Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χωρίς να σου πει τίποτα; Μάλλον θα κοιμόσουν όταν έφυγε:rolleyes:

ξυπναω παω στο μπανιο τον ακουω στην κουζινα...παω στην κουζινα παιρνω τα χαπια μου τον βλεπω φορουσε τις παλιες του φορμες και μαζευε τα σκουπιδια δεν λεμε ουτε καλημερα και ξαναμπαινω στο δωματιο.....ακουω κλειδια αλλα δεν δινω σημασια γιατι νομιζω πως ειναι οι γειτονες.....παιρναει μιση ωρα παω να πιω γαλα και βλεπω οτι λειπει και το αυτοκινητο του αρα τα κλειδια που ακουσα ηταν ο ιδιος οχι οι γειτονες!!!!και για να παρει και το αυτοκινητο του ξερω που πηγε αν σας το πω θα με περασετε τρελη αλλα ειμαι σιγουρη πως πηγε να πλυνει τ αμαξι του:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μη στεαχωριεσαι βρε καντυ. πραγματικα σε σκεφτομαι και στεαχωριεμαι και γω. ειαι βαρυ το ψεμα δεν λεω,ουτε ξερω πως θα ατιδρουσα εγω αλλα μη στεαχωριεσαι για τις σταλιτσες σου

Συμφωνώ απόλυτα! Επιπλέον είσαι στην ωραιότερη φάση της ζωής σου κ θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη και να χαίρεσαι με τα πραγματάκια που σας έφεραν και αυτά που θα πάρετε μετά τη β΄ επιπέδου και όχι έτσι όπως είσαι τώρα.

Πάντως Κάντυ και το αμάξι του να πήγε να πλύνει μη νευριάζεις άλλο δεν κάνει ίσως και αυτός έτσι να ξεδίνει γιατί σίγουρα και για εκείνον δεν είναι ευχάριστη αυτή η κατάσταση πόσο μάλλον που ξέρει ότι φταίει και νιώθει πολύ χειρότερα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Συμφωνώ απόλυτα! Επιπλέον είσαι στην ωραιότερη φάση της ζωής σου κ θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη και να χαίρεσαι με τα πραγματάκια που σας έφεραν και αυτά που θα πάρετε μετά τη β΄ επιπέδου και όχι έτσι όπως είσαι τώρα.

Πάντως Κάντυ και το αμάξι του να πήγε να πλύνει μη νευριάζεις άλλο δεν κάνει ίσως και αυτός έτσι να ξεδίνει γιατί σίγουρα και για εκείνον δεν είναι ευχάριστη αυτή η κατάσταση πόσο μάλλον που ξέρει ότι φταίει και νιώθει πολύ χειρότερα.

το να προσπαθησει???????το να καθησει κατω να πει 2 κουβεντες σαν ανθρωπος?????οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν δεν πλυνει το αμαξι που ειναι τωρα στις προτεραιοτητες του θα χαλσει ο κοσμος!!!καλα ελεγε η γιαγια μου η συγχωρεμενη ''εδω ο κοσμος καιγεται και το μ.......ι χτενιζεται''

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

και μεις το λεμε αυτο χαχαχα....μη σκας βρε πουλακι μου,εμενα μου εχει καει πολυ χειροτερα που δεν σας τα εχω γραψει γιατι ψιλοτρεπομαι πια,τα εχωψυχα μου εχω πει εδω μεσα,αλλα ειπα για χαρη του μωρου τα προσπερω ολα γιατι α γιει κατι θα εχω τυψεις μια ζωη. ηδη εχω για το προηγουμενο μωρο που εχασα. μη σκας...οτα με το καλο γεννησεις θα εισαι σε αλλη φαση και θα μπορεις και α καεις αλλα και α διαχειριστεις τα πραγματα καλυτερα. παρε τοτε τα μωρα σου και φυγε και για τους αλλους βρες δικαιολογια οτι τα βρισκεις δυσκολα τωρα με 2 παιδια και επειδη δε μπορουσε α ρθει η μαμα σου πηγες εσυ. αυτο θα το καψει πολυ περισσοτερο α θελεις α το τιμωρησεις.αλλα τωρα σκεψου εσεα και μονο

Εμένα το λέει ο άντρας μου αυτό.

