Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

του το εγραψα ξεκαθαρα

Καλησπερα

Πριν απο καποιους μηνες είχα ανοιξει ενα θεμα με την ονομασια

ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ- ΣΕΠΡΑΦΑΡ. Μετα απο καιρο τα κοριτσια που επικοινωνουμε μεσα απο αυτο το θέμα αποφασισαμε - με ψηφοφορια- να αλλαξουμε το ονομα του θεματος γιατι πλεον δεν μας αντιπροσωπευει!!!! Θα ήθελα την βοηθεια σας για το αν και πως μπορω να αλλαξω το ονομα.

Με εκτιμηση -το ονομα μου το εγραψα κανονικα-

Ωραία του τα έγραψες. Πιστεύω πως θα σε καθοδηγήσει τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχεις δίκιο όταν του λες πως πρέπει να λύσει τα θέματά του με ψυχολόγο! Είναι αυτό που σου είπα σε προηγούμενο μήνυμα και πάνω κάτω συμφωνεί με αυτό που λέει η Νένα : κλαίγεται και παραπονιέται για τους γονείς του για να μετατοπίσει το ενδιαφέρον από το δικό του πρόβλημα στο πρόβλημα αδιαφορίας των γονιών του. Αυτό που είπες για το αλτσχάιμερ ήταν κορυφαίο! Γέλασα τόσο πολύ!!!!

χαχαχα οταν το παρακολουθησεις εχει γελιο οταν εισαι εσυ το ατομο που προσπαθει να συννενοηθει με την γιαγια ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο!!!!και για να γελασεις ακομα περισσοτερο διαβασε:

εγω:γιαγια εχει νυχτωσει αντε σηκω να παμε για υπνο

γιαγια:οχι ντε απο τωρα κατσε ακομα

εγω:γιαγιακα ειναι αργα κοιτα νυχτωσε θα ερθουν οι μπαμπουλες μετα τα μεσανυχτα και πρεπει να ειμαστε μεσα στα κρεβατια μας....αντε παμε γιατι σε λιγο θα κλεινουν τα ματια μας απο τη νυστα και το πρωι δεν θα ξυπναμε

γιαγια:ναι ναι βγαινουν τη νυχτα τους ακουω κι εγω αλλα ευτυχως ειμαι στο κρεβατι και δεν με πειραζουν.ναι πρεπει να παμε τωρα ηρθε η ωρα γιατι θα κλεισουν τα ματια μας απο τη νυστα

εγω:ναι γιαγιακα παμε να ξεκουρασουμε και την μεση μας τα ποδια μας εγω πιαστηκα στην πολυθρονα ολο το απογευμα εσυ δεν πιαστηκες???

γιαγια:ναι ναι πιαστηκα να παω να ξαπλωσω να απλωσω τα ποδια μου και την μεση μου

εγω:(σηκωνομαι)ελα γιαγια δωσε μου το χερι σου

γιαγια:γιατι που θα παμε???

εγω:στο κρεβατι μας γιαγια δεν ειπαμε να ξεκουραστουμε να κοιμηθουμε για να ξυπνησουμε το πρωι φρεσκοι

γιαγια:οχι εγω δεν νυσταζω δεν θελω να παω στο κρεβατι

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εεεε κι εκει κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ, το παιδί τους θα πίστευαν βρε κορίτσι. Σιγα μην σε πιστέψουν. Κι αυτός να πάρει να τους πει ότι τους φλόμωνε τόσο καιρό, ξέρεις τι θα πουν; πως τον έβαλες εσύ να τους τα πει αυτά.....

Τι σε νοιάζει; Αστους να πιστεύουν ό,τι θέλουν....Αν θέλουν οι άντρες να βγάλουν μία γυναίκα κακιά ξέρεις τι εύκολα το πετυχαίνουν; Οταν τα είχα με τον άντρα μου, τον χώρισα για ένα διάστημα....Μετά από λίγο καιρό τυχαίνει να γνωρίσσω μέσω μιας φίλης ένα ζευγάρι και αφού τρώμε μαζί τι γυρίζουν αυτοί και λένε στην φίλη μου μετά; "Ρε συ, μια χαρά κορίτσι είναι η Μ.......! Εμάς μας την είχε παρουσιάσει ο Ν......πολύ άτιμη!!!!" Καταλάβατε; Τους γνώριζε και επειδή τον χώρισα τότε με είχε βγάλει σκάρτη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χαχαχα οταν το παρακολουθησεις εχει γελιο οταν εισαι εσυ το ατομο που προσπαθει να συννενοηθει με την γιαγια ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο!!!!και για να γελασεις ακομα περισσοτερο διαβασε:

