Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λιλιτάκι, έρχεται η ώρα σας......Τελειώνουν τα ψέματα. Σε μία εβδομάδα, άντε μιάμιση το πολύ, θα έχετε τους κούκλους αγκαλια! Μα σε όλα ίδιες εσείς οι δυο;;;;Καλά λέω, στο τέλος θα γεννήσετε μαζί!!!!Ιδια μέρα, ίδια ώρα.....

Καληνύχτα κορίτσια μου. Καλό ξημέρωμα να έχουμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πραγματι με το κετημα περαει. εγω μπλεκω τη κουβερτουλα και εχω εχω και 2 κετηματα εα για το προχειρο καθιστικο μου και εα για το καλο μου σαλοι και αναλογα με τη ορεξη διαλεγω. ετσι ειμαι και καθιστη,ψιλοξαπλωτη και ξεκουραζομαι και για το μωρο μου. ασςε που με ηρεμει πραγματικα,γιατι εκειη τη ωρα ιωθω το μωρακι μου παρα πολυ.

Μαριούλα καλώς ήρθες! Έχει κι άλλα επεισόδια διάβασε και τα παρακάτω! Καλέ πότε κι όλας σαραντήσατε; Μπράβο τον πρίγκιπα μεγαλώνει:tongue:

Τελικά το τσέκαρα η Μάρτζι δεν μπήκε καθόλου σήμερα. ΜΑΡΤΖΙ ΜΑΡΤΖΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;

Κάντυ τι να πω :evil::evil::evil::evil: Όταν το κάνει αυτό ο άντρας μου μετά από κάποιο καβγαδάκι ενώ εγώ είμαι μέσα στα νεύρα δε μπορείς να φανταστείς πως νευριάζω! Και φαντάσου πως μπροστά στα δικά σου μιλάμε για λόγο πολύ χαζό συνήθως αλλά και πάλι μου τη δίνει:evil::evil::evil::evil:

χαρα μου σαραντησαμε χθες πως περασε ο καιρος ε?:P
Μαριούλα της Μάρτζι είναι ο τέλειος αιματοκρίτης.
την μαργκι σα να θυμωμουν αλλα δεν ημουν σιγουρη

:rolleyes:

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ μου μην επιχειρησεις να τα διαβασεις ολα θελεις πολυ χρονο και πιστεψε με εχεις πολυτιμοτερα πραγματα να κανεις απο το να ασχολησε με τον.......................μπιπ.........................αντρα μου!!!!!ναι καποια στιγμη τα ψιλοβρηκαμε αλλα μετα απο την σταση που εχει και απο το δικο μου μυαλο που εχει κολησει τα ξαναχαλασαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βασιλισα μου δεν προλαβα να τα διαβασω ολα,κριμα που τα χαλασατε παλι τι εγινε?
Eδώ είμαι κι εγώ! Δεν μπήκα καθόλου σήμερα, γιατί, αν σας πω τι έκανα θα με μαλώσετε! σας είπα που ξεκίνησα κέντημα. Πορώθηκα και βρήκα ένα σχέδιο στο ίντερνετ κι έκατσα πόση ώρα (3ωρο;) για να το κεντήσω.....Στο τέλος έβαλε τις φωνές η μάνα μου πως κάθομαι στην ίδια θέση τόσες ώρες και ταρακουνήθηκα λίγο. Σηκώθηκα κι έπεσα για ύπνο για να ισιώσει λίγο το κορμάκι μου. Ουφ! Από αύριο θα κεντάω λιγότερο. Μετά σηκώθηκα, κατέβηκα στρην μάνα μου να μου ραψει μία φούστα που είχε λίγο σκιστεί στο άνοιγμα, ανέβηκα έκανα μπάνιο καί μπήκα. Μέχρι να τα διαβάσω όλα, κουράστηκα....

Κάντυ, να μην πας πουθενά! Να κάτσεις και να τα βρεις με τον άντρα σου. Θα τον ταρακουνήσεις εσύ, έχεις τον τρόπο σου. Δεν χρειάζεται εσύ να τρέχεις τόσα χιλιόμετρα.....Ασ' τον....Θα το καταλάβει το λάθος του. Την οδό που με ρωτάς δεν την ξέρω. Θα ρωτήσω όμως και θα μάθω....Για το αμάξι τώρα. Ρώτησα τον αντρα μου, γιατί αυτός τα ξέρει όλα. Είπε πως αν είναι ρετσίνι θα φύγει με τα συχνά πλυσίματα. Αν είναι κουτσουλιές πουλιών δεν πρόκειται να βγουν, γιατί αυτές φθείρουν δια παντός το χρώμα. Γιαυτό μόλις βλέπετε κουτσουλημένο το αμάξι, κορίτσια, αμέσως πλύσιμο!!!!

