τυχαίοοοοοο. Δεν θα δώσω σε κανέναν κακιασμένο το πάτημα να με λυπηθεί. Φανταστείτε ότι ούτε οι γονείς μας δεν ξέρουν ότι προσπαθούμε. Το παίζουμε free spirit. Και καλά δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα…….

Margi τώρα μετράω 3 χρόνια και 7 μήνες , χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλησπέρα κορίτσια. Εδώ πλανήτης Αρης………Τα νεύρα συνεχίζονται, η υπομονή μου εξαντλήθηκε, σήμερα 12η ημέρα έκανα τεστ που βγήκε φυσικά αρνητικό – η ελπίδα πεθαίνει τελευταία – για χοριακή αποφάσισα να μην πάω, μόνο αν θα έχω καθυστέρηση και περιμένω να αδιαθετήσω μπάς και μπορέσει να μου πει κανένας άνθρωπος κουβέντα χωρίς να τον στραβοκοιτάω…………..

Εχθές στα καλά καθούμενα, τινάζομαι επάνω και λέω στον άντρα μου - πάμε να πιούμε κάνα καφέ, να δούμε και κανένα άνθρωπο, μήπως και ξεχαστώ. Ντύνομαι, στολίζομαι, μαζευόμαστε παρέα, και εκεί που τα λέμε, εμφανίζεται μια γνωστή μας που έχω να δω από τα Χριστούγεννα, και ανακαλύπτω ότι έχει πάλι φουσκωμένη κοιλιά. Πάλι έγκυος !!!!! Μόνο που το σκέφτηκε έμεινε έγκυος………..Φυσικά έφερε και το μωρό μαζί της, και όλοι να ασχολούνται με αυτό, και γούτζου….γούτζου…..

Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο, να φωνάζω « ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ!!!!»

Πάλι η διάθεση μου στα Τάρταρα……Εγώ δεν ξαναβγαίνω από το σπίτι…………

Μargi ραντεβού έχω στο νοσοκομείο αρχές Σεπτεμβρίου για εξωσωματική, οπότε θα σε ενημερώσω αναλυτικότατα για τις «απαιτήσεις» των γιατρών, μια που και εγώ δεν δύναμαι και δεν έχω καμία διάθεση να δώσω φράγκο. Στην ζωή μου δεν έχω δώσει ποτέ χρήματα και «φακελάκι» και ούτε θα το κάνω τώρα………

Deppa ραντεβού έχω στα τακτικά εξωτερικά πρωινά ιατρεία, και ναι έχεις δίκιο, στα απογευματινά πληρώνεις αδρά….και ότι ήθελε προκύψει…..και σε τι γιατρό θα πέσεις…..Μπορώ να πώ ότι και λίγα πλήρωσες.

τι τεστ εκανες??δεν δειχνουν ολα πριν την καθυστερηση γι αυτο μην απογοητευεσαι αδικα εγω παντως σου ευχομαι να εισαι η εγκυουλα του Αυγουστου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Το πιστεύετε ότι κάθομαι από το πρωί και κοιτάζω το αρνητικό τεστ? ……Έχω λαλήσει λέμε……..

Εεεεεε όταν θα μείνω έγκυος, δεν θα το πω σε κανέναν !!! Όταν θα αρχίσει να φουσκώνει η κοιλιά μου, θα λέω ότι ήταν τυχαίοοοοοο. Δεν θα δώσω σε κανέναν κακιασμένο το πάτημα να με λυπηθεί. Φανταστείτε ότι ούτε οι γονείς μας δεν ξέρουν ότι προσπαθούμε. Το παίζουμε free spirit. Και καλά δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα…….

Margi τώρα μετράω 3 χρόνια και 7 μήνες , χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα.

Λεία εσύ δεν είσαι που ο γιατρός σου είπε να πας γαι διαγνωστική΄ύστεροσκόπιση???

