Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τωρα τι να σου πω οτι κι εγω γελασα........ναι ρε κοριτσια γελασα ξερω ειναι για κλαματα αλλα ποσο ακομα απο χθες κλαιω εεεεεε τωρα μου βγηκε να γελασω.............και αφου γελουσα μου λεει γιατι γελας??εγω δεν ερχομαι μαζι σου γιατι δεν θεωρω πως εχω προβλημα......και του λεω κι εγω αν ρωτησεις ολους τους προβληματικους εναν προς εναν κανενας δεν θα σου πει οτι εχει προβλημα και αφου λοιπον δεν εχουν γιατι ειναι γεματες οι κλινικες και τα ψυχιατρεια οεο???????????????????????????????????????????????

καλα λεει για μενα θελεις να πας σε ψυχολογο?????????????δεν θα μαστε καλα αφου σου λεω εγω δεν εχω προβλημα........αλλα αν θες μπορω να ερθω και να πω οτι σου ειπα ψεματα και εχεις προβλημα να το διαχειρηστεις τωρα που εμαθες την αληθεια και επειδη εχεις ακριβως αυτο το προβλημα γι αυτο κι εγω σου λεω ψεματα:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ααααααααα

καταλαβατε τωρα??????????εχω προβλημα δεν μπορω να διαχειρηστω την αληθεια

Ξανά χαχαχαχα χαχαχα χαχαχααααααααααα

Συγγνώμη Κάντυ:oops: αλλά δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω ή να πω. Φαντάζομαι εσύ:shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νενα:

στελνεις στο [email protected]

parentscafe.gr/showthread.php?t=3904

παλιό κείμενο: ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ-ΣΕΠΡΑΦΑΡ

Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβρ. 14,2012 12:59pm

αριθμος δημοσίευσης: -

θέμα δημοσίευσης: ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ - ΣΕΠΡΑΦΑΡ

νέο κείμενο: Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

11/2012 edit admin αλλαγή του κειμενου (τιτλου) μετα απο παρακληση του μέλους

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

νενα:

στελνεις στο [email protected]

parentscafe.gr/showthread.php?t=3904

παλιό κείμενο: ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ-ΣΕΠΡΑΦΑΡ

Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβρ. 14,2012 12:59pm

αριθμος δημοσίευσης: -

θέμα δημοσίευσης: ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ - ΣΕΠΡΑΦΑΡ

νέο κείμενο: Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

11/2012 edit admin αλλαγή του κειμενου (τιτλου) μετα απο παρακληση του μέλους

Μπράβο Τσέρρυ!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαχαχαχαχχχαχα ναι αλλα παραδεξου το!!!!!στις δυσκολες στιγμες εχεις τον αντρα σου για ανθρωπο σου!!!!!πρεπει να πεθαινεις στο γελιο μαζι του....ειναι απιστευτος!!!!χαχαχαχχαχαχαχα

28xYp3.png

λοιπον ακουστε τωρα για να γελασετε......τον παιρνω τηλ και του λεω ειμαι χαλια ολη μερα το σκεφτομαι απο εδω το σκεφτομαι απο κει και ολα αυτα δεν μπορω να πιστεψω πως τα ζω μεσα στο σπιτι μου!!!μου λεει γιατι εμενα δεν με εχεις κανει χαλια απο χθες και εξακολουθεις και σημερα??????ενταξη ειπα ψεματα ηταν βλακεια μου αλλα δεν ειναι λογος να κανεις και ετσι....του λεω αν ησουν στη θεση μου και σου ελεγα επαναλαμβανομενα ψεματα πως θα αντιδρουσες εεε λεει αν μου ελεγες οτι δεν θα ξαναπεις ομως θα σε πιστευα μα λεω συνεχεια ετσι λες οτι δεν θα ξαναπεις και ξαναλες!!!!εγω λεω δεν μπορω να συνεχησω ετσι με τρωει μεσα μου και πιστευω οτι για να το εχεις κανει κι αλλη φορα θα το ξανακανεις και δεν μπορω να ζω παντα με αμφιβολιες...και τι θελεις λεει να κανω??????θελω λεω να επισκεφτουμε ψυχολογο..................................και τι μου λεει ρε κοριτσια?????????????αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το ξεπερασεις μονη σου και θελεις την βοηθεια ψυχολογου πηγαινε μπορει να σε βοηθησει:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
τωρα τι να σου πω οτι κι εγω γελασα........ναι ρε κοριτσια γελασα ξερω ειναι για κλαματα αλλα ποσο ακομα απο χθες κλαιω εεεεεε τωρα μου βγηκε να γελασω.............και αφου γελουσα μου λεει γιατι γελας??εγω δεν ερχομαι μαζι σου γιατι δεν θεωρω πως εχω προβλημα......και του λεω κι εγω αν ρωτησεις ολους τους προβληματικους εναν προς εναν κανενας δεν θα σου πει οτι εχει προβλημα και αφου λοιπον δεν εχουν γιατι ειναι γεματες οι κλινικες και τα ψυχιατρεια οεο???????????????????????????????????????????????

