Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!καινουρια εβδομαδα καινουρια μερα καινουρια αρχη σε ολες!χθες ειχα κοσμο ολη μερα κ δεν μπορεσα να μπω πολυ. Ξυπνησα κ μεσημερι λογω του προχθεσινου γλεντιου που πηγα αν θυμαστε...καντυ μακαρι να ερχοσουν εκεινη την μερα!αν κ τα δικα σου μικρα τα τραλλανες αρκετα αυτες τις μερες.κ μενα η μικρη μου ολο το βραδυ ολτες εκοβε απο την δυνατη μουσικη δεν μπορουσε να ησυχασει το καημενο!τα βρηκατε με τοναντρουλη μπραβο. Πολυ συγκηνιτικες οι λεπτομεριες. Ωρες ωρες κ γω οταν μαλωνω .ετα σκεφτομαη τι καταβα αφου παλι τα βρηκαμε;τζαμπα χασατε τις μερες.στην δικη σας περιπτωση βγηκε κατι καλο ομως. Οπως ειπαν κ τα κοριτσια αμεσα ωιατι αν ξεχαστει θα σου κανει το βαρυ πεπονι παλι!

λιλι μαρμιν σας θυμαμαι με το τραγγουδι που λέι "κι ομως ειμαι ακομα εδω...κι αυτο το καλοκαιρι"ενταξει ο τελευταιος στιχος ει.αι λιγο ακυρος.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι σ περιμενουμε με πολυ μεγαλη ανυπομονησια. Μην μας ξεχασεις κ δεν ενημερωσεις αμεσα;κ να ξερεις εμεις πρωτα τα λεμε μεταξυ μας κ μετα το μαθαι.ει ο αντρας κ οι υπολοιποι!

τινκερ σε λιγες μερες θα ξερουμε κ για σενα!

ναι ρε κοριτσια ειχαμε κ το μαρια μαρακι κ μια κοπελα κοτσοπ καπως ετσι που στην αρχη ειχε αλλο ονομα κ μετα το αλλαξε γιατι δεν το επερνε το φορουμ.θυμαστε;

28xYp3.png

Σημερα ξυπνησα απο τις εφταμησι.εκανα τις δουλειες μου κ περιμενα τα μαστορια να μου αλουν το κλιματιστικο που βρθε. Ωραιο το κλιματιστικο αλλο σε ενα σημειο θα κανει κοιλια η κουρτινα γιατι θα ειναι αγτο απο κατω. Στεναχωρεθηκα λιγο...τις κουρτινες μου τις αγαπω πολυ κ ειμαι πολυ περιφανη γι αυτες:(

28xYp3.png

:evil::evil:Πίκρα έγραφα έγραφα έγραφα και δέν τα πήρε......:evil::evil:

Πάμε πάλι από την αρχή!!!!!!!!!Τσέρη μου όπως το λές κι όμως είμαι ακόμα εδώ!!!!Σήμερα έχουμε την τελευταία μας φωτογράφηση και θα μας πεί πότε πάμε για γέννα γιατι όπως είπαμε το πισπιρίγκι μου είναι μεγάλο και δέν ρισκάρουμε ούτε μέρα πάνω από τις 40 εβδομάδες!!!!Κάντυ μου χαίρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που τα βρήκατε με τον άντρα σου ,το ήθελε το ταρακούνημα του!!!Απλά όπως είπαν και τα κορίτσια τρέξτο το θέμα τώρα που είναι ζεστό μη σου χαλαρώσει πάλι!!!;)

Μαράκι καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!!!!Μαρμινακι άντε να δούμε πότε θα πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!!!Εγώ όλη νύχτα εχθές δέν έκλεισα μάτι κορίτσια έκλαιγα από τη χαρά μου άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι θα γίνω ΜΑΝΟΥΛΑ ότι σε πολύ λίγες μέρες θα έχω ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!!!!! Υπέροχα συναισθήματα :D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα κοριτσακια μου

Καντυ μου χαιρομαι πολυ που τα ξαναβρηκατε, κι εγω πιστευα ότι ηταν θεμα χρονου. Ομως χρειαζοταν να τον φοβησεις και το εκανες!!!!! Τωρα θα σου πω μια παροιμια που λεμε εδω "οσα παρει η νύφη από Δευτέρα" που σημαινει οτι προλαβεις να διεκδικήσεις τώρα κανε το, αυριο μπορει να ειναι αργα.

Μarminaki μου λες να αλλαξουμε εβδομαδα παλι μαζι αυριο??? Οπως και να εχει σημερα ειναι η τελευταια για την lili και αυριο η τελευταια για σενα. Εκτος αν σημερα μας κανετε καποια εκπληξουλα ανημερα αγιου Στυλιανου που ειναι και ο προστατης των παιδιών. Μακαρι να μας εχει ολες καλα εμας και τα μωρα μας!!!!!

cherry δεν μπορεις να κανεις κανα περιεργο πιασιμο στην κουρτινα σου για να μην φαινεται??? Η στη χειρότερη να μπεις στη διαδικασια να βγαλεις λιγα εκατοστα πιο εξω το κουρτινοξυλο για να καλυπτει καλυτερα το κλιματιστικό??

