Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσια σας εχω μια ερωτηση θελω να μου απαντησετε γιατι το σκεφτομαι εντονα τον τελευταιο καιρο...αν ησασταν στην θεση μου δηλαδη γενναγατε 25 οκτωβρη ποτε θα ξεκιναγατε να ετοιμαζετε σιγα σιγα την βαλιτσα του νοσοκομειου?

Marioula μην σε αγχώσω, αλλα με το δικό σου ιστορικό και την περιπέτεια που είχες πριν από λίγες μέρες, καλό θα ήταν να ετοιμάζεις πραγματάκια σιγά σιγά, και άστα να κάθονται σε μια γωνία – αχρείαστα να είναι- τώρα…….δεν ξέρω και τι χρειάζεσαι μαζί σου……….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε ξερω ρε κοριτσια τι να κανω μολις προχθες με πηρε για να μου ευχηθει για τη γιορτη μου.... θα εχω τυψεις αν δεν παω αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν πραγματικα ειναι επικινδυνο για το μωρο αν ταραχτώ.

νενα μου σου ειπα τι μου ειπε ο γιατρος μου δεν κανει

83tdp2.pngcWE4p3.png

Νένα μου, διαβάζοντας και αυτα που είπε η Μαριούλα, λέω κι εγώ να μην πας! Ξέρω ότι είναι δύσκολο για σένα, αλλά καλό είναι να προστατεύσεις το μωράκι σου. Κι αν πας και πάθεις τίποτα;;;Ασ' το καλύτερα......Θα πας στα σαράντα του....Αχ, δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένας άνθρωπος τόσο νέος φεύγει τόσο ξαφνικά από τη ζωή!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

δε ξερω ρε κοριτσια τι να κανω μολις προχθες με πηρε για να μου ευχηθει για τη γιορτη μου.... θα εχω τυψεις αν δεν παω αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν πραγματικα ειναι επικινδυνο για το μωρο αν ταραχτώ.

Nena δεν θα πάς !!! Δεν είναι τυχαίο που δεν εμφανίζονται έγκυες στις κηδείες.

Άναψε το καντηλάκι σου και πες μια προσευχή για την ψυχή του. Όταν θα αποφορτιστεί το κλίμα κάποια στιγμή, πηγαίνεις και από κοντά. Μην νιώθεις ενοχές.

9aXep2.png

Marioula μην σε αγχώσω, αλλα με το δικό σου ιστορικό και την περιπέτεια που είχες πριν από λίγες μέρες, καλό θα ήταν να ετοιμάζεις πραγματάκια σιγά σιγά, και άστα να κάθονται σε μια γωνία – αχρείαστα να είναι- τώρα…….δεν ξέρω και τι χρειάζεσαι μαζί σου……….

λια μου τα εχω αγορασει ολα απο το πρωτο μου μωρο ειναι κρυμμενα στο σπιτι της γιαγιας μου με τις ετικετες ακομα...απλα πρεπει να τα φερω στο σπιτι να διαλεξω πια θα παρω μαζι μου στο νοσοκομειο κ πια οχι,μετα να πλυνω και να σιδερωσω αυτα που δεν θα παρω μαζι μου και να τα βαλω στο συρταρακι του μωρου και οσα θα τα παρω μαζι μου στο νοσοκομειο το ιδιο να τα πλυνω να τα σιδερωσω και να τα βαλω στην βαλιτσα οσο να ναι θελει τον χρονο του ολο αυτο μην το αφησω για τελευταια στιγμη,εξ'αλλου μην ξεχναμε πως υπαρχουν και οι προωρες γεννες...δεν ξερω λεω να μην τα αφησω τελευταια στιγμη γιατι οσο να ναι οταν θα τα ετοιμαζω θα δω αν μου λειπει και τιποτα για να παω να το παρω. και μην ξεχναμε μπορει να γεννησω 25 οκτωβρη αλλα στην ροδο θα παω αρχες οκτωβρη που σημαινει οτι αρχες οκτωβρη η βαλιτσα θα πρεπει να ειναι ετοιμη...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαλλον δεν θα παω, λεω να παω καποια στιγμη στα 9μερα η στα 40 ή στο μνημα.

μην πας νενα μου μπορει να μην παθεις τιποτα αλλα μπορει και να παθεις το ρισκαρεις????οχι βεβαια μεινε σπιτι σου και προσπαθησε να εισαι ηρεμη χαρα μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Lia, δεν ξαναμπαίνω σε άλλα τόπικ, λέμε!!!

