Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σευχαριστώ μαρμίν μου!!! :D Θα μπω να σας πω τις εξελίξεις αύριο....

Το Μαράκι το άλλο δεν μπήκε καθόλου σήμερα.... Μακάρι να είναι από χαρά!!!! όλο το καφέ αγωνιά σήμερα...

εμας εδω α δεν σαρατησεις δε σαφηου να βγεις απο το σπιτι. εχω και μανα η γκεσταμπο που μου λεει ουτε στο μπαλκοι δε θα βγαινεις.....

αγγελικακι μου και εδω ετσι λενε αλλα εγω βγαινω εννοειται οταν ο καιρος ειναι καλος..

καληυχτα μαρτζι.

καντυ και με οινοπνευμα ισως α φυγει. οχι φωτιστικο,αυτο που περουμε απο το φαρμακειο. λες α ειαι τιποτα σοβαρο; και γω αησυχησα σημερα λιγο που ηταν η δευτερη φορα. μου ειπε καποιος οτι μπορει α ειαι και αποκολησει στο ματι,αλλα δε θα ποουσα;

αγγελικακι εμενα ο αντρας μου εβλεπε αστερακια κ μια μαυρη τελεια και εκανε εγχειρηση γιατι ηταν αποκολληση αλλα κ εγω βλεπω συνεχεια στερακια ομως δεν εχω τιποτα οποτε οταν βλεπουμε αστερακια δεν σημαινει πως οπως δηποτε κατι κακο ειναι.
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι γραφω ?????????????????νομιζω οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου...................η γιαγια μου δεν ειναι συγχωρεμενη ζει!!!!!

χαρα μου δεν παιζεσαι!!!:tongue:

Καλημερα!!!καντυ ακομα νευρα τον εχεις;το ειπες μονη σου.οσο το αφηνεις γι.εσαι χειροτερα. Συμφωνω με την μαρτζι εστιασε γενικα σε αυτο που σε ενοχλει αλλα μορεις να αντιμετωπισεις. Συμφωνω με την νενα οασων αφορα το γιατι τον οδηγησε να πει αυτα που ειπε. αντι για ψυχολογο μπορεις να πεις οτι θες συμβουλο γαμου! ισως ετσι ταρακουνηθει κιολας κ θα λυσετε κ το προβλημα της ανασφαλειας κ απο τις δυο μεριες.

Εμεις σημερα αλλαζουμε βδομαδα!μπαινω στη. 20η!!!κ αλλαξαμε κ δεκαδα εδωκ μερες...

με το καλο χαρα μου και στην 40:p
Κοριτσάκια πάω για νανάκια κ όταν ξυπνήσω θα πάμε στη μανούλα που γιορτάζει θα τα πούμε το βράδυ εκτός και αν εν τω μεταξύ γεννήσω:tongue::tongue: οπότε θα τα πούμε με το τηλ:P
μαρμιν μου χρονια πολλα στην μανουλα σου να την χαιρεστε!
ηρθα!!!!!!!!!!!σας διαβασα στα πολυ γρηγορα!!!!τα νεα μου επιτελους ειναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!αφου εφτιαξα βαλιτσα εφτασα στην πορτα γυρησα για να τον χαιρετησω εκλαψα ποοοοοοολυυυυυυυεκλαψε κι αυτος...........με παρακαλουσε ορθια γυρω στη 1 ωρα με επιασαν πονοι στην κοιλια ζαλιστηκα σκοτηνιασαν τα παντα εδω να πεσω εκει να πεσω τελοσπαντων μετα απο πολλα και διαφορα οχι τσακωμους ουτε φωνες....................τελικα τα βρηκαμε φυσικα με την προυποθεση πως θα παμε σε ψυχολογο που επιμενει πως ο ιδιος δεν χρειαζεται αλλα εγω δεν το συζητω!!!!!!!!!!!!

