Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα,χθες εξαφαιστηκα ετσι αποτομα γιατι ναι ηρθε ο αντρουλης και εφερε τυρογαριδακια και καπρισ. ε εεγιε κολαση. τσερυ δοκιμασε το,θα με θυμηθεις. αφου θα παρω και σημερα α φαω και απο δευτερα θα προσεξω λιγουλακι τις βλακειουλες.

καλο σκ να εχουμε φιλεναδες μου και καλα γεννητουρια αμα το παρει κανενα μωρακι αποφαση.

Aggelikaki τα έφαγες τελικά ε; Εσύ δεν ήσουν που έλεγες πως και να του πεις (του συζύγου) δε θα σου φέρει γιατί είστε ψυχραμένοι; Τελικά του είπες;

Εμένα πάλι αυτός ο συνδυασμός με ξυνίζει κάπως:rolleyes:

καλημερουδια κ απο μενα.ξυπνησαμε κ μεις.γγελικακι θα το δοκιμασω γιατι πολυ μου το παινεψατε. Το μερκελλακι μολις ξυπνησε κ πειναει.θα μπω μετα να δω τι μου κανετε αν κ σημερα θα λειπει ο συντονιστης...δεν βλεπω να εχει κινηση!!αλλαξε η λιστα μας κοριτσια το προσεξατε;νενα εστειλες το μνμ η απο μονοι τους το καταλαβαν;

Ποιός ειναι ο συντονιστής; Και σήμερα περίμενα να έχετε γράψει πολλά και όταν είδα ότι είμαστε ακόμη στην ίδια σελίδα απόρησα:shock:

καλημερα!!!!!!!!!!!!!αχχ τι ωραια εχουμε καινουριο ονομα:P:p:p:p:p:p

κοιμηθηκα επιτελους!!!!!!!αλλα ξυπνησα με πονοκεφαλο και τωρα συνειδητοποιησα πως μου ειχαν περασει το τελευταιο διαστημα!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ δεν κρατηθηκες τελικα!!!!!εγω μετα απο τοσο γαριδακι ζαλιζομουν εδω να πεσω εκει να πεσω εβαλα και ηλεκτρικη σκουπα εκανα μπανιο σκοτεινιαζαν τα παντα παει ελεγα θα λυποθιμησω και θα με βρει ξερη το πρωι και αφου ξαπλωσα μετραω την πιεση μου και ειχα 9,5 με 5,5!!!!!!!!!!!!!αλλα κοιμηθηκα ξερη!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ καλα να περασετε!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ αυτη η μικρη σου ολο πειναει γι αυτο ειναι μεγαλο μωρο χιχιχιχιχ

Κάντυ θες να πεις ότι σου πέρασαν οι πονοκέφαλοι αυτές τις μέρες που σε σύγχυσαν; Αν είναι έτσι να τους πούμε να το κάνουν συχνότερα:tongue:

καλημερα

Χαιρομαι που αλλαξε η λιστα μας!!!

cherry εσυ με βοηθησες εστειλα αυτο που μου εγραψες χθες το βραδυ και το αλλαξαν!!!!!!

καντυ για να μην αισθανεσαι μονη να ξερεις οτι απο προχθες το βραδυ με τον συζυγο ειμαστε στα μαχαιρια. Εγω βεβαια του φερομαι πολυ γλυκα για να μην το δωσω εκταση το θεμα, αλλα αυτος συνεχιζει να εχει μουτρα και σε καθε ευκαιρια να μου μιλαει ασχημα. Οχι οτι δεν το ανοιξα κι εγω το στοματακι μου...αλλα έιπα τι ηθελα να πω και μετα συνεχεια τον χαιδευω και του λεω οτι δεν εχερι νοημα να μαλωνουμε. Ε!!! αυτος εχει μουτρα, και συνεχιζει να βγαζει χολη.

Α!!! σας ειπα οτι ο γιατρος με μαλωσε για τα κιλα???? Εβαλα 9 μεχρι τωρα και μου λεει οτι απο εδω και περα μου επιτρεπει αλλα 3 μεχρι το τέλος!!! Καλα μονο 2 θα παρει το μωρο!!!!!Για να γινει κατι τετοιο πρεπει να βοσκαω για το επομενο τριμηνο.