καλα λεει για μενα θελεις να πας σε ψυχολογο?????????????δεν θα μαστε καλα αφου σου λεω εγω δεν εχω προβλημα........αλλα αν θες μπορω να ερθω και να πω οτι σου ειπα ψεματα και εχεις προβλημα να το διαχειρηστεις τωρα που εμαθες την αληθεια και επειδη εχεις ακριβως αυτο το προβλημα γι αυτο κι εγω σου λεω ψεματα:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ααααααααα

καταλαβατε τωρα??????????εχω προβλημα δεν μπορω να διαχειρηστω την αληθεια

Δεν υπάρχει ρε Καντυ ο άντρας σου πραγματικά σε στέλνει με τη λογική του!!! Εσυ μπορεί να καταλήξεις σε ψυχίατρο αυτός ΠΟΤΕ!!!!! Είχα πάει για περπάτημα με τη μανούλα και γυρίσαμε όλο το κόσμο δύο ώρες περπατούσαμε τη ξεκανα και τώρα βραζω καστανα

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Ξανά χαχαχαχα χαχαχα χαχαχααααααααααα

Συγγνώμη Κάντυ:oops: αλλά δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω ή να πω. Φαντάζομαι εσύ:shock:

τι να κανω ρε συ γελαω!!!!!!!!!!τι αλλο να κανω δηλαδη????αλλα τωρα τουλαχιστον δεν ειμαι πλεον θυμωμενη και δεν το σκεφτομαι γιατι μου το εκανε αλλα σκεφτομαι οτι εχει προβλημα και οτι αν θελω να μεινω μαζι του πρεπει να τον βοηθησω να νοιστω να ψαξω να τρεξω και να δω αν και τι μπορω να κανω να τον βοηθησω....προχθες κοριτσια την Τεταρτη ειχαμε βγει το πρωι εξω για δουλειες ειχαμε συζητησει απο την προηγουμενη εβδομαδα οτι περναει ο καιρος και πρεπει να σκεφτει τι θα γινει με το προβλημα του μετα εγω με 2 μωρα και χωρις βοηθεια πως θα τρεχω σε γιατρους και σε νοσοκομεια???λεει λοιπον να ξεκινησουμε τις απαραιτητες εξετασεις και αφου θα τα εχουμε ολα να κλεισουμε σε εναν χειρουργο στα Γιαννενα να τον δει και να μας πει πως θα πραξουμε.......ωραια λεω πως ξεκιναμε????????????θα παμε σε αυτον εδω να μας πει που θα παμε στα Γιαννενα τελεια ως εδω.....................ρωταω λοιπον παμε την Τεταρτη που θα ειμαστε εξω ναι μου λεει!!!!!!βγαινουμε τηβν Τεταρτη τελειωνουμε τις δουλειες μου λεει που παμε τωρα λεω στον ουρολογο αααα λεει πηγαινε εσυ...λεω μονη μου τι να κανω μονη μου εεεε λεει ερωτηση θα του κανεις δεν θα σε εξετασει κιολας γιατι λεω εσυ τι εχεις να κανεις???να λεει θα παω μεχρι την τραπεζα....τελοσπαντων παω τα λεμε με τον ουρολογο και μου λεει να κλεισουμε να του κανω μια ουρηθροσκοπιση για να παρετε τις φωτο και το βιντεο να σας στειλω στο πανεπ...να σας δει και θα σας πει ωραια λεω να κλεισουμε ραντεβου λεει που ειναι ο ιδιος εε λεω ειχε δουλεια μα λεει πρεπει να δω την ουρηθρα του για να δω αν μπαινει το ουρηθροσκοπιο η χρειαζεται να παραγκειλω κατι αλλο ....