Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε?

Ναι Τσερρυ μου ,ξερω για το καινουριο ονομα!!

Καντυ μου εγω λεω να εισαι καλα εσυ με τον αντρουλη σου και τα πεθερικα σου αστα μακρια!!!αν ειναι να σας δημιουργουν εστω και το παραμικρο προβλημα καλυτερα να μην εχετε και πολλα πολλα!!!απο τη μια σου λεει ο πεθερος μην βγουμε να συζητησουμε τωρα λογω της καταστασης σου αλλα στα λενε απο το τηλεφωνο :evil: :evil:

κοριτσια!!!αρχισα να αγχωνομαι οσο πλησιαζουν οι μερες!!απο χθες εχω πονακια περιοδου!

ναι αλλα ο αντρας μου τα προκαλει ολα!!!!!!πως να ειμαι καλα μαζι του??

μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου οτι ειναι να γινει θα γινει!!!βγαλτο απ το μυαλο σου βρες να αχοληθεις με κατι αλλο αυτες τις μερες!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ μη χαλας τη ζαχαρεια σου κοριτσακι,κατα καιρους οι περισσοτερες απο εδω μεσα εχουμε γραψει για τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε με τους αντρς μας. σκεψου τις σταλιτσες σου και ας το να βρασει στο ζουμι του. α βραζει δηλαδη γιατι ομιζω δεν εχει χαμπαριασει και πολλα απο οτι καταλαβα. να σουνα και δω,α ρθεις να κατσουμε παρεουλα και ας τον να γυρισει αυριο να σε ψαχνει. χαχαχα α βαζαμε κατω και τη γαβαθα με τα πατατακια...κολαση.....

αχχχχ μακαρι να ειμασταν εκει!!!!!!! δεν ηταν πατατακια ασε που λυσσαξα ηπια ενα μπουκαλι νερο και τωρα δεν μπορω να φαω αλλα!!!!

γιατι αυτο το λουλουδακι που ειναι τωρα ανοιχτο τι ειναι????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Αχ, Κάντυ, να είναι καλά ο άντρας σου!!!! Το πόσο γέλασα δεν περιγράφεται.....Τέλες, το πόρισμα βγήκε!!!! Χρειάζεσαι ψυχολόγο και είναι πρόθυμος να σε συνοδεύσει!!!! Χα, χα, χα......

Καλά, δεν υπάρχει ο άντρας σου. Αν ήταν αυτός έγκυος, θα έστελνε εσένα να γεννήσεις!!!!

Οσο για τον δικό μου τότε τον είχα συγχωρέσει, γιατί η αλήθεια να λέγεται, του είχα φερθεί πολύ άσχημα.....Είχε τα δίκια του να με κακολογεί στους φίλους του.....Μπορεί να ειχα αγγελική συμπεριφορά σε όλους τους άλλους, αλλά σε αυτόν φερόμουν σκάρτα!!! Ημουν ατιμούτσικο μικρό......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρακι οσο το σκεφτεσαι βασανιζεσαι!!!!καλα λεει το αγγελικακι, προσπαθησε να ασχοληθεις με αλλα πραγματα. επισης και γω ειχα πονακια εκεινο τον μηνα και στην κοιλια και στην μεση!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Εγώ ακόμα εδώ Αγγελικάκι το marminaki δέν ξέρω λέτε να μας την έκανε έχει πολύ ώρα να δώσει το παρόν......τα καστανάκια τέλεια κορίτσια τα τσάκισα!!!Και τώρα με καταστρέφεται ακόμα μια φορά με τα γαριδοπατατοπιτσινοπακοτινοδρακουλίνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ο καλός μου θέλει σουβλάκια :-( να δώ τι θ φάω......................

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

να σας κολασω λιγο ακομα???

417100_563547833671182_27293582_n.jpg

Εγώ, βρε κορίτσια, γιατί δεν ζηλεύω και δεν λιγουρεύομαι τίποτα;;; Ο άντρας μου περισσότερα πράγματα λιγουρεύεται και με ρωτάει "μήπως θες πάστα; μήπως θες μέλι;" Εγώ πάλι θέλω το γαλατάκι μου, την τυροπιτίτσα μου και ό,τι φαγητό υπάρχει στο σπίτι....Τίποτα από όλα τα υπόλοιπα! Είναι φυσικό αυτό;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

λιλιτακι λιγες μερες σου εμειναν για απολαυσεις χωρις ενοχες.παρε παραγγειλε σουβλακια και πες στο ντελιβερα να σταματησει ακι σε ενα περιπτερο να σας παρει γαριδακια. σε μας γιεται και αυτο,συηθως βεβαια σταματανε στο περιπετρο για τσιγαρα η καρτες τηλεφωνου

να σας κολασω λιγο ακομα???

417100_563547833671182_27293582_n.jpg

εδω και πεντε λεπτα για καποια δευτερολεπτα μαυριζουν τα παντα γυρω μου και μετα συνερχομαι και μετα παλι τα ιδια......λες με ενα τετοιο να νιωσω καλυτερα χαχαχαχα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρτζι και γω ετσι ημουν,αλλα τις τελευταιες 15 μερες εχω λυσσαξει. απο τοτε δε που εκαε τη καμπυλη ζαχαρου και βγηκα με υπογλυκαιμια απο την πρωτη ωρα; ενα θα σου πω τα εχω τσακισει ολα. καθε μερα μια σοκολατα σιγουρα και ααλογα χτυπαω και μια γκοφρετιτσα και 2-3 καραμελιτσες μπαλου

μαρτζι εχω χασει επεισοδια; η απλα ααφερεις κατι ετσι αοριστα;

πρεπει α ειαι κρινακι,εμεις εχουμε τετοια εδω,αγρια,βγαιουν μονα τους

Τίποτα συγκεκριμένο Αγγελικάκι μου. Απλά ανέφερα μία παλιά ιστορία από τότε που τα είχαμε με τον άντρα μου, προ αμνημονεύτων χρόνων!!!!!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...