Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κι εμένα το δικό μου ήταν ζωηρούλικο χθες το βράδυ όποτε ξυπνούσα το καταλάβαινα να κουνιέται αλλά τώρα είναι ήσυχο:(

Νένα δεν έχει δουλίτσα σήμερα;

Marmin Δέν μπορείς να φανταστείς πώς έκανε εχθές ίσως επειδή το ζούμπιξε πολύ ο γιατρός τι να πώ....πάντως έκανε σάν παλαβό το τρελοκομείο μου αφού και ο άντρας μου απόρησε που βρίσκει χώρο και τα κάνει όλα αυτά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Πέπσι δεν πρέπει να έμαθε τα νέα για τη Λίλι σωστά; Εάν δεν μπει σήμερα από τη δουλειά θα πρεπει να της στείλουμε μηνυματάκι.

Νένα πότε έρχεστε Θεσσαλονίκη τώρα;

Τσέρρυ ακόμα δεν ξύπνησες; Άντε σου έχω μια παραγγελία:P

Κάντυ σήμερα που θα είσαι μόνη ελπίζω να μπεις πιο πολύ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Marmin Δέν μπορείς να φανταστείς πώς έκανε εχθές ίσως επειδή το ζούμπιξε πολύ ο γιατρός τι να πώ....πάντως έκανε σάν παλαβό το τρελοκομείο μου αφού και ο άντρας μου απόρησε που βρίσκει χώρο και τα κάνει όλα αυτά!!!

Λοιπόν κι εγώ την ίδια απορία έχω πώς μπορεί και κουνιέται τόσο πολύ αφού είναι τόσο μεγάλο; :rolleyes: Πού χωράει εκεί μέσα; Αλλά εάν στριμοχνωταν δε θα έβγαινε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ειναι να ερθω την επόμενη Δευτερα για τον οδοντιατρο του αντρα μου αλλα ισως να το αλλαξουμε το ραντεβου και να το κανουμε την μεθεπομενη Παρασκευη στις 7/12 για να μεινω όλο το ΣΚ και να παω μετα το ΣΚ στον δικο μου γιατρο. Οπως και να εχει θα εχεις γεννησει!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Λοιπόν κι εγώ την ίδια απορία έχω πώς μπορεί και κουνιέται τόσο πολύ αφού είναι τόσο μεγάλο; :rolleyes: Πού χωράει εκεί μέσα; Αλλά εάν στριμοχνωταν δε θα έβγαινε;

Χαχαχα σωστό και αυτό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!

ΤΙΝΓΚΕΡ περαστικα!!!!ο χειροτερος μου εφιαλτης ειναι να με πιασει ο λαιμος και καταροη!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝ εγω εδω θα ειμαι εσυ???????????δεν εχει γυρησμα σημερα????αν και μετα το μεσημερι δεν θα ειμαι μονη ...αυριο ομως θα ειμαι ολη μερα μονη οπως επισσης και 25/12:cry::cry::cry::cry:σε ποια να ερθω για βοηθεια??η ΛΙΛΙ μου πεφτει αρκετα μακρια η ΜΑΡΙΟΥΛΑ ακομα πιο μακρια αρα???????????????

ΛΙΛΙ το μικρο σου εχει καταλαβει σε τι κοσμο θα ερθει σε λιγες ωρες και αντιδρα εντονα μου φαινεται:rolleyes::rolleyes:

ερωτηση:εχει συνδεσει καμια σας τον υπολογιστη με την τηλεοραση με καλωδιο HDMI?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

φευγω και σε καμια ωριτσα θα ειμαι πίσω

Σε περιμένουμε!!!!