παρτον τηλ να ερθει...τον παιρνω...μου λεει αααα τωρα εχω κατσει για καφε αλλη μερα........τι να πω κι εγω στον γιατρο?????θα το κανονισουμε λεω αλλη μερα εεεεε λεει ελεγα να το τελειωναμε αφου θα πας τωρα για την β επιπεδου να δειτε και τον ουρολογο να μην ξανατρεχετε δικιο εχεις γιατρε θα ερθει να τον δειτε και να το κανονισετε.....φευγω κατεβαινω απο το ιατρειο και τον βρισκω απο κατω στα σκαλοπατια:shock::shock::shock:καλα λεω τι κανεις??????????γιατι δεν ερχεσαι πανω να σε δει ο ανθρωπος....γιατι λεει δεν ειδε εσενα εμενα τι με ηθελε????μα λεω σου εξηγησα οτι θελει να δει την ουρηθρα σου...βλακειες λεει παμε τωρα για καφε και την βλεπει αλλη μερα:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ετσι οπως τα λεει στις οδηγιες τα εγραψα δεν ξερω αν ειναι αυτα που ζηταν κ για αλλαγη του ονοματος της λιστας αλλα ας κανουμε μια προσπαθεια....τωρα για το ονομα....εμεις το ξερουμε...ολες οι υπολοιπες δεν μπηκαν στην παρεα μας ξανα παρολο που τους εστειλα και πμ μια μια οποτε συνεχιζουμε εμεις και για τις αλλες δεν με νοιαζει. απο νεα ατομα οσοι πιστοι προσελθετε...το μαρακι σ και μαρια27 ψηφισα? το ξερουν?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

ΤΣΕΡΡΥ συγνωμη αλλα εχθες και σημερα δεν μπορω να διαχειρηστω τα παθη μου!!!!!μαζι με την αληθεια που δεν μπορω να διαχειρηστω δεν μπορω και αυτο τωρα!!!!!τελικα τον θελω τον ψυχολογο μου;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλε τα καλυερα εχασα...δουλευα σημερα κοριτσακια. α ρε καντυ αθαατη,ομιζω οι ιστοριες με το αντρα και τα πεθερικα ειναι αυτες που θα μας λυψουν περισσοτερο οταν με το καλο γεννησεις. τα διαβασα ολα κοριτσακι αλλα τι να πρωτοσχολιασω; χαρας την υπομοη σου και το κουραγιο σου,εγω δεν ξερω πως θα ειχα αντιδρασει,αλλα να μου πεις και α φυγω που να παω; γυρω γυρω θαλασσα...

λιλιτακι και μαρμι ακομα εδω;

μαρτζι απο κει που πηρες το υφασμα δε ειχε σχεδια να διαλεξεις; σε εμας εδω ειαι δωρεαν,τα βλεπεις και στα βγαζου φωτοτυπια κια βλεπεις και ραβεις. αμα τελειωσω και γω αυτη που καω θα παω να παρω και μια τετοια.

φιλακια σε ολες....

χαχαχαχ ναι!!!!τι πηρες?δεν αντεξα...ηθελε το αντρακι ενα προσπαν κ πηρα πιτσινια-πακοτινια....ο συνδυασμος ειναι παντα ιδιος αλλα τελευταια δεν βρισκν δρακουλινια..

28xYp3.png

σημερα ειπα δε θα φαω βλακειες. μη με ξεσηκωεται γιατι το περιπετερο στη γειτοια εχει κλεισει και πρεπει α παω μεχρι τη πολη,επισης με το ατρα μου ειμαστε παλι σε περιεργη φαση και να του ζητησω δε θα μου φερει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...