Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Νένα, η ιστορία σου με τον πρώην σου μού θύμισε την αδελφή μου. Ιδια ακριβώς περίπτωση. Μεγάλος έρωτας που κατέληξε σε τραγωδία μιας που οι γονείς του δεν τον ενέκριναν κι αυτός βεβαίως- βεβαίως άκουσε τους γονείς του! Η αδελφή μου πλήρωσε για πολλά χρόνια ακριβά το τίμημα με σχέσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά, ενώ αυτός παντρεύτηκε κάποια και πολύ σύντομα χώρισε έχοντας παιδί.....Από ό,τι μαθαίνω η ζωή του είναι άστα να πάνε. Η αδελφή μου ευτυχώς ορθοπόδησε κι έκανε τη ζωή της.

Τελικά οι γονείς όταν επεμβαίνουν στη ζωή των παιδιών τους τα καταστρέφουν....Μακάρι να δέχομαι στο μέλλον τις επιλογές του παιδιού μου και να είμαι ένας άνθρωπος πολιτισμένος!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάντυ μπορεί να είναι κάπου κρυμμένος και να περιμένει να δει αν θα φύγεις για να σε σταματήσει. Ίσως να αποφάσισε επιτέλους να διαχειριστή τους φόβους του ξεκινώντας από αυτόν. Ίσως επίσης να σκέφτηκε πως δε γίνεται να σε έχει συνέχεια κλειδωμένη μέσα, έως πότε; την Τρίτη θα πάει στη δουλειά οπότε τώρα ήταν καλή ευκαιρί γιατί αν φύγεις όταν είναι στη δουλειά δε θα μπορεί να σε σταματήσει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κάντυ μπορεί να είναι κάπου κρυμμένος και να περιμένει να δει αν θα φύγεις για να σε σταματήσει. Ίσως να αποφάσισε επιτέλους να διαχειριστή τους φόβους του ξεκινώντας από αυτόν. Ίσως επίσης να σκέφτηκε πως δε γίνεται να σε έχει συνέχεια κλειδωμένη μέσα, έως πότε; την Τρίτη θα πάει στη δουλειά οπότε τώρα ήταν καλή ευκαιρί γιατί αν φύγεις όταν είναι στη δουλειά δε θα μπορεί να σε σταματήσει.

γυρησε εχει και μια σακουλα απο το φουρνο..........να φαει καλε πηγε ο ανθρωπος σιγα μην κρυβοταν για να με σταματησει:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γυρησε εχει και μια σακουλα απο το φουρνο..........να φαει καλε πηγε ο ανθρωπος σιγα μην κρυβοταν για να με σταματησει:shock::shock:

Βάλ'τον κάτω και μιλήστε. Πες του τι σε πείραξε περισσότερο......Μιλήστε ήρεμα και προσπαθήστε να βρέιτε μία λύση. Η φυγή δεν είναι λύση. ούτε οι απειλές του τύπου θα φύγω και δεν θα δεις τα παιδιά σου. Είναι και δικά του παιδιά, δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα! Πάρε βαθεια ανάσα και μίλα!!!! Ηρεμα όμως και χωρίς φωνές!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ Μαρτζι έχεις δίκιο αφού σκέφτομαι μήπως πρέπει να αποθηκεύχουμε ότι συζητάμε εδώ για να μην κάνουμε αργότερα τα ίδια και χειρότερα στα παιδιά μας και ειδικά οι αγορομάνες:(

