Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσια σας ευχαριστω ειλικρινα παρα πολυ!!!

εχω απογοητευτει νιωθω μια στεναχωρια μια θλιψη και οσο και να μην το θελω κλαιω συνεχεια!!!και ο κυριος ''θα συνεχηστει για πολυ ακομα αυτο εεε δεν μπορω να εχεις μουτρα μου την δινει μου χαλαει την διαθεση''

ξερετε τι θα ηθελα και τι θα τον πονουσε πραγματικα...να σηκωθω και να φυγω!!!!!να γυρησει αυριο και να μην με βρει εδω!!!!!!!αλλα παλι σκεφτομαι θα μπορεσω 9 ωρες οδηγηση μονη μου????και την αλλη εβδομαδα να ερθω για την β επιπεδου.......

εσύ θα μείνεις στο σπίτι σου...

τα μούτρα στο πάτωμα και όποιου αρέσουν...

κρίμα δεν είναι να ταλαιπωρηθείς πάρα πολύ εσύ και τα μωρά..

να στεναχωρέσεις τους δικούς σου

και να δημιουργήσουν για εκείνον μια αρνητική εικόνα που όταν τα ξαναβρείτε εσείς οι γονείς σου την ίδια εικόνα θα έχουν,......

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακόμη δεν αποφάσισα πότε...σίγουρα με το νέο χρόνο...αλλά αν θα πρέπει να ξεκινήσω νωρίς τις ενέσεις 2/1 θα αφήσω εκείνο το κύκλο και θα πάω στον επόμενο...

σίγουρα θα ξέρω κοντά λίγο πριν τα χριστούγεννα...

εγω παντως ευχομαι να σε προλαβουν τα ευχαριστα και μην μπεις καν στην διαδικασια;) !

Cherry kai lili καλημερα!!!!

καντυ οπως λεν και τα κοριτσια πρεπει να ηρεμησεις για να καταφερετε να κουβεντιασετε οπως πρεπει ...με φωνες και τετοια θα γινουν χειροτερα τα πραγματα!

fHaOp2.png

Καλημέρα!!!! Πόσα γράψατε πάλι, βρε!Εχω πόση ώρα που διαβάζω κι εχω μείνει άφωνη, Κάντυ μου! Αφωνη με όλα αλλά κυρίως με τον σύζυγο, τον οποίο προσπαθώ να ψυχολογήσω και καταλήγω σε ένα πράγμα.....Φοβάται και τους γονείς του κι εσένα! Ο φόβος τον παραλύει και ακόμη και αυτά που είναι θετικά, αυτός τα βλέπει αρνητικά και προσπαθεί να τα αποφύγει.....Γιατί δεν μπορεί να θεωρεί ένας άνθρωπος πως θα πειράξει την γυναίκα του και θα την αναστατώσει το γεγονός πως οι γονείς του νοιάστηκαν για αυτόν και θέλησαν να βοηθήσουν!!!!! Τοσο πολύ θα αναστατωνόσουν δηλαδή αν μάθαινες πως τα πεθερικά σου ήθελαν να βοηθήσουν το παιδί τους;;;; ( αυτό με προβληματίζει πολύ). Ξέρεις τι σκέφτομαι; Πως δεν ήθελε να είσαι μπροστά στην κουβέντα που έκαναν για να μην μάθεις αλήθειες που στις είχε επιμελώς κρύψει......Για να μην μάθεις πότε έκανε την επέμβαση, να μην μάθεις πως πολύ πιθανό γνώριζε ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και παρόλα αυτά δεν σου είχε πει τίποτα...

