Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ μου οπως ειπα δεν τα διαβασα ολα αλλα εμεινα στο οτι τα ψηλοβρηκατε...τι εγινε μαλωσατε παλι?

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ μου μην επιχειρησεις να τα διαβασεις ολα θελεις πολυ χρονο και πιστεψε με εχεις πολυτιμοτερα πραγματα να κανεις απο το να ασχολησε με τον.......................μπιπ.........................αντρα μου!!!!!ναι καποια στιγμη τα ψιλοβρηκαμε αλλα μετα απο την σταση που εχει και απο το δικο μου μυαλο που εχει κολησει τα ξαναχαλασαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

λοιπον βγηκα να παω στο μπανιο και ο κυριος ειναι στο δωματιο που του εστρωσα και κοιμαται οοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιι που θα κατσει να σκασει:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Γι'αυτό σου λέω ρε κάντυ εσένα θα στείλει στον ψυχίατρο μη του δίνεις σημασία είναι λίγο:confused::confused::confused: αναίσθητος ο άνθρωπος!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Γι'αυτό σου λέω ρε κάντυ εσένα θα στείλει στον ψυχίατρο μη του δίνεις σημασία είναι λίγο:confused::confused::confused: αναίσθητος ο άνθρωπος!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το πολυ πως ειναι???????????????????????????????????????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Eδώ είμαι κι εγώ! Δεν μπήκα καθόλου σήμερα, γιατί, αν σας πω τι έκανα θα με μαλώσετε! σας είπα που ξεκίνησα κέντημα. Πορώθηκα και βρήκα ένα σχέδιο στο ίντερνετ κι έκατσα πόση ώρα (3ωρο;) για να το κεντήσω.....Στο τέλος έβαλε τις φωνές η μάνα μου πως κάθομαι στην ίδια θέση τόσες ώρες και ταρακουνήθηκα λίγο. Σηκώθηκα κι έπεσα για ύπνο για να ισιώσει λίγο το κορμάκι μου. Ουφ! Από αύριο θα κεντάω λιγότερο. Μετά σηκώθηκα, κατέβηκα στρην μάνα μου να μου ραψει μία φούστα που είχε λίγο σκιστεί στο άνοιγμα, ανέβηκα έκανα μπάνιο καί μπήκα. Μέχρι να τα διαβάσω όλα, κουράστηκα....

Κάντυ, να μην πας πουθενά! Να κάτσεις και να τα βρεις με τον άντρα σου. Θα τον ταρακουνήσεις εσύ, έχεις τον τρόπο σου. Δεν χρειάζεται εσύ να τρέχεις τόσα χιλιόμετρα.....Ασ' τον....Θα το καταλάβει το λάθος του. Την οδό που με ρωτάς δεν την ξέρω. Θα ρωτήσω όμως και θα μάθω....Για το αμάξι τώρα. Ρώτησα τον αντρα μου, γιατί αυτός τα ξέρει όλα. Είπε πως αν είναι ρετσίνι θα φύγει με τα συχνά πλυσίματα. Αν είναι κουτσουλιές πουλιών δεν πρόκειται να βγουν, γιατί αυτές φθείρουν δια παντός το χρώμα. Γιαυτό μόλις βλέπετε κουτσουλημένο το αμάξι, κορίτσια, αμέσως πλύσιμο!!!!

Νένα, τι να πω για τον δικό σου. Οση ομορφιά έχει, τόσο αναισθητος είναι! Κρίμα....Δεν τα δίνει όλα ο Θεός τελικά!!!!

Μαριούλα, εγώ έχω καλό αιματοκρίτη, αλλά κατέβηκε. Ηταν 43,5 και έφτασε 41,3!!!!

Τσέρυ, καλά να περάσεις!!!

Μαρμίν και Λιλιτάκι, θα κάνω μία τελευταία πρόβλεψη. Θα γεννήσετε κανονικά στην 40η βδομάδα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καντυ μου οπως βλεπεις κοριτσακι μου οι αντρες ειναι αναισθητοι κι εμενα τωρα καλα ειναι μετα την μεσημεριανη συζητηση παρολο που δεν συμφωνησαμε και πουθενα. Αποφασισαμε να βγουμε μια βολτα και μαλλον αυτο τον βοηθησε να βρει το κεφι του. Γιατι δεν ντυνεσαι δεν στολιζεσαι να βγεις ή να βγειτε μια βολτα για να ξεσκασεις? Αν εινια εσυ να σκας και αυτος να κοιμαται καλυτερα να του χαλασεις τον υπνο!!!!