μετα πηγαμε και για φαγητο γιατι δεν ειχα τιποτα φτιαξει σημερα και ειχα πεθανει στην πεινα!!!!!!!!!!!αααααα και το πρωι ειχε παει για καφε με εναν φιλο του και μετα την δευτερη φορα βολτα με το αυτοκινητο στην θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασιλισα μου τελεια!!!!!πολυ χαιρομαι που τα βρηκατε:P:p:p

Πριν καμιά ώρα καθόμουν στον καναπέ στην αγκαλιά του αντρούλη μου και χαϊδέυαμε την κοιλίτσα μου και του έλεγα αγάπη μου πως πέρασε ο καιρός δε θα σου λείψει η κοιλιά και το μωράκι μας που το χαϊδεύουμε; Και μου λέει θα το έχουμε στην αγκαλιά μας. Ναι, του λέω αλλά ήταν ωραία αυτή η περίοδος ε; πώς πέρασε έτσι ο καιρός. Και εκείνη τη στιγμή σε σκέφτηκα και λέω τι κρίμα να χάνετε αυτές τις όμορφες στιγμές που δε θα έρθουν ξανά και ευχόμουν να τα έχετε βρει. Ευτυχώς οι ευχές μας έπιασαν γιατί όλες μας ανυπομονούσαμε να ακούσουμε ευχάριστα. Αχ Παναγίτσα μου τώρα μπορώ να γεννήσω ήσυχη ;)

ομορφες στιγμες μαρμιν μου αλλα τωρα σας περιμενουν ακομα πιο ομορφες:tongue:

και για μια ακομα φορα θελω να σας υπερευχαριστησω ολες και μια μια ξεχωριστα αν δεν ειχα κι εσας δεν ξερω τι θα εκανα..ειστε η πιο καλη παρεα και για τα ευκολα αλλα κυριως για τα δυσκολα!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ η αληθεια ειναι πως δεν ηθελα να φυγω γιατι αν ηθελα θα ειχα φυγει απο προχθες που ελειπε η θα εφευγα σημερα χωρις και καλα να παω να το χαιρετησω!!!!ειχα σκοπο να παω Γιαννενα να μεινω σε ξενοδοχειο αποψε να εκανα αυριο τις βολτες μου και μπορει να εμενα και αυριο εκει αλλα σιγουρα θα γυριζα μεχρι την Τεταρτη!!!!την επομενη Δευτερα εχουμε β επιπεδου!!!!οσο γι αυτον μου ειπε πως αν εφευγα θα [εριμενε 3 μερες και αν δεν γυρνουσα θα αυτοκτονουσε καλα δεν πιστευω οτι θα το εκανε............επισσης του ειπα οτι φευγω και δεν θα με ξαναδει ποτε ουτε εμενα ουτε τα μωρα και μετα απο τοοοση ωρα που με παρακαλουσε μου λεει δεν μπορω να σε κρατησω με το ζορι και επεσε στα γονατα εκλαιγε μου χαιδευε την κοιλια και μιλουσε στα μωρα!!!καλα και τωρα που το λεω κλαιω φανταστητε τι εγινε εκεινη την ωρα:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

καντουλα μου κ εμεις σε αγαπαμε πολυ πολυ πολυυυ:) βασιλισα πολυ συγκινητικη στιγμη κρατιεμαι για να μην κλαψω!καλα εκανες και τα ξανα βρηκατε!
Εχτές κλείσαμε την τσάντα του Μαιευτηρίου και σήμερα την πήρε ο αντρούλης μου στο αυτοκίνητο για να την έχει συνέχεια μαζί του:tongue: Τι λείπει τώρα; ΤΟ ΜΩΡΟ!!
ο πελαργος κοντευει!!!!
γεμιστά ε??

δεν περιμένω 4/12...