Ενα άλλο που θέλω να επισημάνω είναι το εξής : απ' ο,τι κατάλαβα, αυτός μιλούσε από παλιά με τους γονείς του και τους έλεγε πως εσύ δεν τους θες.....η συμπεριφορά του απέναντι τους άλλαζε προς το χειρότερο και αυτοί λογικά θεωρούσαν εσένα υπευθυνη που "έχαναν" το γιο τους. Γιαυτό και σε αντιπαθούν τόσο πολύ και σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Ρε κορίτσια, κακά τα ψέματα, περιμένουμε πολλές παιδάκι...Πώς θα αισθανθούμε αν αύριο μεθαύριο παντρευτεί και ξαφνικά μας κάνει πέρα και αρχίσει να μας λέει πως δεν μας θέλει η νύφη μας ή ο γαμπρός μας;;;; Εγώ προσωπικά θα αντιδράσω.......Δεν τους υποστηρίζω, σε καμία περίπτωση, γιατί καταλαβαίνω πως είναι κι αυτοί ό,τι να' ναι, αλλά εγώ βάζοντας τον εαυτό μου στην θέση τους, μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σε συμπαθούν Καντυ.....Κι εσύ τώρα μπορέι να σκέφτεσαι πως αυτοί έπιναν και έτρωγαν κι εσύ ήσουν σπίτι, αλλά κι εκείνοι εκείνη την στιγμή θα σκέφτονταν πως θα μπορούσαμε να ήμασταν στο σπίτι του παιδιού μας, αλλά τρέχουμε από εδώ κι από εκεί, γιατί δεν μας θέλει η "κυρία". Ετσι δεν τους το παρουσίασε;

Μεγιστη ευθύνη έχει άντρας σου. Πρέπει να αποφασίσει στη ζωή του τι ακριβώς θέλει και επιτέλους να το διεκδικήσει.....οχι να κρύβεται σαν φοβισμένο παιδί, όχι να βάζει εσένα μπροστά.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

πω πω ρε κοριτσια γιναν τοσα πραματα και θαμματα απο χθες και γω αγρον αγοραζω!!!!

καντυ τι να πουμε εμεις....εχεις απολυτο δικιο!!!!καλα το παλικαρι σου δεν ειναι μονο για σφαλιαρες θελει και μερικες κλωτσιες!!!!το θεμα ειναι απο δω και περα τι κανουμε....τωρα οτι εγινε εγινε και λογικο να το παρεις τοσο βαρια ειδικα επειδη εισαι ανθρωπος που τα λες ολα εξω απο τα δοντια (αν και εγω για το 500ε δεν θα ελεγα τιποτα ισως και ποτε...). Οτι εχεις μπλεξει με ανεγκεφαλη οικογενεια ειναι το δεδομενο μας οποτε πρεπει να βρουμε μια λυση ωστε να ειστε οπως πρεπει με τον αντρα σου. αυτο βεβαια μονο εσυ που τον ξερεις μπορεις να το κανεις αλλα και μεις εδω μια γνωμη θα σου την πουμε...εγω πιστευω οτι:

1) το πιο βασικο απ'ολα ειναι να ηρεμισεις ΟΣΟ μπορεις για να ειναι ηρεμα και τα μικρουλια που δεν φταιν σε τιποτα.

2) το να φυγεις τωρα και να ξαναγυρισεις σε μια εβδομαδα με τοσες ωρες δρομο και να ανησυχησεις και τους δικους σου μαλλον ειναι δυσκολο, μην το διακινδυνευεις!

πιστευω οτι θα ηταν καλο να ηρεμισεις πρωτα πρωτα εσυ, να κανεις μια συζητηση μαζι του και να σου τα πει ολα οπως εχουν με την σειρα. φυσικα να του πεις απο την αρχη οτι θα καλεσεις τους γονεις του να φατε ολοι μαζι (αν κατσετε σπιτι θα κουραστεις αλλα θα τα πειτε ολα, αν πατε εξω μπορει να εχετε ενταση απο την κουβεντα και να γινεται ρεντικολο στην ταβερνα...διαλεξε τι απο τα 2 αντεχεις) και οτι αν διαπιστωσεις να λεν αλλα αυτοι απο αυτα που εχει πει σε σενα μαυρο φιδι που τον εφαγε!!!να ξεκαθαρισεις ενωποιος ενωποιο την θεση σου και οτι ουδεποτε εγιναν-ειπώθηκαν ολα αυτα και οτι ηταν η φαντασια του κανακαρη του για τον οποιο θα πρεπει να ντρεπονται γι'αυτο τον λογο. και αφου εξηγηθειτε του λες του κανακαρι οτι ειναι η τελευταια φορα που ασχολησαι με τετοιες ηλιθιες συμπεριφορες και οτι αν ξανακουσεις να λεγονται για το ονομα σου πισω απο την πρατη σου πραγματα σηκωνεσε και φευγεις!!!!ολα αυτα χωρις φωνες -υστεριες και κλαματα. Με ηρεμο τονο για να καταλαβει οτι το εχεις σκεφτει και οτι δεν το λες απο τα νευρα σου αρα μπορει κ να μην το κανεις....

