Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Δε ξέρω πόσο μακριά είσαι από Αθήνα. Αλλά αν πχ είσαι στις 2 ώρες μπορείς να λες πως θα καθυστερείς το πρωί λίγο γιατί έχεις προγραμματισμένες εξετάσεις και να πηγαινεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Επίσης δε ξέρω αν η δουλειά σου υποστηρίζει την τηλεργασία σε περίπτωση που η φύση της το επιτρέπει. Πχ εγώ όταν κάνω ωοληψια κάθομαι σπίτι μετά κ δουλεύω remotely. Αν δε κάνω λάθος ,ξέρω πως κοπέλες που μένουν επαρχία, κάνουν τους υπέρηχους στο γυναικολόγο τους ο οποίος μιλάει με τον εξωσωματιστη. Οι κοπέλες που είναι επαρχία μπορούν να επιβεβαιώσουν. 

Δε θα σου πουν έλα αύριο για ωοληψια, θα το ξέρεις 2 ημέρες πριν γιατί πρέπει να κάνεις κ την τελική ένεση ως 36 ώρες πριν. Ε όταν θα έρθει αυτή η ώρα, πες ότι κόλλησες Covid ή πως έκανες πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Παραδείγματα λέω τώρα, μπορείς να σκεφτείς κάτι ανάλογο βάσει της δουλειάς σου κ των απαιτήσεων της. Πχ σε κάποιες δουλειές ξέρω πως ζητάνε βεβαίωση Covid από φαρμακείο οπότε μπορεί να μη τους κάνει αυτή η δικαιολογία.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσέρρυ πίκρα ο ανήρ;

Αγγελικάκι άντε καλέ πολύ δουλεύεις λες να σου μοιάξει και η κόρη σου; Πρόσεχε όμως γιατί "η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη"

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίλιιιιι!!!! εχω ανατριχιασει!!! εφτασε η ωρα!! Οσο για την θεση του μωρου μπορει να αλλαξει και την τελευταια στιγμη, η μαμα μου, μου περιεγραφε σημερα οτι στον αδερφο ενιωσε ενα κρακ και μετα αρχισαν καποια υγρα και πονακια και σε λιγες ωρες γεννησε. Το κρακ της ειπε ο γιατρος ηταν το μωρο που πηρε θέση. Και ήταν και 4 κιλα ο αδερφός μου!!!!

Cherry συγχαρητηρια για την αδερφουλα σου!!! Κι εμενα σημερα με πηρε τηλ. η πρωτη μου ξαδερφη, πηρε θετική χοριακή μετα απο εξωσωματική.

Οι Μαριες μας να μην στεναχωριουνται διοτι οι πιο πολλες απο μας ειμαστε παραδειγματα αισιοδοξιας, οι περισσοτερες μετα απο αρκετες προσπαθειες τα καταφεραμε!!!!

Μarminaki θα με κανεις παρεουλα αυριο να αλλαξουμε μαζι εβδομαδα!!! Πιστευω θα ειναι η τελευταια φορα!!!!

marioula εννοειται πως αρεσε ο μπεμπης σου στον αντρα μου, του εχω δειξει και αλλες φωτο. Ασε που καθε φορα που βλεπει φωτο του πριγκιπα το καταλαβαινω ότι αρχιζει να πιστευει όλο και πιο πολύ το οτι θα γινει μπαμπας και οτι με την βοηθεια του θεου θα εχουμε και εμεις ενα μωρακι εδω σε λίγους μηνες!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Αχ κοριτσάκια μου με συγκινήτε παρά πολύ γιατί ξέρω πόσο χαίρεστε πραγματικά με τη χαρά μου όπως εγώ για ΌΛΕΣ μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αχ Λιλι εγώ ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει!

Ναι Νένα μου αύριο αλλάζουμε μαζί και ελπίζω πραγματικά να είναι η τελευταία μου!

Μάρτζι η μαμά μου έχει πέσει σε όλα έξω όσον αφορά εμένα ενώ στην αδελφή μου και τη νύφη μου τα έβρισκε όλα πριν καν μείνουν έγκυες. Και το φύλλο και ότι είναι έγκυος ή θα είναι σύντομα ενώ εμένα όλο όνειρα έβλεπε ότι θα κάνουμε παιδάκι και όλο περίοδος μου ερχόταν εκτός από το τελευταίο και πολύ πολύ σημαδιακό όνειρο που βγήκε αλλά εκείνη όλο ροζ έβλεπε κ έλεγε κορίτσι αφού να σκεφτείς η ανιψούλα μου που πάει συνέχεια στη μαμά μου ακόμα με ρωτάει αν είναι αγοράκι:rolleyes: Μάλλον επειδή εγώ άργησα από τη λαχτάρα της η καημενούλα όλο όνειρα έβλεπε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λιλι το τικεράκι σου λέει εφτά μέρες ακόμα αλλά εμείς ξέρουμε ότι σε δύο θα στο παραδώσει ο πελαργός. Δηλαδή σε 48 ώρες όχι μόνο δε θα γράφεις στο καφέ αλλά θα κρατάς αγκαλιά και το μωράκι σου! Που ξέρεις μπορεί την Τετάρτη την ίδια ώρα να το θηλάζεις!!!!! κι εμείς εδώ θα λέμε τα δικά μας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