28xYp3.png

νενα καλύτερα να το αποφύγεις τώρα στην κατάσταση που εισαι...πάνε την Κυριακή και άναψέ του ένα κεράκι, νομίζω οτι αυτό αρκεί για την ώρα και στα 40 που έχεις ξεπεράσει το πρώτο τριμηνο πηγαινεις και εκεί να ανάψεις ένα κεράκι αν αισθάνεσαι καλά...μην το διακινδυνεύεις άλλωστε οπως είπαν και οι κοπέλες δεν ειναι τυχαίο που δεν έχει στις κηδειες έγκυες...

μαριούλα εγώ στην θέση σου την βαλίτσα θα την είχα ήδη έτοιμη...να φανταστείτε πριν κανα 2 μέρες μπήκα να δω λίστες καταχωρημένες στο ιντερνετ για τα πραγματα που χρειάζεται ένα μωρό....έχει και λίστες για το νοσοκομείο...

μάρτζι μην δίνεις σημασία σε όλους και όλες...άλλωστε ο μ@λ@κ@ς είναι ανίκητος!!!!

λεία μην απογοητεύεσαι...καταρχήν έκανες νωρίς το τεστ....πάντως μ'αρέσει πολύ κορίτσι ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις!!!μπράβο σου!!!

αληθεια???λες να ξεκινησω σιγα σιγα να την ετοιμαζω δηλαδη???τι εγραψες και σου εβγαλε λιστα για το νοσοκομειο ειμαι περιεργη να δω αν μου λειπει τιποτα αν κ δεν νομιζω να λειπει κατι οσο αφορα το μωρο για εμενα ομως λειπει πρεπει να παρω καμια πιτζαμα παντοφλες σερβιετες κ.τ.λ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

τι τεστ εκανες??δεν δειχνουν ολα πριν την καθυστερηση γι αυτο μην απογοητευεσαι αδικα εγω παντως σου ευχομαι να εισαι η εγκυουλα του Αυγουστου!!!

κ εγω στο ευχομαι λια μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα δεν θυμαμαι τι ακριβώς είχα γράψει...έψαχνα δωμάτιο για το μωράκι μου....καταλαβαίνεις....θέλω να ειμαι οργανωμένη....δεν θυμάμαι αν έγραψα κατι ή το βρήκα πατώντας απο το ένα λινκ στο άλλο...και επίσης δεν θυμάμαι αν ηταν αγγλικά ή ελληνικά....

28xYp3.png

μαριουλα γράψε τι να πάρω μαζί μου στο μαιευτήριο και θα βγούν ένα σωρό να δεις και να τσεκάρεις αν σου λείπει κατι..βγάζει και θέμα απο το παρεντσ...

28xYp3.png

μαριουλα δεν θυμαμαι τι ακριβώς είχα γράψει...έψαχνα δωμάτιο για το μωράκι μου....καταλαβαίνεις....θέλω να ειμαι οργανωμένη....δεν θυμάμαι αν έγραψα κατι ή το βρήκα πατώντας απο το ένα λινκ στο άλλο...και επίσης δεν θυμάμαι αν ηταν αγγλικά ή ελληνικά....

καλα τσερρυ μου δεν πειραζει;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Λεία εσύ δεν είσαι που ο γιατρός σου είπε να πας γαι διαγνωστική΄ύστεροσκόπιση???

Ναι ο «πρώην»…….μόλις με γνώρισε και χωρίς να πάρει ιστορικό.

Ο «νυν», παρόλο που είναι ειδικός σε λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση, όταν είδε το ιστορικό μου και το πάκο με τις εξετάσεις, ούτε που το ανέφερε. Δεν έχει λόγο να με βάλει χειρουργείο. Τα βλέπει όλα πεντακάθαρα.

Τεστ έκανα αυτές τις ταινίες από το internet……να χαμε να λέγαμε……..ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ !! Γιατί αυτές που το κάνουν νωρίτερα και δείχνει………γκρρρρρρ.

Δεν έχω ελπίδες κορίτσια, ήδη πονάει πολύ η κοιλιά μου από προχθές. Αν κόψω και τα utrogestan θα μου έρθει………

Pepsi κανένα νεοοοοοοοοοο ? Πού είσαι?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...