Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

και τι να κανω να συνεχησω σαν να μην εγινε τιποτα ποτε?????

Ε αφού ο άνθρωπος είναι τσιου όσο και να σκας αυτός στη κοσμάρα του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!καντυ ακομα νευρα τον εχεις;το ειπες μονη σου.οσο το αφηνεις γι.εσαι χειροτερα. Συμφωνω με την μαρτζι εστιασε γενικα σε αυτο που σε ενοχλει αλλα μορεις να αντιμετωπισεις. Συμφωνω με την νενα οασων αφορα το γιατι τον οδηγησε να πει αυτα που ειπε. αντι για ψυχολογο μπορεις να πεις οτι θες συμβουλο γαμου! ισως ετσι ταρακουνηθει κιολας κ θα λυσετε κ το προβλημα της ανασφαλειας κ απο τις δυο μεριες.

Εμεις σημερα αλλαζουμε βδομαδα!μπαινω στη. 20η!!!κ αλλαξαμε κ δεκαδα εδωκ μερες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρρυ η Λίλι και εγώ δεν έχουμε πλέον δεκάδα να αλλάξουμε αφού πέσαμε κάτω από τις 10 (8 η Λίλι , 9 εγώ). Αν και για μένα δεν είμαι σίγουρη για τίποτα πια:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

και τι να κανω να συνεχησω σαν να μην εγινε τιποτα ποτε?????

Να του μιλήσεις, να του πεις ότι είναι η τελευταία φορά που ανέχεσαι να σε κακολογεί και να βάζει λόγια στο στόμα σου που εσύ δεν είπες ποτέ και να βάλετε μαζί κάποια όρια στο τι θα λέτε και τι θα κάνετε! Ρώτησέ τον, γιατί λειτούργησε όπως λειτούργησε. Αν σου πει "φοβόμουν πως θα τσαντιστείς αν σου έλεγα πως θα έβλεπα τους γονείς μου", εκεί να τα πάρεις κρανίο και να του πεις "είσαι ή δεν είσαι άντρας;;;δηλαδή αν εσύ δεν θα θες τους γονείς μου, εγώ πρέπει να τους κρύβω και να στους κακολογώ;;; Και τόσο πια με φοβάσαι;;;Τι είμαι; ο μπαμπούλας;;;".

Να του πεις

1) ότι δεν σε πειράζει να βλέπει τους γονείς του και να μην σου το ξανακρύψει λες και είσαι δικτάτορας.

2) ότι θα πει στους γονείς του την πάσα αλήθεια για τα ψέματα που είπε για σένα

3) ότι για το πρόβλημα του πρέπει να αποφασίσει άμεσα μόνος του για το τι θα κάνει. Πες του ότι δεν θα του ξαναπείς τίποτα για το θέμα κι ας κάνει ό,τι θέλει. Ας νοιαστεί αυτός σοβαρά για το θέμα του και σε ό,τι αποφασίσει εσύ είσαι μαζί του. Μόνο να σκεφτεί τις συνέπειες στον ίδιο και στη σεξουαλική σας ζωή αργότερα......

4) Αν σου ξανακρύψει πράγματα, στα σοβαρά όχι μόνο θα φύγεις, αλλά θα κάνεις αίτηση διαζυγίου.

Θα του ζητήσεις να σου πει οπωσδήποτε κι αυτός αν έχει παράπονα από εσένα. Θα κάτσεις να τα ακούσεις ΄(αν έχει) και θα προσπαθήσεις μετά να κάνεις την αυτοκριτική σου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα!!!καντυ ακομα νευρα τον εχεις;το ειπες μονη σου.οσο το αφηνεις γι.εσαι χειροτερα. Συμφωνω με την μαρτζι εστιασε γενικα σε αυτο που σε ενοχλει αλλα μορεις να αντιμετωπισεις. Συμφωνω με την νενα οασων αφορα το γιατι τον οδηγησε να πει αυτα που ειπε. αντι για ψυχολογο μπορεις να πεις οτι θες συμβουλο γαμου! ισως ετσι ταρακουνηθει κιολας κ θα λυσετε κ το προβλημα της ανασφαλειας κ απο τις δυο μεριες.

