Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λοιπον αυτοι ειχαν συνειδητοποιησει ακριβως πως εχει η κατασταση γιατι εχθες ο πατερας του μου ειπε ακριβως πως ειχε γινει και τι ειχε γινει οπως επισσης μου ειπε οτι οταν παρουσιατηκε το συριγγειο πηγαν παλι στον γιατρο ο οποιος τους ειπε θα το παρακολουθουμε στενα γιατι θα ξαναχρειαστει χειρουργειο αλλα επισσης ο ιδιος μου ειπε εχθες οτι δεν ξαναρωτησε κανεις τους και ουτε ξανανεφεραν ποτε το συγκεκριμενο θεμα!!!!!!οσο για τον''καλο μου'' ενοειται πως ηξερε το προβλημα του βεβαια δεν ηξερε για το σπερμα αλλα το τι ακριβως ειχε και το τι επρεπε να κανει το ηξερε

Λοιπόν Κάντυ έχω μείνει άφωνη από χθες και έτσι όπως πάμε δε με βλέπω να ξαναβρίσκω τη μιλιά μου. Τι να πω κορίτσι μου μεγάλο σοκ πέρασες πώς να κοιμηθείς μετά. Τουλάχιστον δεν ήξερε για το σπέρμα κάτι είναι και αυτό. Αλλά αφού το ήξερε γιατί δεν έκανε κάτι για το συρίγγιο ή γιατί δε σου το είπε να το ψάξετε και μαζί; Σου είπε κάτι σχετικά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν Κάντυ έχω μείνει άφωνη από χθες και έτσι όπως πάμε δε με βλέπω να ξαναβρίσκω τη μιλιά μου. Τι να πω κορίτσι μου μεγάλο σοκ πέρασες πώς να κοιμηθείς μετά. Τουλάχιστον δεν ήξερε για το σπέρμα κάτι είναι και αυτό. Αλλά αφού το ήξερε γιατί δεν έκανε κάτι για το συρίγγιο ή γιατί δε σου το είπε να το ψάξετε και μαζί; Σου είπε κάτι σχετικά;

μα κι εγω ειχα καταλαβει μετα απο καιρο βεβαια οτι κατι πηγαινε ''στραβα'' γιατι η αληθεια ειναι πως δεν ηταν ο πρωτος μου και εβλεπα ηλιθια δεν ημουν οτι κατι δεν ειναι φυσιολογικο και τον ειχα ρωτησει πολλες φορες αλλα μου ελεγε ετσι ειναι και θιγοταν κιολας...και μια φορα που ειχα παει στην δερματολογο μου του ειχα πει θα ρωτησω και ''ετυχε''εκεινη την ημερα να μην μπορει να ερθει επανω μαζι και καθησε στο αυτοκινητο παρ ολα υτα εγω ρωτησα και αυτη μου ειπε πως ειναι κατι κατσκευαστικο και οχι δερματικο εεεε εμεινα κι εγω εκει που να ηξερε κι αυτη η χριστιανη οτι υπαρχει ολοκληρο συριγγειο ουτε εγω μπορουσα να το φανταστω που το εβλεπα κιολας:shock::shock::shock:η αληθεια ειναι πως για το σπερμα δεν το ηξερε(ετσι νομιζω τουλαχιστον)οι γονεις του ομως το ηξεραν γιατι εχθες μου ειπαν πως ο γιατρος τους ειχε μιλησει και γι αυτη την εκδοχη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αυτοί οι άντρες βρε παιδί μου τι να πω πραγματικά όταν πρόκειται για το πουλ@κι τους δεν ακούν κουβέντα λες και δεν μπορεί να "αρρωστήσει" και αυτό είναι ντροπή:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αυτοί οι άντρες βρε παιδί μου τι να πω πραγματικά όταν πρόκειται για το πουλ@κι τους δεν ακούν κουβέντα λες και δεν μπορεί να "αρρωστήσει" και αυτό είναι ντροπή:oops:

εγω παντως εχθες μεσα σε ολα του ειπα οτι θα του το κοψω και θα του το βαλω να το φαει μονο ετσι θα απαλλαγουμε απο αυτο μια και καλη!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τοτε παρουσιαστηκε και απο τοτε ειναι εκει στην θεση του μας συντροφεβει ακομα και σημερα