Η επόμενη συμβουλή που θα σου έδινα είναι ακριβώς αυτά που σου λέει η Τσέρυ.....:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ακόμη εδώ βρε Λιλι; Καλά, οι προβλέψεις με σας έπεσαν έξω,δεν το συζητώ!!!

Τινγκερ, μακάρι να μείνεις μόνη ως την Πρωτοχρονια!

Τσέρυ, καλός ο αιματοκρίτης, αλλα τι έχετε να πείτε για το "σάράβαλο" μαρτζι, που πονάει το αυτί της, βγήκαν πάλι οι ερεθισμοί, και μάλλον κάτι με τριγυρίζει εκεί "κάτω";;;;Ξέρετε πώς είμαι;;; Χάλια.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εγω παντως ευχομαι να σε προλαβουν τα ευχαριστα και μην μπεις καν στην διαδικασια;) !

Cherry kai lili καλημερα!!!!

καντυ οπως λεν και τα κοριτσια πρεπει να ηρεμησεις για να καταφερετε να κουβεντιασετε οπως πρεπει ...με φωνες και τετοια θα γινουν χειροτερα τα πραγματα!

Καλημέρα luna μου γράφε μας πιο συχνά βρε κορίτσι!!!Όλα καλά?Το μωράκι σου μεγαλώνει και εσένα:D:D:D Άντε κοντέυεις και εσύ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τσέρυ, καλός ο αιματοκρίτης, αλλα τι έχετε να πείτε για το "σάράβαλο" μαρτζι, που πονάει το αυτί της, βγήκαν πάλι οι ερεθισμοί, και μάλλον κάτι με τριγυρίζει εκεί "κάτω";;;;Ξέρετε πώς είμαι;;; Χάλια.....

Άστα να πάνε οι συσπασούλες συνεχίζονται αλλά το πισπιρίγκι μου ακόμα μέσα!!!Όμορφες πετάγομαι για λίγο σε μια δουλίτσα και επιστρέφω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΤΣΕΡΡΥ ΛΙΛΙ ΜΑΡΤΖΙ καλημερα!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας ναι η αληθεια ειναι πως δεν τον γνωριζεται και σιγουρα δεν μπορειτε να πειτε γιατι τα εκανε ολα αυτα αλλα και μονο η γνωμη σας για το τι μπορω να κανω εγω μετραει για μενα και πραγματικα την χρειαζομαι!!!!

ΤΣΕΡΡΥ τους ειπα να ερθουν και αυτοι μου ειπαν οχι για να μην ειπωθουν πργαματα βαρια και επειδη ειμαι εγκυος μετα θα νιωθουν τυψεις!!απ την αλλη επειδη ειναι γενικα σκατανθρωποι οπως ειπε και η ΝΕΝΑ εχθες δεν θελω να τους ανοιξω παλι πορτες αυτοι ετσι κι αλλιως αυτο θελουν τωρα που θα εχουν τα εγγονια να ανακατωνοντε παλι μα με ονοματα μα με το να πηγαινουμε εκει ολο και θα χωνουν παλι την μυτη τους και ειλικρινα δεν θελω αν θελουν να κανουν κατι εχω ξαναπει να ο κανουν για το παιδι τους και οχι για μενα!!!!