Εμεις σημερα αλλαζουμε βδομαδα!μπαινω στη. 20η!!!κ αλλαξαμε κ δεκαδα εδωκ μερες...

Αντε, κοριτσακι μου, να τις κάνεις 40 τις εβδομάδες!!!! Και να περνάνε οι δεκάδες τόσο εύκολα σαν να είναι τρεχούμενο νεράκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Σήμερα δεν κέντησα το κεντηματάκι μου. Δεν κάνει να κεντήσω γιατί είναι γιορτή!

Το θέμα με την αδεια ευτυχώς τακτοποιήθηκε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου αυτό με την άδεια ήταν τελείως φάουλ ο γιατρός όλο ξεχνούσα να στο πω. Αν γινόταν αυτό σε μένα ποιος είδε τον άντρα μου και δεν τον φοβήθηκε και με το δίκιο του δηλαδή. Και πώς τακτοποιήθηκε; Αύριο δεν ήταν να πας να την πάρεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Να του μιλήσεις, να του πεις ότι είναι η τελευταία φορά που ανέχεσαι να σε κακολογεί και να βάζει λόγια στο στόμα σου που εσύ δεν είπες ποτέ και να βάλετε μαζί κάποια όρια στο τι θα λέτε και τι θα κάνετε! Ρώτησέ τον, γιατί λειτούργησε όπως λειτούργησε. Αν σου πει "φοβόμουν πως θα τσαντιστείς αν σου έλεγα πως θα έβλεπα τους γονείς μου", εκεί να τα πάρεις κρανίο και να του πεις "είσαι ή δεν είσαι άντρας;;;δηλαδή αν εσύ δεν θα θες τους γονείς μου, εγώ πρέπει να τους κρύβω και να στους κακολογώ;;; Και τόσο πια με φοβάσαι;;;Τι είμαι; ο μπαμπούλας;;;".

Να του πεις

1) ότι δεν σε πειράζει να βλέπει τους γονείς του και να μην σου το ξανακρύψει λες και είσαι δικτάτορας.

3) ότι για το πρόβλημα του πρέπει να αποφασίσει άμεσα μόνος του για το τι θα κάνει. Πες του ότι δεν θα του ξαναπείς τίποτα για το θέμα κι ας κάνει ό,τι θέλει. Ας νοιαστεί αυτός σοβαρά για το θέμα του και σε ό,τι αποφασίσει εσύ είσαι μαζί του. Μόνο να σκεφτεί τις συνέπειες στον ίδιο και στη σεξουαλική σας ζωή αργότερα......

4) Αν σου ξανακρύψει πράγματα, στα σοβαρά όχι μόνο θα φύγεις, αλλά θα κάνεις αίτηση διαζυγίου.

Θα του ζητήσεις να σου πει οπωσδήποτε κι αυτός αν έχει παράπονα από εσένα. Θα κάτσεις να τα ακούσεις ΄(αν έχει) και θα προσπαθήσεις μετά να κάνεις την αυτοκριτική σου.[/quote

1)εγω απο την αρχη ελεγα γιατι δεν ερχοντε οι γονεις σου να το συζητησουμε επισσης του ελεγα γιατι δεν ερχοντε να μην ειμαι εγω μπροστα και να πανε οι 3 τους να το συζητησουν και μου ελεγε πως ειναι αδιαφοροι και παντα ετσι ηταν απεναντι του οποτε δεν θα αλλαζαν τωρα ενω ειχαν ερθει και ειχαν συζητησει........απο κει και περα τι φοβοταν αφου μονη μου το προτινα??????