Τι έγινε βρε κορίτσια στο καφέ μας και μαλώνετε με τους συζύγους σας; Φοβάμαι μην κολλήσουμε και οι υπόλοιπες:rolleyes: Νένα δε μας είπες γιατί μαλώσατε φαντάζομαι είναι πολύ προσωπικό αλλά για να φέρεται έτσι σημαίνει πως έφταιγες εσύ και στο κρατάει μανιάτικο; Όχι πως και έτσι να έγινε είναι σωστό από τη στιγμή που και γλυκά του φέρεσαι και είσαι και έγκυος! Όσο για το βόδι τι να πω :shock::shock::shock::shock: τελείως άκυρο. Δηλαδή ο δικός μου που πήγα αισίως στα 18 κιλά τι πρέπει να μου πει;:shock::shock::shock: Αντιθέτως μου λέει ότι δεν έβαλα καθόλου και είμαι πολύ καλή:shock::shock::shock: Και να μην το πιστεύει σημασία έχει ότι δε με στενοχωρεί. Και όταν λέω άσε δε θα φάω γιατί έγινα σα γουρούνα μου λέει ναι καλά μια χαρά είσαι φάε:shock::shock:

Μόλις τώρα τον ρώτησα και μου λέει ότι μόνο κοιλιά έχω και δεν έβαλα ούτε στα χέρια, ούτε στα μπούτια:oops: ούτε στον πωπό:oops: παρά μόνο έκανα κοιλιά που είναι και φυσιολογικό.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Όπότε Νένα θα συμφωνήσω με την Τσέρρυ ότι θα πρέπει να του τα ψάλλουμε όλες μαζί αν όχι άμεσα μπορούμε και έμμεσα. Πότε είπαμε έρχεστε πάλι Θεσσαλονίκη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ειχα παει για καφε-ψυχοθεραπεια!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ οχι δεν μου περασαν τις τελευταιες μερες με τα γεγονοτα αλλα γενικα το τελευταιο διαστημα;)το να μην φοβασαι μην κολησεις ξεχασε το......δεν κολαει αυτο απο την στιγμη που εχεις αντρα μεσα στο σπιτι μπορει να σου ρθει απο κει που δεν το περιμενεις:evil::evil::evil::evil:

ΝΕΝΑ εισαι βοδι εγω συμφωνω απολυτα με τον αντρα σου!!!!!οχι ομως για τα κιλα αλλα για το οτι δεν του εχεις δωσει 10 κλοτσιες να τον πεταξεις εξω απο το σπιτι σου και απο την ζωη σου!!!!

εμεις δεν μιλαμε...εγω δηλαδη δεν του μιλαω καθολου......και εχω συνεχεια και παιζει το τραγουδι ''ανοητες αγαπες-λογια ψευτικα''αυτος καθεται σαν την βρεγμενη γατα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

και φυσικα θεωρω και τον εαυτο μου βοδι και μαλιστα μεγαλυτερο απο εσενα γιατι εμενα μου το ειχε ξανακανει και πριν παντρευτουμε και τον συγχωρεσα αντι να τον στειλω στο δι@ολο κι ακομα παραπερα τον προβληματικο εγω πηγα και τον παντρευτηκα φατον βοδι τωρα για ολη σου την ζωη!!!!!οπως βλεπεται σημερα περασα σε αλλη φαση....τα εχω βαλει με τον εαυτο μου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

χαχαχα Κάντυ αυτό με το άσμα πολύ μου άρεσε. Εδώ που τα λέμε τον φαντάζομαι κι αυτόν τον καημένο να κάθεται σαν τη βρεγμένη γάτα που λες! Βέβαια του αξίζουν και αυτά και άλλα τόσα αλλά βλέπεις οι ορμόνες μου μάλλον μου βγάζουν τον καλό μου χαρακτήρα κ τον λυπάμαι και λίγο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σήμερα έχουμε ψαράκι ψητό (ζαργούς) με πατάτες ψητοτηγανιτές! Τώρα ψήνονται και ταυτόχρονα περιμένουμε ένα φίλο μας που περνάει κλιματιστικά να έρθει να εκτιμήσει το χώρο για να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε στο παιδικό δωμάτιο γιατί δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τη θέρμανση

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχα Κάντυ αυτό με το άσμα πολύ μου άρεσε. Εδώ που τα λέμε τον φαντάζομαι κι αυτόν τον καημένο να κάθεται σαν τη βρεγμένη γάτα που λες! Βέβαια του αξίζουν και αυτά και άλλα τόσα αλλά βλέπεις οι ορμόνες μου μάλλον μου βγάζουν τον καλό μου χαρακτήρα κ τον λυπάμαι και λίγο.

