Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχχχχ και δεν ειχα σκεφτει να σας ρωτησω τοσο καιρο....για πειτε μου βρε κοριτσια πως μεταφερετε τον ηχο?????????????απο τον υπολογιστη παω στον πινακα ελεγχου μετα στους ηχους και ενεργοποιω τον ηχο στο HDMI αλλα και παλι δεν παιζει θελει και κατι αλλο να κανω αλλα τι????????????

ΛΙΛΙ εσυ αν ηξερες τι σε περιμενει θα εβγαινες???????

Και τι θα κάνει ρε κάντυ εκεί να μείνει αποκλείεται χαχαχαχα ΘΑ ΒΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο την πλευρα του οτι μπορει κανει παντως!!!!!χαχαχα

Ναι προσπαθεί δεν έχω παράπονο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα. Μπηκα απο την δουλεια να διαβασω αν γεννησε το λιλιτακι μας. Αντε αυριο θα εισαι ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! τι καλα!

Κοριτσακια στολη αγιου βασιλη εχει και στα h&m..

Απο βδομαδα θα χω και ιντερνετ στο σπιτι. Αντε να δουμε.Τα δικα μου νεα ειναι τα εξης. Τα φαρμακα της εξωσωματικης τα πηρα τα εχω στο ψυγειο και περιμενω με την καινουρια χρονια να την κανουμε. Μακαρι μεχρι τοτε να μην χρειαστει. Μαρακι οταν πηγα στον γυναικολογο του εοπυυ για να μου τα γραψει και του ειπα οτι εκανα μια σπερματεγχυση μου απαντησε και περιμενες να δεις αποτελεσματα με την μια φορα? Τουλαχιστον μου λεει 3-4 . Οπως επισης και με την εξωσωματική. Μπορει μου λεει να ειναι και αποτυχημενη και να χρειαστει να ξαναπροσπαθησεις και να μην στενοχωρεθεις.

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα. Μπηκα απο την δουλεια να διαβασω αν γεννησε το λιλιτακι μας. Αντε αυριο θα εισαι ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! τι καλα!

Κοριτσακια στολη αγιου βασιλη εχει και στα h&m..

Απο βδομαδα θα χω και ιντερνετ στο σπιτι. Αντε να δουμε.Τα δικα μου νεα ειναι τα εξης. Τα φαρμακα της εξωσωματικης τα πηρα τα εχω στο ψυγειο και περιμενω με την καινουρια χρονια να την κανουμε. Μακαρι μεχρι τοτε να μην χρειαστει. Μαρακι οταν πηγα στον γυναικολογο του εοπυυ για να μου τα γραψει και του ειπα οτι εκανα μια σπερματεγχυση μου απαντησε και περιμενες να δεις αποτελεσματα με την μια φορα? Τουλαχιστον μου λεει 3-4 . Οπως επισης και με την εξωσωματική. Μπορει μου λεει να ειναι και αποτυχημενη και να χρειαστει να ξαναπροσπαθησεις και να μην στενοχωρεθεις.

πεπσυ μου μαζί θα πάμε όπως το βλέπω...

αχρείαστη να είναι ...αλλά αν χρειαστεί να είναι και τυχερή!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Κάντυ μου κι εγώ από εκεί που λες πήγα για τον ήχο αλλά θυμάμαι ότι με παίδεψε αρκετά. Επίσης μετά που βάψαμε και τα σύνδεσα είχα εικόνα αλλά όχι ήχο και άκου τι είχε συμβεί. Εμείς έχουμε τρεις υποδοχές για καλώδιο hdmi στην τηλεόραση το σύνεσα λοιπόν σε άλλη θύρα (νομίζω στη 2) και δεν μου το έπαιζε καλά. Εάν έχει κι εσένα κι άλλες θύρες δοκίμασε κάποια άλλη.