Να σου πω την αμαρτία μου Λίλι σκέφτηκα και κάτι άλλο όλο το βράδυ έτσι που κουνιόταν μπας και θέλει να βγει και γι' αυτό το κάνει; Μακάρι Θεέ μου. Σήμερα πήρα τη γυναικολόγο μου να τις πω τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις (γεν ούρων) ήταν καλά απλά έγραφε μικροβιακή χλωρίδα που μου είπε πως είναι φυσιολογικό. Μου λέει γέννησες; Όχι λέω. Πότε είναι η πητ με ρωτάει. Τη Δευτέρα στις 3 Δεκεμβρίου της λέω. Ααααααααα έχεις ακόμα μου λέει άρα μπορεί να τη γλιτώσω την παράταση. Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά θα πρέπει να τρέχω από εφημερεύον σε εφημερεύον ώσπου να γεννήσω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα Κάντυ, εγώ το συνδέω συνέχεια τον υπολογιστή με την τηλεόραση με το καλώδιο που λες και έχει τέλεια εικόνα και ήχο που τον ρυθμίζεις από το τηλεκοντρόλ.

Θα σου έλεγα να έρθεις σε εμένα τα Χριστούγεννα αλλά θα σε βοηθήσω ή θα με βοηθήσεις δεν ξέρω; Σίγουρα θα σε βάλω να κάνεις γιουλμπασι:P Αλήθεια τι πίκρα να είσαι μόνη σου τέτοια μέρα αν και δε θα είσαι και τελείως μόνη θα έχεις τα μικρά σου που θα σε κλωτσάνε συνέχεια.

Τι έγινε με τους κουμπάρους το λύσατε το θέμα της φιλοξενίας;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λοιπόν το προηγούμενο μνμ το είχα σχεδόν έτοιμο από τις 10:30 αλλά εκείνη την ώρα μου χτύπησαν τα παιδιά για το κλιματιστικό.

Κάντυ κι εγώ εδώ θα είμαι δεν έχει γύρισμα. Ξύπνησα στις 6 μαζί με τον ανηρ όπως κάθε πρωί. ΣΤις 7 παρά που έφυγε έβαλα πλυντήριο, σιδέρωσα και κατά τις 8 παρά έφυγα πήγα εκκλησία και κοινώνησα (ελπίζω για τελευταία φορά πριν γεννήσω) μετά περπάτησα μέχρι το σουπερ πήρα πατατούλες και γαλατάκι και γύρισα σπίτι. Είχα σκοπό να πάω και στα τζάμπο αλλά ανακάλυψα ότι μου τελειώνουν τα λεφτά (σήμερα πληρωθήκαμε αλλά δεν πρόλαβα να τα βγάλω). Έτσι γύρισα σπίτα. παρόλαυτα πρόλαβα και έκανα και τη βολτίτσα μου αν και μικρή.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κάντυ, εγώ το συνδέω συνέχεια τον υπολογιστή με την τηλεόραση με το καλώδιο που λες και έχει τέλεια εικόνα και ήχο που τον ρυθμίζεις από το τηλεκοντρόλ.

Θα σου έλεγα να έρθεις σε εμένα τα Χριστούγεννα αλλά θα σε βοηθήσω ή θα με βοηθήσεις δεν ξέρω; Σίγουρα θα σε βάλω να κάνεις γιουλμπασι:P Αλήθεια τι πίκρα να είσαι μόνη σου τέτοια μέρα αν και δε θα είσαι και τελείως μόνη θα έχεις τα μικρά σου που θα σε κλωτσάνε συνέχεια.

Τι έγινε με τους κουμπάρους το λύσατε το θέμα της φιλοξενίας;

οταν βρισκομαι με μωρα παθαινω αυτο το κατι...που θελω να τα εχω συνεχεια αγκαλια να ασχολουμαι συνεχεια μαζι τους και μου τη δινει οταν κοιμουντε.....ναι ειναι πικρα να εισαι τετοιες μερες μονος αλλα απο το να ημουν την πρωτοχρονια καλυτερα τα Χριστουγεννα:P:p

εδω εχουμε σοβαροτερα θεματα να λυσουμε με την φιλοξενια των κουμπαρων θα ασχοληθω???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Λοιπόν το προηγούμενο μνμ το είχα σχεδόν έτοιμο από τις 10:30 αλλά εκείνη την ώρα μου χτύπησαν τα παιδιά για το κλιματιστικό.