Και ριξτου οτι θα φυγεις ενα διαστημα για να ηρεμησεις και μην πεις τιποτα αλλο!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μάρτζι εδώ που φτάσαμε τι να πω; μακάρι να έχεις δίκιο και να μην πάω στην παράταση τουλάχιστον γιατί είναι στιγμές που πιστεύω πως δε θα βγει ποτέ. Η μαμά μου πάντως έχει κάνει εδώ και καιρό πρόβλεψη (μπαίνοντας ή λίγο πριν μπω στο μήνα μου δε θυμάμαι) πως θα γεννήσω του Αγίου Στυλιανού δηλαδή τη Δευτέρα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσακια καλησπερα,ουτε και σηεμρα γεητουρια,αμαν πια με σκασατε... μαριουλα μου τι καλα,ατε τωρα να σας καει καλο καιρο α το βγαλεις και καμια βολτουλα.

καντυ εγω δε θαπηγαινα στους γοεις μου για να μην τους στεναχωρησω και ουτε και σε καποιον αλλο για να μη δωσω αφορμη για σχολια. καθομαι σπιτι και τα περαω μονη μου. δε λεω οτι ειαι σωστο.ειαι η γωμη μου απλα. και τωρα εισαι σε εβρασμο ψυχης. ηρεμησε και θα δεις τι θα καεις. στη τελικη α σου περισσευουν παρε τα απαραιτητα καιπηγαιε σε ενα ξεοδοχειο μια-δυο μερες,οχι 9ωρο ταξιδι....

νενα σε καταλαβαιω απολυτα σχετικα με τις δουλειες του σπιτιου,εμενα δε προσφερει το παραμικρο,τουλαχιστον δουλευει...δεν το λεω με κακη εννοια.

καντυ εμας για να πανε τα αυτοκινητα για σερβις αλλα και τα μηχανακια και η μηχαη του πρεπει να τα παω ΕΓΩ αλλιως δεν θα πανε ποτε. και οτιδηποτε και να χρειασρτει το σπιτι πρεπει να το καω εγω αλλιως παλι δεν θα γινει ποτε. η αληθεια ειαι οτι η υπομοη μου σε αυττα τα θεματα εχει εξαντληθει ακι δεν αντεχω αλλο γιατι πολλες φορες νιωθω και αντρας και γυναικα του σπιτιου,απλα ετσι ειαι και ο πεθερος μου,δεν εδιαφερεται για τιποτα και απο κει εχει περαδειγμα το καμαρι μου. απο τοτε βεβαια που παντρευτηκαμε σε καποια θεματα σιγα σιγα φτιαχει οποτε εχω μαι ελπιδα για το μελλον να γινουν τα πραγματα και καλυτερα...

μαρακι αδιαθετησες; σου ευχομαι οχι...

Κορίτσια, θα βγω. Μπήκα για να δηλώσω το παρόν!!!

Μαρμίν μου, μακάρι να γεννήσεις του Αγίου Στυλιάνου!!!! Κι αυριο είναι της Αγίας Αικατερίνης.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι εδω τα σχεδια ειαι δωρεαν,αν θελεις μπορεις α μου πεις τι περιπου σαρεσει,να μου τα βγαλουν φωτοτυπια και να στα στειλω με το ταχυδρομειο η με κουριερ.

Διαφημίσεις

Eδώ είμαι κι εγώ! Δεν μπήκα καθόλου σήμερα, γιατί, αν σας πω τι έκανα θα με μαλώσετε! σας είπα που ξεκίνησα κέντημα. Πορώθηκα και βρήκα ένα σχέδιο στο ίντερνετ κι έκατσα πόση ώρα (3ωρο;) για να το κεντήσω.....Στο τέλος έβαλε τις φωνές η μάνα μου πως κάθομαι στην ίδια θέση τόσες ώρες και ταρακουνήθηκα λίγο. Σηκώθηκα κι έπεσα για ύπνο για να ισιώσει λίγο το κορμάκι μου. Ουφ! Από αύριο θα κεντάω λιγότερο. Μετά σηκώθηκα, κατέβηκα στρην μάνα μου να μου ραψει μία φούστα που είχε λίγο σκιστεί στο άνοιγμα, ανέβηκα έκανα μπάνιο καί μπήκα. Μέχρι να τα διαβάσω όλα, κουράστηκα....