2)απο προχθες του λεω να παρει και να τους πει την αληθεια αλλα δεν δεχεται να το κανει

3)του ειπα οτι εγω δεν ξανασχολουμαι και να κανει οτι θελει απο δω και περα μονος του

4)εγω το ειπα απο την πρωτη στιγμη..αλλα και την περασμενη φορα που ειχε πει και κανει πισω απο την πλατη μου το ιδιο ειχα πει οτι αν ξανασυμβει θα φυγω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μάρτζι μου αυτό με την άδεια ήταν τελείως φάουλ ο γιατρός όλο ξεχνούσα να στο πω. Αν γινόταν αυτό σε μένα ποιος είδε τον άντρα μου και δεν τον φοβήθηκε και με το δίκιο του δηλαδή. Και πώς τακτοποιήθηκε; Αύριο δεν ήταν να πας να την πάρεις;
Marmin, εγώ δεν μιλάω με το γιατρό για θέματα άδειας. Αυτό το χειρίζονται οι βοηθοί και οι γραμματείς του! Με έναν από τους βοηθούς μίλησα ο οποιος μου γράφει τις άδειες....Αυτός λοιπόν είπε πως δεν θα είναι στο νοσοσκομείο την Δευτέρα λόγω άδειας, αλλά να πάω την Τρίτη και θα μου την γράψει κανονικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin, εγώ δεν μιλάω με το γιατρό για θέματα άδειας. Αυτό το χειρίζονται οι βοηθοί και οι γραμματείς του! Με έναν από τους βοηθούς μίλησα ο οποιος μου γράφει τις άδειες....Αυτός λοιπόν είπε πως δεν θα είναι στο νοσοσκομείο την Δευτέρα λόγω άδειας, αλλά να πάω την Τρίτη και θα μου την γράψει κανονικά!

Α ωραία Μάρτζι αφού λύθηκε το θέμα σου. Κατάλαβα ότι μίλησες με το βοηθό του αλλά νόμιζα πως σου είπε ότι θα δούμε και στα μάσαγε. Σημασία έχει ότι θα πάρεις την άδεια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Να του πεις

Θα του ζητήσεις να σου πει οπωσδήποτε κι αυτός αν έχει παράπονα από εσένα. Θα κάτσεις να τα ακούσεις ΄(αν έχει) και θα προσπαθήσεις μετά να κάνεις την αυτοκριτική σου.[/quote

1)εγω απο την αρχη ελεγα γιατι δεν ερχοντε οι γονεις σου να το συζητησουμε επισσης του ελεγα γιατι δεν ερχοντε να μην ειμαι εγω μπροστα και να πανε οι 3 τους να το συζητησουν και μου ελεγε πως ειναι αδιαφοροι και παντα ετσι ηταν απεναντι του οποτε δεν θα αλλαζαν τωρα ενω ειχαν ερθει και ειχαν συζητησει........απο κει και περα τι φοβοταν αφου μονη μου το προτινα??????

2)απο προχθες του λεω να παρει και να τους πει την αληθεια αλλα δεν δεχεται να το κανει

3)του ειπα οτι εγω δεν ξανασχολουμαι και να κανει οτι θελει απο δω και περα μονος του

4)εγω το ειπα απο την πρωτη στιγμη..αλλα και την περασμενη φορα που ειχε πει και κανει πισω απο την πλατη μου το ιδιο ειχα πει οτι αν ξανασυμβει θα φυγω

Κάντυ, εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Συνεχίζω να πιστεύω πάντως πως η ένταση ανάμεσα σε σένα και τους γονείς του τον καθιστούν αδύναμο να σκεφτεί λογικά και ψύχραιμα γιαυτό συμπεριφέρεται τόσο αψυχολόγητα......Επίσης, όσο και να μην το παραδέχεται, το θέμα του με το....."αυτό" του έχει γίνει θέμα συζήτησης σε πολλους και αισθάνεται άσχημα. Να το αντιμετωπίσετε οι δυο σας χωρίς να μπλέξετε κανέναν άλλο σε αυτό......οσο το συζητήσαν οι άλλοι μεταξύ σας, το συζητήσαν.....τώρα τέλος!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ, εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Συνεχίζω να πιστεύω πάντως πως η ένταση ανάμεσα σε σένα και τους γονείς του τον καθιστούν αδύναμο να σκεφτεί λογικά και ψύχραιμα γιαυτό συμπεριφέρεται τόσο αψυχολόγητα......Επίσης, όσο και να μην το παραδέχεται, το θέμα του με το....."αυτό" του έχει γίνει θέμα συζήτησης σε πολλους και αισθάνεται άσχημα. Να το αντιμετωπίσετε οι δυο σας χωρίς να μπλέξετε κανέναν άλλο σε αυτό......οσο το συζητήσαν οι άλλοι μεταξύ σας, το συζητήσαν.....τώρα τέλος!!!!