Κάντυ κι εγώ εδώ θα είμαι δεν έχει γύρισμα. Ξύπνησα στις 6 μαζί με τον ανηρ όπως κάθε πρωί. ΣΤις 7 παρά που έφυγε έβαλα πλυντήριο, σιδέρωσα και κατά τις 8 παρά έφυγα πήγα εκκλησία και κοινώνησα (ελπίζω για τελευταία φορά πριν γεννήσω) μετά περπάτησα μέχρι το σουπερ πήρα πατατούλες και γαλατάκι και γύρισα σπίτι. Είχα σκοπό να πάω και στα τζάμπο αλλά ανακάλυψα ότι μου τελειώνουν τα λεφτά (σήμερα πληρωθήκαμε αλλά δεν πρόλαβα να τα βγάλω). Έτσι γύρισα σπίτα. παρόλαυτα πρόλαβα και έκανα και τη βολτίτσα μου αν και μικρή.

2 ερωτησεις...καθε φορα που κοινωνας νηστευεις???

για πες πως μεταφερεις τον ηχο γιατι ειμαι στα προθυρα να σπασω τον υπολογιστη και την τηλεοραση

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!

ΤΙΝΓΚΕΡ περαστικα!!!!ο χειροτερος μου εφιαλτης ειναι να με πιασει ο λαιμος και καταροη!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝ εγω εδω θα ειμαι εσυ???????????δεν εχει γυρησμα σημερα????αν και μετα το μεσημερι δεν θα ειμαι μονη ...αυριο ομως θα ειμαι ολη μερα μονη οπως επισσης και 25/12:cry::cry::cry::cry:σε ποια να ερθω για βοηθεια??η ΛΙΛΙ μου πεφτει αρκετα μακρια η ΜΑΡΙΟΥΛΑ ακομα πιο μακρια αρα???????????????

ΛΙΛΙ το μικρο σου εχει καταλαβει σε τι κοσμο θα ερθει σε λιγες ωρες και αντιδρα εντονα μου φαινεται:rolleyes::rolleyes:

ερωτηση:εχει συνδεσει καμια σας τον υπολογιστη με την τηλεοραση με καλωδιο HDMI?????

Λές ρε Κάντυ γι'αυτό να τα έχει πάρει κρανίο το πισπιρίγκι μου???Εγώ συνέχεια συνδέω υπολογιστή ,τηλεόραση με HDMI!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σε περιμένουμε!!!!

Να σου πω την αμαρτία μου Λίλι σκέφτηκα και κάτι άλλο όλο το βράδυ έτσι που κουνιόταν μπας και θέλει να βγει και γι' αυτό το κάνει; Μακάρι Θεέ μου. Σήμερα πήρα τη γυναικολόγο μου να τις πω τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις (γεν ούρων) ήταν καλά απλά έγραφε μικροβιακή χλωρίδα που μου είπε πως είναι φυσιολογικό. Μου λέει γέννησες; Όχι λέω. Πότε είναι η πητ με ρωτάει. Τη Δευτέρα στις 3 Δεκεμβρίου της λέω. Ααααααααα έχεις ακόμα μου λέει άρα μπορεί να τη γλιτώσω την παράταση. Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά θα πρέπει να τρέχω από εφημερεύον σε εφημερεύον ώσπου να γεννήσω.

Πάντως θέση δέν άλλαξε ακόμα οπότε απλά είχε τσαντιστεί από το ζούμπηγμα του γιατρού!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχχχχ και δεν ειχα σκεφτει να σας ρωτησω τοσο καιρο....για πειτε μου βρε κοριτσια πως μεταφερετε τον ηχο?????????????απο τον υπολογιστη παω στον πινακα ελεγχου μετα στους ηχους και ενεργοποιω τον ηχο στο HDMI αλλα και παλι δεν παιζει θελει και κατι αλλο να κανω αλλα τι????????????

ΛΙΛΙ εσυ αν ηξερες τι σε περιμενει θα εβγαινες???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...