Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εδώ είμαι!!!από τις 7.10

πωπω τοσο νωρις??????εγω και οταν δουλευα που συνηθως πηγαινα 8.30 μεχρι τις 10 με το ζορι μιλουσα και δεν ηθελα και να μου μιλαει ανθρωπος!!!:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!

Μαρμιν καλες εξετασουλες!!Του αρεσει του μικρου στην κοιλια και δεν σκεφτετε να βγει ακομα ε??Υπομονη λιγες μερες ακομα...

Λιλιτακι και εσυ κρατας ακομα γερα??

Καντυ τα δικα σου τα διαβασα και πραγματικα ειναι αστα να πανε...Οτι και να πεις εχεις δικιο πραγαματικα ,μαλλον ο συζυγος δεν εχει βρει το τροπο να διαχειριζετε τις καταστασεις σωστα και προσπαθει να τα κουκουλωνει με ψεματα τα οποια ποτε φυσικα δεν βγαινουν σε καλο!!Το βασικο τωρα ειναι να μην συγχηζεσε εσυ και τα μωρακια σου!!!Κοιτα να ηρεμησεις και μετα βαλτον κατω και ξεκαθαριστε τα πραγματα απο την αρχη ως σημερα και βαλτου ορια ως προς το τι δεν ανεχεσε να επαναληυθει στο εξης...Πιστευω οτι καταλαβε το λαθος του το θεμα ειναι να σε κανει να του εχεις εμπιστοσυνη ξανα και να υποσχεθει οτι στο εξης θα στα λεει ως εχουν τα πραγματα!

Παντως σου ξαναλεω μην στεναχωριεσε ,τουλαχιστον οσο μπορεις ,πανω απο ολα τα μωρακια μας ε?

Τινκερμπελ πρωινη βλεπω και εσυ??

αχχχ βρε ΛΟΥΝΑ εξαφανιζεσαι αλλα στα οταν εμφανιζεται προβλημα εμφανιζεσαι εστω να πεις 2 κουβεντες....εμεις βεβαια σε θελουμε παντα εδω να μιλαμε και να λεμε ακομα και βλακειες (τι να πουμε αλλωστε και καθε μερα)ακομα και ετσι ομως βλεπουμε οτι δεν μας ξεχνας!!!!!να εισαι καλα!!!!το να μην στεναχωριεμαι μια κουβεντα ειναι.....αφηστε που ετσι κι αλλιως ειχα προβλημα με το στομαχι αλλα και μετα απο τοσο ψεμα.....τρομερη δυσπεψια τι σοδα ηπια....πως χωνευεται βρε κοριτσια???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το οτι δεν σας ξεχνανω το εχω δηλωσει ;) ,ασχετα που δεν πολυγραφω σας διαβαζω ανελλιπως!!

καντυ το βασικο ειναι να τα βρητε και να ηρεμησεις και εσυ!!!!Δεν χρειαζετε να συνεχιζετε να μαλωνετε τωρα,οτι εγινε εγινε και δεν διορθωνετε (τα ψεματα δηλαδη και το πως σε εκανε να νιωθεις)...Απλα πες του οτι εχεις χασει την εμπιστοσυνη και πες του γενικα πως νιωθεις και οτι δεν θελεις στο εξης να ξαναφερθει ετσι!!Αντρας σου ειναι και σ'αγαπαει σιγουρα απλα καμια φορα συμπεριφεροντε ανωριμα οι περισσοτεροι!να σε διαβεβαιωσει οτι στο εξης θα ειναι ειλικρινεις απεναντι σου να εισαι και εσυ ηρεμη και να φτιαξει ξανα η εμπιστοσυνη αναμεσα σας!

fHaOp2.png

το οτι δεν σας ξεχνανω το εχω δηλωσει ;) ,ασχετα που δεν πολυγραφω σας διαβαζω ανελλιπως!!

καντυ το βασικο ειναι να τα βρητε και να ηρεμησεις και εσυ!!!!Δεν χρειαζετε να συνεχιζετε να μαλωνετε τωρα,οτι εγινε εγινε και δεν διορθωνετε (τα ψεματα δηλαδη και το πως σε εκανε να νιωθεις)...Απλα πες του οτι εχεις χασει την εμπιστοσυνη και πες του γενικα πως νιωθεις και οτι δεν θελεις στο εξης να ξαναφερθει ετσι!!Αντρας σου ειναι και σ'αγαπαει σιγουρα απλα καμια φορα συμπεριφεροντε ανωριμα οι περισσοτεροι!να σε διαβεβαιωσει οτι στο εξης θα ειναι ειλικρινεις απεναντι σου να εισαι και εσυ ηρεμη και να φτιαξει ξανα η εμπιστοσυνη αναμεσα σας!