εγω:γιαγια εχει νυχτωσει αντε σηκω να παμε για υπνο

γιαγια:οχι ντε απο τωρα κατσε ακομα

εγω:γιαγιακα ειναι αργα κοιτα νυχτωσε θα ερθουν οι μπαμπουλες μετα τα μεσανυχτα και πρεπει να ειμαστε μεσα στα κρεβατια μας....αντε παμε γιατι σε λιγο θα κλεινουν τα ματια μας απο τη νυστα και το πρωι δεν θα ξυπναμε

γιαγια:ναι ναι βγαινουν τη νυχτα τους ακουω κι εγω αλλα ευτυχως ειμαι στο κρεβατι και δεν με πειραζουν.ναι πρεπει να παμε τωρα ηρθε η ωρα γιατι θα κλεισουν τα ματια μας απο τη νυστα

εγω:ναι γιαγιακα παμε να ξεκουρασουμε και την μεση μας τα ποδια μας εγω πιαστηκα στην πολυθρονα ολο το απογευμα εσυ δεν πιαστηκες???

γιαγια:ναι ναι πιαστηκα να παω να ξαπλωσω να απλωσω τα ποδια μου και την μεση μου

εγω:(σηκωνομαι)ελα γιαγια δωσε μου το χερι σου

γιαγια:γιατι που θα παμε???

εγω:στο κρεβατι μας γιαγια δεν ειπαμε να ξεκουραστουμε να κοιμηθουμε για να ξυπνησουμε το πρωι φρεσκοι

γιαγια:οχι εγω δεν νυσταζω δεν θελω να παω στο κρεβατι

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εεεε κι εκει κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο

Αχ! μωρέ, την καημένη! Κι εμενα ο παππούς μου είχε τη νόσο και ήταν πραγματικά από την μία να γελάς από την αλλη να κλαις με αυτά που έλεγε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κάντυ, το παιδί τους θα πίστευαν βρε κορίτσι. Σιγα μην σε πιστέψουν. Κι αυτός να πάρει να τους πει ότι τους φλόμωνε τόσο καιρό, ξέρεις τι θα πουν; πως τον έβαλες εσύ να τους τα πει αυτά.....

Τι σε νοιάζει; Αστους να πιστεύουν ό,τι θέλουν....Αν θέλουν οι άντρες να βγάλουν μία γυναίκα κακιά ξέρεις τι εύκολα το πετυχαίνουν; Οταν τα είχα με τον άντρα μου, τον χώρισα για ένα διάστημα....Μετά από λίγο καιρό τυχαίνει να γνωρίσσω μέσω μιας φίλης ένα ζευγάρι και αφού τρώμε μαζί τι γυρίζουν αυτοί και λένε στην φίλη μου μετά; "Ρε συ, μια χαρά κορίτσι είναι η Μ.......! Εμάς μας την είχε παρουσιάσει ο Ν......πολύ άτιμη!!!!" Καταλάβατε; Τους γνώριζε και επειδή τον χώρισα τότε με είχε βγάλει σκάρτη!

και μετα απο αυτο πως τα ξαναφτιαξες μαζι του???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσακια εδω ειμαι και γω!!!!

καντυ περιττο να σου πω οτι γελασα με φωνη και δακρυα με την γιαγια και ειμαι και μονη μου!!!!κατι τετοιες στιγμες ειναι που με ακουει η πεθερα μου απο κατω και νομιζει οτι ειμαι σαλεμενη!!!θεα η γιαγια...ξερω κι αλλη ιστορια με μια που εκανε καφες για ολους στην λαμψη καθε μερα πριν αρχισει το εργο!!!!χαχαχαχαχ αλλα οπως λες απο μακρυα....

καταρχην να σας πω οτι το μαρκελλακι μου μου εδωσε μια κλωτσια την στιγμη που ειχα το χερι στην κοιλια και ηταν πολυ δυνατη και την ενιωσα!!!!αχ το κοριτσακι μου...σας το λεω απο τωρα θα ειμαι χαζομαμα για να μην με παρεξηγησετε...μου βγηκαν επιτελους οι ευαισθησιες μου και κοιταω σαν την χαζη ολη μερα τον υπερηχο και το πεταχτο μας αυτι!!!!το αυτακι μας!!!!

νενα νοιζω οτι για να γινει η αλλαγη πρεπει να ακολουθησουμε τα ιδια βηματα ασχετα αν αφορα τον τιτλο της σελιδας. θα προσπαθησω να το κανω και να στο στιελω να το στειλεις στον διαχειριστη.

