Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Δε ξέρω πόσο μακριά είσαι από Αθήνα. Αλλά αν πχ είσαι στις 2 ώρες μπορείς να λες πως θα καθυστερείς το πρωί λίγο γιατί έχεις προγραμματισμένες εξετάσεις και να πηγαινεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Επίσης δε ξέρω αν η δουλειά σου υποστηρίζει την τηλεργασία σε περίπτωση που η φύση της το επιτρέπει. Πχ εγώ όταν κάνω ωοληψια κάθομαι σπίτι μετά κ δουλεύω remotely. Αν δε κάνω λάθος ,ξέρω πως κοπέλες που μένουν επαρχία, κάνουν τους υπέρηχους στο γυναικολόγο τους ο οποίος μιλάει με τον εξωσωματιστη. Οι κοπέλες που είναι επαρχία μπορούν να επιβεβαιώσουν. 

Δε θα σου πουν έλα αύριο για ωοληψια, θα το ξέρεις 2 ημέρες πριν γιατί πρέπει να κάνεις κ την τελική ένεση ως 36 ώρες πριν. Ε όταν θα έρθει αυτή η ώρα, πες ότι κόλλησες Covid ή πως έκανες πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Παραδείγματα λέω τώρα, μπορείς να σκεφτείς κάτι ανάλογο βάσει της δουλειάς σου κ των απαιτήσεων της. Πχ σε κάποιες δουλειές ξέρω πως ζητάνε βεβαίωση Covid από φαρμακείο οπότε μπορεί να μη τους κάνει αυτή η δικαιολογία.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Άρα δεν είδε αν έχεις διαστολή. Έτσι κι αλλιώς εσύ την Τετάρτη τελειώνεις οπότε μπορεί να μην είχε και νόημα εμένα ήθελε να δει τη διαστολή και εάν κατέβηκε το μωρό που είναι μεγάλο και είδε ότι είναι ψιλά είπε ότι κάτι έκανε αλλά δεν την είδα κ πολύ αισιόδοξη δηλαδή σα να μην έκανε τίποτα μάλλον δεν μπορουσε και πολλά γιατί ήταν ψηλά το μωρό. Τεσπα την Πέμπτη θα δω αν έχει κατέβει καθόλου:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άρα δεν είδε αν έχεις διαστολή. Έτσι κι αλλιώς εσύ την Τετάρτη τελειώνεις οπότε μπορεί να μην είχε και νόημα εμένα ήθελε να δει τη διαστολή και εάν κατέβηκε το μωρό που είναι μεγάλο και είδε ότι είναι ψιλά είπε ότι κάτι έκανε αλλά δεν την είδα κ πολύ αισιόδοξη δηλαδή σα να μην έκανε τίποτα μάλλον δεν μπορουσε και πολλά γιατί ήταν ψηλά το μωρό. Τεσπα την Πέμπτη θα δω αν έχει κατέβει καθόλου:rolleyes:
Έβαλε τον.υπερηχο πολύ χαμηλά στη κοιλιά και μου είπε δεν έχει κατέβει άλλωστε το καταλαβαίνει και από τη θέση του τα μούτρα του ειναθ ψηλά και μας κοιτάει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ειναι η απογοητευση της πρωτης μερας!αυριο θα ειμαι καλυτερα!

λεω να κανω αλλη μια συνεχομενη!

για τριτη λεει οτι δεν προλαβαινουμε συνεχομενη γιατι θα πεφτει μεσα στις γιορτες αλλα μου ειπε οτι δεν πειραζει,δε χρειαζεται να ειναι συνεχομενη γιατι με πιανουν τα φαρμακα!

Μαράκι μου, μη μου στεναχωριέσαι! εμείς μαζί πάμε και μαζί θα μείνουμε ;);)

Και γω ήμουν χάλια την πρώτη μέρα αλλά μετά το είδα θετικά, εξάλλου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω προς το παρόν. Το μέλλον θα δείξει, αν και ελπίζω να μη χρειαστεί να φτάσουμε σε εξωσωματική :cool::cool:

Λιλιτάκι, τέλειωσαν τα ψέμματα, έεεεεερχεται ο μικρός...... Έχεις αγωνία τώρα που ξέρεις ότι σε δυο μέρες θα έχεις για πάντα το μωρό σου αγκαλιά???

Τσέρι, πολλά μπράβο για την αδερφούλα σου!!!! Να πάνε όλα καλά! :D:D

Τόσες συστολές και ακόμα να κατέβει; Φαντάσου εμένα:rolleyes:

Και μένα το κατάλαβε από τον υπέρηχο αλλά από κάτω είναι πιο σίγουρο γιατί μπορεί να δει και αν έχει διαστολή. Αλλά είπαμε εσύ πας με ραντεβού οπότε ίσως δεν έχει νόημα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ωραια νεα σημερα!!!!λιλι τι καλα!!!!αντε κοπελαρα μου ολα καλα να σας ερθουν να ερθει το πισπιριγκι να εχει παρεα και ο πριγκηπας!!!!

