Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

οι κολπικες πλυσεις ξερω πως απαγορευοντε στην εγκυμοσυνη παρολαυτα υπαρχουν συγκεκριμενα υποθετα που δινουν οι γιατροι αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επαναλαβεις την καλλιεργεια κολπικου υγρου...σε ποια εβδομαδα την ειχες κανει θυμασαι???εγω νομιζω την εκανα στην 11η γιατι νωριτερα εβαζα την προγεστερονη και δεν γινοταν!!!!!παντως ειναι φυσιολογικο λογω του οτι στο δευτερο τριμηνο οι απαιτησεις του μωρου ειναι μεγαλες και η αμυνα του οργανισμου πεφτει οποτε οπου εχει ευαισθησια η γυναικα την χτυπαει εκει!!!ααα και ηθελα να σου πω εδω και μερες ρωτησα για την κορτιζονη και μου ειπαν οτι σε μικρες δοσεις επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη ειδικα αν η γυναικα πασχει απο αυτοανοσο επιβαλεται και οτι δεν επηρεαζει αρνητικα το εμβρυο ισα ισα που το αναπτυσει και πιο σωστα εξου και η ενεσεις κορτιζονης που κανουν σε περιπτωση υπονοιας προωρου τοκετου για να αναπτυχθουν πιο συντομα τα πνευμονια του

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, πήρα τηλ τον βοηθό του γιατρού να πάω την Δευτέρα να μου γράψει άδεια και μου τα ¨μασησε" ( μέχρι τώρα αυτός μου τις έγραφε). Μού λέει "θα κάνεις εισαγωγη;". Λέω "δεν ξέρω, χρειάζεται; Αφού ως τώρα δεν έκανα εισαγωγή και μου την έγραφες κανονικά". Μου έιπε να τον ξαναπαρω τηλ την Κυριακη γιατί δεν ξέρει αν θα είναι τη Δευτέρα στο νοσοκ. Του λέω "αν δεν είσαι, ποιος μπορεί να με εξυπηρετήσει;". Κανένας, λέει.....Κορίτσια, πολύ ψυχρό τον είδα....Αν δεν μου την γράψει τι θα κάνω;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

είχα γράψει κάτι και δεν έγινε υποβολή....

κάντυ πολύ στεναχωρέθηκα...

μάρτζι και εγώ ξέρω ότι οι πλύσεις απαγορευονταί στην εγκυμοσύνη

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

οι κολπικες πλυσεις ξερω πως απαγορευοντε στην εγκυμοσυνη παρολαυτα υπαρχουν συγκεκριμενα υποθετα που δινουν οι γιατροι αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επαναλαβεις την καλλιεργεια κολπικου υγρου...σε ποια εβδομαδα την ειχες κανει θυμασαι???εγω νομιζω την εκανα στην 11η γιατι νωριτερα εβαζα την προγεστερονη και δεν γινοταν!!!!!παντως ειναι φυσιολογικο λογω του οτι στο δευτερο τριμηνο οι απαιτησεις του μωρου ειναι μεγαλες και η αμυνα του οργανισμου πεφτει οποτε οπου εχει ευαισθησια η γυναικα την χτυπαει εκει!!!ααα και ηθελα να σου πω εδω και μερες ρωτησα για την κορτιζονη και μου ειπαν οτι σε μικρες δοσεις επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη ειδικα αν η γυναικα πασχει απο αυτοανοσο επιβαλεται και οτι δεν επηρεαζει αρνητικα το εμβρυο ισα ισα που το αναπτυσει και πιο σωστα εξου και η ενεσεις κορτιζονης που κανουν σε περιπτωση υπονοιας προωρου τοκετου για να αναπτυχθουν πιο συντομα τα πνευμονια του
Στην 7η εβδομάδα την ειχα κάνει την εξέταση κολπικού υγρού. Δεν έκανα κολπική πλύση, μόνο εξωτερικά πλύθηκα.... Αρα, με βάση αυτά που λές για την κορτιζόνη, μπορώ να βάζω Κenacomb άνετα, ε; Γιατί εγώ βάζω λίγο και μετά εχω τύψεις...:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, πήρα τηλ τον βοηθό του γιατρού να πάω την Δευτέρα να μου γράψει άδεια και μου τα ¨μασησε" ( μέχρι τώρα αυτός μου τις έγραφε). Μού λέει "θα κάνεις εισαγωγη;". Λέω "δεν ξέρω, χρειάζεται; Αφού ως τώρα δεν έκανα εισαγωγή και μου την έγραφες κανονικά". Μου έιπε να τον ξαναπαρω τηλ την Κυριακη γιατί δεν ξέρει αν θα είναι τη Δευτέρα στο νοσοκ. Του λέω "αν δεν είσαι, ποιος μπορεί να με εξυπηρετήσει;". Κανένας, λέει.....Κορίτσια, πολύ ψυχρό τον είδα....Αν δεν μου την γράψει τι θα κάνω;;;

