Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα!!!!!!!!!!!σας διαβασα στα πολυ γρηγορα!!!!τα νεα μου επιτελους ειναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!αφου εφτιαξα βαλιτσα εφτασα στην πορτα γυρησα για να τον χαιρετησω εκλαψα ποοοοοοολυυυυυυυεκλαψε κι αυτος...........με παρακαλουσε ορθια γυρω στη 1 ωρα με επιασαν πονοι στην κοιλια ζαλιστηκα σκοτηνιασαν τα παντα εδω να πεσω εκει να πεσω τελοσπαντων μετα απο πολλα και διαφορα οχι τσακωμους ουτε φωνες....................τελικα τα βρηκαμε φυσικα με την προυποθεση πως θα παμε σε ψυχολογο που επιμενει πως ο ιδιος δεν χρειαζεται αλλα εγω δεν το συζητω!!!!!!!!!!!!

μετα πηγαμε και για φαγητο γιατι δεν ειχα τιποτα φτιαξει σημερα και ειχα πεθανει στην πεινα!!!!!!!!!!!αααααα και το πρωι ειχε παει για καφε με εναν φιλο του και μετα την δευτερη φορα βολτα με το αυτοκινητο στην θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ σε διάβασα με μια ανάσα! Χαίρομαι τόσο πολύ που τα βρήκατε επιτέλους.:tongue: Ελπίζω να είναι οριστικό και να μην έχεις αύριο πισωγυρίσματα και πάλι. Αλήθεια εσύ πού σκεφτόσουν να πας με τη βαλίτσα; Ελπίζω πουθενά. Πάντως του χρειαζόταν ένα ταρακούνημα αλλά εσύ φρόνιμα από εδώ και περα. Ξάπλα και να τον αφήσεις να σε φροντίσει πολύ αύριο μη σου πω να μαγειρέψει κι όλας γιατί πολύ τα στενοχώρεσες τα μικρά σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Και να σου πω και την αλήθεια συγκινήθηκα ούτε εσύ ούτε αυτός ήθελε να φύγετε αφού αγαπιέστε αυτό μετράει πάνω απ' όλα λάθη όλοι κάνουμε γιατί είμαστε άνθρωποι. Σημασία έχει να τα παραδεχόμαστε και να έχουμε διάθεση να τα διορθώνουμε που εσείς την έχετε. Άντε θα δείτε και τα μωράκια σας σε λίγες μέρες (αλήθεια πότε ακριβώς είπαμε είναι η β΄ επιπέδου;) και ήταν κρίμα να είστε μαλωμένοι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πριν καμιά ώρα καθόμουν στον καναπέ στην αγκαλιά του αντρούλη μου και χαϊδέυαμε την κοιλίτσα μου και του έλεγα αγάπη μου πως πέρασε ο καιρός δε θα σου λείψει η κοιλιά και το μωράκι μας που το χαϊδεύουμε; Και μου λέει θα το έχουμε στην αγκαλιά μας. Ναι, του λέω αλλά ήταν ωραία αυτή η περίοδος ε; πώς πέρασε έτσι ο καιρός. Και εκείνη τη στιγμή σε σκέφτηκα και λέω τι κρίμα να χάνετε αυτές τις όμορφες στιγμές που δε θα έρθουν ξανά και ευχόμουν να τα έχετε βρει. Ευτυχώς οι ευχές μας έπιασαν γιατί όλες μας ανυπομονούσαμε να ακούσουμε ευχάριστα. Αχ Παναγίτσα μου τώρα μπορώ να γεννήσω ήσυχη ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

