Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αλλα ο αντρας μου τα προκαλει ολα!!!!!!πως να ειμαι καλα μαζι του??

μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου οτι ειναι να γινει θα γινει!!!βγαλτο απ το μυαλο σου βρες να αχοληθεις με κατι αλλο αυτες τις μερες!!!!!

τον αντρα σου πρεπει να τον ταρακουνησεις για τα καλα!!!να μην ξανατολμησει να τα κανει ξανα!!!απυλεσε τον οτι θα παρεις τα μωρα και θα φυγεις αν το ξανακανει!
να σας κολασω λιγο ακομα???

417100_563547833671182_27293582_n.jpg

εμενα με κολασες ηδη!!!!εφαγα την ελαχιστη σοκολατα που ειχα στο ψυγειο και τωρα θελω κρεπα!!!
μαρακι μη αγχωεσαι εγω τα ειχα αυτα ολο το μηνα,αλλα τελικα δεν μου ηρθε....ποτε περιμεεις;
Μεχρι την κυριακη το αργοτερο!εκανα τη σπερματεγχυση στις 10/11!
μαρακι οσο το σκεφτεσαι βασανιζεσαι!!!!καλα λεει το αγγελικακι, προσπαθησε να ασχοληθεις με αλλα πραγματα. επισης και γω ειχα πονακια εκεινο τον μηνα και στην κοιλια και στην μεση!!!
δε το σκεφτομαι συνηδειτα,τη μερα δε το σκεφτομαι σχεδον καθολου!το βραδυ που πεφτω για υπνο μου βγαινει υποσυνειδητα

Εγώ, βρε κορίτσια, γιατί δεν ζηλεύω και δεν λιγουρεύομαι τίποτα;;; Ο άντρας μου περισσότερα πράγματα λιγουρεύεται και με ρωτάει "μήπως θες πάστα; μήπως θες μέλι;" Εγώ πάλι θέλω το γαλατάκι μου, την τυροπιτίτσα μου και ό,τι φαγητό υπάρχει στο σπίτι....Τίποτα από όλα τα υπόλοιπα! Είναι φυσικό αυτό;;;

κι εγω το ιδιο αλλα επειδη ειπαμε πως εχω προβλημα διαχειρισης ειπα κι εγω να το εκμεταλλευτω;););)

ΜΑΡΤΖΙ γνωριζεις καποια ψυχολογο να μου προτινεις???αν και βρηκα μια απο το νετ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω στο παραπεντε ειμαι να το παρω το τηλ αλλα το συγκεκριμενο ειναι και μηχανης....εκτος του οτι ειναι οτι χειροτερο....που να το βρει ο χριστιανος βραδιατικα????νομιζω οτι θα παω να πιω τον χυμο μου γιαιτ δεν την παλευω....μπας και νταλακιασω και σκασω επιτελους!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

εγω στο παραπεντε ειμαι να το παρω το τηλ αλλα το συγκεκριμενο ειναι και μηχανης....εκτος του οτι ειναι οτι χειροτερο....που να το βρει ο χριστιανος βραδιατικα????νομιζω οτι θα παω να πιω τον χυμο μου γιαιτ δεν την παλευω....μπας και νταλακιασω και σκασω επιτελους!!!

χαχαχα και οσο σε θυμαμαι απελπισμενη με τις φρυγανιτσες σου:cry::cry:σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εγω το ιδιο αλλα επειδη ειπαμε πως εχω προβλημα διαχειρισης ειπα κι εγω να το εκμεταλλευτω;););)

ΜΑΡΤΖΙ γνωριζεις καποια ψυχολογο να μου προτινεις???αν και βρηκα μια απο το νετ

Δεν γνωρίζω καμία Καντυ μου! Είναι η μόνη ειδικότητα που μου έχει ξεφύγει....:tongue: Αλήθεια το σκέφτεσαι να πας;;;;:tongue::tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι αν θυμασαι και γω ετσι ελεγα αλλα σημερα ξερω τι φταει...ξυπνησα πρωι και ηπια ολες τις βιταμινες στην ωρα τους οποτε τωρα εχει χωρο το στομαχι!!!!ενω τις αλλες μερες που ηταν ολα ανα 2ωρο που να προφτασει το ερμο να παρει ανασα....δεν ηθελα ουτε νερο...βεβαια με τα γαριδακια εχω ενα θεμα απο παντα...δεν ειναι καινουριο το φαινομενο!!!ετρωγα παντα πολλα. τα εκοψα απο περυσι αλλα να που θελω παλι ωρες ωρες...αρεσουν και στο μαρκελλακι τα πακοτινια!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαρία ς κι εγώ είχα πόνους περιόδου! Ποτέ μην λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται!!!!!
μακαρι να πανε ολα καλα!!

αν δεν αδιαθετησω μεχρι την κυριακη τη δευτερα λεω να κανω τεστ και μετα χοριακη

Διαφημίσεις

μαρτζι αν θυμασαι και γω ετσι ελεγα αλλα σημερα ξερω τι φταει...ξυπνησα πρωι και ηπια ολες τις βιταμινες στην ωρα τους οποτε τωρα εχει χωρο το στομαχι!!!!ενω τις αλλες μερες που ηταν ολα ανα 2ωρο που να προφτασει το ερμο να παρει ανασα....δεν ηθελα ουτε νερο...βεβαια με τα γαριδακια εχω ενα θεμα απο παντα...δεν ειναι καινουριο το φαινομενο!!!ετρωγα παντα πολλα. τα εκοψα απο περυσι αλλα να που θελω παλι ωρες ωρες...αρεσουν και στο μαρκελλακι τα πακοτινια!!!

και εγω τρελαινομαι για πακοτινια!!!

Άντε και τσακίζω τα σουβλάκια άν με πιάσουν οι πόνοι ρε κορίτσια θα πάω στο μαιευτήριο και θα με ρωτήσουν ''τι έχετε φάει?'' τσάκισα κάτι σουβλάκια θα πώ χαχαχαχαχα θα με πάρουν με τις ντομάτες!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εγώ ποτέ δεν έτρωγα ούτε γαριδάκια ούτε σοκολάτες. Δεν με τραβούσαν..........Ούτε και τώρα τα θέλω........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Άντε και τσακίζω τα σουβλάκια άν με πιάσουν οι πόνοι ρε κορίτσια θα πάω στο μαιευτήριο και θα με ρωτήσουν ''τι έχετε φάει?'' τσάκισα κάτι σουβλάκια θα πώ χαχαχαχαχα θα με πάρουν με τις ντομάτες!!!!!!!
χαχαχα!!!!!!πες οτι πειναγε το μωρο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...