Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια!!!να δώσω και γω το παρον....

όταν λέτε να πληρώσετε τον γιατρό στο δημόσιο τί εννοείται???φακελάκι επειδή έκανε την δουλειά του?

μάρτζι και γω έκανα 2 χρόνια...βέβαια θεωρώ τον εαυτό μου απο τις τυχερές γιατι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δεν χρειάστηκε να αγχωθώ....ο καθένας όμως ειναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές εμπειρίες...ας πούμε θυμάμαι την ντεππα που στην αρχή ειχε φρικάρει αλλά όπως στην πορεία αποδείχτηκε υποσυνείδητα αντιλαμβανόταν οτι κάτι δεν παει οπως πρέπει....αλλά και ακόμα και αυτες που λέν οτι αργησαν και επιασαν στον 3ο σκέψου οτι ειναι και κοπέλες που δεν έχουν ιδέα για το τι λένε οι μελέτες και οι στατιστικές ή ακόμη λεν ψέματα οτι δεν προσπαθούσαν και οτι έπιασαν κατευθείαν ενώ τα πράγματα ειναι πολύ αλλιώς....οχι οτι δεν υπάρχουν και αυτες που έμειναν με την πρώτη...πρώτη και καλύτερη εγώ μετά την επέμβαση....θέλω να πω οτι ο καθένας μόνος του ξέρει...εσύ επικεντρώσου σε αυτο που κάνεις εσύ και μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι και τί κάνουν οι άλλοι...ξέρω ζευγάρι που ειναι παντρεμένο 7 χρόνια και έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια εδώ και χρόνια....ήταν λογικό να μείνουν όλοι οι φίλοι και συγγενείς πριν απο αυτούς....ο καθένας μόνος του ξέρει τί προσπάθεια κάνεί...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εαν δεν ρωτησεις ξερω οτι δεν ζηταει μονος του.τωρα τι να σου πω εαν ειναι να πας προκατηλειμενη μην πας καθολου.το θεμα ειναι να πετυχεις εσυ τον στοχο σου και οχι το ποσα θα ζητησει η το ποσα θα δωσεις και στην Αθηνα πηγες σε εναν καλο και καταξιωμενο γιατρο χρυσοπληρωσες και δεν καταφερες τιποτα οποτε το ζητημα ειναι να πετυχεις και οχι το ποσα θα πληρωσεις η αν θα ειναι ιδιωτικο η δημοσιο η αν θα ζητησει η αν θα τα δωσεις μονη σου νομιζω σε αυτο πρεπει να επικεντρωθεις.οσο για τον Κ...καθε φορα που πηγαινα στον Ζηκ συνεχεια τον επαιρνε τηλ και τον ρωτουσε για διαφορες περιπτωσεις να φανταστεις εγω δεν ειχα καταλαβει φυσικα με ποιον μιλουσε μεχρι που την ωρα της εμβρυομεταφορας τον ειχε παρει τηλ και επειδη ο Ζηκ δεν μπορουσε να μιλησει του το εφερε η μαια γιατι ηταν επειγον και συνενοουνταν μεσω της μαιας και ετσι ακουσα ολη την συζητηση και μετα το σχολιασε και ο εμβρυολογος με πολυ αρνητικα σχολια φυσικα ο Ζηκ το μονο που ειπε ηταν ''εγω αν μπορω να βοηθησω καποιες γυναικιες θα το κανω εστω και τηλεφωνικα''απο εκει και περα εσυ τον γνωρησες και μιλησες μαζι του αν του εχεις εμπιστοσυνη πηγαινε εκει δεν εχει νοημα να επισκεπτεσαι αλλους γιατρους και να χανεις τον πολυτιμο χρονο σου.εγω ειλικρινα το μονο που θελω να σου ευχηθω ειναι να μην το βαζεις κατω να οργανωθεις να μαζεψεις δυναμεις και να προχωρησεις αμεσα στην επομενη σου προσπαθεια ''ο χρονος ειναι χρημα''μην τον αφηνεις ανεκμεταλλευτο βαλε κατω την λογικη και πραξε αναλογα και ειμαι σιγουρη οτι θα πετυχεις γιατι το θελεις!!!!αα οσο γι αυτο που ανεφερες καπου οτι αν δεν πετυχει η πρωτη προσπαθεια ειναι δυσκολο να πετυχουν οι επομενες σου λεω με σιγουρια οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ εγω γνωρησα κοπελα που καναμε μαζι την ωολληψια που δεν ειχε πετυχει η 1η ουτε η 2η και πετυχε η 3η ειχε ενα κοριτσακι και πηγαινε για την 4η της προσπαθεια να κανει κι αλλο παιδακι!!μην απελπιζεσαι και μην απογοητευεσαι δεν θα τα καταφερεις μονο αν εγκαταληψεις οσο προσπαθεις τοσο πιο κοντα στο στοχο σου εισαι!!!
Δεν έχω πρόβλημα να δώσω, αλλά δεν ανέχομαι να μού ζητήσει! Το θεωρώ αντιδεοντολογικό. Αλλο να πας σε ιδιωτικό που ξέρεις ότι θα πληρώσεις γιατί δεν γίνεται αλλιώς κι άλλο να πας σε δημόσιο και να σου βάζουν ταρίφα! Αυτό δεν δέχομαι. Τώρα, αν θα πάω ή όχι, είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί και ούτε θέλω να το σκέφτομαι......Σού λέω πώς λειτουργώ.....Δεν ρωτάω ποτέ σε δημόσιο πόσα θέλει ο γιατρός. Αν δεν του αρέσει, ας πάει ο καθένας από αυτούς να δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Φαντάσου Μαριούλα πως μού φαίνονται εμένα τα 5 χρόνια που προσπαθώ για παιδί!