και για μια ακομα φορα θελω να σας υπερευχαριστησω ολες και μια μια ξεχωριστα αν δεν ειχα κι εσας δεν ξερω τι θα εκανα..ειστε η πιο καλη παρεα και για τα ευκολα αλλα κυριως για τα δυσκολα!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ η αληθεια ειναι πως δεν ηθελα να φυγω γιατι αν ηθελα θα ειχα φυγει απο προχθες που ελειπε η θα εφευγα σημερα χωρις και καλα να παω να το χαιρετησω!!!!ειχα σκοπο να παω Γιαννενα να μεινω σε ξενοδοχειο αποψε να εκανα αυριο τις βολτες μου και μπορει να εμενα και αυριο εκει αλλα σιγουρα θα γυριζα μεχρι την Τεταρτη!!!!την επομενη Δευτερα εχουμε β επιπεδου!!!!οσο γι αυτον μου ειπε πως αν εφευγα θα [εριμενε 3 μερες και αν δεν γυρνουσα θα αυτοκτονουσε καλα δεν πιστευω οτι θα το εκανε............επισσης του ειπα οτι φευγω και δεν θα με ξαναδει ποτε ουτε εμενα ουτε τα μωρα και μετα απο τοοοση ωρα που με παρακαλουσε μου λεει δεν μπορω να σε κρατησω με το ζορι και επεσε στα γονατα εκλαιγε μου χαιδευε την κοιλια και μιλουσε στα μωρα!!!καλα και τωρα που το λεω κλαιω φανταστητε τι εγινε εκεινη την ωρα:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και για μια ακομα φορα θελω να σας υπερευχαριστησω ολες και μια μια ξεχωριστα αν δεν ειχα κι εσας δεν ξερω τι θα εκανα..ειστε η πιο καλη παρεα και για τα ευκολα αλλα κυριως για τα δυσκολα!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ η αληθεια ειναι πως δεν ηθελα να φυγω γιατι αν ηθελα θα ειχα φυγει απο προχθες που ελειπε η θα εφευγα σημερα χωρις και καλα να παω να το χαιρετησω!!!!ειχα σκοπο να παω Γιαννενα να μεινω σε ξενοδοχειο αποψε να εκανα αυριο τις βολτες μου και μπορει να εμενα και αυριο εκει αλλα σιγουρα θα γυριζα μεχρι την Τεταρτη!!!!την επομενη Δευτερα εχουμε β επιπεδου!!!!οσο γι αυτον μου ειπε πως αν εφευγα θα [εριμενε 3 μερες και αν δεν γυρνουσα θα αυτοκτονουσε καλα δεν πιστευω οτι θα το εκανε............επισσης του ειπα οτι φευγω και δεν θα με ξαναδει ποτε ουτε εμενα ουτε τα μωρα και μετα απο τοοοση ωρα που με παρακαλουσε μου λεει δεν μπορω να σε κρατησω με το ζορι και επεσε στα γονατα εκλαιγε μου χαιδευε την κοιλια και μιλουσε στα μωρα!!!καλα και τωρα που το λεω κλαιω φανταστητε τι εγινε εκεινη την ωρα:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Αχ Κάντυ εδώ εμένα κ μου έρχετε να κλάψω τώρα που τα διαβάζω και μην το λες ότι δε θα το έκανε ο άνθρωπος στην απόγνωση του είναι ικανός να κάνει πολλά εντάξει κι εγώ δεν πολυπιστεύω πως θα το έκανε αλλά κ το χέρι στην φωτιά δεν το βάζω. Κι εκεί που γονάτισε και μιλούσε στα μωρά.... έλιωσες φαντάζομαι. Άντε και τώρα τέρμα οι συγκινήσεις και τα κλάματα είπαμε. Είναι σπίτι τώρα φαντάζομαι σωστά; Άντε πάνε αγκαλίτσα τώρα ως το πρωί.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αααααα και δε χρειάζεται να μας ευχαριστείς γι' αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα άλλωστε νομίζω πως έχουμε δεθεί αρκετά τόσο καιρό εδω μέσα και ότι συμβαίνει στη μία μας, μας επηρρεάζει όλες!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αχ Κάντυ εδώ εμένα κ μου έρχετε να κλάψω τώρα που τα διαβάζω και μην το λες ότι δε θα το έκανε ο άνθρωπος στην απόγνωση του είναι ικανός να κάνει πολλά εντάξει κι εγώ δεν πολυπιστεύω πως θα το έκανε αλλά κ το χέρι στην φωτιά δεν το βάζω. Κι εκεί που γονάτισε και μιλούσε στα μωρά.... έλιωσες φαντάζομαι. Άντε και τώρα τέρμα οι συγκινήσεις και τα κλάματα είπαμε. Είναι σπίτι τώρα φαντάζομαι σωστά; Άντε πάνε αγκαλίτσα τώρα ως το πρωί.