Εγώ ξέρω δύο φίλους του άντρα μου που τους έκαναν μαμάκηδες έφτασαν τα 50 δεν παντρεύτηκαν για να νταντεύουν τη μαμά και τώρα η μαμά πέθανε (και των δύο) κ που κατέληξαν; Μόνοι. Ο ένας είναι χοντρός τεράααααααστιος δηλαδή 5έξτρα λαρτζ άντε βρες γυναίκα και ο άλλος λίγο χαζοφέρνει και με πολύ χαμηλό εισόδημα που ίσα τα βγάζει εάν τα βγάζει πέρα. Μια φορά τον λυπήθηκε ο άντρας μου και του δάνεισε λίγα χρήματα (αγύριστα φυσικά)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Βάλ'τον κάτω και μιλήστε. Πες του τι σε πείραξε περισσότερο......Μιλήστε ήρεμα και προσπαθήστε να βρέιτε μία λύση. Η φυγή δεν είναι λύση. ούτε οι απειλές του τύπου θα φύγω και δεν θα δεις τα παιδιά σου. Είναι και δικά του παιδιά, δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα! Πάρε βαθεια ανάσα και μίλα!!!! Ηρεμα όμως και χωρίς φωνές!

να πουμε τι??????????????????????θα μου πει δεν ηξερα οτι θα σε πειραζε τοσο δεν θα το ξανακανω!!!!!!δεν με πειθει!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Βρε κορίτσι μέχρι το φούρνο πήγε ο άνθρωπος γι' αυτό τα άφησε όλα φόρα παρτίδα σου λέει πού θα προλάβει να πάει; άσε δηλαδή που μπορεί από την πείνα να τα ξέχασε ο άνθρωπος:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

να πουμε τι??????????????????????θα μου πει δεν ηξερα οτι θα σε πειραζε τοσο δεν θα το ξανακανω!!!!!!δεν με πειθει!!!!!!

Δεν ήξερε πως θα σε πείραζε το να σε κακολογεί πίσω από την πλάτη σου;;; Βρε κορίτσι, εστίασε σε αυτό.....Αφησε τα τα υπόλοιπα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ σημασία έχει ότι δεν γίνεται να είσαι άλλο έτσι στενοχωρείς και τα παιδάκια σου άσε που με ανησύχησε πολύ αυτό που είπες με την κοιλιά σου και στενοχωρέθηκα. Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να βρεις εσύ ένα τρόπο να δώσεις τη λύση που θα σε ηρεμήσει. Ίσως να βγεις μια βόλτα μόνη σου να σκεφτείς λίγο. Εγώ όταν ήμουν σε τέτοια κατάσταση από τον οποιοδήποτε λόγο κατέβαινα στην παραλία καθόμουν εκεί και κοιτούσα τη θάλασσα και πραγματικά ηρεμούσα και σκεφτόμουν και συνήθως έπιανε. Εσύ πώς δρούσες παλιότερα; Γιατί θα αντιμετώπισες σίγουρα κ άλλες δυσκολίες στη ζωή σου και άσχετες με τον άντρα σου. τι σε βοηθάει να σκεφτείς καθαρά; Κάντο και πάρε μια απόφαση γιατί όσο είσαι έτσι βλάπτεις τον εαυτό σου και δύο πλασματάκια που δεν φταίνε σε τίποτα και αν γίνει κάτι ακόμα κ αν ξέρεις ότι είναι άσχετο με αυτό που σου συμβαίνει με τον άντρα σου δε θα μπορεσεις ποτέ να συγχωρέσεις ούτε τον εαυτό σου ούτε αυτόν και σκέψου πόσο κόπο έκανες για να φτάσεις ως εδώ και πόσο επιβάρυνες την υγεία σου γιατί κακά τα ψέμματα δεν πήρες και λίγες ορμόνες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Βρε κορίτσι μέχρι το φούρνο πήγε ο άνθρωπος γι' αυτό τα άφησε όλα φόρα παρτίδα σου λέει πού θα προλάβει να πάει; άσε δηλαδή που μπορεί από την πείνα να τα ξέχασε ο άνθρωπος:rolleyes:

αχ ναι μωρε τον καημενο μηπως να βγω να του μαγειρεψω και κατι γιατι τοσο καιρο που τον καλοταιζα ειδατε πως λειτουργουσε το μυαλο του και κανε αυτα που εκανε τωρα νηστικος μηπως δεν μπορει να σκεφτει τι αλλο θα μου κανει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αχ ναι μωρε τον καημενο μηπως να βγω να του μαγειρεψω και κατι γιατι τοσο καιρο που τον καλοταιζα ειδατε πως λειτουργουσε το μυαλο του και κανε αυτα που εκανε τωρα νηστικος μηπως δεν μπορει να σκεφτει τι αλλο θα μου κανει
Σκέψου λίγο, τι θα μπορούσε να πει τώρα για να σε κάνει να αισθανθείς καλά. Πιστεύω πως ότι και να πει δεν θα ηρεμήσεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ σημασία έχει ότι δεν γίνεται να είσαι άλλο έτσι στενοχωρείς και τα παιδάκια σου άσε που με ανησύχησε πολύ αυτό που είπες με την κοιλιά σου και στενοχωρέθηκα. Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να βρεις εσύ ένα τρόπο να δώσεις τη λύση που θα σε ηρεμήσει. Ίσως να βγεις μια βόλτα μόνη σου να σκεφτείς λίγο. Εγώ όταν ήμουν σε τέτοια κατάσταση από τον οποιοδήποτε λόγο κατέβαινα στην παραλία καθόμουν εκεί και κοιτούσα τη θάλασσα και πραγματικά ηρεμούσα και σκεφτόμουν και συνήθως έπιανε. Εσύ πώς δρούσες παλιότερα; Γιατί θα αντιμετώπισες σίγουρα κ άλλες δυσκολίες στη ζωή σου και άσχετες με τον άντρα σου. τι σε βοηθάει να σκεφτείς καθαρά; Κάντο και πάρε μια απόφαση γιατί όσο είσαι έτσι βλάπτεις τον εαυτό σου και δύο πλασματάκια που δεν φταίνε σε τίποτα και αν γίνει κάτι ακόμα κ αν ξέρεις ότι είναι άσχετο με αυτό που σου συμβαίνει με τον άντρα σου δε θα μπορεσεις ποτέ να συγχωρέσεις ούτε τον εαυτό σου ούτε αυτόν και σκέψου πόσο κόπο έκανες για να φτάσεις ως εδώ και πόσο επιβάρυνες την υγεία σου γιατί κακά τα ψέμματα δεν πήρες και λίγες ορμόνες.

εαν δεν σκεφτομουν εμενα τα μωρα μου τους κοπους μου και γενικα ολα αυτα τωρα θα ειμασταν μαζι στην παραλια και θα πιναμε και θα τρωγαμε να εισαι σιγουρη γι αυτο;););)αυτα σκεφτομαι και λεω μην παρω το αυτοκινητο και μου συμβει κατι μην τσαντιζομαι και τσακωνομαι μαζι του γιατι προχθες το βραδυ κι εγω φοβηθηκα αν δεν τα σκεφτομουν ολα αυτα δεν θα ημουν απο χθες ξαπλωμνη σε ενα κρεβατι θα εκανα αλλα πραγματα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Σκέψου λίγο, τι θα μπορούσε να πει τώρα για να σε κάνει να αισθανθείς καλά. Πιστεύω πως ότι και να πει δεν θα ηρεμήσεις!

ενω τωρα που δεν ασχολειται συνεχιζει την καθημερινοτητα του κανει και τις βολτες του εγω ηρεμω!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ρε Καντυ μόνο εσυ βασανιζεσε και στην ουσία χωρίς λόγο αφού βλέπεις ότι και να κάνεις δεν έχει νόημα εκείνος το χαβα του...τι κάθεσαι και σκας βρε πουλάκι μου...και σκας και τα μωρά σου ?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ρε Καντυ μόνο εσυ βασανιζεσε και στην ουσία χωρίς λόγο αφού βλέπεις ότι και να κάνεις δεν έχει νόημα εκείνος το χαβα του...τι κάθεσαι και σκας βρε πουλάκι μου...και σκας και τα μωρά σου ?

και τι να κανω να συνεχησω σαν να μην εγινε τιποτα ποτε?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...