ΜΑΡΤΖΙ τωρα αν σου πω κι εσενα θα σε εξαγριωσω......τι θα πει κανενας?????και το γιατρο σου γιατι τον χρυσοπληρωνεις καθε φορα που πας?για να κανει εναν υπερυχο ο καθε ασχετος θα μπορουσε να το κανει δεν χρειαζοταν να ειναι ο Μακρ...γι αυτο πας στο ιατρειο του τα σκας χοντρα χοντρα για να σε εξυπηρετει σε οτι θελησεις!!!!!!!!!!

υγ.εγω τωρα θα επρεπε να εχω τον ρολο του νερου και οχι του λαδιου αλλα συγνωμη ειμαι ηδη φουντωμενη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Στην 7η εβδομάδα την ειχα κάνει την εξέταση κολπικού υγρού. Δεν έκανα κολπική πλύση, μόνο εξωτερικά πλύθηκα.... Αρα, με βάση αυτά που λές για την κορτιζόνη, μπορώ να βάζω Κenacomb άνετα, ε; Γιατί εγώ βάζω λίγο και μετά εχω τύψεις...:(

ωραια πες του να σου ξαναγραψει να ξανακανεις να δεις τι γινεται και να σου δωσει κατι να ηρεμησεις

ναι κοριτσακι μου βαζε αφοβα την ξερω αυτην την ενοχληση-φαγουρα και ξερω πως ειναι ανυποφορη:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΤΖΙ τωρα αν σου πω κι εσενα θα σε εξαγριωσω......τι θα πει κανενας?????και το γιατρο σου γιατι τον χρυσοπληρωνεις καθε φορα που πας?για να κανει εναν υπερυχο ο καθε ασχετος θα μπορουσε να το κανει δεν χρειαζοταν να ειναι ο Μακρ...γι αυτο πας στο ιατρειο του τα σκας χοντρα χοντρα για να σε εξυπηρετει σε οτι θελησεις!!!!!!!!!!

υγ.εγω τωρα θα επρεπε να εχω τον ρολο του νερου και οχι του λαδιου αλλα συγνωμη ειμαι ηδη φουντωμενη

Δίκιο έχεις! Τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ.....Αν δεν είναι κανείς τη δευτέρα στο νοσοκομείο, θα πάω την τρίτη στο ιατρείο και θα μου την γράψουν την άδεια....Στο καλό, αγχώνομαι, χωρίς λόγο....Καλά λέει ο άντρας μου!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ωραια πες του να σου ξαναγραψει να ξανακανεις να δεις τι γινεται και να σου δωσει κατι να ηρεμησεις

ναι κοριτσακι μου βαζε αφοβα την ξερω αυτην την ενοχληση-φαγουρα και ξερω πως ειναι ανυποφορη:evil::evil::evil:

Ρε συ, για να σου δώσω να καταλάβεις, μπροστά στο τριχωτό:oops::oops::oops: είναι άσπρο σαν πιτυρίδα, το ξύνω λίγο και πέφτει όπως η πιτυρίδα από το κεφάλι.....Και πώς με φαγουρίζει το άτιμο!!!! Βάζω λίγη αλοιφούλα και ηρεμώ, αλλά δεν βάζω συστηματικά γιαυτό δεν λέει να μου περάσει!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πήρα κουβερτούλα να κεντήσω!!! θα βγουν δύο κουβέρτες, γιατί το ύφασμα είναι πολύ.....Εχω κι ένα σχεδιάκι με ένα κοριτσάκι που κάνει σχοινάκι.....Κατέβασα κι ένα ακόμη από ίντερνετ με καρδούλες και θα το ξεκινήσω σήμερα......