Όχι Κάντυ μου κοινωνάω χωρίς να νηστεψω. Τον 15αύγουστο που δεν μπορούσα να βρω τον πνευματικό μου είχα ρωτήσει της μαμάς μου και μου είπε να μη νηστεψω καθόλου τον 15Αύγουστο και όταν είναι να κοινωνήσω μία μέρα πριν. Βέβαια τότε ήμουν στον έκτο δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Τώρα που πήγα μπαίνοντας στον ένατο και εξομολογήθηκα στο δικό μου πνευματικό μου είπε να κοινωνάω κάθε βδομάδα και να μη νηστεύω. Εγώ βέβαια την προηγούμενη δεν τρώω κρέας και προσπαθώ το βράδυ να μην πιω ούτε γάλα τυριά και τέτοια. Τρώω μόνο φρούτα. Αλλά δε μου το είπε ο πνευματικός μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα κορίτσια μου και απο εμένα. Το νέο όνομα μου αρέσει περισσότερο :)

Είχα πολύ καιρό να μπω και έτσι δεν έχω διαβάσει τα περισσότερα σχόλια. Βλέπω όμως οτι για το Lilitaki αύριο είναι η μεγάλη μέρα. Με το καλό....να πάνε όλα τέλεια :):):)

Τα δικά μου νέα είναι τα εξής. Αφου έκανα όλες τις εξετάσεις που μου ζήτησε ο ενδροκρινολόγος μου είπε οτι εχω θέμα με την καμπύλη ζαχάρου. Με εξαίρεση την πρώτη μέτρηση όλες οι υπόλοιπες δεν είναι καλές. Αυτό λέει δημιουργεί 3 προβλήματα: (α) η ποιότητα της ωρρηξίας δεν είναι καλή, (β) δημιουργεί πρόβλημα στην εμφύτευση, και (γ) αν προσπεράσουμε το (α) και (β) έχω 33% πιθανότητες αποβολής το 1ο τρίμηνο.

Μου είπε λοιπόν να παίρνω το χάπι glucophage και μαζί με ειδική διατροφή να προσπαθήσουμε για ένα τρίμηνο και μετα να δούμε το ενδεχόμενο της εξωσωματικής.

Τέλος, μου είπε οτι θεωρεί πως η ενδομητρίωση δεν έχει φύγει τελείως απο τον οργανισμό (απο μια εξέταση που έκανα). Μάλλον δεν έγινε πολύ καλή δουλεια απο το γιατρό που μου έκανε την λαπαροσκόπηση.

Προκειμένου να διασταυρώσω όλα αυτά έχω κλείσει ραντεβού με δυο ακόμη γυναικολόγους.

Εχω όμως λίγο εκνευριστεί με το γυναικολόγο μου...ειδικά αν το θέμα με το ζάχαρο ισχύει. Ένα χρόνο τώρα με βλέπει σχεδόν΄κάθε μήνα αλλά ποτε δε μου ζήτησε να ελέγξουμε ορμόνες και ζάχαρο. Απο την άλλη το τελικό αποτέλεσμα μετράει και ελπίζω να είναι αυτό που θέλω πριν το τέλος του χρόνου :):):)

Αυτά απο εμένα. Σας φιλώ.

[/quote=pepsi] Τα φαρμακα της εξωσωματικης τα πηρα τα εχω στο ψυγειο και περιμενω με την καινουρια χρονια να την κανουμε. Μακαρι μεχρι τοτε να μην χρειαστει. Μαρακι οταν πηγα στον γυναικολογο του εοπυυ για να μου τα γραψει και του ειπα οτι εκανα μια σπερματεγχυση μου απαντησε και περιμενες να δεις αποτελεσματα με την μια φορα? Τουλαχιστον μου λεει 3-4 . Οπως επισης και με την εξωσωματική. Μπορει μου λεει να ειναι και αποτυχημενη και να χρειαστει να ξαναπροσπαθησεις και να μην στενοχωρεθεις.

πεπσυ μου μαζί θα πάμε όπως το βλέπω...

αχρείαστη να είναι ...αλλά αν χρειαστεί να είναι και τυχερή!!!

Κοριτσάκια μου σας εύχομαι αχρείαστη να είναι η εξωσωματική :)

γεια σας και παλι

Εγω ανεβηκα στην ζυγαρια και κοντευω να παθω εγκεφαλικο, εβαλα ακομη 1 κιλο συνολο 10. Και το θεμα ειναι οτι εκτος απο την Κυριακη ολες τις αλλες μερες ετρωγα κανονικα χωρις γλυκα και υπερβολες!!! Μια μερα εκανα παρασπονδιες και την πληρωνω?