Νένα, τι να πω για τον δικό σου. Οση ομορφιά έχει, τόσο αναισθητος είναι! Κρίμα....Δεν τα δίνει όλα ο Θεός τελικά!!!!

Μαριούλα, εγώ έχω καλό αιματοκρίτη, αλλά κατέβηκε. Ηταν 43,5 και έφτασε 41,3!!!!

Τσέρυ, καλά να περάσεις!!!

Μαρμίν και Λιλιτάκι, θα κάνω μία τελευταία πρόβλεψη. Θα γεννήσετε κανονικά στην 40η βδομάδα!!!!

μαργκι μου καλο κεντημα:P

κοριτσακια καλησπερα,ουτε και σηεμρα γεητουρια,αμαν πια με σκασατε... μαριουλα μου τι καλα,ατε τωρα να σας καει καλο καιρο α το βγαλεις και καμια βολτουλα.

καντυ εγω δε θαπηγαινα στους γοεις μου για να μην τους στεναχωρησω και ουτε και σε καποιον αλλο για να μη δωσω αφορμη για σχολια. καθομαι σπιτι και τα περαω μονη μου. δε λεω οτι ειαι σωστο.ειαι η γωμη μου απλα. και τωρα εισαι σε εβρασμο ψυχης. ηρεμησε και θα δεις τι θα καεις. στη τελικη α σου περισσευουν παρε τα απαραιτητα καιπηγαιε σε ενα ξεοδοχειο μια-δυο μερες,οχι 9ωρο ταξιδι....

νενα σε καταλαβαιω απολυτα σχετικα με τις δουλειες του σπιτιου,εμενα δε προσφερει το παραμικρο,τουλαχιστον δουλευει...δεν το λεω με κακη εννοια.

καντυ εμας για να πανε τα αυτοκινητα για σερβις αλλα και τα μηχανακια και η μηχαη του πρεπει να τα παω ΕΓΩ αλλιως δεν θα πανε ποτε. και οτιδηποτε και να χρειασρτει το σπιτι πρεπει να το καω εγω αλλιως παλι δεν θα γινει ποτε. η αληθεια ειαι οτι η υπομοη μου σε αυττα τα θεματα εχει εξαντληθει ακι δεν αντεχω αλλο γιατι πολλες φορες νιωθω και αντρας και γυναικα του σπιτιου,απλα ετσι ειαι και ο πεθερος μου,δεν εδιαφερεται για τιποτα και απο κει εχει περαδειγμα το καμαρι μου. απο τοτε βεβαια που παντρευτηκαμε σε καποια θεματα σιγα σιγα φτιαχει οποτε εχω μαι ελπιδα για το μελλον να γινουν τα πραγματα και καλυτερα...

μαρακι αδιαθετησες; σου ευχομαι οχι...

χαρα μου τον βγαζω ειδη:P τον εχω παει παρα πολλες βολτουλες:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν μου α τις χαιρεσαι.

βρε κατυ μου μηπως εχει και δικιο; τα χει που τα χει μπουρδουκλωμεα μεσα στο κεφαλι του,δε ξερει α ξεχωρισει μαλλο το σωστο.μηπως λεει αληθεια και δε ηξερε πως α σε προστατεψει; γιατι εδω που τα λεμε και οι γοεις του δεν ειαι οι πιο φυσιολογικοι

Κάντυ, ρετσίνι είναι, λέει ο άντρας μου. Ρώτα τον δικό σου αν το παρκάρει κάτω από δέντρα......Το ρετσίλι λέει ο δικός μου είναι άχρωμο, φαίνεται σαν σταγόνα, άλλου φαίνονται μεγαλύτερες οι σταγόνες αλλού μικρότερες. Με ειδικό σφουγγάρι αυτοκινήτου και fairy θα φύγει σιγά σιγά. Με την πρώτη δεν φεύγει με τίποτα! Τάδε έφη ο ανήρ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ να πας το συντομοτερο σε οφθαλμιατρο μην το αμελησεις!!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ με χει πειραξει παρα πολυ ολο αυτο που εκανε πισω απο την πλατη μου νομιζω δεν θα μπορεσω να του ξαναδειξω εμπιστοσυνη...

μηπως ειμαι υπερβολικη????