Κάντυ είπες ότι τα συζητήσατε και τα βρήκατε μετά τα χαστούκια και απ' ότι κατάλαβα την επόμενη μέρα εσύ άρχισες να του τη λες. Μη με παρεξηγήσεις δεν το λέω για κακό είχες δίκιο σίγουρα αλλά σκέψου ότι και αυτός ίσως νιώθει πλεον ότι δεν έχει τίποτα άλλο να πει και πως ότι και να σου λέει τα κάνει χειρότερα. Ίσως πιστεύει ότι αν σε αφήσει να ηρεμήσεις ένα διάστημα να είσαι και πιο ανοιχτή στο να τον ακούσεις. Ίσως πάλι τι να πω αφού λες ότι μιλούσε δύο ώρες με τη μαμά σου εκείνη να τον συμβούλεψε κάπως άσε που είπες ότι σου είπε ότι σε αγαπάει και δε θέλει να φύγεις όταν σε άκουσε να λες πως θα το κάνεις (αν θυμάμαι καλά). Εγώ πιστεύω πως σε αγαπάει και κατάλαβε το λάθος του και για το καλό των μωρών σου και το δικό σου βρες έναν τρόπο να τον συγχωρήσεις. Από τη στιγμή που έχει χάσει την εμπιστοσύνη σου βέβαια είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ίσως μπορείς να του δώσεις άλλη μία ευκαιρία.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ναι εκεινη την βραδια αισθανομουν πονο στην κοιλια και πετρωνε και ειπα να μην το συνεχησω μετα ομως ολη τη νυχτα ερχοταν και ξαναερχοταν στο μυαλο μου και δεν μπορουσα να το ξεπερασω!!!!η μαμα μου του ελεγε να παμε σε εναν ψυχολογο για να παρουμε την γνωμη καποιου που δεν μας ξερει και που μπορει να μας συμβουλεψει πως να διαχειριζομαστε τετοιες καταστασεις....επισσης του ειπε πηγαινε μιλα της οσο το αφηνεις χειροτερα γινεται!!!

ειναι πολλα πραγματα μπουρδουκλωμενα μεσα στο μυαλο μου!!!πρωτ απ ολα το εχει ξανακανει παλιοτερα τον συγχωρεσα και τωρα εκανε τα ιδια και χειροτερα πιστευω δεν θα το κοψει ποτε...

αν το αφησω ετσι μεχρι να γεννησω θα υποφερω εγω δεν θα μπορω να ειμαι οπως πριν και η ψυχολογια μου θα ειναι το ιδιο σκ@τ@ μεχρι να γεννησω οποτε δεν μπορω να το αφησω για τωρα και να το ξαναθυμηθω οταν γεννησω εγω γενικα στη ζωη μου εχω μαθει οτι με απασχολει να το λυνω επιτοπου αν λυνεται, και να το αφηνω πισω μου το να προχωρησω παρακατω και να το εχω μεσα μου και να με τρωει δεν το αντεχω διαφορετικα το διγραφω και προχωραω μονη μου!!!!

απ την αλλη προσπαθω να σκεφτω και να βαλω σε μια σειρα τι με εχει πειραξει περισσοτερο....το οτι μου ελεγε ψεματα???το οτι με κατηγορουσε???το οτι τα ειχε βρει μαζι τους και περνουσαν αυτοι καλα ενω ηξερε πως εχουν φερθει σε μενα και με αυτη του την σταση παρουσιαζε εμενα σκυλα και ολοι οι υπολοιποι οι καλοι????το οτι το εχει ξανακανει και πιστευω πως θα το ξανακανει???(αν σκεφτω θα βρω κι αλλα)τι απ ολα με εχει πειραξει περισσοτερο???πως να κινηθω απο δω και περα????δεν μπορω να βαλω τις σκεψεις μου σε μια σειρα!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα

Καντυ μου δεν χρειαζεται να παρεις τα μωρα σου και να πας πουθενα μονο λιγη υπομονή κανε μεχρι να γεννηθουν. Εγω του το ειπα "ζητιανευω να με χαϊδεψεις και να με φιλησεις αλλα αυτο θα ειναι μεχρι να γεννηθει ο γιος μου μετα μονο σε αυτον θα δινω τα φιλακια και θα μου αρκει". Ο δικος μου βεβαια εχει αλλη αποψη οτι ολες οι ωρες δεν ειναι ιδιες και οτι οι γυναικες δεν χορταινουμε χαδια και φιλια. Και ετσι να ειναι τοσο πολυ του κοστιζει να με παρει μια αγκαλια και να με χαίδεψει???? Ουτως η αλλως δεν κανουμε και τιποτα αλλο:oops: παει και αυτο!!!! Και του το λεω οτι με ενα χαδι και μια γλυκια κουβεντα μπορει πανευκολα να με παραμυθιασει αλλα παλι δεν μπαινει στον κοπο!!!

