Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Δε ξέρω πόσο μακριά είσαι από Αθήνα. Αλλά αν πχ είσαι στις 2 ώρες μπορείς να λες πως θα καθυστερείς το πρωί λίγο γιατί έχεις προγραμματισμένες εξετάσεις και να πηγαινεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Επίσης δε ξέρω αν η δουλειά σου υποστηρίζει την τηλεργασία σε περίπτωση που η φύση της το επιτρέπει. Πχ εγώ όταν κάνω ωοληψια κάθομαι σπίτι μετά κ δουλεύω remotely. Αν δε κάνω λάθος ,ξέρω πως κοπέλες που μένουν επαρχία, κάνουν τους υπέρηχους στο γυναικολόγο τους ο οποίος μιλάει με τον εξωσωματιστη. Οι κοπέλες που είναι επαρχία μπορούν να επιβεβαιώσουν. 

Δε θα σου πουν έλα αύριο για ωοληψια, θα το ξέρεις 2 ημέρες πριν γιατί πρέπει να κάνεις κ την τελική ένεση ως 36 ώρες πριν. Ε όταν θα έρθει αυτή η ώρα, πες ότι κόλλησες Covid ή πως έκανες πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Παραδείγματα λέω τώρα, μπορείς να σκεφτείς κάτι ανάλογο βάσει της δουλειάς σου κ των απαιτήσεων της. Πχ σε κάποιες δουλειές ξέρω πως ζητάνε βεβαίωση Covid από φαρμακείο οπότε μπορεί να μη τους κάνει αυτή η δικαιολογία.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα το Αγιοβασιλακη τελοιο, ειδα και τις αλλες στο facebook και τρελλαθηκα!!!!!! Τσιριζα οταν το ειδα μεχρι που ο αντρας μου τρομαξε, και του φωναξα να ερθει να τον δει!!! Μετα βεβαια του ειπα εμεις δεν θα εχουμε φετος ακομη αγιοβασιλακη..... αλλα δεν πειραζει θα τον ντυσουμε πασχαλιτσα!!!!!:P Μαριγουλα ειναι κουκλακι!!!!!!

Σημερα κατεβηκα απο τις 100 μερες????? μονο 99:shock::shock:!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

s-maria κριμα ρε μπουμπου μου:(
ασε ημουν χαλια!τωρα ηρεμησα λιγο!

λεω να κανω μια σπερματεγχυση ακομα και αν δεν και τοτε να παω σε κατι πιο δραστικο οπως εκανε η Καντυ!

απογοητευτηκα τοσο πολυ σημερα,αφου σκεφτομουν που θα βρω τοσα λεφτα αν μας πει για εξωσωματικη!τα ελεγα στην αδερφη μου αυτα!και με παιρνει η μανα μου και μου λεει θα σου δωσω εγω οσα λεφτα θες να κανεις οτι θες και για εξωσωματικη αν χρειαστει θα στα δωσω ολα εγω!

το εχω ενα μεγαλο αγχος αυτο,με το ζορι περναμε το μηνα,που να μαζεψουμε λεφτα

Κοριτσάρες εδώ είμαι άν μέχρι αύριο το βράδυ δέν βγεί μόνο του το πισπιρίγκι πάμε με ραντεβού Τετάρτη πρωί τεχνιτούς πόνους και αν δέν αλλάξει θέση καισαρική γιατί ακόμα στραβά είναι το καμάρι μου και δέν έχει μπεί στη λεκάνη αλλά δέν με αφήνει παραπάνω με τίποτα ο γιατρός!!!Οπότε το αργότερο Τετάρτη ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

ασε ημουν χαλια!τωρα ηρεμησα λιγο!

λεω να κανω μια σπερματεγχυση ακομα και αν δεν και τοτε να παω σε κατι πιο δραστικο οπως εκανε η Καντυ!

απογοητευτηκα τοσο πολυ σημερα,αφου σκεφτομουν που θα βρω τοσα λεφτα αν μας πει για εξωσωματικη!τα ελεγα στην αδερφη μου αυτα!και με παιρνει η μανα μου και μου λεει θα σου δωσω εγω οσα λεφτα θες να κανεις οτι θες και για εξωσωματικη αν χρειαστει θα στα δωσω ολα εγω!

το εχω ενα μεγαλο αγχος αυτο,με το ζορι περναμε το μηνα,που να μαζεψουμε λεφτα

Όμορφη πάμε για άλλα χαλαρώνουμε και προχωράμε όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα μας λές τα ευχάριστα!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

τι κουκλος πριγκηπας!!!!αντε να ομορφαινει το φορουμ!!!!

