Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ναι συμφωνω ολοι τα ιδια σκ@τ@ ειναι και ολοι τα ιδια σκεφτοντε γι αυτο αλλωστε βγηκε και η παροιμια ''ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη''το θεμα ομως ειναι τι κανουμε εμεις ποσα ανεχομαστε και οταν δεν ανεχομαστε αλλα πως το διαχειριζομαστε.......

Καταρχην βαλτο σαν πρωτο ορο να γινει το χειρουργειο αμεσα, εκει πιστευω οτι θα τα χασει και θα κανει τα παντα για να το αποφυγει!!!!

Τωρα για τα ψεμματα που λεει σουςε γονεις του για σενα, με μια συναντηση που θα ειστε ολοι μαζι μπορεις να τον ξεμπροστιαζεις. Να τον υποχρεωνεις να μιλαει που και που μαζι τους για να θεματα που αμφιβαλεις σε ανοιχτη ακροαση!!! Για να δουμε τι θα πει μπροστα σου??????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχην βαλτο σαν πρωτο ορο να γινει το χειρουργειο αμεσα, εκει πιστευω οτι θα τα χασει και θα κανει τα παντα για να το αποφυγει!!!!

Τωρα για τα ψεμματα που λεει σουςε γονεις του για σενα, με μια συναντηση που θα ειστε ολοι μαζι μπορεις να τον ξεμπροστιαζεις. Να τον υποχρεωνεις να μιλαει που και που μαζι τους για να θεματα που αμφιβαλεις σε ανοιχτη ακροαση!!! Για να δουμε τι θα πει μπροστα σου??????

ααααααμμμμμ εδω ειναι το θεμα οτι δεν δεχεται να μιλησει μπροστα μου!!!!!!!!!!!και απο προχθες που του λεω παρε εδω μπροστα μου να πεις την αληθεια δεν με νοιαζει να ειναι σε ανοιχτη ακροαση απλα να ακουω τον ιδιο,οχι λεει δεν το κανω!!!!!!!!του λεω μονο ετσι θα μπορεσω να σκεφτω το να σου ξαναδειξω εμπιστοσυνη και λεει αν ειναι ετσι μην μου ξαναεχεις ποτε εμπιστοσυνη αυτο δεν το κανω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ααααααμμμμμ εδω ειναι το θεμα οτι δεν δεχεται να μιλησει μπροστα μου!!!!!!!!!!!και απο προχθες που του λεω παρε εδω μπροστα μου να πεις την αληθεια δεν με νοιαζει να ειναι σε ανοιχτη ακροαση απλα να ακουω τον ιδιο,οχι λεει δεν το κανω!!!!!!!!του λεω μονο ετσι θα μπορεσω να σκεφτω το να σου ξαναδειξω εμπιστοσυνη και λεει αν ειναι ετσι μην μου ξαναεχεις ποτε εμπιστοσυνη αυτο δεν το κανω

Τοτε συννενοησου με τους γονεις σου και κανε πως μαζευεις πραγματα για να φυγεις. Ισως πρεπει να το κανεις κιολας για να φοβηθει!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Άρα βρε Κάντυ έχει δίκιο η Νένα φοβάται να μιλήσει στους γονείς του και γι' αυτό βγάζει εσένα κακιά όχι οτι είναι σωστό βέβαια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια αφου του ειπα το βραδυ οτι τελειωσε φευγω θα γυρησεις μαι μερα απο την δουλεια και δεν θα με βρεις εδω τα κατεστρεψες ολα θα γεννησω και δεν θα εισαι μαζι μου δεν θα δεις ποτε τα μωρα διαλεγαμε ψαχναμε προγραμματιζαμε τι θα παρουμε και τωρα θα τα κανω μονη μου εσει θα εισαι 700χλμ μακρια μας μονος σου και μαγκουφης αυτο καταφερες!!!και μου λεει οπου και να πας θα ερθω να σε παρω με μια απαθεια!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι συμφωνω φοβαται.....αλλα ενας φυσιολογικος ανθρωπος βαζει κατω τους φοβους του και τους αντιμετωπιζει διαφορετικα προσπαθει να μην τους συνανταει διαγραφει απο την ζωη του αυτο που τον φοβιζει με οποιοδηποτε κοστος!!!κι εγω φοβαμαι τις ακριδες αν δω ακριδα στο μπαλκονι μπορει να κλειστω μεσα μια δυο μερες δεν βγαινω να τις αντιμετωπισω θα κλεισω την μπαλκονοπορτα θα κλεισω την κουρτινα και δεν θα ξανασχοληθω!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

