Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καληνύχτααααααααααααααααααααααααααα!!!Εγώ περιμένω το αντράκι μου!!!Εδώ θα είμαι!!!!

οτι θα εφευγαν απο εδω μεσα ολες και θα εμενες τελευταια εσυ ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα

και τωρα εχω αγχωθει για την ΜΑΡΜΙΝ ειπε οτι ο αντρας της εφυγε και θα ειναι μονη δεν ειπε οτι θα φυγει η θα παει καπου γιατι εξαφανιστηκε ετσι ξαφνικα???????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οτι θα εφευγαν απο εδω μεσα ολες και θα εμενες τελευταια εσυ ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα

και τωρα εχω αγχωθει για την ΜΑΡΜΙΝ ειπε οτι ο αντρας της εφυγε και θα ειναι μονη δεν ειπε οτι θα φυγει η θα παει καπου γιατι εξαφανιστηκε ετσι ξαφνικα???????????????

Ναι είδες???Χαχαχαχαχα!!!Για τη μαρμιν και εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι να της στείλω μνμα????:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ας περιμένουμε μέχρι το πρωί γιατί είναι και αργά τώρα!!!

Μόνη μου ρωτάω μόνη μου απαντάω!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!

Έλα ρε κορίτσι και το μνμα το έχω έτοιμο αλλά είπα είναι αργά!!!

Όλα καλά???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κορίτσια συγγνώμη έφυγα εκτάκτως και άρον άρον για να προλάβω να πάω στην μαμά μου που ήταν η ανηψοκαψουρίτσα μου. Το πόσο χάρηκε όταν με είδε δε λέγεται. Απλά σκέφτηκα ότι ίσως γεννήσω ως την επόμενη Παρασκευή που θα ξαναπάει και μετά θα κάνω πόσο καιρό να τη δω. Ενημέρωσα τον σύζυγο και ήρθε 10 παρά να με πάρει! Βέβαια σε δύο ώρες γράψατε τρεις σελίδες και σας διαβάζω από τις 10 που γύρισα:shock::shock: Αν πήγαινα για γέννα θα σας το έγραφα σίγουρα πριν φύγω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πιο καλά από ποτέ αφού ώρες ώρες φοβάμαι ότι δε θα βγει ποτέ:shock: Δε νιώθω απολύτως τίποτα εκτός από τον πόνο και το τράβηγμα τέρμα χαμηλά που όμως τα έχω από λίγο πριν μπω στο μήνα μου τίποτα άλλο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Όχι Κάντυ μου τώρα είμαι με τον αντρούλη μου ηρθε και με πηρε από τη μαμά μου. Η αλήθεια είναι πως όταν τον πήρα τηλ και του είπα πως σκέφτομαι να πάω στη μαμά μου χάρηκε και ανακουφίστηκε γιατί αλλιώς θα γυρνούσε γρήγορα ενώ ετσι μπόρεσε να το χαρεί κι εκείνος περισσότερο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ενημερωσε καλε .......φευγω παω στην μανα μου!!!!!βημα δεν θα κανετε χωρις να ενημερωσετε ακουτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακομα και ο μπεμπης μου ανησυχησε και αρχισε τις κλοτσιτσες το γλυκο μου:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τώρα σας αφήνω και εγώ αφού είναι και η μαρμιν οκ πάω να παραγγείλω σουβλάκια για τον αντρούλη που μόλις μπήκε!!!Καλό ξημέρωμα κοριτσάκια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλά κάνω και δίνω αναφορά αλλά 1ον δεν περίμενα ότι θα αργήσω τόσο και 2ον δεν περίμενα ότι θα ανησυχήσετε τόσο γρήγορα. Δε θα το ξανακάνω:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ενημερωσε καλε .......φευγω παω στην μανα μου!!!!!βημα δεν θα κανετε χωρις να ενημερωσετε ακουτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακομα και ο μπεμπης μου ανησυχησε και αρχισε τις κλοτσιτσες το γλυκο μου:tongue:

χαχαχα κορίτσια να είστε καλά με κάνατε και γέλασα σήμερα!

Λιλιτάκι καληνύχτα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...