μαρακι μην στεναχωριεσαι και κυριως μη απογοητευεσαι!!!ολα θα γινουν...και τα λεφτα θα βρεθουν και ολα θα τα βρουμε αρκει να το θελουμε. η καντυ το εκανε σε δημοσιο και δεν πληρωσε και μια!!!!

καντυ εχω 2 αδερφες η μια ανυπαντρη οπως θυμασαι και μια παντρεμενη με πολιτικο με αντρα στρατιωτικο. τωρα παντρευτηκαν το καλοκαιρι με πολιτικο μπας και παρουν μια ξεχασμενη μεταθεση που περιμενοιυν εδω και χρονια!!!!

θα δωσω κοριτσακια τις ευχες σας!!!!

νενα απο τοτε που εχω το ταμπλετ δεν μπαινω και πολυ συχνα δεν μπαινει κ η μαριουλα....τι περιμενεις...αν γεννησει κ η μαρμιν....δεν θα μιλαει καμια μου φαινεται!!!θα γραψω την αδερφη μου αυτη μιλαει παρα πολυ!!!!να υπαρχει συντονισμος!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμιν ο δικος σου αραχτος ε???για να δουμε ποτε θα κανει την εμφανιση του!!!!αληθεια γιατι εισαι μεσα εν παιζει ο αρης????

σημερα κοριτσια δεν με επιασε η προκοπη απλα πρεπει να μαγειρεψω για αυριο να εχει το αντρακι φαι στην δουλεια και εχω να κανω και ενα κεικ και για μενα την βαρβαρα μου οποτε θα τα πουμε αργοτερα!!!!

λιλιτακι ανυπομονω και γω!!!!!ααααααα να πω και τν φιλη μου που σου ελεγα οτι θα πας τεταρτη????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τι κουκλος πριγκηπας!!!!αντε να ομορφαινει το φορουμ!!!!

κοριτσια μολις εμαθα κατι συνταρακτικο και μπηκα να σας το πω!!!!ειναι και η αδερφη μου εγκυος!!!!απιστευτο!!!!σημερα εκανε εξετασεις αιματος και ειναι στην 4η περιπου εβδομαδα. ουτε υπερηχο δεν εκανε ακομα. θα μωρα μας θα εχουν 3,5 μηνες διαφορα!!!!

ευχαριστω τσερρυ μου! τι τελεια νεα ειναι αυτα?να εχει μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!
Τσερρυ μου τέλεια!

Εγώ ψάχνω ακόμα Μαριούλα μου πού τη βρήκες; Στα τζάμπο ξεκινάνε από έξι μηνών και σκέφτομαι πως θα είναι μεγάλη αν και ο δικός μου θα γεννηθεί ήδη ενός μήνα.:rolleyes:

ΛΙΛΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

χαραμου ειναι πανακριβη απο τα τζαμπο 7 ευρω:tongue: για 3 μηνων ειναι του ειναι λιγο μεγαλη αλλα δεν πειραζει...:P

αχου το , τι τέλειο μωρό είναι αυτό καλέ??!!!
ευχαριστω χαρα μου:P
Κοριτσακια ειχαν ερθει οι δικοι μου για σαβκο κ τωρα τους εφερα στα κτελ κ βρηκα ιντερνετ.δεν προλαβαινω να σας διαβασω.

Καντυ περασες πολλα.τωρα ηρεμισε.

Μαριουλα κουκλος ο πριγκηπας!

Κοριτσια φιλακια. Μην με ξεχασετε αν γεννησει καμια σας!

ευχαριστω αγαπη μου! τι κανεις εισαι καλα?
Κοριτσια αδιαθετησα!απο το μεσημερι εχω ροζ και καφε υγρα!μεχρι το βραδυ θα εχει ερθει κανονικα!
κριμα μαρακι μου, προχωραμε δυναμικα!
Καλα το Αγιοβασιλακη τελοιο, ειδα και τις αλλες στο facebook και τρελλαθηκα!!!!!! Τσιριζα οταν το ειδα μεχρι που ο αντρας μου τρομαξε, και του φωναξα να ερθει να τον δει!!! Μετα βεβαια του ειπα εμεις δεν θα εχουμε φετος ακομη αγιοβασιλακη..... αλλα δεν πειραζει θα τον ντυσουμε πασχαλιτσα!!!!!:P Μαριγουλα ειναι κουκλακι!!!!!!

Σημερα κατεβηκα απο τις 100 μερες????? μονο 99:shock::shock:!!!!!!