θελεις να σου πω κι αλλα για να τον λυπηθεις ακομα περισσοτερο...........εχουμε 2 αυτοκινητα ενα δικο μου ενα δικο του..το δικο μου επειδη ειναι μικρο τον βολευει και χρησιμοποιει συνεχεια αυτο και πλεον το δικο του το εχει μονο για μεγαλα ταξιδια που ειναι 3 φορες τον χρονο!!!!το δικο μου δεν το πηγαινει ποτε για σερβις του εχει πει ενας φιλος μας που εχει συνεργειο οτι χρειαζεται αμορτισερ απο τον ιουνιο του 2011 αλλα αδιαφορει ενω το δικο του το πηγαινει για σερβις κανονικα και καποιες φορες που καθεται το πηγαινει και για πλυσιμο!!!!τους τελευταιους μηνες το δικο μου το χρησιμοποιει μονο αυτος το απιρνει μεσα στην δουλεια και επειδη εγω γενικοτερα δεν πηγαινω και πουθενα ειδικα τα πρωινα το εχει μονο αυτος......εδω και αρκετο καιρο εχω προσεξει πως εχει πανω καποια στιγματα σαν σταγονες βροχες που εχουν αφησει σημαδια...ειδικα στο καπο του λεω που το αφηνεις και εχουν γινει αυτα???να πας να το πλυνεις να μην αφησει σημαδια εχω που το λεω σχεδον 2 μηνες......προχθες το βλεπει ενας γνωστος και λεει τι ειναι αυτα???να πας του λεει να το πλυνεις γιατι αυτα δεν φευγουν εδω και μια εβδομαδα καθε μερα λεω επλυνες το αυτοκινητο??????????????????????????????????την Τεταρτη παιρνει το δικο του αυτοκινητο και το παει για πλυσιμο για το δικο μου ουτε λογος!!!!!!απ τα πολλα εχθες πηρε καποιον που εχει πλυντηριο και πηγε ο ανθρωπος στη δουλεια και το πηρε και το επλυνε τα σημαδια ομως ΔΕΝ βγηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λυπησου τον κι αλλο τωρα!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

θελεις να σου πω κι αλλα για να τον λυπηθεις ακομα περισσοτερο...........εχουμε 2 αυτοκινητα ενα δικο μου ενα δικο του..το δικο μου επειδη ειναι μικρο τον βολευει και χρησιμοποιει συνεχεια αυτο και πλεον το δικο του το εχει μονο για μεγαλα ταξιδια που ειναι 3 φορες τον χρονο!!!!το δικο μου δεν το πηγαινει ποτε για σερβις του εχει πει ενας φιλος μας που εχει συνεργειο οτι χρειαζεται αμορτισερ απο τον ιουνιο του 2011 αλλα αδιαφορει ενω το δικο του το πηγαινει για σερβις κανονικα και καποιες φορες που καθεται το πηγαινει και για πλυσιμο!!!!τους τελευταιους μηνες το δικο μου το χρησιμοποιει μονο αυτος το απιρνει μεσα στην δουλεια και επειδη εγω γενικοτερα δεν πηγαινω και πουθενα ειδικα τα πρωινα το εχει μονο αυτος......εδω και αρκετο καιρο εχω προσεξει πως εχει πανω καποια στιγματα σαν σταγονες βροχες που εχουν αφησει σημαδια...ειδικα στο καπο του λεω που το αφηνεις και εχουν γινει αυτα???να πας να το πλυνεις να μην αφησει σημαδια εχω που το λεω σχεδον 2 μηνες......προχθες το βλεπει ενας γνωστος και λεει τι ειναι αυτα???να πας του λεει να το πλυνεις γιατι αυτα δεν φευγουν εδω και μια εβδομαδα καθε μερα λεω επλυνες το αυτοκινητο??????????????????????????????????την Τεταρτη παιρνει το δικο του αυτοκινητο και το παει για πλυσιμο για το δικο μου ουτε λογος!!!!!!απ τα πολλα εχθες πηρε καποιον που εχει πλυντηριο και πηγε ο ανθρωπος στη δουλεια και το πηρε και το επλυνε τα σημαδια ομως ΔΕΝ βγηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λυπησου τον κι αλλο τωρα!!!!!!