ΜΑΡΤΖΙ καληνυχτα!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αγγελικάκι εγώ ως γνωστό με το πρόβλημα υγείας που έχω έχει επηρρεαστεί το οπτικό νεύρο εκτός από τη χρόνια μυωπία και τον αστιγματισμό. Λοιπόν ο οφθαλμίατρος - νομίζω σας το έχω πει - μου είπε ότι μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά εκτός και εάν έστω και την τελευταία στιγμή δω λάμψεις ή μυγάκια. Δε λέω ότι έχει κάποια σχέση το δικό σου με το δικο μου πρόβλημα αλλά καλό θα είναι για αρχή έστω μπορείς να πάρεις έναν γνωστό σου οφθαλμίατρο (από μαμά, πεθερά, φίλη) και εάν χρειαστεί να πας και για μια εξέταση (κατά προτίμηση βυθού). Έτσι για παν ενδεχόμενο. Δεν ξέρω αν η εγκυμοσύνη δικαιολογεί τέτοια φαινόμενα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εμενα αεβηκε ο αιματοκριτης. αρχισα με 33,επεσε στο 32,5 και τωρα εγινε 34. κοριτσια εχει μια δυο φορες που εω δε εχω προβλημα με τα ματια μου.βλεπω στιγμιαια κατι παραξενες λαμψεις.οπου γφυραω να δω τσουπ α μια εδω μαι απο κει,σα μαμουνακια δεν ξερω σε διαφορα χρωματα. σημερα ητα η δευτερη φορα που το επαθα,ειχε ξαασυμβει πρι λιγες μερες. να αησυχησω. δεν ειχα ποτε προβλημα στα ματια,ουτε καν μυωπια ή ασχηματισμο.

Δέν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι είναι τα λεγόμενα αστεράκια και δέν έχουν να κάνουν με τα μάτια αλλά με την πίεση ,τον αιματοκρίτη και τον σίδηρο εγώ που έχω πάντα χαμηλά και τα 3 τα βλέπω συνέχεια!!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ, ρετσίνι είναι, λέει ο άντρας μου. Ρώτα τον δικό σου αν το παρκάρει κάτω από δέντρα......Το ρετσίλι λέει ο δικός μου είναι άχρωμο, φαίνεται σαν σταγόνα, άλλου φαίνονται μεγαλύτερες οι σταγόνες αλλού μικρότερες. Με ειδικό σφουγγάρι αυτοκινήτου και fairy θα φύγει σιγά σιγά. Με την πρώτη δεν φεύγει με τίποτα! Τάδε έφη ο ανήρ!!!!

αυτος στο πλυντηριο που το πηγε του ειπε πως δεν ειναι ρετσινι....τι να παω οτι και να πω ψεματα θα ειναι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καληυχτα μαρτζι.

καντυ και με οινοπνευμα ισως α φυγει. οχι φωτιστικο,αυτο που περουμε απο το φαρμακειο. λες α ειαι τιποτα σοβαρο; και γω αησυχησα σημερα λιγο που ηταν η δευτερη φορα. μου ειπε καποιος οτι μπορει α ειαι και αποκολησει στο ματι,αλλα δε θα ποουσα;

Λιλιτάκι, έρχεται η ώρα σας......Τελειώνουν τα ψέματα. Σε μία εβδομάδα, άντε μιάμιση το πολύ, θα έχετε τους κούκλους αγκαλια! Μα σε όλα ίδιες εσείς οι δυο;;;;Καλά λέω, στο τέλος θα γεννήσετε μαζί!!!!Ιδια μέρα, ίδια ώρα.....

Καληνύχτα κορίτσια μου. Καλό ξημέρωμα να έχουμε!

Ναι τελείωσαν τα ψέμματα μάρτζη μου.....τα μωρά μας ΕΡΧΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

Καληνύχτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καληυχτα μαρτζι.

καντυ και με οινοπνευμα ισως α φυγει. οχι φωτιστικο,αυτο που περουμε απο το φαρμακειο. λες α ειαι τιποτα σοβαρο; και γω αησυχησα σημερα λιγο που ηταν η δευτερη φορα. μου ειπε καποιος οτι μπορει α ειαι και αποκολησει στο ματι,αλλα δε θα ποουσα;

προχθες που πηγα εδω στον γιατρο μου ειπε στον 7ο να εχω υποψην μου οτι πρεπει να παω σε οφθαλμιατρο και του λεω που ξερετε οτι εχω προβλημα μου λεει τι προβλημα εχεις???εεεε λεω αφου δεν ξερετε γιατι μου λετε να παω σε οφθαλμιατρο γιατι ολες λεει στον 7ο τις στελνω στον οφθαλμιατρο για μετρηση πιεσης και ελεγχο του βυθου!!!και ομολογω πως δεν το ηξερα πρωτη φορα το ακουσα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αγγελικάκι μην ακούς κανέναν αποκόλληση ΔΕΝ είναι. Απλά το συντομότερο πάνε σε έναν οφθαλμίατρο για καλό και κακό!

Κοριτσάκια φεύγω! Θα με βγάλει ο σύζυγος για γλυκάκι!

Καληνύχτα και φιλάκια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...