Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Kαληνύχτα Νενούλα!

Τσέρρυ εμείς έχουμε κλιματιστικά αλλά δε θυμάμαι να έβγαζαν μυρωδιά κατά την πρώτη λειτουργία τους. Αύριο που θα βάλουμε στο παιδκό θα σου πω σίγουρα. Νομίζω είπες πας κι εσύ για ύπνο σωστά; Καληνύχτα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κοριτσάκια ας κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη για μένα σύμφωνα με τα ντοκουμέντα βεβαίως βεβαίως. Λοιπόν με το Λιλιτάκι μέχρι τώρα πάμε μαζί ακόμα και στα κιλάκια του μικρού οπότε πρέπει να γεννήσω κι εγώ Τετάρτη. Επειδή όμως το Λιλιτάκι είναι μία μέρα πιο πριν σε όλα (έκανε μια μέρα πριν χοριακή, έχει μια μέρα λιγότερο στο τικεράκι) τότε πρέπει να γεννήσω Πέμπτη για να έχουν και τα μωράκια μας μια μέρα διαφορά. Άρα πού καταλήγουμε; Σπανε τα νερά Τετάρτη βράδυ και γεννάω Πέμπτη:rolleyes::cool:

Αλλά επειδή όλες οι προβλέψεις μας έπεσαν έξω με βλέπω να κλείνω όλο το μήνα:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

523286_509448032402544_2102487600_n.jpg

καλημέρα!!!

τι μου κάνεις τώρα ε???θα αρχίσω να κλαίω και είμαι στη δουλειά........

ο λαιμός μου είναι χάλια σήμερα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Kαλημέρα Τιγκερ!

Άντε καλέ χαζό γιατί να κλαίς; Πάρε τον αντρούλη σου και ελάτε μια εκδρομούλα εδώ και να δεις που θα γυρίσετε τριπλοί μη σου πω και τετραπλοί;)

Πίνε ζεστά ροφηματάκα αλλά όχι καυτά.

Περαστικούλια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!

Από τις 7.30 ξύπνησα αλλά δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι, γιατί τι θα έκανα μέσα στο κρύο σπίτι;Είδα λίγο πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, έγινε η καρδιά μου μαύρη, ξύπνησα τον αντρα μου, χουζουρέψαμε λίγο, είπαμε αστεία, χαζογελούσαμε και αφού σηκώθηκε κι άναψε τη σομπίτσα, σηκώθηκα κι εγώ!!!!

Μαρμίν, μακάρι να βγει η πρόβλεψή σου! Κι εμένα η δική μου όλο όνειρα έβλεπε αυτά τα χρόνια και μου τα έλεγε με μια χαρα! Αντε, θα μείνεις, έλεγε....Κι όλο αδιαθετούσα.....Αφού ακόμη και τώρα κι αυτή δεν πιστεύει πως είμαι έγκυος......

Λίλι, μπορεί και να γεννήσεις και πριν από το αυριανό ραντεβού. Μια φίλη μου που είχε κλέισει κι αυτή ραντεβού για προγραμματισμένο τοκετό, το βράδυ προς ξημερώματα της μέρας που είχε κανονίσει έσπασαν τα νερά, την έπιασαν πόνοι και γέννησε φυσιολογικά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!!! Δεν γέννησα όπως επίσης δεν κοιμήθηκα!!! Έπεσα στις 11 με πήρε στις δώδεκα γιατί το πισπιρίγκι είχε τρελά κέφια και στις δύο ανοιξα τα μάτια και τέλος με ξανά πήρε στις έξι το πρωί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κι εμένα το δικό μου ήταν ζωηρούλικο χθες το βράδυ όποτε ξυπνούσα το καταλάβαινα να κουνιέται αλλά τώρα είναι ήσυχο:(

Νένα δεν έχει δουλίτσα σήμερα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κι εμένα το δικό μου ήταν ζωηρούλικο χθες το βράδυ όποτε ξυπνούσα το καταλάβαινα να κουνιέται αλλά τώρα είναι ήσυχο:(

Νένα δεν έχει δουλίτσα σήμερα;

σημερα το πρωι πολυ λιγο 11 με 11:45 μετα επιστρεφω σπιτι και κανα 2ωρο το απογευμα

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...