Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλα εχεις νευρα τωρα γι αυτο του τα χτυπας ετσι αλλα οταν θα καταλαγιασει ολο αυτο ηρεμα λυστε τα θεματα σας. ο δικος σου - αν εξαιρεσουμε τα ανεκδιηγητα που κανει!!!!που ειναι και απροβλεπτα οποτε δεν ξερεις απο που σου ηρθαν - μου φαινεται ανθρωπος που τουλαχιστον ακουει....ε τωρα φταει κιολας δεν μπορει να κανει και αλλιως!!!!

αα ναι ακουει και δεν διαφωνει κιολας συμφωνει σε ολα αλλα δεν ξερω αν εχετε εμπειρια και σας ευχομαι να μην αποκτησετε απο ατομα με αλτσχαιμερ εγω που εχω την γιαγια μου και ξερω ετσι ακριβως ειναι της λες κατι σε κοιταζει λεει ναι ναι και σε δευτερολεπτα κανει κατι αλλο αλλα δεν την παρεξηγουμε γιατι ειναι αρρωστη:(:(

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσαρες

Μargi μου εχεις τη ιδια δερματιτιδα που μου εμφανιστηκε σε μενα στις αρχες της εγκυμοσυνης. Εμενα μου περασε οταν αποτριχωσα την περιοχή με κερι και εβαζα αλοιφη με καλεντουλα. Μετα απο ενα διαστημα πηγε να ξαναεμφανιστει και ξανα αποτριχωσα την περιοχη και ξαναεβαλα 2-3 μερες αλοιφή, εκτοτε τιποτα. Δοκιμασε πρωτα αποτριχωση κερι, ξυραφι κατι τελος παντων και αν δεν βρεις αλοιφη με καλεντουλα στειλε διευθυνση να σου στειλω την δικια μου.

Το βιβλιο δεν το εχω διαβασει.

Καντυ συμφωνω με πολλα απο αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια και καταληγω στα εξης.

1. Ο αντρας σου βρισκεται σε συγχυση και για αυτο λεει ψεμματα. Η συγχυση του πιστευω οτι προερχεται απο τον φόβο- αδυναμια να χειριστει την κατασταση με τους γονεις του. Τα ψεμματα τον βοηθησαν να μεταθέσει την ευθυνη της κακης σχεσης σε σενα. Ειναι πολυ δυσκολο για αυτον να ξεστομισει τα παραπονα που εχει απο τους γονεις του μπροστα τους, οποτε ειναι πιο ευκολο να λεει οτι δεν τους θες εσυ και τελειωνει η ιστορια. Και δεν ειναι μονο θεμα θαρρους αλλα ειναι το συναισθηματικο κενο που νιωθει και θελει να αποφυγει να το δει καταματα γιατι τον πληγωνει να σκεφτεται οτι οι γονεις του δεν νιαζονται!!! Νιωθει ελλειψη αγαπης απο τους ιδιους του τους γονεις και κουκουλωνει το προβλημα γιατι δεν αντεχει την πραγματικοτητα. Το ψεμμα δεν ειναι αραγε η διαστρεβλωση της πραγματικοτητας???

2. Δευτερον επειδη εχω εμπειρια με το θεμα της υποσπονδιας ξερω οτι ειναι μια μεγαλη επεμβαση όπου το πεος πρεπει να του το κανουν γαρυφαλο απο τις τομες και με αποθεραπεια πανω απο 2 μηνες οποτε μπορει να εχει σκηνοθετησει και ολη αυτη την ιστορια για να το αποφυγει. Επειδη ομως οπως σου ειπα εχω εμπειρια -και ξερω και γιατρο για αυτο το θεμα- πρεπει να το κανει οποσδηποτε γιατι θα του δημιουργησει σιγουρα προβληματα στο μελλον.

3. Σιγουρα οι γονεις του δεν ειναι αγιοι αλλα νομιζεις οτι μπορεις να τους διαγραψεις απο την ζωη σας?Ακομη και αν δεν το παραδεχεται ο αντρας σου δεν το θελει. Πρεπει να συζητησετε μεχρι που θα τους επιτρεψετε να εισβαλουν στη ζωη σας. Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να κανεις πραξη αυτο που σου λενε τα κοριτσια δηλ. να αδιαφορησεις για την υπαρξη τους. Παντα θα υπαρχει ενας συνδετικος κρικος και αυτος θα ειναι ο αντρας σου αρα και εδω πρεπει να φερθεις εξυπνα.

