Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

έχετε δει οτι το μωρό στο τικεράκι μου άλλαξε ε????τώρα ειμαστε ποιο σχηματισμένο εμβρυάκι...

έχω το πιο μικρό μωρό απ'όλες!!!!

τι ειδαμε γλυκια μου μεγαλωσε το νινι σου με το καλο να το κρατησεις αγκαλιτσα!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανουμε σημερα???τελικα στις 20 του μηνα (δευτερα) θα παω εδω στον ειδιοτικο γιατρο να κανω το ντομπλερ και οπως ολες τις σημαντικες εξετασεις θα την κανω και στον γυναικολογο μου στην ροδο στις 12 σεπτεμβρη μου ειπε αλλα αναλογα με τα δρομολογια των πλοιων θα κανονισω γιατι 12 ειναι ημερα τεταρτη αλλα πλοιο για ροδο εχει τριτη και πεμπτη πιο πολυ παιζει να παω τριτη,μεχρι τοτε βλεπουμε...

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγώ κορίτσια λέω μπορείτε δεν μπορείτε να μην δώσετε δραχμή!!!!εμείς οι ίδιοι χαλάμε το σύστημα....αν δεν έδινε καμία δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα....εντάξει να κάνεις ένα δώρο στον γιατρό σου απο ευγνωμοσυνη που σε πρόσεξε οκ....ένα βάζο, ένα βιβλίο, ένα αντικείμενο τέλος πάντων αλλά οχι λεφτά!!!!απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο...

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!ποτε δεν ημουν της αποψης να δωσω χρηματα σε δημοσιο γιτρο για να κανω την δουλεια μου!!!εδω ομως υπαρχει μια τεραστια διαφορα.....στο ΠΓΝΙ που πηγα εγω ειναι σχεδον ολοι πανεπιστημιακοι και δεχοντε απογευματα οποτε παιρνεις τηλεφωνο στην γραματεια του νοσοκομειου κλεινεις νομιμοτατα ενα ραντεβου πληρωνεις στο νοσοκομειο 90? επισκεψη νομιμοτατα το νοσοκομειο σου δινει και αποδειξη γι αυτο αλλα μπορει να σου κλεισει ραντεβου και 3 μηνες μετα επισσης υπαρχουν μερικες περιπτωσεις που καποιοι γιατροι δεχοντε πρωι και παλι παιρνεις τηλεφωνο στο νοσοκομειο και σου κλεινουν ραντεβου οταν υπαρχει κενο ακομα και μετα απο 4 μηνες....στην δικη μου περιπτωση καθως και στην περιπτωση της γνωστης μου που ανεφερα σε προηγουμενες δημοσιευσεις μου δεν πηραμε το νοσοκομειο αλλα τον ιδιο το γιατρο στο κινητο του και εγω συγκεκριμενα τον πηρα δευτερα πρωι και μου εκελισε ραντεβου για το ιδιο απογευμα και για τον υπερυχο επισσης τον πηρα στο κινητο και μου τον εκανε σαββατο χωρις να εχει εφημερια η κατι αλλο για να παει στο νοσοκομειο αλλα πηγε για εμενα και για αλλη μια κοπελα που εκανε κι αυτη υπερυχο μαλιστα τελειωνοντας φυγαμε μαζι απο το νοσοκομειο δεν ειχε δηλαδη αλλη δουλεια για να ερθει και μπορουσε να μας πει πηγαινετε στον εφημερευοντα να σας τον κανει η πηγαινε σε ενα εξωτερικο γιατρο αλλα επειδη ηταν η συγκεκριμενη μερα ηθελε να δει τα ωοθυλλακια ο ιδιος επισσης την εξωσωματικη μου την εκανε μεσα στον ιδιο μηνα και δεν μπηκα σε λιστα αναμονης απο το νοσοκομειο και τον επαιρνα και οποιαδηποτε ωρα και του ελεγα για αποτελεσματα εξετασεων για τους υπολοιπους υπερυχους που χρειαστηκε να κανω και για τις δοσεις του φαρμακου που τις αλλαζαμε αναλογα με τα αποτελεσματα των εξετασεων.εγω δηλαδη δεν αισθανθηκα σε ολη την διαρκεια οτι πηγα σε νοσοκομειο και σε δημοσιο γιατρο αλλα οτι ημουν σε ιδιωτικο που τον επαιρνα οτι ωρα εγω τον χρειαζομουν και με εξυπηρετουσε οταν εγω ηθελα φυσικα οσες πανε μεσω νοσοκομειου και περιμενουν στην λιστα σαφως και δεν εχουν καμια υποχρεωση να δωσουν ουτε ενα ευρω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Εδώ πλανήτης Αρης………Τα νεύρα συνεχίζονται, η υπομονή μου εξαντλήθηκε, σήμερα 12η ημέρα έκανα τεστ που βγήκε φυσικά αρνητικό – η ελπίδα πεθαίνει τελευταία – για χοριακή αποφάσισα να μην πάω, μόνο αν θα έχω καθυστέρηση και περιμένω να αδιαθετήσω μπάς και μπορέσει να μου πει κανένας άνθρωπος κουβέντα χωρίς να τον στραβοκοιτάω…………..