Καλά τόσα χρόνια και ειδικά όταν μεγάλωσε και έκανε σχέσεις δεν ήθελε να το ξεφορτωθεί και αυτός; Μυστήριο βρε παιδί μου τι να πω. Άντε δε θέλω να σε ανάβω κι εσένα περισσότερο αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ με ένα τέτοιο εκεί κάτω και να είμαι άνετη. Καλά δεν τον ενοχλεί καθόλου;:shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλά τόσα χρόνια και ειδικά όταν μεγάλωσε και έκανε σχέσεις δεν ήθελε να το ξεφορτωθεί και αυτός; Μυστήριο βρε παιδί μου τι να πω. Άντε δε θέλω να σε ανάβω κι εσένα περισσότερο αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ με ένα τέτοιο εκεί κάτω και να είμαι άνετη. Καλά δεν τον ενοχλεί καθόλου;:shock:

τον ενοχλει και πολυ μαλιστα (ετσι λεει τουλαχιστον)αλλα απο το νοσοκομειο τους γιατρους και το ''μαχαιρι''προτιμησε την ενοχληση

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τον ενοχλει και πολυ μαλιστα (ετσι λεει τουλαχιστον)αλλα απο το νοσοκομειο τους γιατρους και το ''μαχαιρι''προτιμησε την ενοχληση

Για όλα έχει μια απάντηση βλέπω και εδώ που τα λέμε δεν είναι και εύκολο να σε "πειράζουν" εκεί κάτω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Για όλα έχει μια απάντηση βλέπω και εδώ που τα λέμε δεν είναι και εύκολο να σε "πειράζουν" εκεί κάτω

ααα ναι την απαντηση την εχουμε ετοιμη μπορει να ειναι και ψεμα αλλωστε εμας δεν μας ενοχλουν αυτα αλλα απαντηση θα δωσουμε!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

και εγώ έχω μείνει άφωνη...

όμως πρέπει να είσαι ψύχραιμη...

κράτα λίγα μούτρα σήμερα...είναι η ευκαιρία να ηρεμήσεις...μην μιλήσεις με κανένα μέχρι αύριο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα Τιγκερ και τώρα εσένα σκεφτόμουν.

Αναρωτιόμουν πως και δεν μπήκες ακόμα.

Εγώ κοριτσάκια δυστυχώς πρέπει να σας αφήσω γιατί έχω να πάω να δώσω αίμαι και μετά έχω αρκετό δρόμο ώσπου να φτάσω στις αυγοφετούλες μου έχω να φάω και από χθες οπότε καταλαβαίνετε...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα ΤΙΝΓΚΕΡ!!!!!!!!!!!κι εσυ τοσο νωρις μπαινεις????????

δεν ειχα κοιταξει ποτε ωρα διπλα στις δημοσιευσεις!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ καλα αποτελεσματα να εχεις και καλη ορεξη!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα Τιγκερ και τώρα εσένα σκεφτόμουν.

Αναρωτιόμουν πως και δεν μπήκες ακόμα.

Εγώ κοριτσάκια δυστυχώς πρέπει να σας αφήσω γιατί έχω να πάω να δώσω αίμαι και μετά έχω αρκετό δρόμο ώσπου να φτάσω στις αυγοφετούλες μου έχω να φάω και από χθες οπότε καταλαβαίνετε...

εδώ είμαι!!!από τις 7.10

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!

Μαρμιν καλες εξετασουλες!!Του αρεσει του μικρου στην κοιλια και δεν σκεφτετε να βγει ακομα ε??Υπομονη λιγες μερες ακομα...

Λιλιτακι και εσυ κρατας ακομα γερα??

Καντυ τα δικα σου τα διαβασα και πραγματικα ειναι αστα να πανε...Οτι και να πεις εχεις δικιο πραγαματικα ,μαλλον ο συζυγος δεν εχει βρει το τροπο να διαχειριζετε τις καταστασεις σωστα και προσπαθει να τα κουκουλωνει με ψεματα τα οποια ποτε φυσικα δεν βγαινουν σε καλο!!Το βασικο τωρα ειναι να μην συγχηζεσε εσυ και τα μωρακια σου!!!Κοιτα να ηρεμησεις και μετα βαλτον κατω και ξεκαθαριστε τα πραγματα απο την αρχη ως σημερα και βαλτου ορια ως προς το τι δεν ανεχεσε να επαναληυθει στο εξης...Πιστευω οτι καταλαβε το λαθος του το θεμα ειναι να σε κανει να του εχεις εμπιστοσυνη ξανα και να υποσχεθει οτι στο εξης θα στα λεει ως εχουν τα πραγματα!

Παντως σου ξαναλεω μην στεναχωριεσε ,τουλαχιστον οσο μπορεις ,πανω απο ολα τα μωρακια μας ε?

Τινκερμπελ πρωινη βλεπω και εσυ??

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...