πριν 2-3 χρονια που ξεκινησαν τα προβληματα με τα πεθερικα μια ωραια μερα κατεβαινουμε στο χωριο και με βαζουν κατω τα πεθρικα και να μου λενε να μου λενε να μου λενε...........................................ειχα σκυψει το κεφαλι και εκλαιγα...επειδη εκαναν και ελεγαν διαφορα κι εγω στεναχωριομουν τους επαιρνε ο αντρας μου τους εκανε παραπονα ελεγαν 1002 κουβεντες πισω μου κι εγω δεν ηξερα τιποτα και τα εμαθα ολα εκεινη την ημερα και μαλιστα με κατηγορησαν πως εγω βαζω λογια στο παιδι τους και ικανοποιουμαι που παιρνει και τους κανει παραπονα εγω μεσα στο κλαμα να λεω οτι δεν εχω ιδεα δεν ηξερα ουτε για τηλεφωνηματα ουτε για παραπονα ουτε για τιποτα κι αυτοι μου ελεγαν δεν σε πιστευουμε γιατι το παιδι μας απο μονο του δεν θα επαιρνε..............ο αντρας μου το μονο που ειπε σαν βρεγμενη γατα ειναι ενα ξερο''δεν ηξερε τιποτα''καιτου ειπανε και μπραβο που με καλυπτει............τοτε λοιπον μου ειχε ορκιστει οτι δεν προκειται να ξανακανει και να πει τιποτα πισω απο την πλατη μου γιατι ειδε ποσο ασχημο ειναι και οτι μετα δεν εχει το θαρρος να με υποστηριξει ειχε πεσει στα γονατα και μου ειχε ορκιστει πως οτι και να ξαναγινει με τους γονεις του θα μου το λεει για να μην ξαναερθω σε τετοια θεση..............και τωρα παλι το ιδιο......λοιπον τι νοημα εχει να ορκιστει αφου δεν κραταει ουτε τον ορκο του ουτε τον λογο του!!!!!!!!!!δεν μπορω να του εχω εμπιστοσυνη ορκιζεται καθε φορα ψεματα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ενταξει εχει φερθει πολυ λαθος....αφου εχει ξανασυμβει κατι αναλογο μαλλον πρεπει να τον ταρακουνησεις γερα αυτη τη φορα !!Να καταλαβει οτι θα ειναι και η τελευταια φορα που το ανεχεσε!!Πες του οτι στο εξης δεν θα ειστε οι δυο σας...και οτι τα παιδια σας δεν θελεις να εχουν τετοιο παραδειγμα πατερα...και τετοια ...

Οσο αφορα τα πεθερικα ,χεστους αυτους ,εσενα να σε νοιαζει τι κανει ο αντρας σου και μονο!Να σου πω μονο να κοιταξεις να τα ξεκαθαρισετε να μην καθεσε ολη την ωρα να τα σκεφτεσε να στεναχωριεσε,δεν κανει στην κατασταση σου ,ειπαμε πανω απο ολα τα μικρα σου!Υπομονη και να δεις που θα τα βρειτε και θα καταλαβει ποσο μ.......α εκανε και ειμαι σιγουρη οτι τωρα που θα σκεφτετε οτι θα εχετε και τα μωρα δεν θα θελει να ειστε ψυχραμενοι και να σε στεναχωρει...

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

ααα και ακομα ενα κουφο........ενα ενα σας τα λεω αλλα τοσα που ακουσα κι εγω εχθες τι να πρωτοθυμηθω!!!!!!!!!