νενα μου ευχαριστω πολυυυυυ εγω να δεις ποσο εχω τρελαθει:P του αντρα σου του αρεσε?
Κοριτσάρες εδώ είμαι άν μέχρι αύριο το βράδυ δέν βγεί μόνο του το πισπιρίγκι πάμε με ραντεβού Τετάρτη πρωί τεχνιτούς πόνους και αν δέν αλλάξει θέση καισαρική γιατί ακόμα στραβά είναι το καμάρι μου και δέν έχει μπεί στη λεκάνη αλλά δέν με αφήνει παραπάνω με τίποτα ο γιατρός!!!Οπότε το αργότερο Τετάρτη ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
βασιλισα τι τελεια νεα ειναι αυτα??? ουτε δυο μερες δεν σου εμεινανδεν το πιστευω:shock:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ στυγχαρητηρια για την αδερφη σου!!!!!πολυ ωραια θα ειναι συνομιλικα τα ξαδερφακια!!!νομιζα πως ηταν πολυ μικροτερη η αδερφη σου και ανυπαντρη πως μου ειχε καθησει ετσι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΜΑΡΑΚΙ λυπαμαι πολυ αλλα μην το βαζεις κατω επιθεση θελει οσο το κυνηγας εχεις ελπιδες αν το αφησεις σε αφηνει!!!!!!!

ΛΙΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφτασε η ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε λιγες ωρες θα εισαι μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μονο που το σκεφτομαι παει να σπασει η καρδια μου !!!!!!!!!!!!τι ευτυχια Θεε μου!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ακομα εδω????????????αντε να αλλαξεις και αυριο εβδομαδα και μετα ετοιμασου!!!!

ΜΑΡΤΖΙ που εισαι????????????

ΝΕΝΑ περιμενω να γυρησεις απο την δουλεια εδω θα ειμαι!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ειδα τις φωτο στο φεις!!!!!!!καλα τι παιδαρος ειναι αυτος?????που την βρηκες βρε θηριο τοσο μικρουλα στολη?????μα καλα ειναι δυνατον????σαραντησες και εισαι ετσι τυφλα να εχει η Χρουσαλα μπροστα της εισαι ΘΕΑΑΑΑ!!!

χαρα μου απο τα τζαμπο!χα χα καντυ μου νομιζω υπερβαλεις:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπέρα!!!

Λιλιτάκι, ανατρίχιασα διαβάζοντας τα μηνύματά σου σήμερα. Κορίτσια που περιμένετε να μείνετε έγκυες, το Λιλιτάκι σας δείχνει πως όλα γίνονται! Δέκα χρόνια προσπάθειας είναι όχι απλά πολλά, αλλά άπειρα!!!Και τώρα, σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα θα έχει το μωράκι της αγκαλιά. Λίλι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Τσέρυ, συγχαρητηρια στην αδελφή σου! Να πάνε όλα καλά και να έχει μία ανέφελη εγκυμοσύνη. Ούτε κι εγώ θυμάμαι να μας την έχεις αναφέρει!

Μαρία μου, πολύ λυπάμαι, αλλά τίποτα δεν τελειώνει με μία αποτυχία. Κι εγώ το Καλοκαίρι μετά το αρνητικό που έιχα έπειτα από εξωσωματική έπεσα στα πατώματα. Ομως εκείνη ήταν η τελευταία μου περίοδος. Πού να το ήξερα, όταν έκλαιγα με μαύρο δάκρυ πως τον επόμενο μήνα θα έμενα μόνη μου;;;; Μην χάνεις την ελπίδα σου!

μαριούλα, ωραίος Αι βασίλης ο γιόκας σου!! Φτου, φτού, να τον χαίρεστε.

Μαρμιν, πάει η μέρα, έφυγε!!! Ούτε η μαμά έπεσε μέσα στις προβλέψεις της. Εντάξει, έμειναν 4 ώρες μέχρι τις 12 αλλά δεν σε βλέπω να γεννάς απόψε. Κι εγώ που ήλπιζα στο ενστικτο της μαμάς σου!!!

Ποια έμεινε;;;Α, η Κάντυ!!!! Αντε, επιτέλους τα βρήκατε....Ελπίζω να μην ξαναμαλώσετε από εδώ και πέρα τόσο έντονα.....Κοιτάξτε ο ένας τον άλλο και κατανοήστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Πιστεύω πως ο ψυχολόγος θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. Παλέψτε το, γιατί αγαπιέστε κι είναι κρίμα να χαλιέστε έτσι!!!!