Δανείστηκα και από βιβλιοθήκη ένα ωραίο βιβλίο, την "πεταλούδα των Μπολσόι". Νενα το έχεις διαβάσει; Το ξεκίνησα χθες....Αρκετά καλό μού φαίνεται!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καντυ θα σου πω κατι που το εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου....ο μ@λ@κ@ς ειναι ανικητος κοπελαρα μου. γραψτα τα πεθερικα! στο κατω κατω δεν τους εχεις και σε υποληψη για να σε νοιαζει και τι πιστευουν για σενα. επικεντρωσου στην σχεση σου με τον αντρα σου και αυριανο πατερα των παιδιων σου και προσπαθησε να λυσεις αυτο χωρις να σε νοιαζουν τις λεν, τι κανουν τι πιστευουν 3οι!!!!στο φιναλε αυτο ειναι που μετραει....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

λιγο μεγαλουτσικη μας βγηκε...βεβαια αν τα καμαρια σας κατσουν λιγο ακομα εκει μεσα στο τελος θα ειναι γιγαντακια οποτε μια χαρα θα τους ερθει!!!!:tongue::tongue::tongue:

28xYp3.png

ΜΑΡΤΖΙ ειναι ξηροδερμια...οταν ξυριζεσαι που δεν εχει καθολου τριχωτο ειναι το ιδιο??????????

ΤΣΕΡΡΑΚΙ μου εχεις απολυτο δικιο!!!!!εχθες λεει ''φτου ρε γαμωτο και πανω που σε ειχα πεισει να παμε μια βολτα στο χωριο ειχα πει και σ αυτους να μην πουνε απολυτως τιποτα και καταλαβεις''τον κοιτουσα και λεω ζει στον δικο του κοσμο....κανε υπομονη του λεω μεχρι ποτε λεει μεχρι να γεννηθουν τα μωρα μου...ααα λεει θα παμε μαζι με τα μωρα.....οχι του λεω αλλα τοτε δεν με ενδιαφερει ουτε που θα πας ουτε για ποσο!!!δηλαδη λεει να το ξεχασω οτι θα παμε τωρα?????χαχαχα λεω...ωραιο ανεκδοτο κρατα μου και για αυριο ενα!!!!

σημερα του μιλαω ψυχρα και μου λεει θα μου χαλασεις την μερα παλι σημερα(παλι σημερα λες κι εχθες την χαλασα εγω)λεω δεν μοπυ βγαινει κατι αλλο εχω χασει την εμπιστοσυνη μου τωρα μιλαμε και δεν ξερω που εισαι λεει στην δουλεια ειμαι λεω κι εγω που το ξερω μα λεει στο λεω εγω βαζω τα γελια και λεω ναι τωρα ρωτα και τον μπαρμπα μου τον ψευτη(παροιμια)κι επειδη το λες εσυ που μια αληθεια δεν εχει βγει απο το στομα σου εγω τι πρεπει να σε πιστεψω.....αααα καλα λεει τωρα αυτα θα εχουμε...μα λεω τι περιμενες το εκανες μια φορα ορκιστηκες σε πιστεψα και μου την εφερες τωρα μου ξαναορκιζεσαι και τι???????????εε λει τοτε ειχα κανει λαθος δεν αξιζα 2η ευκαιρια???????ωραια λεω στην εδωσα και εκανες ακριβως το ιδιο τωρα τι θελεις???????να μου δωσεις και 3η!!!!και μετα του λεω που θα ξανακανεις το ιδιο τι θα ζητησεις και 4η??????????δεν μιλουσε.....του ειπα πριν γεννηθουν τα μωρα μου και τα εθισει στο ψεμα να παει σε ψυχολογο να το λυσει το θεμα του!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλα εχεις νευρα τωρα γι αυτο του τα χτυπας ετσι αλλα οταν θα καταλαγιασει ολο αυτο ηρεμα λυστε τα θεματα σας. ο δικος σου - αν εξαιρεσουμε τα ανεκδιηγητα που κανει!!!!που ειναι και απροβλεπτα οποτε δεν ξερεις απο που σου ηρθαν - μου φαινεται ανθρωπος που τουλαχιστον ακουει....ε τωρα φταει κιολας δεν μπορει να κανει και αλλιως!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...