Τις διαβάζω που προσπαθούν δύο μήνες και μένουν στον τρίτο και αρχίζουν να δίνουν συμβουλές περί άγχους στις άλλες και μού έρχεται να ουρλιάξω.....Γιατί να μην βρίσκομαι κι εγώ μέσα στην άγνοια και να είμαι τραλαλά τραλαλώ;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

λια μου τα εχω αγορασει ολα απο το πρωτο μου μωρο ειναι κρυμμενα στο σπιτι της γιαγιας μου με τις ετικετες ακομα...απλα πρεπει να τα φερω στο σπιτι να διαλεξω πια θα παρω μαζι μου στο νοσοκομειο κ πια οχι,μετα να πλυνω και να σιδερωσω αυτα που δεν θα παρω μαζι μου και να τα βαλω στο συρταρακι του μωρου και οσα θα τα παρω μαζι μου στο νοσοκομειο το ιδιο να τα πλυνω να τα σιδερωσω και να τα βαλω στην βαλιτσα οσο να ναι θελει τον χρονο του ολο αυτο μην το αφησω για τελευταια στιγμη,εξ'αλλου μην ξεχναμε πως υπαρχουν και οι προωρες γεννες...δεν ξερω λεω να μην τα αφησω τελευταια στιγμη γιατι οσο να ναι οταν θα τα ετοιμαζω θα δω αν μου λειπει και τιποτα για να παω να το παρω. και μην ξεχναμε μπορει να γεννησω 25 οκτωβρη αλλα στην ροδο θα παω αρχες οκτωβρη που σημαινει οτι αρχες οκτωβρη η βαλιτσα θα πρεπει να ειναι ετοιμη...

Μόνο που τα διάβασα κουράστηκα…….Δεν μπορεί να τα κάνει καμιά μαμά η γιαγιά για σένα? Άσε που μόνο που θα τα δεις θα αρχίσεις πάλι τα κλάματα. Είμαι σίγουρη……

9aXep2.png

Τις διαβάζω που προσπαθούν δύο μήνες και μένουν στον τρίτο και αρχίζουν να δίνουν συμβουλές περί άγχους στις άλλες και μού έρχεται να ουρλιάξω.....Γιατί να μην βρίσκομαι κι εγώ μέσα στην άγνοια και να είμαι τραλαλά τραλαλώ;;;;

ρε κοριτσι εγω εμεινα 3 χρονια μετα χωρις να εχουμε κανενε απολυτως προβλημα....καποιοι ανθρωποι χρειαζονται περισσοτερο χρονο. Το lilitaki μας εχεις σπασει όλα τα ρεκορ υπομονής. Κι εσυ θα τα καταφερεις και ας μην το πιστευεις τωρα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

μην πας νενα μου μπορει να μην παθεις τιποτα αλλα μπορει και να παθεις το ρισκαρεις????οχι βεβαια μεινε σπιτι σου και προσπαθησε να εισαι ηρεμη χαρα μου!

θα κανω αυτο που μου λετε

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Αχ…..ώρες – ώρες θέλω να μπω μέσα και να τις αρχίσω στα καντήλια, αλλά με το ζόρι κρατιέμαι γιατί λυπάμαι την φαιά ουσία που θα καταναλώσω…..

Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι είναι η πλειοψηφία και η ανοησία επαναλαμβάνεται και ενισχύεται……..

Εγώ λέω όταν θα πάω για εξωσωματική, να κάνω και μια λοβοτομή να βρίσκεται βρε αδελφέ...............

9aXep2.png

Αχ…..ώρες – ώρες θέλω να μπω μέσα και να τις αρχίσω στα καντήλια, αλλά με το ζόρι κρατιέμαι γιατί λυπάμαι την φαιά ουσία που θα καταναλώσω…..

Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι είναι η πλειοψηφία και η ανοησία επαναλαμβάνεται και ενισχύεται……..

Εγώ λέω όταν θα πάω για εξωσωματική, να κάνω και μια λοβοτομή να βρίσκεται βρε αδελφέ...............

ειανι σπαστικο να μενουν οι αλλες με τη μυρωδια!!! αλλα τι να κανουμε εμεις επρεπε και πρεπει να προσπαθουμε περισσοτερο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...