τα παιδακια μου στο ιδιαιτερο περιττο να σας πω οτι περιμενουν να δουν την κοιλια μου πως και πως!!!!το ενα σημερα την επιασε κιολας!!!το αλλο καθε φορα ρωταει και απο κατι...κυρια και τωρα το μωρο που κατουραει????αχαχχαχ πολυ γελιο!!!

καντυ ακομα ταλαιπωρείσαι ε???συμφωνω σ'αυτα που λεει η νενα...τι να τον μαλωσεις τον κακομοιρο που ειναι ουτως η αλλως κατατρομαγμενος με ολους σας????προσπαθησε να του εξηγησεις τουλαχιστον!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λοιπον ακουστε τωρα για να γελασετε......τον παιρνω τηλ και του λεω ειμαι χαλια ολη μερα το σκεφτομαι απο εδω το σκεφτομαι απο κει και ολα αυτα δεν μπορω να πιστεψω πως τα ζω μεσα στο σπιτι μου!!!μου λεει γιατι εμενα δεν με εχεις κανει χαλια απο χθες και εξακολουθεις και σημερα??????ενταξη ειπα ψεματα ηταν βλακεια μου αλλα δεν ειναι λογος να κανεις και ετσι....του λεω αν ησουν στη θεση μου και σου ελεγα επαναλαμβανομενα ψεματα πως θα αντιδρουσες εεε λεει αν μου ελεγες οτι δεν θα ξαναπεις ομως θα σε πιστευα μα λεω συνεχεια ετσι λες οτι δεν θα ξαναπεις και ξαναλες!!!!εγω λεω δεν μπορω να συνεχησω ετσι με τρωει μεσα μου και πιστευω οτι για να το εχεις κανει κι αλλη φορα θα το ξανακανεις και δεν μπορω να ζω παντα με αμφιβολιες...και τι θελεις λεει να κανω??????θελω λεω να επισκεφτουμε ψυχολογο..................................και τι μου λεει ρε κοριτσια?????????????αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το ξεπερασεις μονη σου και θελεις την βοηθεια ψυχολογου πηγαινε μπορει να σε βοηθησει:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τσέρρυ τις ίδιες ερωτήσεις μου έκανε κατά καιρούς και η ανηψιά μου που τώρα είναι 8μιση. Την τελευταία φορά με ρώτησε τι έφαγα, της είπα και μου λέει εάν δεν αρέσει στο μωρό τι θα φάει; Και της λέω θα παραγγείλει απ' έξω χαχαχα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνει και ερωτήσεις που δεν ξέρω τι να απαντήσω.

Είχαμε κι εμείς στο ίδρυμα που δουλεύω γιαγιάδες με αλτσχάιμερ και είχαμε πολύ πλάκα αλλά όπως είπες όχι δικός σου άνθωπος γιατί θεωρώ πως είναι πολύ σκληρό και δύσκολο. Εγώ μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω κανέναν αλλά είχε ο άντρας μου τη μητέρα του η οποία ήταν και βαριάς μορφής στο τελικό στάδιο κ ήταν άστα να παν.

Κάντυ απο χθες που μας διηγήσαι όλες αυτές τις ιστορίες με τον άντρα σου σκέφτηκα πως μπροστά σε αυτά που περνάς τα δικά μας είναι για παιδάκια δημοτικού όλο για χαζομάρες μαλώνουμε αλλά.. μεγάλη μπουκιά φάε.... όταν σου έρχονται σου φαίνονται μεγάλα. Ακούστε τι έκανε σήμερα ο καλός μου. Πού είναι τώρα οεο; Πήγε βόλτα στο κέντρο με ένα φίλο του. Τον πήρε στις 6 και (κατά φωνή με πήρε τηλ) κανόνισαν να βρεθούν στις 7 στον βαρδάρη για όσες ξέρετε. Εμείς είμαστε τέρμα σταυρούπολης δηλαδή μισή ώρα με το τηλέφωνο. Τώρα που με τηλ που λετε είναι; Στη Β. Όλγας:shock::shock::shock::shock: (πάλι για όσες ξέρετε). Ποιο είναι το πρόβλημά μου; Γενικά δεν έχω πρόβλημα να βγαίνει και η αλήθεια είναι πως μόνος του ή με φίλο του σπανίως προς καθόλου το κάνει αν και τον παροτρύνω να βγαίνει (όχι νύχτα). Αλλά δεν μπορείς κύριε να μου κάνεις κήρυγμα ότι δεν πρέπει να μένω μόνη μου και να έρχετε η μαμά ή να πηγαίνω εγώ και πως αν ήταν σωστή (η μάνα μου) από μόνη της θα ερχόταν και η κ. τάδε στη δουλειά δεν αφήνει καθόλου μόνη της την κόρη της που είναι στις μέρες της κι αυτή (πώς τα καταφέρνει αφού 7-3 είναι στο ΑΧΕΠΑ; Τον ρώτησα και ---------- μούγκα τι να πει) και από την άλλη να με αφήνει νύχτα ώρα και να φεύγει στην άλλη άκρη της γης. Τόσο καιρό δεν έβγαινε τώρα το θυμήθηκε. Είπα δε θα του πω τίποτα αλλά κορίτσια δεν κρατήθηκα και του τα είπα στο τέλος μου λέει να μην πάω και του λέω όχι πάνε, δεν το λες με την καρδιά σου μου λεει όχι το λέω του απαντώ. Του έδωσα κι ένα φιλάκι και τον έστειλα στο καλό. Τι να τον κάνω; Το θέμα είναι από μόνος του να το καταλάβαινε. Η αλήθεια είναι πως δεν φοβάμαι ούτε πιστεύω πως θα γεννήσω αλλά με εκνευρίζει που όταν είναι για τους άλλους έχει δίκιο και όταν έρχεται η ώρα να είναι αυτός συνεπής γίνεται "δάσκαλος που δίδασκε". Τεσπα έφαγα τρεις φέτες με μερέντα και ηρέμησα τώρα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