ΜΑΡΤΖΙ σε αυτα που λεςεχεις δικιο ΑΛΛΑ εγω απο την αρχη που τους γνωρισα πηγαινα στο χωριο καθε σκ και καθε αργια τους εκανα τον χαμαλι μεχρι και στο χωραφι με πηγαιναν να βγαζω πατατα και δεν μας εδωσαν ποτε ουτε μια για το σπιτι αφου πηγαιναμε εκει λεει τρωγαμε απο το σπιτι δεν βγαινει τιποτα με περιμενε καθε σκ και μου παρουσιαζε ολο χαλια και μοκετες να λπενω και αφου τελειωσαν οι δικες της μου εφερνε και της γιαγιας και μετα κατεβαζαν και την μουρη και ελεγαν διαφορα που με πικραιναν και με στεναχωρουσαν οταν κατεβαιναμε στο χωριο μου 3 φορες τον χρονο αλλα αφου ηταν τοσο μακρια καθομασταν μια εβδομαδα -10 μερες μετα τα εβαζαν μαζι μου και μου ελεγαν τον πηγες στη μανα σου 10 μερες κι εμεις εδω ειχαμε τοσες δουλειες να κανει μου ελεγαν ψεματα που εγω μετα απο λιγο τα μαθαινα και πηγαιναν στην συνυφαδα μου και με κατηγορουσαν και παλι τα μαθαινα!!!αφου λοιπον ο αντρας μου δεν μπορουσε να με υπστηριξει και οτι γινοταν δεν μιλουσε παρα φευγαμε και τους επαιρνε κρυφα απο μενα τηλ και τους ελεγε οτι αυτα που ειπαν και εκαναν δεν ηταν σωστα αυτοι θεωρουσαν πως αφου φευγουμε τον βαζω εγω να παιρνει και να τα λεει ενω αυτος μπροστα δεν μιλουσε και μετα του ερχοταν απο το τηλ να παρει και να κανει τα παραπονα του χωρις εγω να ξερω τιποτα......αφου λοιπον εγινε μια δυο του ειπα τελος δεν παμε γιατι δεν μπορεις να με υποστηριξεις και τα κανεις χειροτερα τα πραγματα!!!αυτοι δεν εχουν καμια δικαιολογια αν ηθελαν να τα εχουμε καλα δεν θα μου εκαναν την ζωη μου κολαση καθε φορα που πηγαινα θα φερονταν καλα για να με εχουν κι εμενα του χεριου τους επειδη ειμαι και ζωον και μολις μου φερθει καποιος καλα γινομαι χαλι να με πατησουν αυτα εκανα και σ αυτους στην αρχη για υτο πηραν θαρρος ενω αν ημουν τυπικη και ψυχρη δεν ειχαν περιθωρια για βρωμιες!!!

οσο για τους γονεις μου τα ξερουν ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο ιδιος ο αντρας μου επαιρνε την μανα μου και της ελεγε η κορη σου εχει εναν ανθρωπο να μιλησει και να την καταλαβει και οτι προβληματα εχει ξερει πως θα σας παρει τηλ και θα την βοηθησετε ενω εγω δεν εχω κανεναν οι γονεις μου αδιαφορουν ουτε τηλ δεν με παιρνουν ξερουν το προβλημα μου και με εχουν εγκαταληψει και η μανα μου τον λυποταν και με επαιρνε και μου ελεγε να του συμπαραστεκεσε οτι κι αν κανει μην τον παρεξηγεις βλεπεις οτι τον ποναει που δεν εχει κανεναν και που οι γονεις του ειναι αυτοι που ειναι!!!!!παντα τον δικαιολογουσε...........εχθες καταπιε την γλωσσα της δεν ηξερε τι να πει μου ελεγε και καλα εσενα σε φοβοταν και το καταλαβαινω γιατι εισαι ευεξαπτη εμενα γιατι με κοροιδευε και μου ελεγε οτι τον εγκατελειψαν και δεν εχει κανεναν?????ειχε παθει σοκ δεν το περιμενε αλλα και παλι ολο και εψαχνε και εβρισκε ελαφρυντικα και μου ελεγε συγχωρεσε τον απλα καντον να ταρακουνηθει για να μην το ξανακανει!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ, τι να πω εγώ τώρα μπροστά σε όλα όσα διαβάζω;;;; Ε, κοριτσάκι μου, τους έδωσες κι εσύ πολύ αέρα.....Εχεις δίκιο, αν ήσουν τυπική από την αρχή, δεν θα τολμούσαν να πουν τίποτα....Καλά, κι ο άντρας σου, όταν έβλεπε πως εσύ ξεσκιζόσουν και αυτοί σε προσέβαλαν, δεν έλεγε μία κουβέντα εκείνη την ώρα;;;Αμαν πια!!! Από αυτόν ξεκινούν όλα τα προβλήματα....Αν τους έβαζε στη θέση τους, χωρίς να κλάιγεται και να λέει ότι εσύ τον βάζεις, όλα θα ήταν διαφορετικά......