4. Κοιτα να τον φοβησεις, πες του οτι θα ερθει να σε παρει σε μερικες μερες ο πατερας σου και κανε δηθεν οτι ετοιμαζεις πραγματα!!! Πρεπει να πιστεψει οτι εκανε μεγαλη χοντραδα αν και εγω καπου καταλαβαινω τον λογο χωρις ομως να τον δικαιολογω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μου εστειλε ενα μηνυμα ο συντονιστης για αλλαγη ονοματος αλλα αναθεμα αν καταλαβα κατι θα κανω καποια τεστ μονη και αν δεν τα καταφερω θα σας στειλω την απαντηση του για να με βοηθησετε

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Νενούλα καλή επιτυχία! Δε σε φοβάμαι εσένα θα τα καταφέρεις! Φυσικά εάν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε!

Τσέρρυ πολύ ωραία η πιπίλα! Όντως ίσως τελικά να μην είναι και τόσο μεγάλη:tongue:

Κορίτσια βρήκα ακόμη μία να συναγωνίζομαι για το ποια θα γεννήσει πρώτη. Μια συνάδελφος του άντρα μου περιμένει εγγονάκι (από κόρη) έχει πητ 3/12, πάει για υπέρηχο Τετάρτη (αντί για Πέμπτη που παώ εγώ) και το μωρό της ζύγιζε 3300 περίπου και είναι και γιος!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κάντυ μου καλά θυμόμουν ότι η μητέρα σου τα ήξερε και γι' αυτό βρήκα καλή ιδέα να πας εκεί αλλά εννέα ώρες δρόμο όχι! Έχεις δρόμο μπροστά σου γι' αυτό βρες τρόπο να ηρεμήσεις! Έχεις σίγουρα κάποιες ώρες μέχρι να γυρίσει το πρωί οπότε έως τότε μπορεί να σκεφτούμε κ κάτι καλύτερο. Τι στο καλό τόσες είμαστε κάτι θα βρούμε δεν μπορεί:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΝΕΝΑ κατ αρχην νομιζω πως δεν αλλαξε το ονομα...τουλαχιστον εμενα δεν μου το βγαζει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

για το θεμα μου συμφωνω σε ολα μαζι σου αλλα οταν του ελεγα εγω παρτους να πατε καπου εξω χωρις εμενα να το συζητησετε οι 3 σας γιατι ελεγε οτι αν ερθουν εδω θα τσακωθουμε και θα κανει τον διαιτητη του ελεγα λοιπον βρεθειτε οι 3 σας πηγαινετε μια βολτα με το αυτοκινητο αν δεν θελεις να σας ακουνε σε ταβερνα η καφετερια ...και αφου το ελεγα και το ξαναελεγα μου ελεγε οτι δεν ενδιαφεροντε αφου το εμαθαν και δεν ξαναρωτησαν ουτε τι κανει ουτε τιποτα ουτε που τον ξαναπηραν τηλ εεε κι εγω λεω να μην του το ξαναπω και τον πληγωνω ενω αυτοι ειχαν ερθει ειχαν ξαναερθει και ειχαν συναντηθει και τα ειχαν συζητησει!!!!!!και μιλουσε και με την μανα μου και της ελεγε ευτυχως που εχω εσενα και με καταλαβαινεις και του ελεγε κ η μανα μου καλα βρε παιδακι μου η μανα σου δεν σε εχει παρει ενα τηλεφωνο να δει πως πας τι κανεις ''οχι της ελεγε δεν περιμενω κιολας την ξερω την μανα μου''εεεε μετα τι να πεις???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια, αυτή η ξηροδερμία έχει χρόνια που εμφανιστηκε.....δεν έκανε τώρα την εμφάνιση της. Εβγαινε πάντα πριν την περιοδο και το αντιμετώπιζα με αλοιφή. Εφευγε...ξανάβγαινε και φτού! από την αρχη....Απ' όταν έμεινα έγκυος δεν έκανα αποτρίχωση εκεί κάτω....Από πιο παλιά που έκανα θυμάμαι ότι πάλι έβγαινε και 'άσπριζε" η περιοχή......Θα το ξυρίσω, θα πάρω και την καλέντουλα της apivita και αν δεν δω φως στο τούνελ, θα βάλει το χεράκι της η Νένα να μου στείλει λίγη από τη δική της!!!!