βρε κοριτσια αφου του ειπα το βραδυ οτι τελειωσε φευγω θα γυρησεις μαι μερα απο την δουλεια και δεν θα με βρεις εδω τα κατεστρεψες ολα θα γεννησω και δεν θα εισαι μαζι μου δεν θα δεις ποτε τα μωρα διαλεγαμε ψαχναμε προγραμματιζαμε τι θα παρουμε και τωρα θα τα κανω μονη μου εσει θα εισαι 700χλμ μακρια μας μονος σου και μαγκουφης αυτο καταφερες!!!και μου λεει οπου και να πας θα ερθω να σε παρω με μια απαθεια!!!!!!!!!!

χαζουλα δεν σε πιστευει, δεν ειναι απαθεια, ειναι εξυπνος δηλ. σε αλλα ειναι σε αλλα οχι

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

χαζουλα δεν σε πιστευει, δεν ειναι απαθεια, ειναι εξυπνος δηλ. σε αλλα ειναι σε αλλα οχι

μα γι αυτο λεω οτι αδιαφορει γιατι ξερει πως οτι κι αν κανει τον ανεχομαι και σου λεει αστην θα της περασει και αυτη την φορα και θα κανω εγω παλι την δουλεια μου οπως θελω!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι συμφωνω φοβαται.....αλλα ενας φυσιολογικος ανθρωπος βαζει κατω τους φοβους του και τους αντιμετωπιζει διαφορετικα προσπαθει να μην τους συνανταει διαγραφει απο την ζωη του αυτο που τον φοβιζει με οποιοδηποτε κοστος!!!κι εγω φοβαμαι τις ακριδες αν δω ακριδα στο μπαλκονι μπορει να κλειστω μεσα μια δυο μερες δεν βγαινω να τις αντιμετωπισω θα κλεισω την μπαλκονοπορτα θα κλεισω την κουρτινα και δεν θα ξανασχοληθω!!!!!

καντυ....τον ανθρωπο που ερωτευτηκα πιο πολυ στη ζωη μου και με ερωτευτηκε και αυτος τον αφησα να φυγει.... και ξερεις γιατι γιατι δεν μπορουσε να αντιμετωπισει τος φοβους του σχετικα με τους γονεις του. Η αιτια του χωρισμου μας ηταν όλα αυτα που του ειχαν μεταδωσει ο γονεις του. Ενω με αγαπουσε εφτασε να πιστευει οτι δεν κανω για αυτον και αυτο του το περασαν οι γονεις του. Μετα μετανιωσε βεβαια αλλα για μενα ηταν πια αργα!!! Μετα απο 5 χρονια ακομη δεν μπορει να ισσοροπησει σε καποια σχεση.

Γι αυτο καταλαβε το οτι ειναι απο δυσκολο εως αδυνατον να αντιμετωπισει τους φοβους του. Μονο με ψυχαναλυση και μετα απο καιρο μπορει να κανει καποια βηματα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καντυ....τον ανθρωπο που ερωτευτηκα πιο πολυ στη ζωη μου και με ερωτευτηκε και αυτος τον αφησα να φυγει.... και ξερεις γιατι γιατι δεν μπορουσε να αντιμετωπισει τος φοβους του σχετικα με τους γονεις του. Η αιτια του χωρισμου μας ηταν όλα αυτα που του ειχαν μεταδωσει ο γονεις του. Ενω με αγαπουσε εφτασε να πιστευει οτι δεν κανω για αυτον και αυτο του το περασαν οι γονεις του. Μετα μετανιωσε βεβαια αλλα για μενα ηταν πια αργα!!! Μετα απο 5 χρονια ακομη δεν μπορει να ισσοροπησει σε καποια σχεση.

Γι αυτο καταλαβε το οτι ειναι απο δυσκολο εως αδυνατον να αντιμετωπισει τους φοβους του. Μονο με ψυχαναλυση και μετα απο καιρο μπορει να κανει καποια βηματα.

ναι θυμαμαι που το ειχες ξαναπει!!!