Kαι το κακό είναι ότι μόλις μπαινω στον 7ο. Τι να κανω??? Να αρχίσω καμια διαιτα?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

kostop παλι καλα που βρηκες όμως κατι που μπορει να φταιει και να το αντιμετωπισεις. Μην νομίζεις ειναι χειροτερο αυτο που αντιμετώπισα εγω όταν για ενα μεγαλο διαστημα μου έλεγαν ανεξηγητη υπογονιμότητα, αντε μετα βρες τι φταιει!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

kostop παλι καλα που βρηκες όμως κατι που μπορει να φταιει και να το αντιμετωπισεις. Μην νομίζεις ειναι χειροτερο αυτο που αντιμετώπισα εγω όταν για ενα μεγαλο διαστημα μου έλεγαν ανεξηγητη υπογονιμότητα, αντε μετα βρες τι φταιει!!!!!

νενα μου , τελικά τι έφταιγε?και τι έγινε?πόσο καιρό είσασταν στη προσπάθεια?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

νενα μου , τελικά τι έφταιγε?και τι έγινε?πόσο καιρό είσασταν στη προσπάθεια?

Τικερ ποτε δεν μαθαμε, υποθετω το αγχος. Ειχαμε ελευθερες επαφες μετα τον γαμο μας για 2 χρονια και κατι, μετα εκανα 1 κυκλο με κλομιφαινη, 1 κυκλο με επαφες και υπερηχους, 2 κυκλους με κλομιφαινη και σπερματεγχυση, στον επομενο κυκλο υστεροσκόπηση που αφαιρεθηκε ενα πολυποδακι και μετα μια εξωσωματική. Αφου απετυχαν οι παραπανω προσπαθειες τον επομενο μηνα εμεινα εγκυος χωρις να κανω τιποτα εκτος απο το αυτονόητο:tongue:!!!!!

Τωρα τι βοηθησε??? Περα απο την βοηθεια του θεου, ισως η ομοιπαθητική? ισως οι ορμονες που πηρα τον προηγουμενο μηνα? ισως γιατι ειπα τωρα τελος περναω ενα καλοκαιρι χαλαρο και μετα ξαναπροσπαθω?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ΜΑΡΜΙΝ δοκιμασα και τις αλλες αλλα δεν γινεται τιποτα...εχω απελπιστει:evil::evil::evil:

ΚΟΣΤΟΠ κι εμενα με ειχε βαλει να κανω καμπυλη πριν ξεκινησω την εξωσ αλλα τελικα ηταν φυσιολογικη!!!ελπιζω εσυ να βρηκες την αιτια και να λυθει με τα φαρμακα!!!

ΠΕΠΣΙ μπραβο πολυ ωραια τα νεα σου εχεις και τα φαρμακα θα εχεις και ιντερνετ τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στον γιατρο που θα την κανεις να εισαι σιγουρη οτι θα πετυχει;););)εσυ αυτο θα σκεφτεσαι παω για να μεινω εγκυος ξεκιναω τωρα και σε 9 μηνες θα γεννησω!!!!!

ΝΕΝΑ σου στελνουν καθε εβδομαδα μειλ απο το babyspace??εμενα μου στελνουν και στο χθεσινο που ειναι για την 22η εβδομαδα διαβασε τι γραφει:Το βάρος της μέλλουσας μαμάς

Από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να έχεις πάρει περίπου 5-7 κιλά. Από τώρα και στο εξής το βάρος σου θα αυξάνεται σταθερά γύρω στα 220 γραμμάρια την εβδομάδα. Είναι καλύτερα να αποφύγεις τις τροφές που παχαίνουν και τα γλυκά για να μην επιβαρυνθείς με περισσότερα κιλά τις εβδομάδες που ακολουθούν. Βρες υγιεινά υποκατάστατα με χαμηλές θερμίδες για να καταπολεμήσεις τις κρίσεις πείνας.

με βαση αυτο δεν ξεφευγεις απο τα φυσιολογικα νομιζω!!!τωρα αν ο γιατρος σου σε εχει κανει να αισθανεσαι ασχημα που παιρνεις βαρος αυτο ειναι αλλο θεμα σκεψου ομως οτι εχεις 3 μηνες μπροστα σου εεεε ποσο πια θα παρει μεσα σε αυτους?????η κοπελα στον 3ο που πηγαινω καμια φορα ειχε παρει 18 κιλα ουτε της ειχε πει τιποτα ο γιατρος ..ενταξη δεν λεω γιατρος σου ειναι και πρεπει να τον ακους αλλα νομιζω πως οσο το σκεφτεσαι γινεσαι χειροτερα...αστο απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και μην στερησε αφου μπορεις φαε σκεψου να ειχες ζακχαρο η πιεση και να τα ειχες κοψει αναγκαστηκα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...