Εντάξει τώρα στάνιαρα και δεν τον λυπάμαι πια. Πάντως όσο περισσότερα γράφεις τόσο περισσότερο θαυμάζω την υπομονή σου. Εμένα κάνει πολύυυυυυυυυυ λιγότερα και ακούει πολλάαααααα περισσότερα. Και για να σου πω την αλήθεια σήμερα σε σκεφτόμουν και συνειδητοποίησα πως αν μου είχε συμβεί εμένα κάτι τέτοιο θα είχα αντιδράσει πολύ πιο άσχημα το μόνο που θα τον έσωζε ήταν το μωράκι μου που δε φταίει σε τίποτα να το στενοχωρώ. Αυτό με το αμάξι κι εμείς έχουμε δύο και ενώ τα φροντίζει και τα δύο σχεδόν το ίδιο (γιατί όπως και να το κάνουμε το "δικό του" το αγοράσαμε μαζί και είναι και πιο ακριβό και πιο καλό) πάλι αν δω κάτι καμιά φορά του γκρινιάζω και αμέσως με ακούει. Αλήθεια Κάντυ τι σκέφτεσαι να κάνεις; Είπες ότι τα βρήκατε αλλά εσύ όπως είναι φυσικό εξακολουθείς να μην είσαι καλά. Πόσο πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις έτσι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ευπειθώς αναφέρω ότι φεύγουμε προς αγοράν κλιματιστικού για το μικρούλη μας μη μας παγώσει. Αν αργήσω δεν έχω γεννήσει αλλά μάλλον ο καλός μου θα με γυρνολογάει πάλι και θα θυμάται μια το ένα και μια το άλλο:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εντάξει τώρα στάνιαρα και δεν τον λυπάμαι πια. Πάντως όσο περισσότερα γράφεις τόσο περισσότερο θαυμάζω την υπομονή σου. Εμένα κάνει πολύυυυυυυυυυ λιγότερα και ακούει πολλάαααααα περισσότερα. Και για να σου πω την αλήθεια σήμερα σε σκεφτόμουν και συνειδητοποίησα πως αν μου είχε συμβεί εμένα κάτι τέτοιο θα είχα αντιδράσει πολύ πιο άσχημα το μόνο που θα τον έσωζε ήταν το μωράκι μου που δε φταίει σε τίποτα να το στενοχωρώ. Αυτό με το αμάξι κι εμείς έχουμε δύο και ενώ τα φροντίζει και τα δύο σχεδόν το ίδιο (γιατί όπως και να το κάνουμε το "δικό του" το αγοράσαμε μαζί και είναι και πιο ακριβό και πιο καλό) πάλι αν δω κάτι καμιά φορά του γκρινιάζω και αμέσως με ακούει. Αλήθεια Κάντυ τι σκέφτεσαι να κάνεις; Είπες ότι τα βρήκατε αλλά εσύ όπως είναι φυσικό εξακολουθείς να μην είσαι καλά. Πόσο πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις έτσι;

δεν μπορω να αντεξω αλλα.....κουραστηκα βαρεθηκα απελπιστηκα απογοητευτηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το σκεφτομαι!!!!!ειμαι ασχημα ψυχολογικα δεν ξερω αν μπορω να παρω τωρα μια αποφαση και αν αυτη θα ειναι η σωστη!!!!αυτο που σκεφτηκα σημερα ειναι οτι δεν θελω να ειμαι μαζι του τουλαχιστον προς το παρον......σκεφτομαι να κανω την β επιπεδου και να φυγω να παω στους δικους μου...δεν ξερω αν θα ξαναγυρησω τουλαχιστον ομως θα αλλαξω παραστασεις θα ασχοληθω και με αλλα πραγματα...ξερω πως θα ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα εδω ειναι πιο δυσκολα!!!δεν θα τον βλεπω δεν θα τον ακουω και δεν θα ασχολουμαι μαζι του!!!μετα την β επιπεδου το επομενο ραντεβου ειναι 10/1 οποτε θα εχω ενα μηνα μπροστα μου!!!!

δεν ξερω ουτε αν σκεφτομαι σωστα αλλα ουτε και κατι αλλο!!