Κάντυ, να μην πας πουθενά! Να κάτσεις και να τα βρεις με τον άντρα σου. Θα τον ταρακουνήσεις εσύ, έχεις τον τρόπο σου. Δεν χρειάζεται εσύ να τρέχεις τόσα χιλιόμετρα.....Ασ' τον....Θα το καταλάβει το λάθος του. Την οδό που με ρωτάς δεν την ξέρω. Θα ρωτήσω όμως και θα μάθω....Για το αμάξι τώρα. Ρώτησα τον αντρα μου, γιατί αυτός τα ξέρει όλα. Είπε πως αν είναι ρετσίνι θα φύγει με τα συχνά πλυσίματα. Αν είναι κουτσουλιές πουλιών δεν πρόκειται να βγουν, γιατί αυτές φθείρουν δια παντός το χρώμα. Γιαυτό μόλις βλέπετε κουτσουλημένο το αμάξι, κορίτσια, αμέσως πλύσιμο!!!!

Νένα, τι να πω για τον δικό σου. Οση ομορφιά έχει, τόσο αναισθητος είναι! Κρίμα....Δεν τα δίνει όλα ο Θεός τελικά!!!!

Μαριούλα, εγώ έχω καλό αιματοκρίτη, αλλά κατέβηκε. Ηταν 43,5 και έφτασε 41,3!!!!

Τσέρυ, καλά να περάσεις!!!

Μαρμίν και Λιλιτάκι, θα κάνω μία τελευταία πρόβλεψη. Θα γεννήσετε κανονικά στην 40η βδομάδα!!!!

Ε άμα δεν γεννήσουμε και την 40η εβδομάδα μάρτζη μου θα τα χωνέψουμε χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Εγώ κορίτσια τη Δευτέρα άν δέν έχω γεννήσει που θα πάω στο γιατρό θα κλείσουμε και ραντεβού!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αγγελικάκι μου ευχαριστώ πολύ, αλλά βολεύτηκα. Βρήκα δύο ωραία σχεδιάκια και θα κάνω αυτά εναλλάξ σε κάθε κουτάκι!!!! Εχει πολλή δουλίτσα. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αλλά επιτέλους βρήκα κάτι να περνάει η ώρα μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εμενα αεβηκε ο αιματοκριτης. αρχισα με 33,επεσε στο 32,5 και τωρα εγινε 34. κοριτσια εχει μια δυο φορες που εω δε εχω προβλημα με τα ματια μου.βλεπω στιγμιαια κατι παραξενες λαμψεις.οπου γφυραω να δω τσουπ α μια εδω μαι απο κει,σα μαμουνακια δεν ξερω σε διαφορα χρωματα. σημερα ητα η δευτερη φορα που το επαθα,ειχε ξαασυμβει πρι λιγες μερες. να αησυχησω. δεν ειχα ποτε προβλημα στα ματια,ουτε καν μυωπια ή ασχηματισμο.

ΜΑΡΤΖΙ σ ευχαριστω που ρωτησες!!!οχι δεν ειναι ρετσινι και δεν ειναι και απο πουλια ειναι σαν χοντρες σταγονες σαν να εβρεξε και να στεγνωσαν δεν κολαει δεν προεξεχει και δεν φαινεται βρωμικο ειναι ακριβως οπως το λεω σαν να ψιχαλησε με χοντρες σταγονες και να στεγνωσαν!!!!

οσο για το αν φυγω δεν θα φυγω τελικα γιατι δεν εχω που να παω στην μανα μου δεν θελω με τιποτα δεν αντεχω αυτο το κυρηγμα και δεν θελω να παω καπου αλλου γιατι δεν θα νιωθω ανετα και δεν θελω και να εξηγω!!!!παντως το μονο που θα τον ταρακουνουσε θα ηταν να φυγω γιατι το ακουσε που το ελεγα στην μανα μου και λεει δεν θελω να φυγεις!!!

ΝΕΝΑ δεν εχω ορεξη να παω πουθενα το μονο που θελω ειναι να κλαιω και να κλαιω...........οπως ειπα και παραπανω ακουσε οτι θα φυγω και μου ειπε δεν θελω να φυγεις εγω σε αγαπαω γι αυτο ελεγα ψεματα δεν περιμενα οτι θα το παρεις τοσο ασχημα............οτι δηλαδη θα με φλομωνε στο ψεμα και μολις μαθαινα την αληθεια θα του ελεγα κι ευχαριστω καπως ετσι το ειχε φανταστει!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι Μάρτζι μου το ξέρω γιορτάζουν δύο μεγάλοι Άγιοι μαζί μακάρι να κάνουν το θαύμα τους και να γεννήσουμε και οι δύο. Αύριο γιορτάζει και η μαμάκα μου και δύο ανιψούλες μου:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...