Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εμεις εχουμε εξοδο σημερα.η μαμα εγινε σγουρη.θα εχει βεβαια καπνιλα εκει που θα παω αλλα τι να κανω ρε κοριτσια σ αυτο το κ@λοκρατος που ζουμε ουτε εναν νομο χεν μπορουν να εφαρμοσουν ουτε αυτοι οι αχρβστοι ουτε εμεις.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις εχουμε εξοδο σημερα.η μαμα εγινε σγουρη.θα εχει βεβαια καπνιλα εκει που θα παω αλλα τι να κανω ρε κοριτσια σ αυτο το κ@λοκρατος που ζουμε ουτε εναν νομο χεν μπορουν να εφαρμοσουν ουτε αυτοι οι αχρβστοι ουτε εμεις.

μηπως εχω κι εγω μια προσκληση για εκει που θα πας?????????????αποψε στις 10.30???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εδω είμαι εχω μάνα πατέρα εδω :wink:

Τι δουλειά κάνει ο άντρας σου και λείπει όλες τις μέρες και ώρες; Νομίζω μας είχες πει αλλά δε θυμάμαι:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Τι δουλειά κάνει ο άντρας σου και λείπει όλες τις μέρες και ώρες; Νομίζω μας είχες πει αλλά δε θυμάμαι:oops:

Είναι μια εβδομάδα 6-2 πρωίνος και μια εβδομάδα 2-10 απογευματινός είναι σε γραφείο κίνησης σε μια μεγάλη αποθήκη ποτών και αναψυκτικών!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Είναι μια εβδομάδα 6-2 πρωίνος και μια εβδομάδα 2-10 απογευματινός είναι σε γραφείο κίνησης σε μια μεγάλη αποθήκη ποτών και αναψυκτικών!!!

Τώρα εξηγείται το πρωϊνό ξύπνημα.

την Τριτη

Ωωωωχχχχχ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσες μου τι κανετε ειστε καλα????

ουτε 2 μερες δεν εχω να μπω κ γραψατε τοοοοοοσα πολλα!!!!

λοιπον καντυ εμεινα με το στομα ανοικτο:shock:εγω οχι μονο χαστουκια θα του εδεινα αλλα δεν ξερω και τι αλλο θα εκανα!!! ελεος τοσο ψεμα και να σε βγαζει και κακια?δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτεται ο αντρας σου,σημασια εχει που τα βρηκατε τουλαχιστον μεχρι την σελιδα που διαβασα ελεγες οτι τα βρηκατε και σου ζητησε συγνωμη κατι ειναι κ αυτο!

δεν διαβασα ολεςτις σελιδες γιατι ηταν παρα πολλες και ο πριγκηπας με σταματουσε συνεχεια μια για φαγητο μια για αλλαγμα πανας και ξανα μπηκα τωρα κ λεω ας δωσω το παρον γιατι αν παω να διαβασω παλι θα με διακοψει παλι το μωρο και στο τελος δεν θα σας γραψω...

απ'οτι καταλαβα νενα μαλωσες και εσυ με τον αντρα σου δεν τα διαβασα ολα ομως και δεν καταλαβα τον λογο.

λουνα μου καιρο ειχες να μπεις αντε κοντευεις κ εσυ:P

πεπση μου βλακειες ειναι αυτα με την ωρα και καθολου να μην μεινεις ξαπλωμενη αν ειναι να μεινεις εγκυος θα μεινεις:P

λιλιτακι και μαρμιν ποτε περιμενετε να γεννησετε καλε?

κοριτσια κ εγω τα σαλιγκαρα τα λατρευω και τα μαζευω μονη μου απο το βουνο!

καποια εκανε εξεταση και ανεβηκε ο αιματοκριτης δεν θυμαμαι ποια! αγγελικακι εσυ? οποια κ αν ηταν μπραβο της εμενα καθε μηνα και πιο χαμηλος ηταν!

χθες σαραντησαμε:P μεγαλωσαμε:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

λοιπον βγηκα να παω στο μπανιο και ο κυριος ειναι στο δωματιο που του εστρωσα και κοιμαται οοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιι που θα κατσει να σκασει:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

καντυ μου οπως ειπα δεν τα διαβασα ολα αλλα εμεινα στο οτι τα ψηλοβρηκατε...τι εγινε μαλωσατε παλι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα καλώς ήρθες! Έχει κι άλλα επεισόδια διάβασε και τα παρακάτω! Καλέ πότε κι όλας σαραντήσατε; Μπράβο τον πρίγκιπα μεγαλώνει:tongue:

Τελικά το τσέκαρα η Μάρτζι δεν μπήκε καθόλου σήμερα. ΜΑΡΤΖΙ ΜΑΡΤΖΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;

Κάντυ τι να πω :evil::evil::evil::evil: Όταν το κάνει αυτό ο άντρας μου μετά από κάποιο καβγαδάκι ενώ εγώ είμαι μέσα στα νεύρα δε μπορείς να φανταστείς πως νευριάζω! Και φαντάσου πως μπροστά στα δικά σου μιλάμε για λόγο πολύ χαζό συνήθως αλλά και πάλι μου τη δίνει:evil::evil::evil::evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...