Εχθές στα καλά καθούμενα, τινάζομαι επάνω και λέω στον άντρα μου - πάμε να πιούμε κάνα καφέ, να δούμε και κανένα άνθρωπο, μήπως και ξεχαστώ. Ντύνομαι, στολίζομαι, μαζευόμαστε παρέα, και εκεί που τα λέμε, εμφανίζεται μια γνωστή μας που έχω να δω από τα Χριστούγεννα, και ανακαλύπτω ότι έχει πάλι φουσκωμένη κοιλιά. Πάλι έγκυος !!!!! Μόνο που το σκέφτηκε έμεινε έγκυος………..Φυσικά έφερε και το μωρό μαζί της, και όλοι να ασχολούνται με αυτό, και γούτζου….γούτζου…..

Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο, να φωνάζω « ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ!!!!»

Πάλι η διάθεση μου στα Τάρταρα……Εγώ δεν ξαναβγαίνω από το σπίτι…………

Μargi ραντεβού έχω στο νοσοκομείο αρχές Σεπτεμβρίου για εξωσωματική, οπότε θα σε ενημερώσω αναλυτικότατα για τις «απαιτήσεις» των γιατρών, μια που και εγώ δεν δύναμαι και δεν έχω καμία διάθεση να δώσω φράγκο. Στην ζωή μου δεν έχω δώσει ποτέ χρήματα και «φακελάκι» και ούτε θα το κάνω τώρα………

Deppa ραντεβού έχω στα τακτικά εξωτερικά πρωινά ιατρεία, και ναι έχεις δίκιο, στα απογευματινά πληρώνεις αδρά….και ότι ήθελε προκύψει…..και σε τι γιατρό θα πέσεις…..Μπορώ να πώ ότι και λίγα πλήρωσες.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Deppa, δεν το συζητώ. Εννοείται πως πολύ καλά έκανες από την στιγμή που σου φέρθηκε τόσο καλά και σε βοήθησε να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου να δώσεις όσα χρήματα είχες και όσα εσύ θεώρησες πως έπρεπε να του δώσεις. Κι εγώ θα έκανα το ίδιο. Απλα, δεν θα ήθελα να μου ζητήσει ο ίδιος συγκεκριμένο ποσό. Δηλαδή στην περίπτωση της φίλης σου που της είπε 1200 (!), άσχετα αν τα πήρε ή όχι, δίνω φάουλ στο γιατρό! Επίσης δεν μπορούν όλα τα κορίτσια να δίνουν το ίδιο ποσό....Δεν θα ήθελα να μπω στο τρυπάκι να δώσω σε έναν γιατρό τόσα για να με προσέξει και να με αναλάβει την επόμενη φορά. Γιατί πάντα πας με το σκεπτικό πως μπορεί να τον ξαναχρειαστείς, αν δεν πετύχει.....Δεν θέλω να σκέφτομαι πως αν δεν του δώσω πχ 600 ευρώ, μπορεί να μην με ξανααναλάβει....Αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Πάντως, όπως τον περιγράφεις βρε ντέπα, μού φαίνεται πολύ καλός. Ελπίζω, αν πάω, να έχω τις ίδιες εντυπώσεις με σένα. Στείλε μου το κινητό του και πες μου σε παρακαλώ πόσα τον πλήρωσες την πρώτη επίσκεψη από την στιγμή που δεν έγινε ραντεβού μέσω νοσοκομείου . Σε έστειλε σε αυτόν κάποιος γνωστός σου και σε πρόσεξε τόσο ή πηγες στο άσχετο;