εμενα η προηγουμενη σχεση μου ηταν 31 χρονων εγω τοτε 26-27 ζουσε με την μανα του και την αδερφη του ποτε δεν βγαιναμε στην Τριπολη γιανα μην το μαθει η μανα του πηγαιναμε Λουτρακι Ναυπλιο Αθηνα αλλα ποτε Τριπολη οταν ερχοταν σπιτι μου κανενα βραδυ να μεινει της ελεγε οτι δουλεει νυχτα και εφευγε σαν τον κλεφτη 6 το πρωι μην τον δει κανενας και επειδη προφανως δεν μπορουσε ουτε αυτος αυτη την κατασταση μου εκανε προταση γαμου απο τον πρωτο μηνα γνωρημιας μας ειχε κανονισει μετα απο λιγες μερες να αρραβωνιαστουμε και μετα απο 4 μηνες να παντρευτουμε...........εγω δεν ηθελα ηθελα να ζησω μια φυσιολογικη σχεση και ας ερθουν τα πραγματα με την σειρα και το καθενα στην ωρα του οχι βεβιασμενες κινησεις αυτος με πιεζε...εγω ειχα σπιτι και εμενα μονη μου του ειπα να μεινουμε μαζι για λιγο διαστημα κι αν δεν θελει οχι συνεχεια αλλα δεν το δεχοταν και να μην ξερω και τον λογο..............εεεεεεεε οταν τον εμαθα εφυγα τρεχοντας να σκεφτητε ποσο ετρεξα που απο την Τριπολη εφτασα στην Ηπειρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Όταν οι φόβοι δεν αντιμετωπιστούν γίνονται φοβίες παίρνουν άλλες διαστάσεις και τότε μόνο με βοήθεια μπορείς να τους αντιμετωπίσεις. Άρα καταλήγω και πάλι στο ότι συμφωνώ με τη Νένα θέλει ψυχανάλυση. Αν καταλήξουμε ότι έχουμε δίκιο και συμφωνείς κι εσύ τότε μιλάμε για έναν άρρωστο άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια. Τώρα εσύ θα πρέπει να καθίσεις και να σκεφτείς εάν τον αγαπάς αρκετά ουτως ώστε να βάλεις στην άκρη όλα αυτά που σου έχει, να τον αντιμετωπίσεις όπως είπαμε και να προσπαθήσεις να τον βοηθήσεις με συζήτηση και ότι χρειαστεί. Επίσής και η εγχείρηση συμφωνα με αυτά που λέει και η Νένα είναι δύσκολη όπως και η αποθεραπεία μετά και σίγουρα την φοβάται και αυτή. Και αφού λες ότι ακούει τόσο πολύ τη μαμά σου βάλε κι εκείνη να του το πει και να του το ξαναπει και να τον πείσει.

Εγώ για παράδειγμα αρνούμουν πεισματικά να πάρω θεραπεία για την πάθηση μου και γιατί ήθελα παιδιά αλλά και παιδιά να είχα δεν ήθελα να την κάνω γιατί πίστευα ότι θα με κάνει χειρότερα. Ούτε ο άντρας μου θα μπορούσε να με πείσει για το αντίθετο ούτε κανείς. Δεν κάνω θεραπεία πάει και τελείωσε το πιστεύω ακόμα και τώρα. Ο μόνος λόγος για να κάνω είναι μια σοβαρή υποτροπή όπως πχ πέρσι που ήμουν μουδιασμένη ένα μήνα είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι πρέπει να το δω και έκανα εξετάσεις ήταν όλα στάσιμα και συνεχίσαμε τις προσπάθειες. Βέβαια και πάλι δεν ξέρω αν θα άρχιζα. Αυτό στο λέω γιατί το δικό μου είναι πολύ μικρό σχεδόν τίποτα μπροστά σε αυτό που θα περάσει ο άντρας σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!

Κάντυ μου, είσαι πολύ εκνευρισμένη ακόμη κι έχεια κάθε δίκιο που είσαι έτσι. Αναρωτιέσαι τι σε πείραξε περισσότερο από όλα όσα έκανε. Πιστεύω πως αν ήμουν στη θέση σου περισσότερο θα με πείραζε το γεγονός ότι θα με κακολογούσε στους γονείς του και θα με παρουσίαζε υπεύθυνη για όλα!!!!