Και επανερχομαι στον δικό σου!!!! Μαλλον δεν το κοφτει καν πως να συμπεριφερθει!!! Και εκτος αυτου μαλλον δεν εχει καταλαβει ποσο σε πειραξε. Το θεμα ειναι ότι καποια στιγμη αργα ή γρηγορα θα τα βρειτε οποτε μην βασανιζεσαι!!! Οσο και μεγαλο να ειναι το ψεμμα, τωρα εγινε το ειπε ο χρονος δεν γυριζει πίσω. Αν και οπως σου ειχα πει κι εγω πιστευω οτι λεει ψεμματα για να αποφυγει αυτα που τον πληγωνουν, ο ιδιος βαζει ενα μαντηλι στα ματια του με το ψεμμα γιατι ετσι εχει την ψευδεσθηση οτι αλλαζει την πραγματικοτητα. Και εγω οπως αντιλαμβανομαι την ολη κατασταση, νομιζω ότι τα ψεμματα του καταληγουν σε ένα μονο πράγμα: να αποφυγει το χειρουγειο. Ειναι όπως τα παιδακια που λένε ψεμματα για να αποφυγουν τον οδοντιατρο.

Το ζητημα ειναι με τον τροπο σου να τον κανεις να μην ξαναπει ψεμμα ξανα, αυτο πρεπει να το σκεφτεις εσυ πως θα το κανεις. Οσο για το χειρουργειο να ξερεις οτι ειναι δυσκολο και οτι θα μεινει πανω απο 10 μερες στο νοσοκομειο. Κατα την γνωμη μου πρεπει να γινει αμεσα πολυ πριν φτασες σε πιθανη ημερομηνια τοκετου!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

και να σας πω και το αλλο????ναι ειπε πως με αγαπαει αλλα μετα αδιαφορια το αυτοκινητο του τα πουλια του.......η παρτη του!!!!!εγω κλεισμενη μεσα στο δωματιο να κλαιω κι αυτος στον κοσμο του!!!!!και γιατι??????????????ενταξη θα κλαψει θα ουρλιαξει θα κλειστει θα απειλησει πως θα φυγει εεεε θα της περασει εγω γιατι να αλλαξω την ζωη μου και τις συνηθειες μου αφου με ανεχεται τις κανω τοσα τα ιδια και τα ιδια και παλι με συγχωρει τα ξεχναει και βρισκω τροπους να τα ξανακανω!!!!!!!!

ειμαι σιγουρη πως αυτα σκεφτεται!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καντυ δεν σου κανει εντυπωση ότι ειπε ψεμματα και στους γονεις του? Οτι προσπαθησε να μην σας φερει σε επαφή? Μηπως λεω εγω δεν ειμαι και σιγουρη το εκανε για να αποφευχθει η αληθεια για το προβλημα του? Αυτος τους είπε οτι λύθηκε το προβλημα!!! Αρα το ψεμμα δεν ειχε σκοπο να θιξει εσενα και να σε βγαλει σκυλα και κακια ήταν για να μην αποκαλυφθει το κουκουλωμα που εκανε στο προβλημα του. Πιστευω πως αν κανει την επεμβαση ίσως να μην εχει λόγω να λεει ψεμματα ουτε σε αυτους ουτε σε σενα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καντυ δεν σου κανει εντυπωση ότι ειπε ψεμματα και στους γονεις του? Οτι προσπαθησε να μην σας φερει σε επαφή? Μηπως λεω εγω δεν ειμαι και σιγουρη το εκανε για να αποφευχθει η αληθεια για το προβλημα του? Αυτος τους είπε οτι λύθηκε το προβλημα!!! Αρα το ψεμμα δεν ειχε σκοπο να θιξει εσενα και να σε βγαλει σκυλα και κακια ήταν για να μην αποκαλυφθει το κουκουλωμα που εκανε στο προβλημα του. Πιστευω πως αν κανει την επεμβαση ίσως να μην εχει λόγω να λεει ψεμματα ουτε σε αυτους ουτε σε σενα!!!!!