Μπουμπού 11.5 χρόνια παλεύω μην απογοήτευσε.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!να δώσω και γω το παρον....

όταν λέτε να πληρώσετε τον γιατρό στο δημόσιο τί εννοείται???φακελάκι επειδή έκανε την δουλειά του?

μάρτζι και γω έκανα 2 χρόνια...βέβαια θεωρώ τον εαυτό μου απο τις τυχερές γιατι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δεν χρειάστηκε να αγχωθώ....ο καθένας όμως ειναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές εμπειρίες...ας πούμε θυμάμαι την ντεππα που στην αρχή ειχε φρικάρει αλλά όπως στην πορεία αποδείχτηκε υποσυνείδητα αντιλαμβανόταν οτι κάτι δεν παει οπως πρέπει....αλλά και ακόμα και αυτες που λέν οτι αργησαν και επιασαν στον 3ο σκέψου οτι ειναι και κοπέλες που δεν έχουν ιδέα για το τι λένε οι μελέτες και οι στατιστικές ή ακόμη λεν ψέματα οτι δεν προσπαθούσαν και οτι έπιασαν κατευθείαν ενώ τα πράγματα ειναι πολύ αλλιώς....οχι οτι δεν υπάρχουν και αυτες που έμειναν με την πρώτη...πρώτη και καλύτερη εγώ μετά την επέμβαση....θέλω να πω οτι ο καθένας μόνος του ξέρει...εσύ επικεντρώσου σε αυτο που κάνεις εσύ και μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι και τί κάνουν οι άλλοι...ξέρω ζευγάρι που ειναι παντρεμένο 7 χρόνια και έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια εδώ και χρόνια....ήταν λογικό να μείνουν όλοι οι φίλοι και συγγενείς πριν απο αυτούς....ο καθένας μόνος του ξέρει τί προσπάθεια κάνεί...

ναι τσερρυ μου οπως το ειπες φακελακι επειδη εκανε τη δουλεια του!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κι εννοείται , Μαριούλα, ότι θα δώσεις όσα μπορείς, όχι όσα θέλουν αυτοί να δώσεις!!!

εννοειται μαργκι μου και εσυ το ιδιο οσα μπορεις και αν μπορεις αν δεν μπορεις μην σκας;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγώ κορίτσια λέω μπορείτε δεν μπορείτε να μην δώσετε δραχμή!!!!εμείς οι ίδιοι χαλάμε το σύστημα....αν δεν έδινε καμία δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα....εντάξει να κάνεις ένα δώρο στον γιατρό σου απο ευγνωμοσυνη που σε πρόσεξε οκ....ένα βάζο, ένα βιβλίο, ένα αντικείμενο τέλος πάντων αλλά οχι λεφτά!!!!απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο...

28xYp3.png

εγώ κορίτσια λέω μπορείτε δεν μπορείτε να μην δώσετε δραχμή!!!!εμείς οι ίδιοι χαλάμε το σύστημα....αν δεν έδινε καμία δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα....εντάξει να κάνεις ένα δώρο στον γιατρό σου απο ευγνωμοσυνη που σε πρόσεξε οκ....ένα βάζο, ένα βιβλίο, ένα αντικείμενο τέλος πάντων αλλά οχι λεφτά!!!!απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο...

σε αυτο εχεις δικιο τσερρυ μου εμεις οι ιδιοι χαλαμε το συστημα...αφου μερικοι αν δεν του δωσεις απο μονος σου σου ζητανε οι ιδιοι να τους δωσεις!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοίτα σε περιπτώσεις όπως η δική σου και όλων των κοριτσιών που είναι σε νησιά ίσως ειναι και λίγο λογικό εφόσον οι επιλογές που έχετε ειναι λίγες και ίσως θέλετε να έχετε καλύτερες σχέσεις και βρίσκεται αυτόν τον τρόπο....(όχι οτι το δικαιολογώ.....)σε μεγαλύτερες πόλεις όμως που υπάρχουν επιλογές το θεωρώ και είναι απαράδεκτο....αν στο ζητήσει ο γιατρός τον κάνεις μια ωραιότατη καταγγελία....

