Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχαχα κορίτσια να είστε καλά με κάνατε και γέλασα σήμερα!

Λιλιτάκι καληνύχτα.

ενω η αλλη αφασια αναισθητη αν ειναι να κουνηθει θα κουνηθει απο μονη της τοσα περναει η μανα της αυτες τις μερες και τιποτα αυτη την φανατζομαι τωρα σταυροποδι θα ειναι και θα το απολαμβανει ενω το αγορακι μου μολις στεναχωριεμαι κι αρχιζω να καλιω δινει το παρον με τις κλοτσιτσες του σαν να λεει εδω ειμαι εγω μαμα μην μου στεναχωριεσαι!!!!!παω να κανω μπανιο και να την πεσω ειμαι ορθια απο τις 6 το πρωι σημερα:shock::shock::shock:

αντε καληνυχτα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα Κάντυ! Ελπίζω σήμερα να κοιμηθείς!

Μου φαίνεται η κόρη συμμάχισε ήδη με τον μπαμπά της:tongue:

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΝΜ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΜΕ (ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ) ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια χάλια τα κάστανα από ένα κιλό ζήτημα να φάγαμε 10! Μέχρι και σάπια είχε μέσα! :evil::evil::evil: Και την προηγούμενη φορά δεν ήταν καλά αλλά όχι και έτσι. Και μάλιστα τον είπα αυτόν ότι πήρα πριν μια εβδομάδα από άλλον και έμεινα με την όρεξη γιατί στις 10 το βράδυ δεν μπορούσα να βρω αλλού και καλύτερα να του έδινα δύο ευρώ και να μην έπαιρνα τίποτα γιατί τα λιμπιζόμουν όλη μέρα και έμεινα με την όρεξη και αυτός συμφωνούσε και μου έλεγε ότι είναι πολύ καλά. Δεν ήξερε ότι ήταν σάπια; :evil::evil::evil: Και αφού δεν ήξερε τι τα παίνευε;:evil::evil::evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καληνύχτα κοριτσάκια και όπως είπαμε για αύριο έτσι; θα ξυπνήσουμε αργά και θα πάμε βολτίτσα δε θα ανησυχήσετε; Ελπίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο να γεννήσει τουλάχιστον το λιλιτάκι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα και απο μενα,χθες εξαφαιστηκα ετσι αποτομα γιατι ναι ηρθε ο αντρουλης και εφερε τυρογαριδακια και καπρισ. ε εεγιε κολαση. τσερυ δοκιμασε το,θα με θυμηθεις. αφου θα παρω και σημερα α φαω και απο δευτερα θα προσεξω λιγουλακι τις βλακειουλες.

καλο σκ να εχουμε φιλεναδες μου και καλα γεννητουρια αμα το παρει κανενα μωρακι αποφαση.

Διαφημίσεις

καλημερουδια κ απο μενα.ξυπνησαμε κ μεις.γγελικακι θα το δοκιμασω γιατι πολυ μου το παινεψατε. Το μερκελλακι μολις ξυπνησε κ πειναει.θα μπω μετα να δω τι μου κανετε αν κ σημερα θα λειπει ο συντονιστης...δεν βλεπω να εχει κινηση!!αλλαξε η λιστα μας κοριτσια το προσεξατε;νενα εστειλες το μνμ η απο μονοι τους το καταλαβαν;

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα!!!!!!!!!!!!!αχχ τι ωραια εχουμε καινουριο ονομα:P:p:p:p:p:p

κοιμηθηκα επιτελους!!!!!!!αλλα ξυπνησα με πονοκεφαλο και τωρα συνειδητοποιησα πως μου ειχαν περασει το τελευταιο διαστημα!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ δεν κρατηθηκες τελικα!!!!!εγω μετα απο τοσο γαριδακι ζαλιζομουν εδω να πεσω εκει να πεσω εβαλα και ηλεκτρικη σκουπα εκανα μπανιο σκοτεινιαζαν τα παντα παει ελεγα θα λυποθιμησω και θα με βρει ξερη το πρωι και αφου ξαπλωσα μετραω την πιεση μου και ειχα 9,5 με 5,5!!!!!!!!!!!!!αλλα κοιμηθηκα ξερη!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ καλα να περασετε!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ αυτη η μικρη σου ολο πειναει γι αυτο ειναι μεγαλο μωρο χιχιχιχιχ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα όμορφες!!!Είδατε αν αργώ να κοιμηθώ αργώ και να ξυπνήσω!!!Κάντυ χαλάρωσε λίγο βρε κοριτσάκι μου άσε τις δουλειές όταν είσαι μόνη σου!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα

Χαιρομαι που αλλαξε η λιστα μας!!!

cherry εσυ με βοηθησες εστειλα αυτο που μου εγραψες χθες το βραδυ και το αλλαξαν!!!!!!