Μαρακι παλι καλη επιτυχια

Για την αλλη την Μαρια εχω την εντυπωση ότι ξερει για την αλλαγη θα κοιταξω στην λίστα με τους ψηφους και οποια θυμηθω θα της στειλω πμ. Εκεινη η λιστα με τις εγκυες που ειναι θαμμενη?

Φευγω για δουλεια τα λεμε το μεσημερι!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Kοριτσάκια ξανακαλημέρα. Τελικά άλλαξαν τα σχέδια έριξα έναν υπνάκο και τώρα θα βγω για δουλίτσες. Η Κάντυ μάλλον κοιμάται μετά από τόσα που πέρασε τις τελευταίες μέρες. Λίλι μπήκα να δω αν γέννησες αλλά κι εσύ 'είσαι ακόμα εδώ...' εγώ πάλι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει πως θα γίνω μανούλα και μαλλον ούτε κι ο άντρας μου ότι θα γίνει μπαμπάς.

Μαρίαααααα άντε καλέ ακόμη το τεστ; Ας μου έλεγες να σου στείλω ένα πιο γρήγορα θα ερχόταν:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τινκερ θυμηθηκα οτι 4/12που ειπες οτι περιμενεις ειναι της αγιας βαρβαρας που αι.αι προστατιδα των παιδιων κ αυτη. Απο της παδικες αρρωστηες βεβαια αλλα εγω την αγαπω πολυ αυτη φην αγια.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Λιλι οντως συνταρακτικα συγκινητικο αυτο που σου συμβαινει.

κοριτσακια θα σας πω τι θελω να κανω για το μωρακι μου οταν με το καλο γεννηθει να σας δωσω ιδεα. Δεν θυμαμαι μηπως το ξαναπα. εχω πει στον αντρα μου οτι την εβδομαδα που θα γεννηθει το μωρακι να φυτψει ενα δεντρο απεναντι απο το σπιτι που εχουμε χωρο κ να ει.αι το δεντρακι του κ να μεγαλωνουν μαζι!αυτο το κανουν οι κινεζοι νομιζω κ μ'αρεσε πυ σαν ιδεα!

28xYp3.png

Τινκερ θυμηθηκα οτι 4/12που ειπες οτι περιμενεις ειναι της αγιας βαρβαρας που αι.αι προστατιδα των παιδιων κ αυτη. Απο της παδικες αρρωστηες βεβαια αλλα εγω την αγαπω πολυ αυτη φην αγια.

τσερρυ μου, η αγία βαρβάρα είναι γειτόνισσα μου και στο παρελθόν είχε εισακούσει τη προσευχή μου...ελπίζω να την εισακούσει και τώρα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Άντε Μαράκι εάν κάνεις εσύ την αρχή να δεις τι γρήγορα που θα σβηστεί η λίστα μας :tongue:

Η Μαρία Μαράκι καιρό δεν έχει να μπει; Τι έγινε Μαράκι ξεκίνησες τα κλομιφαίν;

Kοριτσάκια καλημέρα σε όλες!!!! Αυτές τις μέρες πνίγομαι στη δουλειά στο γραφείο και άμελησα το παρεάκι μας... :rolleyes:

Βλέπω καμία δεν γέννησε ακόμα... άντε βρε μωράκια ελάτε επιτέλους στον κόσμο, φτάνει το κρυφτούλι στην κοιλιά της μαμάς σας ;);)

Εγώ αύριο έχω υπέρηχο το απόγευμα για να δούμε τι κάνει το αυγό μου..

Μαρία -Σ- , άντε κοπέλα μου που είσαι, περιμένουμε νέα με ανυπομονησία!!!!

Φιλάκια σε όλες!!! :D:D

Kοριτσάκια σήμερα πολλές απουσίες σημείωσα έτσι εξηγείται και η ησυχία στον καφέ μας:rolleyes:

Μαρία τι έγινε βρε κορίτσι; Δεν πηρες το τεστ; δεν το έκανες; ή δεν είχες καλά αποτελέσματα κ δεν μπήκες ακόμα; ή ήταν θετικό και είσαι ακόμα λιπόθυμη;

Άντε να μας πει η Λιλι τι έγινε με το γιατρό της τουλάχιστον να ξέρουμε πότε θα γεννήσει η μία.

Μαράκι εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα αύριο. Να μπεις να μας τα γράψεις μην το ξεχάσεις με τη δουλειά

Τσέρρυ μου άρεσε πολύ η ιδέα σου εμείς έχουμε μια αλάνα απέναντι που υποτίθεται πως θα έκανε ο Δήμος πάρκο αλλά εδώ και 10 χρόνια δεν έκανε τίποτα λές να φυτέψω κι εγώ; Έτσι κι αλλιώς έχει κάτι παππούδες από κάτι αυθαίρετα που έχει από την άλλη μεριά της αλάνας που έχουν κάνει κάτι σαν μικρό θερμοκήπιο:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τα γεμιστά τα φάγαμε με κιμά από μανιτάρια κ ρυζάκι γιατι ο σύζυγος νηστεύει κι έτσι δεν μπορούσα να τα κάνω με κιμά αλλά έγιναν ωραία.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...