ειχε σκοπο λεει να μην μου πει τιποτα οσο ειμαι εγκυος για να μην στεναχωρηθω και ταραχτω αλλα μια μερα που συζητουσε με συναδελφους τον ρωτουσαν αν εχω σκοπο να θηλασω και ειπε ναι και του ειπαν κατα την διαρκεια του θηλασμου και με 2 κιολας θα ειμαι εξαντλημενη θα θελω βοηθεια υποστηριξη και δεν θα πρεπει να γινει κατι που να με αγχωνει να με ταραζει και να με στεναχωρει γιατι θα κοπει το γαλα(με τι ασχολουντε οι αντρες στη δουλεια)και εχει λοιπον καποιο διαστημα που με ζαλιζει οτι θα ειναι δυσκολο να θηλασω και δεν θα ειμαι καλα και μπορει κατι να γινει και να κοπει το γαλα και μετα να νιωθω ασχημα και καλυτερα να μην θηλασω απο την αρχη και τετοιες π@π@ριες....κι εχθες μου ξεφουρνησε οτι ειχε σκεφτει να μου το πει αφου γεννησω αλλα αν αποφασιζα να θηλασω και παλι δεν θα μπορουσε να μου το πει κι εγω θελω και 6μηνο και θα πηγαινε αργα μετα γι αυτο προσπαθουσε να με πεισει να μην θηλασω καθολου!!!!

και του λεω κι εγω καλυτερα να το ελεγες τοτε...γιατι μου λεει???του λεω γιατι τοτε θα ειχα να ασχοληθω με τα μωρα μου σιγα μην εδινα σημασια σε σενα και στα κομπλεξ σου καθυστερημενε!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

LOUNA μου καλημέρα!!

τι κάνεις???

κάντυ μου τι να σου πω ειλικρινά δεν ξέρω...και ότι και αν πω και αν σκεφτώ σίγουρα δεν θα είναι η πραγματικότητα γιατί απλά δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να τον ψυχολογήσω.....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

τινκερ καλα ειμαι..!!Εσυ τι αποφασισες για την εξωσωματικη τελικα??ευχομαι παντως να μην χρειαστει καθολου!!!!!!!!!

Καντυ η τινκερ εχεις δικιο ισως εσυ ξερεις πως να χειριστεις καλυτερα την κατασταση...αντρας σου ειναι και εσυ ξερεις καλυτερα τι να κανεις!

fHaOp2.png

κοριτσια σας ευχαριστω ειλικρινα παρα πολυ!!!

εχω απογοητευτει νιωθω μια στεναχωρια μια θλιψη και οσο και να μην το θελω κλαιω συνεχεια!!!και ο κυριος ''θα συνεχηστει για πολυ ακομα αυτο εεε δεν μπορω να εχεις μουτρα μου την δινει μου χαλαει την διαθεση''

ξερετε τι θα ηθελα και τι θα τον πονουσε πραγματικα...να σηκωθω και να φυγω!!!!!να γυρησει αυριο και να μην με βρει εδω!!!!!!!αλλα παλι σκεφτομαι θα μπορεσω 9 ωρες οδηγηση μονη μου????και την αλλη εβδομαδα να ερθω για την β επιπεδου.......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καντυ δεν νομιζω οτι ειναι λυση να σηκωθεις να φυγεις παντως ,ποσο μαλλον να οδηγας τοσες ωρες!!!!Ασε να ξανακουβεντιασετε ηρεμα ομως και μετα βλεπεις τι κανεις.......

fHaOp2.png

τινκερ καλα ειμαι..!!Εσυ τι αποφασισες για την εξωσωματικη τελικα??ευχομαι παντως να μην χρειαστει καθολου!!!!!!!!!

Καντυ η τινκερ εχεις δικιο ισως εσυ ξερεις πως να χειριστεις καλυτερα την κατασταση...αντρας σου ειναι και εσυ ξερεις καλυτερα τι να κανεις!

ακόμη δεν αποφάσισα πότε...σίγουρα με το νέο χρόνο...αλλά αν θα πρέπει να ξεκινήσω νωρίς τις ενέσεις 2/1 θα αφήσω εκείνο το κύκλο και θα πάω στον επόμενο...

σίγουρα θα ξέρω κοντά λίγο πριν τα χριστούγεννα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πω πω ρε κοριτσια γιναν τοσα πραματα και θαμματα απο χθες και γω αγρον αγοραζω!!!!