κοριτσια μολις εμαθα κατι συνταρακτικο και μπηκα να σας το πω!!!!ειναι και η αδερφη μου εγκυος!!!!απιστευτο!!!!σημερα εκανε εξετασεις αιματος και ειναι στην 4η περιπου εβδομαδα. ουτε υπερηχο δεν εκανε ακομα. θα μωρα μας θα εχουν 3,5 μηνες διαφορα!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!Όμορφα νέα!!!Φαντάζομαι χαρά η μαμά σου και τα 2 της κορίτσια εγκυούλες μεγάλη ευλογία!!!Με το καλό και να της δώσεις τις ευχές μας!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοριτσάρες εδώ είμαι άν μέχρι αύριο το βράδυ δέν βγεί μόνο του το πισπιρίγκι πάμε με ραντεβού Τετάρτη πρωί τεχνιτούς πόνους και αν δέν αλλάξει θέση καισαρική γιατί ακόμα στραβά είναι το καμάρι μου και δέν έχει μπεί στη λεκάνη αλλά δέν με αφήνει παραπάνω με τίποτα ο γιατρός!!!Οπότε το αργότερο Τετάρτη ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Με το καλο να παρεις το μπεμπη σου αγκαλια!!!! :D

Άντε Λιλι επιτέλους! Εύχομαι ολόψυχα να μη χρειαστείς καισαρική αλλά όπως και να έχει το σημαντικό είναι αυτό που είπες Τετάρτης θα έχεις αγκαλιά το γιο σου!

Μαράκι φαντάζομαι πως αισθάνεσαι αλλά τι είπαμε; Δε θα απογοητευτούμε από την πρώτη φορά χρειάζεται να συνηθίσει λίγο ο οργανισμός. Μην απογοητεύεσαι με τη μία εγώ έκανα άλλες πέντε έξι ούτε θυμάμαι ώσπου να γίνει το θαύμα όχι όλες μαζεμένες αλλά στο σύνολο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

έφτασε η ώρα!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Άντε Λιλι επιτέλους! Εύχομαι ολόψυχα να μη χρειαστείς καισαρική αλλά όπως και να έχει το σημαντικό είναι αυτό που είπες Τετάρτης θα έχεις αγκαλιά το γιο σου!

Μαράκι φαντάζομαι πως αισθάνεσαι αλλά τι είπαμε; Δε θα απογοητευτούμε από την πρώτη φορά χρειάζεται να συνηθίσει λίγο ο οργανισμός. Μην απογοητεύεσαι με τη μία εγώ έκανα άλλες πέντε έξι ούτε θυμάμαι ώσπου να γίνει το θαύμα όχι όλες μαζεμένες αλλά στο σύνολο

ειναι η απογοητευση της πρωτης μερας!αυριο θα ειμαι καλυτερα!

λεω να κανω αλλη μια συνεχομενη!

για τριτη λεει οτι δεν προλαβαινουμε συνεχομενη γιατι θα πεφτει μεσα στις γιορτες αλλα μου ειπε οτι δεν πειραζει,δε χρειαζεται να ειναι συνεχομενη γιατι με πιανουν τα φαρμακα!

ΚΑΝΤΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΛΥΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!

ΜΑΡΤΖΙ;;;;;;;;;

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ;;;;;;;;;

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΚΑΝΤΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΛΥΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!

ΜΑΡΤΖΙ;;;;;;;;;

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ;;;;;;;;;

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ;

Μαρμιν ξέχασα να σου πω από κάτω δεν με πείραξε καθόλου απλά ζούμπαγε πολύ τη κοιλιά μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ στυγχαρητηρια για την αδερφη σου!!!!!πολυ ωραια θα ειναι συνομιλικα τα ξαδερφακια!!!νομιζα πως ηταν πολυ μικροτερη η αδερφη σου και ανυπαντρη πως μου ειχε καθησει ετσι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΜΑΡΑΚΙ λυπαμαι πολυ αλλα μην το βαζεις κατω επιθεση θελει οσο το κυνηγας εχεις ελπιδες αν το αφησεις σε αφηνει!!!!!!!

ΛΙΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφτασε η ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε λιγες ωρες θα εισαι μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μονο που το σκεφτομαι παει να σπασει η καρδια μου !!!!!!!!!!!!τι ευτυχια Θεε μου!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ακομα εδω????????????αντε να αλλαξεις και αυριο εβδομαδα και μετα ετοιμασου!!!!

ΜΑΡΤΖΙ που εισαι????????????

ΝΕΝΑ περιμενω να γυρησεις απο την δουλεια εδω θα ειμαι!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ειδα τις φωτο στο φεις!!!!!!!καλα τι παιδαρος ειναι αυτος?????που την βρηκες βρε θηριο τοσο μικρουλα στολη?????μα καλα ειναι δυνατον????σαραντησες και εισαι ετσι τυφλα να εχει η Χρουσαλα μπροστα της εισαι ΘΕΑΑΑΑ!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...