καντυ για να μην αισθανεσαι μονη να ξερεις οτι απο προχθες το βραδυ με τον συζυγο ειμαστε στα μαχαιρια. Εγω βεβαια του φερομαι πολυ γλυκα για να μην το δωσω εκταση το θεμα, αλλα αυτος συνεχιζει να εχει μουτρα και σε καθε ευκαιρια να μου μιλαει ασχημα. Οχι οτι δεν το ανοιξα κι εγω το στοματακι μου...αλλα έιπα τι ηθελα να πω και μετα συνεχεια τον χαιδευω και του λεω οτι δεν εχερι νοημα να μαλωνουμε. Ε!!! αυτος εχει μουτρα, και συνεχιζει να βγαζει χολη.

Α!!! σας ειπα οτι ο γιατρος με μαλωσε για τα κιλα???? Εβαλα 9 μεχρι τωρα και μου λεει οτι απο εδω και περα μου επιτρεπει αλλα 3 μεχρι το τέλος!!! Καλα μονο 2 θα παρει το μωρο!!!!!Για να γινει κατι τετοιο πρεπει να βοσκαω για το επομενο τριμηνο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημερα

Χαιρομαι που αλλαξε η λιστα μας!!!

cherry εσυ με βοηθησες εστειλα αυτο που μου εγραψες χθες το βραδυ και το αλλαξαν!!!!!!

καντυ για να μην αισθανεσαι μονη να ξερεις οτι απο προχθες το βραδυ με τον συζυγο ειμαστε στα μαχαιρια. Εγω βεβαια του φερομαι πολυ γλυκα για να μην το δωσω εκταση το θεμα, αλλα αυτος συνεχιζει να εχει μουτρα και σε καθε ευκαιρια να μου μιλαει ασχημα. Οχι οτι δεν το ανοιξα κι εγω το στοματακι μου...αλλα έιπα τι ηθελα να πω και μετα συνεχεια τον χαιδευω και του λεω οτι δεν εχερι νοημα να μαλωνουμε. Ε!!! αυτος εχει μουτρα, και συνεχιζει να βγαζει χολη.

Α!!! σας ειπα οτι ο γιατρος με μαλωσε για τα κιλα???? Εβαλα 9 μεχρι τωρα και μου λεει οτι απο εδω και περα μου επιτρεπει αλλα 3 μεχρι το τέλος!!! Καλα μονο 2 θα παρει το μωρο!!!!!Για να γινει κατι τετοιο πρεπει να βοσκαω για το επομενο τριμηνο.

Χαχαχαχαχα είσαι στην 26η εβδομάδα και θέλει μέχρι τέλος μόνο 3????????Χαχαχαχα ρώτα τον τι πίνει να δώσει και σε εμάς!!!:shock::shock::shock:

Να δώσω και στον δικό μου γιατρό που ήθελε να χάσω κιόλας!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

ΝΕΝΑ υπαρχουν καπιοι αντρες που μισουν τις γυναικιες και τους λενε μισογυνηδες τις γυναικιες που μισουν τους αντρες πως τις λενε?????????????εεεε μια απο αυτες ειμαι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα ηρθε σημερα το πρωι με σκεπασε με φιλησε και ξεκουμπηστικε ξερω που πηγε αλλα δεν τον παιρνω τηλ και αν μου πει δεν ανησυχησες θα του πω και να σε επαιρνα οτι και να μου ελεγες δεν θα ηξερα εαν ειναι η αληθεια!!!!!!!!εεεεε θα του σπασω τα νευρα απο δω και περα!!!!!