Οι μυστικές συναντήσεις με τους γονείς του θα με έκαναν να αναρωτηθώ μήπως φταίω εγώ για όλο αυτό : Κάνε ερωτήσεις στον εαυτό σου : Αν μου έλεγε πως έρθουν οι γονείς του πώς θα αντιδρούσα; Αν ήμασταν όλοι μαζί και συζητούσαμε για ένα τόσο λεπτό ζήτημα μήπως θα αρχίζαμε να τσακωνόμαστε; μήπως...; μήπως....; Πολύ πιθανό κι αυτός τα ίδια σκέφτηκε και κατέληξε να απαντήσει στο ότι μια επαφή όλων σαν θα ήταν ολέθρια. Γιαυτό και τους συνάντησε κρυφά. Το λάθος του ήταν ότι είπε πως δεν τους θέλεις στο σπίτι....Θα μπορούσε να πει κάτι άλλο : πως για παράδειγμα δεν αισθάνεται άνετα να μιλάτε όλοι μαζί για το τσουτσούνι του!!!!! Αυτό θα το καταλαβαινα.....Αλήθεια, μπήκατε στη θέση του; Είναι τόσο λεπτό θέμα....Και ασχολείστε όλοι με αυτό. Οι γονείς του, οι γονείς σου, εσύ. Μίλάτε μεταξύ σας και ζητητάτε για το μόριό του......Οχι ότι δεν είναι σοβαρό, αλλά κι αυτός πώς αισθάνεται; Αν ο άντρας μου είχε τέτοιο πρόβλημα δεν θα ήθελα να το συζητήσω με την πεθερά και τον πεθερό μου......Ας το συζητούσε μόνος του μαζί τους! Οπότε δεν το θεωρώ τόσο φαουλ που τους είδε κρυφά.....Δεν ήθελε να σε μπλέξει και να σε αγχώσει, οκ!

Λάθος του που σε κατηγόρησε. Εκεί να εστιάσεις. Μην τον κατηγορείς για ό,τι έχει κάνει.....Ισως να έχει καποια ελαφρυντικά. Ξέρει πως αντιπαθείς τους γονείς του, ξέρει ότι σε αντιπαθούν, δεν θέλει να σας φέρει σε επαφή. Τέλος! Δικαίωμά του.....

Εστίασε όμως στο γιατί σε κατηγορεί....πες του πως αυτό σε πείραξε περισσότερο από όλα....

Ο ψυχολόγος θα σας βοηθούσε πιστεύω, αλλά πρέπει να θέλει κι αυτός. Να πάτε μαζί και να μιλήσετε για όλα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

απο εχθες μου ειχε παρει τα κλειδια του αυτοκινητου μου και σημερα το πρωι που εφυγε με ειχε κλειδωσει μεσα και ειχε παρει και τα δευτερα κλειδια του σπιτιου.......................ηρθε πηγε στην βεραντα ασχοληθηκε ποση ωρα με τα πουλια και τα λουλουδια και μετα ξαναεφυγε βγαινω απο το δωματιο και βλεπω σε εμφανεστατο σημειο και τα 2 κλειδια του αυτοκινητου μου και τα κλειδια του σπιτιου...........και αυτος παλι ελειπε..........σαν να μου λεει οριστε εισαι ελευθερη να φυγεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Νένα κι εγώ το θυμάμαι αυτό κ να σου πω την αλήθεια αναρωτιέμαι καμιά φορά, δεν το έχεις μετανιώσει καθόλου; Ειδικά όταν λες ότι ο άντρας σου, σου φέρεται ψυχρά κ δε σε κάνει αγκαλιές; Αλήθεια και αυτός από το ίδιο μέρος με εσένα είναι; Συγγνώμη που σε ρωτάω αλλά επειδή κι εγώ που είμαι τόσο καλά με τον άντρα μου όταν δε μου δείχνει την αγάπη που θα ήθελα ή ψυχραινόμαστε για κάποιον λόγο σκέφτομαι πως θα ήταν άραγε αν κτλ γιατί κι εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου έρωτας άσχετα εάν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο πάλι τον σύζυγο μου θα επέλεγα να παντρευτώ. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου αντιθέτως κοντεύουμε τα έξι χρόνια παντρεμένοι και νιώθω σα να παντρευτήκαμε χθες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...