και πριν 2 χρονια που δεν ειχε αποκαλυφθει σε μενα το προβλημα του παλι ψεματα ελεγε παλι πισω απο την πλατη μου τους επαιρνε τηλ και τους ελεγε χιλιαδυο και αυτοι θεωρουσαν πως τον βαζω εγω και τα λεει και οταν με επιασαν και με εβαλαν κατω και μου ελεγαν και εγω δεν ξερω ποσα χωρις εγω να εχω ιδεα αυτος δεν μιλησε παρα εβαλε το κεφαλι κατω και αφησε εμενα να κλαιω και να προσπαθω να απολογηθω μπροστα στους αθλιους

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και να σας πω και το αλλο????ναι ειπε πως με αγαπαει αλλα μετα αδιαφορια το αυτοκινητο του τα πουλια του.......η παρτη του!!!!!εγω κλεισμενη μεσα στο δωματιο να κλαιω κι αυτος στον κοσμο του!!!!!και γιατι??????????????ενταξη θα κλαψει θα ουρλιαξει θα κλειστει θα απειλησει πως θα φυγει εεεε θα της περασει εγω γιατι να αλλαξω την ζωη μου και τις συνηθειες μου αφου με ανεχεται τις κανω τοσα τα ιδια και τα ιδια και παλι με συγχωρει τα ξεχναει και βρισκω τροπους να τα ξανακανω!!!!!!!!

ειμαι σιγουρη πως αυτα σκεφτεται!!!!!!!!

Καλε μας ξερουν απ εξω και ανακατωτα!!! Εγω τοσο καιρο του λεω παχυνα, τεραστια εγινα και μου λεει δεν παχυνες εγκυος εισαι!!! Ε!!! προχθες με ειπε βοδι γιατι ξερει οτι θα με χτυπησει εκει που ποναω. Κι εγω οταν τσατιζομαι πιστευω οτι σκεφτεται σαν τον δικο σου. Που θα παει θα κλαψει αυτη θα ουρλιαξει και μετα θα ηρεμησει!!! Απλα πριν βιαστεις να κατηγορησεις μονο τον δικο σου σκεψουν οτι αν οχι ολοι οι περισσοτεροι το ιδιο κανουν.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

και πριν 2 χρονια που δεν ειχε αποκαλυφθει σε μενα το προβλημα του παλι ψεματα ελεγε παλι πισω απο την πλατη μου τους επαιρνε τηλ και τους ελεγε χιλιαδυο και αυτοι θεωρουσαν πως τον βαζω εγω και τα λεει και οταν με επιασαν και με εβαλαν κατω και μου ελεγαν και εγω δεν ξερω ποσα χωρις εγω να εχω ιδεα αυτος δεν μιλησε παρα εβαλε το κεφαλι κατω και αφησε εμενα να κλαιω και να προσπαθω να απολογηθω μπροστα στους αθλιους

Ο δευτερος φοβος του μετα το χειρουργειο ειναι οι γονεις του. Βαζει εσενα μπροστα και σαν το παιδακι κρυβεται απο πίσω!!! Μονο αυτο σκεψου και θα καταλαβεις.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλε μας ξερουν απ εξω και ανακατωτα!!! Εγω τοσο καιρο του λεω παχυνα, τεραστια εγινα και μου λεει δεν παχυνες εγκυος εισαι!!! Ε!!! προχθες με ειπε βοδι γιατι ξερει οτι θα με χτυπησει εκει που ποναω. Κι εγω οταν τσατιζομαι πιστευω οτι σκεφτεται σαν τον δικο σου. Που θα παει θα κλαψει αυτη θα ουρλιαξει και μετα θα ηρεμησει!!! Απλα πριν βιαστεις να κατηγορησεις μονο τον δικο σου σκεψουν οτι αν οχι ολοι οι περισσοτεροι το ιδιο κανουν.

ναι συμφωνω ολοι τα ιδια σκ@τ@ ειναι και ολοι τα ιδια σκεφτοντε γι αυτο αλλωστε βγηκε και η παροιμια ''ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη''το θεμα ομως ειναι τι κανουμε εμεις ποσα ανεχομαστε και οταν δεν ανεχομαστε αλλα πως το διαχειριζομαστε.......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...