Στη μαμά σου έλεγε τα ίδια που έλεγε και σε σένα για να μην προδωθεί.....Ηθελε και τη δική της εύνοια.

Ο πεθερός σου καλά λέει να μην συναντηθείτε τώρα, γιατί σας κοβω να πλακώνεστε!!!! Για να ανοίξεις πόρτες πάλι μαζί τους, συμφωνώ μαζί σου πως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κάντυ, τι να πω εγώ τώρα μπροστά σε όλα όσα διαβάζω;;;; Ε, κοριτσάκι μου, τους έδωσες κι εσύ πολύ αέρα.....Εχεις δίκιο, αν ήσουν τυπική από την αρχή, δεν θα τολμούσαν να πουν τίποτα....Καλά, κι ο άντρας σου, όταν έβλεπε πως εσύ ξεσκιζόσουν και αυτοί σε προσέβαλαν, δεν έλεγε μία κουβέντα εκείνη την ώρα;;;Αμαν πια!!! Από αυτόν ξεκινούν όλα τα προβλήματα....Αν τους έβαζε στη θέση τους, χωρίς να κλάιγεται και να λέει ότι εσύ τον βάζεις, όλα θα ήταν διαφορετικά......

Στη μαμά σου έλεγε τα ίδια που έλεγε και σε σένα για να μην προδωθεί.....Ηθελε και τη δική της εύνοια.

Ο πεθερός σου καλά λέει να μην συναντηθείτε τώρα, γιατί σας κοβω να πλακώνεστε!!!! Για να ανοίξεις πόρτες πάλι μαζί τους, συμφωνώ μαζί σου πως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

αυτο ηταν το προβλημα μας παντα και γι αυτο του ειπα κι εγω τερμα δεν ξανα παμε γιατι δεν μπορεις να διαχειριστεις καταστασεις και βρισκομαι εγω εκτεθημενη μπροστα δεν ελεγε τιποτα φευγαμε και την αλλη μερα χωρις να εχει γινει τιποτα τους επαιρνε και τους ελεγε οταν του ειπα αν θελει να με προστατεψει να τα λεει εκει μπροστα και οχι να παιρνει μετα μου ειπε οτι προσωπο με προσωπο δεν μπορει να τα πει απ το τηλεφωνο το διαχειριζεται καλυτερα!!!εγω στην αρχη δεν τους ειχα καταλαβει οτι τα εκαναν απο κακια η για να με δοκιμασουν αν ξερω να πλενω χαλια να μαζευω πατατα και να φυτευω ντοματα και να σας πω την αληθεια ουτε που ηξερα μεχρι να ετοιμαστω επαιρνα την μανουλα μου και της ελεγα πες μου πως μαζευουν την πατατα πες μου πως να φυτεψω τις ντοματες για να τους κανω καλη εντυπωση......