λιλι καληνυχτα!!!!ειναι απο τα τελευταια βραδια που θα νιωσεις τις κλωτσιες!!!!αν καταφερεις να κοιμηθεις απο την συγκινηση!!!

μαρμιν εχω καταλαβει γιατι δεν γεννας!!!!μαρι κατσε στ αυγα σου να σπασουν τα νερα!!!!ολο βολτες μου εισαι και να θελει το κακομοιρο να βγει ολο απο δω και απο κει το πας...

η κοτοσουπα θεικη - το κεικ τελειο - βαρβαρα δεν δοκιμασα θα σας πω αυριο. η τινκερ με τις ζαχαροπλαστικες της ικανοτητες θα γελαει που σχολιαζω ενα κεικ αλλα ηταν το πρωτο μου!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρρυ μου γι'αυτό περπατάω για να κατέβει το μωράκι και να γεννήσω επιτέλους αλλά αυτό δεν καταλαβαίνει τίποτα πεισματάρικο σαν τον μπαμπά του εάν του μπει κάτι στο μυαλό δεν αλλάζει με τίποτα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσαρες παω για νανι γιατι σημερα δεν εκατσα σταυγα μου ολη μερα και το μαρκελλακι δεν το ενιωσα καθολου!!!

πριν κοιμηυθω ομως να ρωτησω τα κοριτσια που εχουν ερ κοντισιον. χθες ειχα αναμμενο τζακι και αφησε σταχτες μεσα στο καμινι. σημερα μου φεραν το κλιματιστικο και μου μυριζει καπνιλα. ειναι απο το τζακι η επειδη ειναι καινουριο το κλιματιστικο???ξερει καμαι γιατι το σπιτι μου μυριζει καπνιλα αρκετα θα ελεγα απο το πρωι!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

ΛΙΛΙ καληνυχτα!!!!!!!!!!!απολαυσε τις τελευταιες νυχτες με την κοιλιτσα σου!!η επομενη εγκυμοσυνη σου δεν θα ειναι ιδια θα εχεις το πισπιριγκι και δεν θα εχεις χρονο να απολαμβανεις την κοιλιτσα!!!!

ΤΣΕΡΡΥ αυτο με την βαρβαρα ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι επιεδη ομως ειπες μια φορα οτι εχει σταρι εγω ζηλεψα τα κολυβα:shock::shock::shock:ο αντρας μου λεει να μην τολμησω εγω ομως θα το κανω αφου τωρα μου καθησε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα βαλω και αμυγδαλα ροδι σταφιδες.......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγω οπως ξερετε καθε μεσημερι τρωω στη μαμα μου!!! Τον τελευταιο καιρο πέρασαν πολλα απο το μυαλο μου για να μαγειρεψω και μεταξυ αυτων και κεικ και κουλουρακια αλλα με την γκρινια του γιατρου για τα κιλα δεν κανω τιποτα. Το μονο που τολμαω να μαγειρεψω ειναι μια σουπα λαχανικών που αρεσει πολυ στον αντρα μου και τρωμε τα βραδακια!!! Ε!!! αυτη εκανα πριν λιγο!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

γιατι τι τον πειραζει το σταρι???εγω το κανω γιατι με αυτα που βαζεις μεσα ανεβαινει ο αιματοκριτης.

βραζω το σταρι(το οποιο εχω μουλιασει για ενα 12ωρο). βαζω μεσα ζαχαρη, αποξηραμενα φρουτα που τα ψιλοκοβω και καρυδια αμυγδαλα επισης κομμενα σε κομματακια. περνουν μια βραση ολα μαζι και στο τελος λιωνω λιγο αλευρι σε ενα ποτηρακι με λιγο ζεστο νερακι απο την κατσαρολα και το χυλωνω. μπορεις να δεις διαφορες εκδοχες. ο καθενας μπορει να βαλει οτι θελει μεσα απο καρπους. στην τουρκια που κανουν κατι αντιστοιχο βαζουν και ρεβυθια κα αλλα μια φορα το εκανε η γιαγια μου και δεν το εφαγα. επισης βαζω και σουσαμι. ο αντρας μου το τρωςι με ταχινι. σερβιρετε με ξηρους καρπους αλεσμενους στο μπλεντερ ή με ροδια.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...