Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κ γω αυτο λεω οτι ισως ειναι οτι πιο καταλληλο γιατι αν το αφησετε ετσι οταν θα ρθουν τα μωρα θα εισαι σε χειροτερη ψυχολογικη φαση.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια πάω για νανάκια κ όταν ξυπνήσω θα πάμε στη μανούλα που γιορτάζει θα τα πούμε το βράδυ εκτός και αν εν τω μεταξύ γεννήσω:tongue::tongue: οπότε θα τα πούμε με το τηλ:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ναι Καντυ συννενοησου με καποιο ψυχολογο και πες του εσυ πως ειναι συμβουλος γαμου. Αρχικα να πατε μαζι και στην πορεια να ζητησει να σας δει χωριστα και εννοειται πρωτα τον ιδιο και εκει μπορει να βγει μια ακρη.

Παντως πρεπει να χαλαρωσεις. Στην τελικη το ψεμμα, του γυρναει μπουμπεραγκ. Γιατι και την επεμβαση αναβαλει για κακο δικο του και με αυτα που ειπε, απομακρυνει τους γονεις του απο τη ζωη του ενω πραγματικα αυτο τον πονάει. Δηλαδή στην ουσια εκτος απο το ζητημα της εμπιστοσυνης που φυσικα ειναι σημαντικό, αυτος βλαπτει την ζωη του απο το ψεμμα, εσυ δεν χανεις τίποτα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

cherry 20η εβδομαδα? το εφαγες το μισο!!!!:D Τωρα που ειπες για τις 10δες παρατηρησα οτι σημερα ειμαι στην ημερα 100 και απο αυριο περναω στα διψηφια δηλ. θα ειμαι στο 99!!!!!!:D

Αλλα παλι πολλες μου φαινονται:?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Marmin χρόνια πολλά στην μανούλα σου!!!! Κι η ανιψιά σου δεν μας είπες πως γιορτάζει; Να την χαίρεστε κι αυτη!!!

Ημουν για καφέ σε μία θεία μου. Ωραία πέρασε η ώρα. Ο άντρας μου πήγε για ψάρεμα στην λίμνη...

Η Κάντυ έχει ώρες να μπει. Ελπίζω να συζητάει με τον άντρα της, να τα βρήκαν και να ηρεμήσει επιτέλους!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

κορίτσια τι μου κάνετε???

έχει λίγες ώρες να μπω και γράψατε ένα σωρό....

από ότι κατάλαβα κάντυ όσο περνάνε οι μέρες αντι ν ασου περνάει γίνεσαι χειρότερα...

αχ κοριτσάκι μου..ελπίζω σύντομα να είσαι καλύτερα και να τα βρείτε πολύ πολύ σύντομα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πού χαθήκατε όλες καλέ;;; Μήπως οι ετοιμόγεννες της παρέας γεννούν;;; Κορίτσια, δώστε ένα σημάδι! Λίλιιιιι!Μαρμίιιιιν!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εγώ εδω κορίτσια ακόμα μέσα το πισπιρίγκι μου εχω πάλι συσπασεις αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ !!! Η μαρμιν θα πήγαινε στη μαμα της που γιορτάζει !!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσακια μου τι κανετε? δε σας διαβασα γιατι δεν ειχα ιντερνετ,ειμαι στους γονεις μου!

εμενα αφαντη ακομα!μεχρι σημερα θα επρεπε να εχει ερθει!

σημερα ειναι 15η μερα μετα τη σπερματεγχυση!

την πεμπτη,την παρασκευη και το σαββατο ειχα πονους περιοδου,σημερα τιποτα!εκτος απο καποια στιγμη το πρωι που με ποναγε για λιγα λεπτα η κοιλια χαμηλα αριστερα.ο πονος ηταν σαν ενα πονο που ενοιωσα για λιγο στη σπερματεγχυση

Διαφημίσεις

Μαρακι αυριο πας για χοριακη;αντε να να ανανεωνουμε την λιστα μας!!!

αυριο δε θα προλαβω γιατι θα ειμαι ολη μερα στο δρομο΄Λεω αν δεν ερθει αυριο να παω την τριτη

κοριτσακια μου τι κανετε? δε σας διαβασα γιατι δεν ειχα ιντερνετ,ειμαι στους γονεις μου!

εμενα αφαντη ακομα!μεχρι σημερα θα επρεπε να εχει ερθει!

σημερα ειναι 15η μερα μετα τη σπερματεγχυση!

την πεμπτη,την παρασκευη και το σαββατο ειχα πονους περιοδου,σημερα τιποτα!εκτος απο καποια στιγμη το πρωι που με ποναγε για λιγα λεπτα η κοιλια χαμηλα αριστερα.ο πονος ηταν σαν ενα πονο που ενοιωσα για λιγο στη σπερματεγχυση

μαράκι μου, δεν σου έχει δώσει προγεστερόνη σωστά???

χμ χμ..περιμένουμε νέα...μην μας αφήσεις με αγωνία...

1533345xcnw09g7xt.gif

αντε ΜΑΡΑΚΙ καλη επιτυχια:P
μαράκι μου, δεν σου έχει δώσει προγεστερόνη σωστά???

χμ χμ..περιμένουμε νέα...μην μας αφήσεις με αγωνία...

ευχαριστω!!!!

οχι,προγεστερονη δεν παιρνω

ευχαριστω!!!!

οχι,προγεστερονη δεν παιρνω

και πέρασαν τόσες μέρες ε???!!!!!!

να περιμένουμε μέχρι τρίτη???!!!!

άντε να σου κάνουμε τη χάρη!!!!!

όμως πρέπει να βρούμε και τη λίστα μας γιατί προβλέπω ανανέωση!!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...