Κεντάω.....Εχω ένα παιδικό σχεδιάκι κι ένα με καρδιές που ξεσήκωσα από ιντερνετ. Εχει πολλή δουλειά η κουβερτούλα αλλά έχω καιρό μπροστά μου....Το παιδικό είναι πολυ ωραίο, οι καρδιές που έκατσα και πόση ώρα να τις φτιάξω μού φαίνεται δεν πολυκολλάνε....Μόλις τελειώσω και τα δύο θα σας στείλω να μου πείτε γνώμες!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

:tongue:Re: ParentsCafe.gr Φόρμα Επικοινωνίας - αλλαγη ονοματος 2

ΠΡΟΣ: 1 Περισσότερα1 παραλήπτης

Κοιν.: παραλήπτεςΕσείς Περισσότερα

Ιδιαίτ. κοιν.: παραλήπτεςΕσείς

Προβολή λεπτομερειών

ΑΠΟ:

ΠΡΟΣ:

Το μήνυμα επισημάνθηκε

8:59 π.μ. Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Γεια σας

για αλλαγή δημοσιεύσεων σας μετά το πέρας του 24ώρου όπου σας δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας , παρακολουμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες :

Απο το email που είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας στο φόρουμ στείλτε στο administrator(at)parentscafe.gr το μήνυμαπου θέλετε να αλλάξετε και συμπεριλάβετε απαραιτήτως στον email σας τα εξής στοιχεία :

α) σύνδεσμος (url/link) κάθε συγκεκριμένης δημοσίευσης και ημερομηνία και ώρα δημοσιευσης (δείτε την εικόνα παρακάτω ).

Αυτός ο συνδεσμος τελειώνει απαραιτήτως σε p=

β) Το παλιό κείμενο, ολόκληρο

γ) Το νέο κείμενο, ολόκληρο, που θα αντικαταστήσει το παλιό και ακριβώς κάτω απο το κάθε νέο κείμενο τη φράση (μήνας / έτος)

" 8/2011 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους " (χωρίς τα εισαγωγικά)

Αυτο ειναι απαραίτητο ακόμα και για τις παραθέσεις quote που βρίσκονται σε επόμενες δημοσιεύσεις.

παράδειγμα σωστής παράκλησης για διόρθωση δημοσιεύσεων:

---------

Παράδειγμα

http://parents.org.gr/forum/viewtopi...r=asc&start=30

Παλιό κείμενο:*

Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 3:33 pm

αριθμός δημοσίευσης : #*

Θέμα δημοσίευσης: * (τίτλος του θέματος )

Εμένα μου το "κόλλησαν" ως nick ενός άλλου... nick που χρησιμοποιώ σε άλλους χώρους συζητήσεων**

Κι επειδή το πραγματικό μου όνομα έχει κάποια σχέση με το εν λόγω λουλούδι, είπα να το υιοθετήσω*

Νέο κείμενο:*

Το πραγματικό μου όνομα έχει κάποια σχέση με το εν λόγω λουλούδι και είπα να το υιοθετήσω*

8/2011 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους

-------------

Σημείωση : αντικαταστήσεις παλαιών κειμένων με τελίτσες ή φατσουλες (emotikon) δεν πραγματοποιούνται καθώς εμπίπτουν στην παράβαση κανόνα περί κατάχρησης επεξεργασίας , (όταν δηλαδή κάποιος μέλος δημοσιεύσει μία απάντηση και στην συνέχεια την επεξεργάζεται και την αντικαθιστά με τελίτσες ή φαταούλες χάνοντας έτσι την οποιαδήποτε ενημερωτική αξία αλλά και την ροή μίας δημόσιας συζήτησης ) αλλά και του κανόνα περι δημοσιεύσεων τύπου chat (σύντομα μικρά μηνύματα χωρίς καμία ενημερωτική αξία που κανονικά θέση έχουν σε ένα chat room και όχι σε ένα φόρουμ)