είμαι δουλεια και είμαι αρρωστούλα

περαστικουλια τινγκερ μου!
:evil::evil:Πίκρα έγραφα έγραφα έγραφα και δέν τα πήρε......:evil::evil:

Πάμε πάλι από την αρχή!!!!!!!!!Τσέρη μου όπως το λές κι όμως είμαι ακόμα εδώ!!!!Σήμερα έχουμε την τελευταία μας φωτογράφηση και θα μας πεί πότε πάμε για γέννα γιατι όπως είπαμε το πισπιρίγκι μου είναι μεγάλο και δέν ρισκάρουμε ούτε μέρα πάνω από τις 40 εβδομάδες!!!!Κάντυ μου χαίρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που τα βρήκατε με τον άντρα σου ,το ήθελε το ταρακούνημα του!!!Απλά όπως είπαν και τα κορίτσια τρέξτο το θέμα τώρα που είναι ζεστό μη σου χαλαρώσει πάλι!!!;)

Μαράκι καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!!!!Μαρμινακι άντε να δούμε πότε θα πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!!!Εγώ όλη νύχτα εχθές δέν έκλεισα μάτι κορίτσια έκλαιγα από τη χαρά μου άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι θα γίνω ΜΑΝΟΥΛΑ ότι σε πολύ λίγες μέρες θα έχω ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!!!!! Υπέροχα συναισθήματα :D:D:D

υπεροχα συναισθηματα χαρα μου κοντευεις τοοοοοσο πολυ με το καλο!

Λιλι οντως συνταρακτικα συγκινητικο αυτο που σου συμβαινει.

κοριτσακια θα σας πω τι θελω να κανω για το μωρακι μου οταν με το καλο γεννηθει να σας δωσω ιδεα. Δεν θυμαμαι μηπως το ξαναπα. εχω πει στον αντρα μου οτι την εβδομαδα που θα γεννηθει το μωρακι να φυτψει ενα δεντρο απεναντι απο το σπιτι που εχουμε χωρο κ να ει.αι το δεντρακι του κ να μεγαλωνουν μαζι!αυτο το κανουν οι κινεζοι νομιζω κ μ'αρεσε πυ σαν ιδεα!

ομορφη ιδεα τσερρυ μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαρακι περιμενουμε ΝΕΑ!!!

κοριτσια μου τι κανετε?

βγηκα κ εγω το σαββατο περιμενα να 40ντησω για να βγω για ξενυχτι!!! εσυ τσερρυ μου εγινες σγουρομαλλα και εγω μακρυμαλλα:tongue::tongue::tongue:χαχα εβαλα την τρεσσα μου καιρο ειχα να την φορεσω εβαλα φωτο και στο fb περασαμε τελειααααααα χωρευαμε ολη νυχτα!!! χθες επιτελους στολισα και το δεντρο μου:P

μαρμιν βρηκα στολη του Αγιου Βασιλη! θυμασαι που ψαχναμε? στην ανεβαζω να την δεις:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

τι κουκλος πριγκηπας!!!!αντε να ομορφαινει το φορουμ!!!!

κοριτσια μολις εμαθα κατι συνταρακτικο και μπηκα να σας το πω!!!!ειναι και η αδερφη μου εγκυος!!!!απιστευτο!!!!σημερα εκανε εξετασεις αιματος και ειναι στην 4η περιπου εβδομαδα. ουτε υπερηχο δεν εκανε ακομα. θα μωρα μας θα εχουν 3,5 μηνες διαφορα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσερρυ μου τέλεια!

Εγώ ψάχνω ακόμα Μαριούλα μου πού τη βρήκες; Στα τζάμπο ξεκινάνε από έξι μηνών και σκέφτομαι πως θα είναι μεγάλη αν και ο δικός μου θα γεννηθεί ήδη ενός μήνα.:rolleyes:

ΛΙΛΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κοριτσακια ειχαν ερθει οι δικοι μου για σαβκο κ τωρα τους εφερα στα κτελ κ βρηκα ιντερνετ.δεν προλαβαινω να σας διαβασω.

Καντυ περασες πολλα.τωρα ηρεμισε.

Μαριουλα κουκλος ο πριγκηπας!

Κοριτσια φιλακια. Μην με ξεχασετε αν γεννησει καμια σας!

Που εισατε παλι? οταν μπαινω εγω ολες λειπετε!!!! μονο οταν παω στη δουλεια εμφανιζεστε!!!!! Σε λιγακι θα πρεπει να φυγω και παλι, αλλα κατα τις 8μιση θα ειμαι πίσω!!!!

Η lili τι ωρα ειχε γιατρο?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...