Πολύ σωστή η μαμά σου. Κι εγώ έτσι είμαι. Δεν πιστεύω στο απόλυτο δίκιο κανενός....Οταν δημιουργούνται προβλήματα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους κάπου θα φταίνε και οι δυο. Ξέρεις πόσες σχέσεις δεν θα χάλαγαν αν γίνονταν αμοιβαίες υποχωρήσεις και δεν επέμενε ο καθένας στο δικό του;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλησπέρα!!!

Λιλιτάκι, ανατρίχιασα διαβάζοντας τα μηνύματά σου σήμερα. Κορίτσια που περιμένετε να μείνετε έγκυες, το Λιλιτάκι σας δείχνει πως όλα γίνονται! Δέκα χρόνια προσπάθειας είναι όχι απλά πολλά, αλλά άπειρα!!!Και τώρα, σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα θα έχει το μωράκι της αγκαλιά. Λίλι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Τσέρυ, συγχαρητηρια στην αδελφή σου! Να πάνε όλα καλά και να έχει μία ανέφελη εγκυμοσύνη. Ούτε κι εγώ θυμάμαι να μας την έχεις αναφέρει!

Μαρία μου, πολύ λυπάμαι, αλλά τίποτα δεν τελειώνει με μία αποτυχία. Κι εγώ το Καλοκαίρι μετά το αρνητικό που έιχα έπειτα από εξωσωματική έπεσα στα πατώματα. Ομως εκείνη ήταν η τελευταία μου περίοδος. Πού να το ήξερα, όταν έκλαιγα με μαύρο δάκρυ πως τον επόμενο μήνα θα έμενα μόνη μου;;;; Μην χάνεις την ελπίδα σου!

μαριούλα, ωραίος Αι βασίλης ο γιόκας σου!! Φτου, φτού, να τον χαίρεστε.

Μαρμιν, πάει η μέρα, έφυγε!!! Ούτε η μαμά έπεσε μέσα στις προβλέψεις της. Εντάξει, έμειναν 4 ώρες μέχρι τις 12 αλλά δεν σε βλέπω να γεννάς απόψε. Κι εγώ που ήλπιζα στο ενστικτο της μαμάς σου!!!

Ποια έμεινε;;;Α, η Κάντυ!!!! Αντε, επιτέλους τα βρήκατε....Ελπίζω να μην ξαναμαλώσετε από εδώ και πέρα τόσο έντονα.....Κοιτάξτε ο ένας τον άλλο και κατανοήστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Πιστεύω πως ο ψυχολόγος θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. Παλέψτε το, γιατί αγαπιέστε κι είναι κρίμα να χαλιέστε έτσι!!!!

Πολύ σωστή η μαμά σου. Κι εγώ έτσι είμαι. Δεν πιστεύω στο απόλυτο δίκιο κανενός....Οταν δημιουργούνται προβλήματα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους κάπου θα φταίνε και οι δυο. Ξέρεις πόσες σχέσεις δεν θα χάλαγαν αν γίνονταν αμοιβαίες υποχωρήσεις και δεν επέμενε ο καθένας στο δικό του;;;

καλησπερα μαργκουλα μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι κοριτσάκια μου έφτασε η ώρα και δεν με νοιάζει τίποτα η φυσιολογικά ή καισαρική το ίδιο μου κάνει θέλω μόνο νσ πάρω το μωράκι μου αγκαλιά και να ειναι γερό!!! Εύχομαι την ευτυχία μου να τη νιώσετε ΌΛΕΣ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ναι κοριτσάκια μου έφτασε η ώρα και δεν με νοιάζει τίποτα η φυσιολογικά ή καισαρική το ίδιο μου κάνει θέλω μόνο νσ πάρω το μωράκι μου αγκαλιά και να ειναι γερό!!! Εύχομαι την ευτυχία μου να τη νιώσετε ΌΛΕΣ!!!

εννοειται!!!!!!!σιγα να μην ασχοληθεις πως θα γεννησεις σημασια εχει να παρεις το μωρακι σου υγιεστατο στην αγκαλια σου και να εισαι κι εσυ καλα για να το χαρεις και να το φροντισεις ολα τ αλλα ειναι μηδαμινα και ανευ ουσιας!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ αγαπη μου σε νιωθω! δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια την νιωθω και ξερω πως ειναι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Λιλιτάκι, αυτό έχει μόνο σημασία: να γεννηθεί γερό και δυνατό! Τώρα, αν θα είναι καισαρική ή φυσιολογικά λίγο μας ενδιαφέρει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ημίχρονο! Έγιναν επεισόδια και καθυστέρησε ο αγώνας:tongue::tongue:

Μαριούλα και γω βρήκα στα τζάμπο και νομίζω είναι ακριβώς η ίδια αλλά έχει μόνο από έξι μηνών και στα δύο τζάμπο που πήγα:( αν προλάβω αύριο θα ξαναπάω μήπως και έφεραν ή μου πουν ότι θα φέρουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...