λοιπον ακουστε τωρα για να γελασετε......τον παιρνω τηλ και του λεω ειμαι χαλια ολη μερα το σκεφτομαι απο εδω το σκεφτομαι απο κει και ολα αυτα δεν μπορω να πιστεψω πως τα ζω μεσα στο σπιτι μου!!!μου λεει γιατι εμενα δεν με εχεις κανει χαλια απο χθες και εξακολουθεις και σημερα??????ενταξη ειπα ψεματα ηταν βλακεια μου αλλα δεν ειναι λογος να κανεις και ετσι....του λεω αν ησουν στη θεση μου και σου ελεγα επαναλαμβανομενα ψεματα πως θα αντιδρουσες εεε λεει αν μου ελεγες οτι δεν θα ξαναπεις ομως θα σε πιστευα μα λεω συνεχεια ετσι λες οτι δεν θα ξαναπεις και ξαναλες!!!!εγω λεω δεν μπορω να συνεχησω ετσι με τρωει μεσα μου και πιστευω οτι για να το εχεις κανει κι αλλη φορα θα το ξανακανεις και δεν μπορω να ζω παντα με αμφιβολιες...και τι θελεις λεει να κανω??????θελω λεω να επισκεφτουμε ψυχολογο..................................και τι μου λεει ρε κοριτσια?????????????αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το ξεπερασεις μονη σου και θελεις την βοηθεια ψυχολογου πηγαινε μπορει να σε βοηθησει:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χαχαχα χαχαχα χαχαχαχαχαχααααααααααα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ όπως καταλαβαίνεις γελάω ακόμα ευτυχώς που είμαι μόνη μου γιατί άντε να εξηγείς γιατί γελάς. Πέρα όμως από την πλάκα θα ήθελα να ήξερα τι έκανες εσύ όταν στο είπε αυτό.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ όπως καταλαβαίνεις γελάω ακόμα ευτυχώς που είμαι μόνη μου γιατί άντε να εξηγείς γιατί γελάς. Πέρα όμως από την πλάκα θα ήθελα να ήξερα τι έκανες εσύ όταν στο είπε αυτό.

τωρα τι να σου πω οτι κι εγω γελασα........ναι ρε κοριτσια γελασα ξερω ειναι για κλαματα αλλα ποσο ακομα απο χθες κλαιω εεεεεε τωρα μου βγηκε να γελασω.............και αφου γελουσα μου λεει γιατι γελας??εγω δεν ερχομαι μαζι σου γιατι δεν θεωρω πως εχω προβλημα......και του λεω κι εγω αν ρωτησεις ολους τους προβληματικους εναν προς εναν κανενας δεν θα σου πει οτι εχει προβλημα και αφου λοιπον δεν εχουν γιατι ειναι γεματες οι κλινικες και τα ψυχιατρεια οεο???????????????????????????????????????????????

καλα λεει για μενα θελεις να πας σε ψυχολογο?????????????δεν θα μαστε καλα αφου σου λεω εγω δεν εχω προβλημα........αλλα αν θες μπορω να ερθω και να πω οτι σου ειπα ψεματα και εχεις προβλημα να το διαχειρηστεις τωρα που εμαθες την αληθεια και επειδη εχεις ακριβως αυτο το προβλημα γι αυτο κι εγω σου λεω ψεματα:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ααααααααα

καταλαβατε τωρα??????????εχω προβλημα δεν μπορω να διαχειρηστω την αληθεια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...