Επίσης εξαιτίας του ότι οι εθελοντές μας έχουν περιορισμένο χρόνο στην διάθεσή τους στην περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει κάποια αλλαγή

σε προηγούμενή σας δημοσίευση συγκέντρωστε όλες τις αλλαγές μαζί (απαραιτήτως) όπως στις οδηγίες που έχουμε πιο πάνω .(μην τις στέλνετε σε ξεχωριστά εμαιλ)

Πώς θα βρείτε τον συνδεσμο της συγκεκριμένης δημοσίευσης;

δείτε εδώ :

download?mid=2%5f0%5f0%5f1%5f1854%5fAG1TfbwAAXMFUKsqRQx8GEa1NQc&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1&appid=YahooMailNeo

κάνοντας κλικ τον αριθμό της δημοσίευσης θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο στον browser σας

αυτό είναι το url / link της δημοσίευσης

(παράδειγμα εδώ : http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1418302&postcount=6 )

download?mid=2%5f0%5f0%5f1%5f1854%5fAG1TfbwAAXMFUKsqRQx8GEa1NQc&pid=2.3&fid=Inbox&inline=1&appid=YahooMailNeo

κάνοντας κλικ τον αριθμό της δημοσίευσης θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο στον browser σας

αυτό είναι το url της δημοσίευσης που χρειαζόμαστε

(παράδειγμα : http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1418302&postcount=6 ) μαζί με όλες τις άλλες πληροφορίες

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

------------------------------

ευχαριστούμε

από τη διαχείριση

www.parentscafe.gr

αμα καταλαβετε κατι πειτε μου κι εμενα... εγω παντως ξανθια δεν βγαζω ακρη:tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καντυ πρεπει να εισαι σκληρη μαζι του για το θεμα της εμπιστοσυνης, οσο αφορα τη σχεση του με τους γονεις του δεν σε αφορα αν ο ιδιος δεν θελει να την στρωσει, εσυ αν θες να βγεις και λαδι παρε την πεθερα σου και πες της οτι του ειπες πολλες φορες να βρεθειτε ολοι μαζι αλλα δεν θελει εκεινος. Η θα το αντιμετωπισει ο ιδιος η οχι δεν μπορεις εσυ να φτιαξει την σχεση τους.

Α!!! και μην εχεις τυψεις για τις σφαλιαρες, εχω δωσει κι εγω μερικες στο παρελθον αλλα οχι οτι εγινε και τιποτα αλλες τοσες να φανε χαμπαρι.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Προβολή λεπτομερειών

ΑΠΟ:

ΠΡΟΣ:

Το μήνυμα επισημάνθηκε

Γεια σας

για αλλαγή δημοσιεύσεων σας μετά το πέρας του 24ώρου όπου σας δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας , παρακολουμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες :

Απο το email που είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας στο φόρουμ στείλτε στο administrator(at)parentscafe.gr το μήνυμαπου θέλετε να αλλάξετε και συμπεριλάβετε απαραιτήτως στον email σας τα εξής στοιχεία :

α) σύνδεσμος (url/link) κάθε συγκεκριμένης δημοσίευσης και ημερομηνία και ώρα δημοσιευσης (δείτε την εικόνα παρακάτω ).

γ) Το νέο κείμενο, ολόκληρο, που θα αντικαταστήσει το παλιό και ακριβώς κάτω απο το κάθε νέο κείμενο τη φράση (μήνας / έτος)

" 8/2011 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους " (χωρίς τα εισαγωγικά)

Αυτο ειναι απαραίτητο ακόμα και για τις παραθέσεις quote που βρίσκονται σε επόμενες δημοσιεύσεις.