Μία φίλη μου 40 χρονών που πήγε σε αυτόν μού ειπε πως της έκανε άσχημη εντυπωση. Αυτή είχε κάνει στον Μαστρ....την πρώτη της και πέτυχε, αλλά απέβαλλε στην 8η εβδομάδα. Μετά πήγε στον Ζ........Τού είπε για την πρώτη της εξωσωματική και υτός της είπε πολύ ψυχρά πως έτυχε και πέτυχε και πως σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο να ξαναπιάσει.....Εκλαιγε αυτή με μαυρο δάκρυ......Ξαναπήγε στον Μαστρ..... και τώρα είναι έγκυος στον 5ο μήνα. Σκέφτομαι λοιπόν μην με αντιμετωπίσει και μένα έτσι, γιατί κι εγώ τα έχω τα χρονάκια μου (37 ) και πέρα από αυτό έχω κι ένα βεβαρυμένο ιστορικό. Οπως και να έχει, θα τον δω και θα σου πω εντυπώσεις, γιατί ο καθένας σχηματίζει την δική του άποψη.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λία, γιατί έκανες το τεστ και δεν περίμενες; Είναι νωρίς ακόμη και δεν έδειξε. Μην χάνεις τις ελπίδες σου. Οσο για τις έγκυες που μένουν με τον κρίνο ( ! ) τι να πω; Κάποιες γυναίκες είναι τόσο τυχερές και δεν το ξέρουν.....Πέρισυ μου έλεγε μία φίλη μου που ξεκινούσε προσπάθειες για το δεύτερο πως πρέπει οπωσδήποτε να μείνει έγκυος, για να ολοκληρωθεί η οικογένειά της. Τα έλεγε σε μία ανολοκλήρωτη προσφανώς γιατί εγώ παιδιά δεν είχα και θα συνέχιζα να μην έχω. Πόσο άσχημα με έκανε να αισθανθώ!!! Δεν πρόλαβε να τα πει και έμεινε έγκυος! Και η ανολοκληρωτη ( εγώ δηλαδή) παραμένει ανολοκλήρωτη!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσια σας εχω μια ερωτηση θελω να μου απαντησετε γιατι το σκεφτομαι εντονα τον τελευταιο καιρο...αν ησασταν στην θεση μου δηλαδη γενναγατε 25 οκτωβρη ποτε θα ξεκιναγατε να ετοιμαζετε σιγα σιγα την βαλιτσα του νοσοκομειου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

σημερα χασαμε ενα αγαπημενο φίλο, ο αντρας μου με μαλωνει να μην παω στη κηδεια αλλα εγώ θελω να παω να του αναψω ενα κερι. Θα εχω τυψεις αν δεν τον χαιρετησω. Τι να κανω?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Μαριούλα μου, δεν ξέρω να σου πω καθώς δεν έχω σχετική εμπειρία!!! Αλλά μάλλον θα ξεκινούσα τις ετοιμασίες αρχές Οκτώβρη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

