Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

και πέρασαν τόσες μέρες ε???!!!!!!

να περιμένουμε μέχρι τρίτη???!!!!

άντε να σου κάνουμε τη χάρη!!!!!

όμως πρέπει να βρούμε και τη λίστα μας γιατί προβλέπω ανανέωση!!!!!!

αχ παναγιτσα μου μακαρι!!!

αναγκαστικα μεχρι τριτη,εκτος αν αυριο αδιαθετησω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Maria, μακάρι να μην σου έρθει!

Ελπιδοφόρο μου φαίνεται το ότι είχες πονάκια και σταμάτησαν. Κι εμένα το ίδιο είχε συμβεί!

Πότε ήταν η τελευταία σου περίοδο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λιλιτάκι, ακόμη μέσα ο μπέμπης, ε; Για να δούμε αύριο που είναι του Αγίου Στυλιανού!!! Για τη Μαρμίν η μαμά της προέβλεψε την αυριανή μέρα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Maria, μακάρι να μην σου έρθει!

Ελπιδοφόρο μου φαίνεται το ότι είχες πονάκια και σταμάτησαν. Κι εμένα το ίδιο είχε συμβεί!

Πότε ήταν η τελευταία σου περίοδο;

λες?μακαρι!!!

τελευταια περιοδο ειχα στις 30/10,αλλα παντα παω απο 23-26 μερες κυκλο!ποτε παραπανω.σημερα ειμαι στην 27η μερα!

λες?μακαρι!!!

τελευταια περιοδο ειχα στις 30/10,αλλα παντα παω απο 23-26 μερες κυκλο!ποτε παραπανω.σημερα ειμαι στην 27η μερα!

ανεξαρτητα δηλ. απο την σπερματεγχυση σημερα ειναι επισημα πρωτη μερα καθυστερυσης!!!!

Αν δεν προλαβαινεις χοριακη κανε ενα τεστ στο σπιτι, δεν εχεις κανα προχειρο?:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ανεξαρτητα δηλ. απο την σπερματεγχυση σημερα ειναι επισημα πρωτη μερα καθυστερυσης!!!!

Αν δεν προλαβαινεις χοριακη κανε ενα τεστ στο σπιτι, δεν εχεις κανα προχειρο?:D

ειμαι στους γονεις μου και δε θελω να παω να ψαχνω εδω φαρμακειο που εφημερευει και να περιμενουν ολοι τι θα δειξει,θα αγχωθω χειροτερα.Αυριο που θα γυρισω μπορει να παρω ενα και να το κανω

ειμαι στους γονεις μου και δε θελω να παω να ψαχνω εδω φαρμακειο που εφημερευει και να περιμενουν ολοι τι θα δειξει,θα αγχωθω χειροτερα.Αυριο που θα γυρισω μπορει να παρω ενα και να το κανω

ναι καλυτερα αυριο, αντε!!!!! εχουμε αγωνια για σενα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Marmin χρόνια πολλά στην μανούλα σου!!!! Κι η ανιψιά σου δεν μας είπες πως γιορτάζει; Να την χαίρεστε κι αυτη!!!

Ημουν για καφέ σε μία θεία μου. Ωραία πέρασε η ώρα. Ο άντρας μου πήγε για ψάρεμα στην λίμνη...

Η Κάντυ έχει ώρες να μπει. Ελπίζω να συζητάει με τον άντρα της, να τα βρήκαν και να ηρεμήσει επιτέλους!!!

Ευχαριστώ πολύ Μάρτζι μου. Καλά θυμάσαι δύο ανιψούλες κι όλας! Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα για την Κάντυ.

κοριτσακια μου τι κανετε? δε σας διαβασα γιατι δεν ειχα ιντερνετ,ειμαι στους γονεις μου!

εμενα αφαντη ακομα!μεχρι σημερα θα επρεπε να εχει ερθει!

σημερα ειναι 15η μερα μετα τη σπερματεγχυση!

την πεμπτη,την παρασκευη και το σαββατο ειχα πονους περιοδου,σημερα τιποτα!εκτος απο καποια στιγμη το πρωι που με ποναγε για λιγα λεπτα η κοιλια χαμηλα αριστερα.ο πονος ηταν σαν ενα πονο που ενοιωσα για λιγο στη σπερματεγχυση

Μαράκι μου σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι! Καλέ πώς θα αντέξεις έως την Τρίτη; Εμείς δεν μπορούμε:cool:

Λίλι κι εγώ μπήκα να δω αν γέννησες γιατί έχω μια ανησυχία την τελευταία ώρα ίσως γιατί μιλούσαν συνέχεια για γέννες και τέτοια. Λές να γεννήσεις απόψε που έχεις και συσπάσεις; Μην το αποκλείεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Άντε Μαράκι εάν κάνεις εσύ την αρχή να δεις τι γρήγορα που θα σβηστεί η λίστα μας :tongue:

Η Μαρία Μαράκι καιρό δεν έχει να μπει; Τι έγινε Μαράκι ξεκίνησες τα κλομιφαίν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...