αααα οσο για το θεμα που λες εμεις τουλαχιστον δεν το ειχαμε ξανασυζητησει απο τοτε που εμεινα εγκυος εδω και καμια 15αρια μερες εχουμε που το συζητησαμε για το τι θα κανουμε και του ειπα να αποφασησει αν θα την κανει πριν γεννησω η μετα απλα να ξερει πως μετα εγω δεν θα μπορω να πηγαινω.....τωρα τι εκανε με τους αλλους πισω απο την πλατη μου???δεν το ξερω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Α ωραία Μάρτζι αφού λύθηκε το θέμα σου. Κατάλαβα ότι μίλησες με το βοηθό του αλλά νόμιζα πως σου είπε ότι θα δούμε και στα μάσαγε. Σημασία έχει ότι θα πάρεις την άδεια.
Να σου πω την αλήθεια, πίστεψα πως τα μάσαγε, όντως!!! Και τσαντίστηκα πάρα πολύ εκείνη τη μέρα. Αμ, σκάω 80 ευρώ την επίσκεψη, τουλάχιστον να με εξυπηρετούν με την άδεια!!!! Οταν το είπα στον άντρα μου, είπε ότι αποκλέιεται να τα μασούσε και πως έγώ δεν κατάλαβα καλά. ( ο άντρα μου έχει πάρει πολλές φορές άδεια από αυτόν).....Και με καθησύχασε. Λέει "να δεις θα σε εξυπηρετησει. Ποιος ξέρει τι είχε στο μυαλό του ο άνθρωπος. Τόσα προβλήματα έχουμε όλοι μας, δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στην καλή χαρά με όποιον μιλάμε". Οντως είχε δίκιο. Σήμερα ήταν μια χαρά ο άνθρωπος!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αααα οσο για το θεμα που λες εμεις τουλαχιστον δεν το ειχαμε ξανασυζητησει απο τοτε που εμεινα εγκυος εδω και καμια 15αρια μερες εχουμε που το συζητησαμε για το τι θα κανουμε και του ειπα να αποφασησει αν θα την κανει πριν γεννησω η μετα απλα να ξερει πως μετα εγω δεν θα μπορω να πηγαινω.....τωρα τι εκανε με τους αλλους πισω απο την πλατη μου???δεν το ξερω!!!

Κάντυ, αυτό που είπε η Τσέρυ για σύμβουλο γάμου ίσως είναι προτιμότερο από ψυχολόγο, που ακούγεται "καπως"στα αφτια του άλλου που δεν ξέρει!!!! Αντί να του πεις οτιδήποτε αλλο λοιπόν, δεν του λες; "είμαι έτοιμη να σε συγχωρήσω, μόνο αν δεχτείς να δούμε έναν σύμβουλο γάμου, για να μας πει πού κάνει λάθος ο καθένας μας. Γιατί λάθη κανουμε και οι δυο. Και για να συμπεριφέρεσαι τόσο αψυχολόγητα, σημαίνει πως κάπου φταίω κι εγώ και δεν το έχω καταλάβει πού".......

Μια γνωστή πήγε σε σύμβουλο γάμου μόνη της και της έδωσε πλύ ωραίες συμβουλές. Σε άλλη πόλη, όχι εδώ......αν και σίγουρα θα υπάρχει κάποιος κι εδώ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...