στην μαμα μου ελεγε ψεματα για να τον λυπηθει??????γιατι???αφου ειχε τους γονεις του που τον στηριζαν που ειχαν ερθει 2 φορες και του ελεγαν οτι θες εμεις θα σε βοηθησουμε γιατι να της λεει ψεματα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Οπως και να έχει, δεν μας ενδιαφέρουν οι σχέσεις με τα πεθερικά σου, αλλά η σχέση σου με τον άντρα σου και η εμπιστοσύνη που έχει κλονιστεί.....Το να σε φοβάται δεν είναι λύση, γιατί μετά πάνω στον πανικό του κάνει βλακείες! Μήπως να καλλιεργούσατε μία διαφορετική σχέση; Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μου φάινεται πως σε αυτή τη σχέση, έχεις το πανω χέρι.......Αφησε του λίγο χώρο να αναπνεύσει. Μην του ξαναπείς τίποτα για τους γονείς του. Μην ξανασυζητάς το θέμα μαζί του. Δικό του πρόβλημα είναι, δεν είναι δικό σου. Αυτός τους είπε ψέματα για σένα, αυτός να απολογηθεί και όχι εσύ....Ρώτησέ τον τι θέλει......Θέλει να έχετε σχεσεις με τους γονείς του; Αν ναι, τότε θα του πεις πως θα κάνεις μία μικρή υποχώρηση, θα τους βλέπετε ( όχι συχνά, αυτός ας τους βλέπει όσο θέλει) κι αν τυχόν σε προσβάλλουν περιμένεις από αυτόν να πάρει θέση εκείνη την στιγμή......

Αν δεν τους θέλει, να τους πει ότι ΑΥΤΟΣ δεν τους θέλει......εσύ θα διαχωρίσεις τη θέση σου.

Κι από εδώ και στο εξής δεν δέχεσαι το παραμικρό ψέμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αυτο ηταν το προβλημα μας παντα και γι αυτο του ειπα κι εγω τερμα δεν ξανα παμε γιατι δεν μπορεις να διαχειριστεις καταστασεις και βρισκομαι εγω εκτεθημενη μπροστα δεν ελεγε τιποτα φευγαμε και την αλλη μερα χωρις να εχει γινει τιποτα τους επαιρνε και τους ελεγε οταν του ειπα αν θελει να με προστατεψει να τα λεει εκει μπροστα και οχι να παιρνει μετα μου ειπε οτι προσωπο με προσωπο δεν μπορει να τα πει απ το τηλεφωνο το διαχειριζεται καλυτερα!!!εγω στην αρχη δεν τους ειχα καταλαβει οτι τα εκαναν απο κακια η για να με δοκιμασουν αν ξερω να πλενω χαλια να μαζευω πατατα και να φυτευω ντοματα και να σας πω την αληθεια ουτε που ηξερα μεχρι να ετοιμαστω επαιρνα την μανουλα μου και της ελεγα πες μου πως μαζευουν την πατατα πες μου πως να φυτεψω τις ντοματες για να τους κανω καλη εντυπωση......

στην μαμα μου ελεγε ψεματα για να τον λυπηθει??????γιατι???αφου ειχε τους γονεις του που τον στηριζαν που ειχαν ερθει 2 φορες και του ελεγαν οτι θες εμεις θα σε βοηθησουμε γιατι να της λεει ψεματα??

Εσύ ήθελες να κάνεις καλή εντύπωσω, ενώ αυτοί πάλι δεν κατέβαλαν την παραμικρή προσπάθεια να σε εντυπωσιασουν.....τι κρίμα!!!

Τώρα, γιατί τα έλεγε αυτά στη μαμά σου, δεν ξέρω....Γιατι να κακολογεί τους γονείς του και να το παίζει ορφανο;;;

Ξεχνα το, δεν μπορείς να βρεις λύση στο γιατί είπε το ένα ή το άλλο. Τον παρέσυραν τα ψέματα και στο τέλος έγινε ένα με αυτά.....Μπορεί να αισθανόταν τόσο άσχημα για το πρόβλημά του που ήθελε να μετατοπίσει το ενδιαφέρον από το ίδιο το πρόβλημα στο γιατί οι γονείς του τον παραμελούν. Ετσι, θα τον λυπόσασταν και δεν θα τον κατηγορούσατε για το πρόβλημά του!!! (λέω εγώ τώρα....άβυσσος η ψυχή μας και το ασυνείδητο του καθένός)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μακάρι κορίτσι μου,...

ακόμα ταλαιπωρήσε με αυτά..ε?κρίμα...

όσο για τον αιματοκρίτη από ότι κατάλαβα είναι πολύ καλος

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...