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Μπουμπού 11.5 χρόνια παλεύω μην απογοήτευσε.....
Πόσο παιδευτηκες κι εσύ, βρε λιλιτάκι!!! Τι να πω....Μπράβο που δεν το έβαλες κάτω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα ίδια λέει και ο άντρας μου. Γίνεται έξω φρενών κάθε φορά που ακούει τέτοια....Να σου πω κατι όμως; Αν μου χάριζε παιδάκι κάποιος γιατρός, σίγουρα θα του έδινα ό,τι μπορούσα!!! Μού έλεγε μία κοπέλα στην Αθήνα που την γνώρισα στον Μαστρ......πως είχε αρρωστήσει η μαμά της, έπρεπε να κάνει αμέσως χειρουργείο και ο γιατρός τους είπε κοφτά πως θέλει 3000 ευρώ ( στην Αθήνα όλα αυτά!). Οσο δεν του έδιναν τίποτα, η γυναίκα δεν έμπαινε χειρουργείο. Μόλις του τα έδωσαν, την επόμενη μέρα είχε χειρουργηθεί.....

Οταν ήταν να κάνω την πρώτη υστεροσκόπηση στα Γιαννενα, ο γιατρός δεν μου ζητούσε βεβαίως χρήματα, αλλά η συμπεριφορα του ήταν κάπως ψυχρή. Ηθελα να κανονίσουμε ραντεβού και μού έλεγε να πάρω την γραμματεία και όποτε μου το κανόνιζε το νοσοκομείο. Μόλις έβγαλα και του έδωσα 50 ευρώ του άθλιου, το κανόνισε για την επόμενη εβδομάδα.......Και α΄φού έγινε η υστεροσκόπηση τού έδωσα άλλα 50 ευρώ. Μάλλον δεν του άρεσαν αυτά που πήρα, γιατί όταν τον ξαναχρειάστηκα δεν με ανέλαβε βρίσκοντας χιλιες δικαιολογίες.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τι να πω ρε κορίτσια...αν δεν βρεθείς σε τέτοια διλήμματα δεν μπορεις να μιλήσεις....όταν σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό ο άλλος ίσως και να μην μπορείς να κάνεις κάτι αλλά όταν δεν έχει και αυτος επιλογή....ξέρω γω...δηλαδή αν πάω ετοιμόγεννη τί θα μου πει???δεν σε ξεγεννάω???

28xYp3.png

κοίτα σε περιπτώσεις όπως η δική σου και όλων των κοριτσιών που είναι σε νησιά ίσως ειναι και λίγο λογικό εφόσον οι επιλογές που έχετε ειναι λίγες και ίσως θέλετε να έχετε καλύτερες σχέσεις και βρίσκεται αυτόν τον τρόπο....(όχι οτι το δικαιολογώ.....)σε μεγαλύτερες πόλεις όμως που υπάρχουν επιλογές το θεωρώ και είναι απαράδεκτο....αν στο ζητήσει ο γιατρός τον κάνεις μια ωραιότατη καταγγελία....
Τα ίδια λέει και ο άντρας μου. Γίνεται έξω φρενών κάθε φορά που ακούει τέτοια....Να σου πω κατι όμως; Αν μου χάριζε παιδάκι κάποιος γιατρός, σίγουρα θα του έδινα ό,τι μπορούσα!!! Μού έλεγε μία κοπέλα στην Αθήνα που την γνώρισα στον Μαστρ......πως είχε αρρωστήσει η μαμά της, έπρεπε να κάνει αμέσως χειρουργείο και ο γιατρός τους είπε κοφτά πως θέλει 3000 ευρώ ( στην Αθήνα όλα αυτά!). Οσο δεν του έδιναν τίποτα, η γυναίκα δεν έμπαινε χειρουργείο. Μόλις του τα έδωσαν, την επόμενη μέρα είχε χειρουργηθεί.....

Οταν ήταν να κάνω την πρώτη υστεροσκόπηση στα Γιαννενα, ο γιατρός δεν μου ζητούσε βεβαίως χρήματα, αλλά η συμπεριφορα του ήταν κάπως ψυχρή. Ηθελα να κανονίσουμε ραντεβού και μού έλεγε να πάρω την γραμματεία και όποτε μου το κανόνιζε το νοσοκομείο. Μόλις έβγαλα και του έδωσα 50 ευρώ του άθλιου, το κανόνισε για την επόμενη εβδομάδα.......Και α΄φού έγινε η υστεροσκόπηση τού έδωσα άλλα 50 ευρώ. Μάλλον δεν του άρεσαν αυτά που πήρα, γιατί όταν τον ξαναχρειάστηκα δεν με ανέλαβε βρίσκοντας χιλιες δικαιολογίες.....

τι να πει κανεις βρε μαργκι μου γουρουνια ειναι!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...