ΛΙΛΙ πως αισθανεσαι??????????????????????λες να γεννησουμε?????λες να αλλαξουμε παλι μαζι εβδομαδα???????????ποτε περασε αυτη η εβδομαδα ουτε που το καταλαβα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΝΕΝΑ υπαρχουν καπιοι αντρες που μισουν τις γυναικιες και τους λενε μισογυνηδες τις γυναικιες που μισουν τους αντρες πως τις λενε?????????????εεεε μια απο αυτες ειμαι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα ηρθε σημερα το πρωι με σκεπασε με φιλησε και ξεκουμπηστικε ξερω που πηγε αλλα δεν τον παιρνω τηλ και αν μου πει δεν ανησυχησες θα του πω και να σε επαιρνα οτι και να μου ελεγες δεν θα ηξερα εαν ειναι η αληθεια!!!!!!!!εεεεε θα του σπασω τα νευρα απο δω και περα!!!!!

ΛΙΛΙ πως αισθανεσαι??????????????????????λες να γεννησουμε?????λες να αλλαξουμε παλι μαζι εβδομαδα???????????ποτε περασε αυτη η εβδομαδα ουτε που το καταλαβα:rolleyes::rolleyes:

Ναι Κάντυ μας κόβω να αλλάζουμε μαζί πάλι εβδομάδα είμαι μια χαρά μάλλον έχει βολευτεί το πισπιρίγκι μου!!!Δευτέρα πάω πάλι στο γιατρό ε και θα είναι και η τελευταία επίσκεψη μετά κλείνουμε ραντεβού!!!Όσο για τον άντρα σου καλά του κάνεις γιατί ξεπέρασε κάθε όριο!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ασε καντυ εσενα σε φιλησε κι ολας εμενα ουτε να με φτυσει!!!! Και οταν παω να το χαιδεψω με σπρωχνει!!!!! Και φυσικα για να με πληγωσει ακομη περισσοτερο χθες το βραδυ πεταξε απο τα νευρα του το κουτακι με τα depon και αυτο πηγε πισω απο το γραφειο. Οταν του ειπα ωχ!! πως να σκυψω τωρα να το παρω ξερεις τι μου απαντησε????? Ε!!!! πως να σκυψεις αφου τρως συνεχεια και εχεις γινει σαν το βοδι!!!!!! Ναι καλα διαβαζεται σε λιγες μερες μπαινω στο 7ο και εχω γινει σαν το βοδι απο το φαι. Το οτι ειμαι εγκυος δεν εχει σημασια!!!! Παρεπιπτοντως απο προχθες το βραδυ εχει αγορασει μια σακουλα με γαριδακια και γλυκα και χθες το μεσημερι ειπα πως θα ετρωγα ενα γλυκο, αλλα αφου φωναζει ο γιατρος θα προσεξω. Και ρε παιδια εχει βαλει μπροστα μου ενα kit kat και επιμενει ποση ωρα να το φαω. Εγω αρνουμε και μετα απο λιγο σηκωνωμαι και φευγω για να μην το φαω. Μετα απο λιγο ακουω κριτς-κριτς του λεω τι τρως? και μου απανταει: φουντουνια. Και παλι δεν πηρα καν να δοκιμασω. Το ιδιο βραδυ με ειπε βοδι:shock:!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

νενα η τιμωρια του αντρα σου μονο μια μπορει να ειναι...να μαζευτουμε για να του τα ψαλουμε ολες μαζι!!!!ενταξει πηρες 9 κιλα....εισαι ομως στον 7ο....μεχρι και 15 καλα ειναι παραπανω να μην ξεφυγουμε. εγω αυτο λεω στον εαυτο μου. και να φανταστεις οτι εσυ ετρωγες απο την αρχη κανονικοτατα. εγω που το πρωτο τριμηνο δεν ηθελα να δω φαι γιατι εβαλα 4???αν ετρωγα κανονικα σιγουρα θα ειχα φτασει τα κιλα σου. θα προσεξεις και συ βεβαια να μην τρως βλακειες κυριως αλλα ρε κοριτσια πραγματικα αυτο δεν το κανω στο παιδακι μου και ας παρω και κανα 2 κιλακαι παραπανω. τι να κανουμε τωρα???θα τρως αυτα που πρεπει.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...