---------

Παράδειγμα

Εμένα μου το "κόλλησαν" ως nick ενός άλλου... nick που χρησιμοποιώ σε άλλους χώρους συζητήσεων**

Κι επειδή το πραγματικό μου όνομα έχει κάποια σχέση με το εν λόγω λουλούδι, είπα να το υιοθετήσω*

Το πραγματικό μου όνομα έχει κάποια σχέση με το εν λόγω λουλούδι και είπα να το υιοθετήσω*

-------------

Σημείωση : αντικαταστήσεις παλαιών κειμένων με τελίτσες ή φατσουλες (emotikon) δεν πραγματοποιούνται καθώς εμπίπτουν στην παράβαση κανόνα περί κατάχρησης επεξεργασίας , (όταν δηλαδή κάποιος μέλος δημοσιεύσει μία απάντηση και στην συνέχεια την επεξεργάζεται και την αντικαθιστά με τελίτσες ή φαταούλες χάνοντας έτσι την οποιαδήποτε ενημερωτική αξία αλλά και την ροή μίας δημόσιας συζήτησης ) αλλά και του κανόνα περι δημοσιεύσεων τύπου chat (σύντομα μικρά μηνύματα χωρίς καμία ενημερωτική αξία που κανονικά θέση έχουν σε ένα chat room και όχι σε ένα φόρουμ)

Επίσης εξαιτίας του ότι οι εθελοντές μας έχουν περιορισμένο χρόνο στην διάθεσή τους στην περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει κάποια αλλαγή

σε προηγούμενή σας δημοσίευση συγκέντρωστε όλες τις αλλαγές μαζί (απαραιτήτως) όπως στις οδηγίες που έχουμε πιο πάνω .(μην τις στέλνετε σε ξεχωριστά εμαιλ)

δείτε εδώ :

download?mid=2%5f0%5f0%5f1%5f1854%5fAG1TfbwAAXMFUKsqRQx8GEa1NQc&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1&appid=YahooMailNeo

(παράδειγμα εδώ : http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1418302&postcount=6 )

download?mid=2%5f0%5f0%5f1%5f1854%5fAG1TfbwAAXMFUKsqRQx8GEa1NQc&pid=2.3&fid=Inbox&inline=1&appid=YahooMailNeo

(παράδειγμα : http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1418302&postcount=6 ) μαζί με όλες τις άλλες πληροφορίες

ευχαριστούμε

από τη διαχείριση

www.parentscafe.gr

αμα καταλαβετε κατι πειτε μου κι εμενα... εγω παντως ξανθια δεν βγαζω ακρη:tongue:

ρε συ εδω λεει για να αλλαξεις καποια δημοσιευση σου και οχι το ονομα του θεματος και δευτερον ακου τι θα κανεις θα στειλεις οχι πμ μεσω παρεντς αλλα απο το μειλ σου θα στειλεις μειλ στον διαχειριστη στο μειλ που σου εχει δωσει και θα του γραψεις οτι εισαι η δημιουργος αυτου του θεματος το οποιο εχει αυτο τον τιτλο και θελεις να αλλαξεις τον τιτλο θα του δωσεις 3 πιθανα ονοματα τιτλου και θα το αλλαξει αυτος

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Προβολή λεπτομερειών

ΑΠΟ:

ΠΡΟΣ:

Το μήνυμα επισημάνθηκε

Γεια σας

---------

Παράδειγμα

-------------

δείτε εδώ :

ευχαριστούμε

από τη διαχείριση

www.parentscafe.gr

Μα δεν είναι οδηγίες για αλλαγή τίτλου θέματος!!!! :-)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΝΕΝΑ κατ αρχην νομιζω πως δεν αλλαξε το ονομα...τουλαχιστον εμενα δεν μου το βγαζει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

για το θεμα μου συμφωνω σε ολα μαζι σου αλλα οταν του ελεγα εγω παρτους να πατε καπου εξω χωρις εμενα να το συζητησετε οι 3 σας γιατι ελεγε οτι αν ερθουν εδω θα τσακωθουμε και θα κανει τον διαιτητη του ελεγα λοιπον βρεθειτε οι 3 σας πηγαινετε μια βολτα με το αυτοκινητο αν δεν θελεις να σας ακουνε σε ταβερνα η καφετερια ...και αφου το ελεγα και το ξαναελεγα μου ελεγε οτι δεν ενδιαφεροντε αφου το εμαθαν και δεν ξαναρωτησαν ουτε τι κανει ουτε τιποτα ουτε που τον ξαναπηραν τηλ εεε κι εγω λεω να μην του το ξαναπω και τον πληγωνω ενω αυτοι ειχαν ερθει ειχαν ξαναερθει και ειχαν συναντηθει και τα ειχαν συζητησει!!!!!!και μιλουσε και με την μανα μου και της ελεγε ευτυχως που εχω εσενα και με καταλαβαινεις και του ελεγε κ η μανα μου καλα βρε παιδακι μου η μανα σου δεν σε εχει παρει ενα τηλεφωνο να δει πως πας τι κανεις ''οχι της ελεγε δεν περιμενω κιολας την ξερω την μανα μου''εεεε μετα τι να πεις???