σημερα χασαμε ενα αγαπημενο φίλο, ο αντρας μου με μαλωνει να μην παω στη κηδεια αλλα εγώ θελω να παω να του αναψω ενα κερι. Θα εχω τυψεις αν δεν τον χαιρετησω. Τι να κανω?
Αχ, κοριτσάκι μου, πολυ λυπάμαι!!! Δύσκολη η θέση σου.....Δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω....Αν πας, θα στενοχωρεθείς περισσότερο και θα κλάψεις :( Αν δεν πας, θα το κουβαλάς μέσα σου. Ο,τι σου πει η καρδιά σου θα κάνεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δεν περιμένω να με ολοκληρώσει ένα παιδί. Δεν νιώθω έτσι. Δεν νιώθω ότι ο προορισμός μου σαν άνθρωπος είναι μόνο αυτός. Και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να συζητώ με γυναίκες που τις ήρθαν τόσο εύκολα γιατί δεν καταλαβαίνουν την παράνοια που βιώνω.

Είναι όμως παντού !!! Είναι ανάμεσα μας!!! Είναι γυναίκες που γνωρίζουμε, που απλά άνοιξαν τα πόδια………Πόσες φορές την ημέρα βρε Μargi δεν σκεφτόμαστε γιατί να είμαστε μέσα σε αυτό το μικρό ποσοστό των γυναικών που προσπαθούν χρόνια…Εεεεεε όχι να τις βλέπω και μπροστά μου….Απο τον Ιανουάριο μετράω 10 «τυχαίες» εγκυμοσύνες.

Σε άλλα topic δεν ξαναμπαίνω…..έχεις δίκιο, είναι τυχερές και ευτυχισμένες μέσα στην άγνοια τους .

Νena να μην πάς. Όσο και να το θέλεις θα στεναχωρεθείς πολύ και δεν κάνει. Πήγαινε καλύτερα στα σαράντα, ή κάποια άσχετη στιγμή. Δεν αποχαιρετάμε έναν άνθρωπο μόνο στη κηδεία.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

νενα μου να μην πας λενε οτι ειναι κακο και γρουσουζια να πηγαινεις σε τετοια οταν εισαι εγκυος αλλα εγω δεν πιστευω οτι ειναι γρουσουζια απλα οτι δεν πρεπει να πας γιατι θα στεναχωρηθεις παρα πολυ και θα περασει ολη η στεναχωρια σου στο μωρακι σου!εμενα ο γιατρος μου απο την ροδο στην πρωτη μ επισκεψη που του ειχα πει το ιστορικο μ εκλαιγα παρα πολυ και μ ειπε να μην πηγαινω στον ταφο του μωρου μου γιατι οταν κλαιμε κ στεναχωριομαστε πολυ αυξανεται η αδρεναλινη μας κ προκαλει συσπασεις στην μητρα και μπορει 1ον αν εισαι σε μεγαλο μηνα να ερθει προωρος τοκετος και 2ον αν εισαι σε μικρο μηνα να αποβαλλεις κ οντως προσεξα οτι στην αρχη που πηγαινα στον ταφο του μωρου μ κ εκλαιγα με τις ωρες με ποναγε η κοιλια μ μετα και απο τοτε σκεφτηκα οτι θα ηταν κριμα να χασω και το δευτερο μωρακι κ ετσι σταματησα να πηγαινω:cry:περιμενω πως κ πως να γεννησω για να παω στον ταφο του πριγκιπα μου:cry::cry::cry: κανε υπομονη κ εσυ χαρα μου μην εχεις ασχημες συνεπειες μετα υπομονη να γεννησεις κ μετα θα πας να του αναψεις κερακι ο φιλος σου θα στεναχωριοταν πολυ αν παθενε κατι κακο το μωρακι σου

83tdp2.pngcWE4p3.png

δε ξερω ρε κοριτσια τι να κανω μολις προχθες με πηρε για να μου ευχηθει για τη γιορτη μου.... θα εχω τυψεις αν δεν παω αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν πραγματικα ειναι επικινδυνο για το μωρο αν ταραχτώ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...