ναι ελιωσα οπως επισσης και οταν μου ελεγε ''να τα αγαπας και να τα προσεχεις οπως αγαπαω εγω εσενα και να τους το δειχνεις μην κανεις τις βλακειες που εκανα εγω και σε χανω''δεν ξερω αν τα εννοει κι αν τα πιστευει παντως εμενα με εριξε

ουφφφφφφφ πολυ συγκινηση πολυ κλαμα αλλα τουλαχιστον τωρα ειμαστε καλα κι ελπιζω ετσι να παραμεινουμε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι ελιωσα οπως επισσης και οταν μου ελεγε ''να τα αγαπας και να τα προσεχεις οπως αγαπαω εγω εσενα και να τους το δειχνεις μην κανεις τις βλακειες που εκανα εγω και σε χανω''δεν ξερω αν τα εννοει κι αν τα πιστευει παντως εμενα με εριξε

ουφφφφφφφ πολυ συγκινηση πολυ κλαμα αλλα τουλαχιστον τωρα ειμαστε καλα κι ελπιζω ετσι να παραμεινουμε

Αχ τον άτιμο... Κάντυ σίγουρα τα εννοεί. Όταν ένας άνθρωπος φτάσει σε αυτό το σημείο δεν έχει το κουράγιο να σκεφτεί και να σχεδιάσει τι να πει λέει ότι νιώθει γι' αυτό να είσαι σίγουρη. Και να είσαι σίγουρη πως όλες μας έριξε;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αχ τον άτιμο... Κάντυ σίγουρα τα εννοεί. Όταν ένας άνθρωπος φτάσει σε αυτό το σημείο δεν έχει το κουράγιο να σκεφτεί και να σχεδιάσει τι να πει λέει ότι νιώθει γι' αυτό να είσαι σίγουρη. Και να είσαι σίγουρη πως όλες μας έριξε;)

αφου καταφερνει και τουμπαρει την μανα μου η οποια μεχρι εχθες ηταν πολυ τσαντισμενη μαζι του και δεν τον επαιρνε ουτε τηλ γιατι θα του μιλουσε ασχημα...και εχθες το βραδυ αφου μιλησε μαζι του με παιρνει και μου λεει ''ενταξη κοφτο τωρα οτι εγινε εγινε το εχει μετανιωσει δεν τον λυπασαι υποφερει''λες κι εγω δεν υπεφερα?????:shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εεεεεεεεεεε για να πείσει και τη μανούλα κάτι παραπάνω ξέρει αυτή

εεεε ειναι και λιγο ανεκτικη γενικοτερα σαν χαρακτηρας ανεχεται πολλα παραπανω!!!!εν τω μεταξυ δεν θελει εντασεις και τσακωμους και προσπαθει να δικαιολογει τον εναν να δικαιολογει και τον αλλον...γενικα οταν μιλας μαζι της σου παρουσιαζει τα πραγματα πολυ διαφορετικα........ναι μεν εχεις απολυτο δικιο αλλα........................εεε κι κει τα χαλαω μαζι της οταν καποιος εχει απολυτο δικιο δεν υπαρχει αλλα..........

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ καλά κάνει η μανούλα μακάρι να το έκαναν όλες οι μαμαδες και οι πεθερές αυτό ισως να ήταν και πολύ λιγότερα τα διαζύγια. Σημασία έχει ότι εκτονώθηκε η ένταση ανάμεσα σας και τα βρήκατε και είστε πάλι αγαπημένοι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ καλά κάνει η μανούλα μακάρι να το έκαναν όλες οι μαμαδες και οι πεθερές αυτό ισως να ήταν και πολύ λιγότερα τα διαζύγια. Σημασία έχει ότι εκτονώθηκε η ένταση ανάμεσα σας και τα βρήκατε και είστε πάλι αγαπημένοι.

ναι δοξα τον Θεο......αλλα για να δουμε τι θα γινει και στον ψυχολογο!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...