Εχεις δίκιο όταν του λες πως πρέπει να λύσει τα θέματά του με ψυχολόγο! Είναι αυτό που σου είπα σε προηγούμενο μήνυμα και πάνω κάτω συμφωνεί με αυτό που λέει η Νένα : κλαίγεται και παραπονιέται για τους γονείς του για να μετατοπίσει το ενδιαφέρον από το δικό του πρόβλημα στο πρόβλημα αδιαφορίας των γονιών του. Αυτό που είπες για το αλτσχάιμερ ήταν κορυφαίο! Γέλασα τόσο πολύ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καντυ πρεπει να εισαι σκληρη μαζι του για το θεμα της εμπιστοσυνης, οσο αφορα τη σχεση του με τους γονεις του δεν σε αφορα αν ο ιδιος δεν θελει να την στρωσει, εσυ αν θες να βγεις και λαδι παρε την πεθερα σου και πες της οτι του ειπες πολλες φορες να βρεθειτε ολοι μαζι αλλα δεν θελει εκεινος. Η θα το αντιμετωπισει ο ιδιος η οχι δεν μπορεις εσυ να φτιαξει την σχεση τους.

Α!!! και μην εχεις τυψεις για τις σφαλιαρες, εχω δωσει κι εγω μερικες στο παρελθον αλλα οχι οτι εγινε και τιποτα αλλες τοσες να φανε χαμπαρι.....

αφου πηρα εχθες τον πεθερο γιατι αυτη ειναι ψευτρα σαν τον γιο της και τα διαστρεβλωνει τα πραγματα ετσι λοιπον πηρα αυτον εχθες το απογευμα και του το ειπα και μου ειπε πως δεν με πιστευει γιατι ο γιος του δεν του εχει πει ποτε ψεματα(εγω ξερω οτι του εχει πει χιλιαδες)και του ειπα τοτε δεν υπαρχει αλλος τροπος για να σε πεισω παρα να ερθετε εδω και να καθησουμε και οι 4 κατω και να δουμε ποιος λεει αληθεια και ποιος οχι και μου ειπε οτι θα γεννησω πρωτα και μετα γιατι τωρα αν συμβει κατι θα εχει τυψεις!!!και εγω συνεχησα και του ειπα αφου εχεις τοσο καλες σχεσεις με το παιδι σου και εγω ειμαι το προβλημα και δεν σας κραταω σε αποσταση γιατι δεν σε επαιρνε το παιδι σου απο τον Δεκεβρη που πηγαμε σε γιατρους και ανακαλυψαμε το προβλημα παρα εφτασε Ιουλιος για να σε παρω εγω και να στο πω και οχι το ιδιο το παιδι σου....αυτη ειναι ωραια σχεση που εχετε????και μου ειπε δεν εχω απαντηση σε αυτο να σου πω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

του το εγραψα ξεκαθαρα

Καλησπερα

Πριν απο καποιους μηνες είχα ανοιξει ενα θεμα με την ονομασια

ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ- ΣΕΠΡΑΦΑΡ. Μετα απο καιρο τα κοριτσια που επικοινωνουμε μεσα απο αυτο το θέμα αποφασισαμε - με ψηφοφορια- να αλλαξουμε το ονομα του θεματος γιατι πλεον δεν μας αντιπροσωπευει!!!! Θα ήθελα την βοηθεια σας για το αν και πως μπορω να αλλαξω το ονομα.

Με εκτιμηση -το ονομα μου το εγραψα κανονικα-

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...