ακουω γνωμες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εμεις μαλωσαμε γιατι προχθες που γυρισα μετα τις 9 το βραδυ ψοφια απο τη δουλεια του ζητησα να κανει κατι να φαω δηλ. τοστ οχι τιποτα δυσκολο και γρινιαξε. Αρχισε να λεει :τωρα δεν εχω ορεξη και δεν ειμαι στα καλα μου και τετοια. Ε!! ρε κοριτσια ημουν τοσο κουρασμενη και πεινασμενη και η αληθεια ειναι οτι του την ειπα καπως. Οτι δηλ. ηταν ολη μερα σπιτι ξαπλωμενος στο καναπε και συνεπως ξεκουραστος ενω εγω δουλευα πρωι- απογευμα και οτι ειναι γαίδαρος που δεν φιλοτιμηθηκε να μου κανει κατι να φαω. Αυτος το πηρε ότι τον προσβαλα που δεν δουλευει. Το ενα εφερε το αλλο ειπαμε και παραπανισια πραγματα. Εγω εκανα ενα τοστ εφαγα και την αλλη μερα το πρωι του εκανα οπως καθε μερα το τσαι του και τις φετες του κανονικα όπως καθε μερα αντι να κρατησω μουτρα και να του πω αντε γ..... μου το ειπε αυτος. Δηλ. ολη μερα ειχε νευρα και μιλουσε ασχημα. Σημερα ξαναμιλησαμε για το θεμα το μεσημερι και παλι λεει οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις. Παρενθεση πέρα απο μια σκουπα και να κουβαλισει κατι βαρυ σπανια κανει και κατι αλλο στο σπιτι. Εγω του εξηγω ότι δεν ειμαι οπως πριν και οτι εχει και τον χρονο και ειναι αρκετα ξεκουραστος ωστε να με βοηθαει και οτι οταν δεν το κανει εγω το λαμβανω οτι με γραφει στα π....ρια του. Η απαντηση του: εχουμε διαφορα αποψεων, αυτος θεωρει οτι εχω νευρα και συνεχεια του κανω παρατηρησεις και για αυτο αντιδρα ετσι!!!!

Ε!!!! πως να μην του κανω παρατηρηση όταν του ζηταω ενα πραγμα 5-6 φορες μεχρι να το κανει. Για να παει να πληρωσει ενα λογαριασμο πρεπει να του το ζητησω 5-6 φορες και μετα θα το θυμηθει. Ε!! εκνευριζομαι κι εγω!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

cherry εγω στις αρχες του 5ου οπως εισαι ειχα βαλει γυρω στα 6 κιλα δηλ. 2 παραπανω απο σενα. Αλλα οπως ειπες εγω ετρωγα κανονικα απο την αρχη και επισης εκοψα το τσιαγρο μετα απο 20 και πλεον χρονια. Αυτο γιατι δεν το δινει κανεις σημασια??? Οσοι γνωστοι μου εκοψαν το τσιγαρο πήραν σχεδον 10 κιλα ο καθενας!!!!

Βεβαια 1μιση μηνα μετα εχω βαλει αλλα 3 αλλα φταινε και λιγο εκεινες οι 2 εβδομαδες που ελειπα απο το σπιτι λογω εργασιων που εκανα πολυ κακη διατροφη.

Θα προσεξω αλλα και εγω υπολογιζω cherry πανω κατω 15 κιλα!!!! Καλα ο γιατρος μου θελει 9 σε ολη την εγκυμοσυνη!!!!!! Αμα με βαλετε στην φαρμα με τις υπολοιπες αγελαδες να βοσκαω για το επομενο τριμηνο μπορει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καντυ εγω στη θεση σου θα τον μπριζωνα λεγοντας του οτι θα φυγω και φτιαχνοντας και πραγματα για να με πιστεψει. Μεταξυ μας ομως απεφυγε σε παρακαλω τις ασκοπες μετακινησεις, μη του κανεις την χαρη να κανεις εσυ κακο στα μωρα σου για να καταλαβει αυτος!!!! Θα σου ελεγα να φυγεις αν θα σου κανει καλο για να ηρεμησεις λιγο και να σκεφτει και αυτος αλλα όχι και 9 ωρες ταξιδι!!!! Δεν εισαι και κοντα να ερθεις σε μενα... Αν εχεις να πας καπου πολυ κοντα 1-2 ωρες το πολυ πηγαινε για να ξεσκασεις!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...