καντυ τι να πουμε εμεις....εχεις απολυτο δικιο!!!!καλα το παλικαρι σου δεν ειναι μονο για σφαλιαρες θελει και μερικες κλωτσιες!!!!το θεμα ειναι απο δω και περα τι κανουμε....τωρα οτι εγινε εγινε και λογικο να το παρεις τοσο βαρια ειδικα επειδη εισαι ανθρωπος που τα λες ολα εξω απο τα δοντια (αν και εγω για το 500ε δεν θα ελεγα τιποτα ισως και ποτε...). Οτι εχεις μπλεξει με ανεγκεφαλη οικογενεια ειναι το δεδομενο μας οποτε πρεπει να βρουμε μια λυση ωστε να ειστε οπως πρεπει με τον αντρα σου. αυτο βεβαια μονο εσυ που τον ξερεις μπορεις να το κανεις αλλα και μεις εδω μια γνωμη θα σου την πουμε...εγω πιστευω οτι:

1) το πιο βασικο απ'ολα ειναι να ηρεμισεις ΟΣΟ μπορεις για να ειναι ηρεμα και τα μικρουλια που δεν φταιν σε τιποτα.

2) το να φυγεις τωρα και να ξαναγυρισεις σε μια εβδομαδα με τοσες ωρες δρομο και να ανησυχησεις και τους δικους σου μαλλον ειναι δυσκολο, μην το διακινδυνευεις!

πιστευω οτι θα ηταν καλο να ηρεμισεις πρωτα πρωτα εσυ, να κανεις μια συζητηση μαζι του και να σου τα πει ολα οπως εχουν με την σειρα. φυσικα να του πεις απο την αρχη οτι θα καλεσεις τους γονεις του να φατε ολοι μαζι (αν κατσετε σπιτι θα κουραστεις αλλα θα τα πειτε ολα, αν πατε εξω μπορει να εχετε ενταση απο την κουβεντα και να γινεται ρεντικολο στην ταβερνα...διαλεξε τι απο τα 2 αντεχεις) και οτι αν διαπιστωσεις να λεν αλλα αυτοι απο αυτα που εχει πει σε σενα μαυρο φιδι που τον εφαγε!!!να ξεκαθαρισεις ενωποιος ενωποιο την θεση σου και οτι ουδεποτε εγιναν-ειπώθηκαν ολα αυτα και οτι ηταν η φαντασια του κανακαρη του για τον οποιο θα πρεπει να ντρεπονται γι'αυτο τον λογο. και αφου εξηγηθειτε του λες του κανακαρι οτι ειναι η τελευταια φορα που ασχολησαι με τετοιες ηλιθιες συμπεριφορες και οτι αν ξανακουσεις να λεγονται για το ονομα σου πισω απο την πρατη σου πραγματα σηκωνεσε και φευγεις!!!!ολα αυτα χωρις φωνες -υστεριες και κλαματα. Με ηρεμο τονο για να καταλαβει οτι το εχεις σκεφτει και οτι δεν το λες απο τα νευρα σου αρα μπορει κ να μην το κανεις....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια σας ευχαριστω ειλικρινα παρα πολυ!!!

εχω απογοητευτει νιωθω μια στεναχωρια μια θλιψη και οσο και να μην το θελω κλαιω συνεχεια!!!και ο κυριος ''θα συνεχηστει για πολυ ακομα αυτο εεε δεν μπορω να εχεις μουτρα μου την δινει μου χαλαει την διαθεση''

ξερετε τι θα ηθελα και τι θα τον πονουσε πραγματικα...να σηκωθω και να φυγω!!!!!να γυρησει αυριο και να μην με βρει εδω!!!!!!!αλλα παλι σκεφτομαι θα μπορεσω 9 ωρες οδηγηση μονη μου????και την αλλη εβδομαδα να ερθω για την β επιπεδου.......

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια ακόμα δέν γέννησα!!!Κάντυ έχει προιστορία στα ψέμματα ο αντρούλης σου έ???Άσχημο αυτό ρε παιδί μου....:? άν δεν ήσουν έγκυος θα σου έλεγα φύγε μπάς και ταρακουνηθεί αλλά στη φάση που είσαι δέν είσαι για τέτοια γράψτον λίγο και σκέψου τις σταλίτσες σου μόνο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαρτζι μπραβο ρε κοριτσι!!!!τι αιματοκριτης ειναι αυτος....σε βλεπω και σε χαιρομαι....

μαρμιν μια χαρα το μικρο σου ε???την καταβρηκε εκει μεσα....σημερα σηκωθηκα και γω σχετικα νωρις αλλα μου πηρε ωρα να διαβασω ολα αυτα που εγιναν απο χθες....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...