Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τελοσπαντων θα σκεφτομαι οτι απο το να καθομουν ακομα να κλαιω και να στεναχωρω τις σταλιτσες μου καλυτερα ετσι ξεθυμανα και ηρεμησαν κι αυτα λιγο.......ενω μεχρι εκεινη την ωρα εκαναν πολεμο μποξ επαιζαν και μια αμφιβολια να ειχα για το τι ειναι αυτα που αισθανομαι τωρα δεν εχω καμια μιλαμε για δυναμη που εχουν τα σκατουλια:tongue::tongue::tongue:

Έτσι μπράβο Κάντυ. Πάντως βγήκε και ένα καλό έκαναν αισθητή την παρουσία τους τα μικρά σου! Είδες δύναμη που έχουν αν θέλουν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια πάω για νανάκια. Καληνύχτα σας!!!! Θα μπω το πρωί! Κάντυ χαίρομαι που ηρέμησες μπορώ κι εγώ να πάω ήσυχη για ύπνο γιατί στην περίπτωσή σου ανησυχούμε και στενοχωριόμαστε εις διπλούν ή μάλλον εις τριπλούν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν τέλεια τα νέα του μπέμπη σου!ελπίζω να έρθει γρήγορα για να μην ταλαιπωρηθείΣ που θα είναι μεγάλο μωράκι!

Κάντυ μου,δικαιολογώ απόλυτα τη συμπεριφορά σου!τα ψέματα και εγώ δε τα μπορώ..να είσαι ήρεμη τώρα,ότι έγινε έγινε,πιστεύω θα έβαλε μυαλό ο άντρας σου και δε θα σου ξαναπεί ψέματα.

Μαρτζι τελειος ο αιματοκριτης σο

Καλημέρα ομορφούλες! Τι κάνετε; Εγώ θα φύγω σε καμιά ωρίτσα γιατί έχω εξετάσεις να κάνω ξέρετε τις κλασικές αίματος και ούρων και μετά θα πάω στη μαμά μου που θα μου κάνει αυγόφετες, θα πάω λίγο λαϊκη και περπάτημα. Θα γυρίσω μεσημεράκι μέχρι τότε ελπίζω να έχουμε γεννητούρια! Λιλι για σένα χτυπά η καμπάνα γιατί εμένα κατά πως φαίνεται θα με ταλαιπωρήσει ακόμα. Άντε γιατί έτσι όπως πάμε θα αλλάξεις ξανά εβδομάδα τη Δευτέρα με την Κάντυ. Νένα εμείς πάντως θα προλάβουμε να την αλλάξουμε μαζί.:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΜΑΡΜΙΝ??????????εισαι εδω τετοια ωρα???????????

οπως καταλαβαινετε απο την ωρα που γραφω δεν εχω κοιμηθει!!!!!!οσο και να ηρεμησα εχθες το βραδυ...τη νυχτα ερχοταν συνεχεια στο μυαλο μου πανω που μ επαιρνε ο υπνος εβλεπα εφιαλτες και πεταγομουν πανω........πριν λιγο εφυγε θα γυρησει αυριο το πρωι κι εγω σκεφτομουν ''και τωρα παει στην δουλεια η και σ αυτο μου λεει ψεματα και παει καπου αλλου???μηπως εχει κανονησει παλι τιποτα πισω απο την πλατη μου''νομιζω πως δεν θα μπορεσω να του ξαναεχω ποτε εμπιστοσυνη:cry::cry::cry:μαλλον το πηρα πολυ βαρια εεε???

οταν γνωριστηκαμε πριν καν αρραβωνιαστουμε και ενω ηξερα το ποσο ζηλευει ειχα καθησει και του ειχα πει τα παντα για τις προηγουμενες σχεσεις μου αν τυχει και κατεβουμε προς τα μερη μου και συναντησουμε καποιον και μιλησουμε ηθελα να ξερει ποιος ειναι και οχι να βρεθει καποιος και να του πει αυτος ηταν ο πρωην της και να αισθανθει ασχημα......ακομα μου κοπαναει για καποιους ''κοιτα πως σε κοιταζει'' ''περιμενει να στριψω το κεφαλι μου για να σου κανει νοηματα''εγω δεν δινω σημασια αστον λεω να κοιταζει σημασια τι εχει οτι κοιταζει αυτος η οτι δεν κοιταζω εγω???γενικα μου κανει σκηνικα ζηλιας και δεν ειναι καθολου ευχαριστο αυτο αλλα παρ ολα αυτα εγω ανοιχτο βιβλιο δεν του εχω κρυψει τιποτα για την ζωη μου....δεν ηθελα να βρεθει ποτε κανεις και να του πει ''ξερεις η γυναικα σου καποτε εκανε αυτο''και να κοιταζει σαν χαζος:shock::shock:ακομα και την βραδια του γαμου μου ο πρωην μου μεσω μιας φιλης μου μου εστειλε δωρο χρηματα και μια καρτα ηταν 500? και φυσικα τα εστειλα πισω.....εεεεε κι αυτο εκεινη την ιδια βραδια του το ειπα!!!!!!!κι εγω ζω μεσα στο ψεμα γελανε γυρω μου ανθρωποι που δεν αξιζουν κιολας.....''κατσε κοροιδο εσυ σπιτι εμεις μια χαρα τα καταφερνουμε και το παιδι μας βλεπουμε και συζηταμε μαζι του εσυ εισαι μια ξενη εισαι εδω κατσε στο σπιτι κλεισου στην κουζινα και η μονη σου εννοια ειναι τι θα μαγειρεψεις καθε μερα''

αισθανομαι τοσο γελοια!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ δεν κοιμήθηκες καθόλου τελικά ε; Κρίμα! Νομίζω πως είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι είναι πολύ νωρίς ακόμα και αυτό που έκανε ο σύζυγος πολύ βαρύ αλλά μην το παρακάνεις κι όλας. Αφού υποσχέθηκε πως δε θα σου πει ξανά ψέμματα και τα βρήκατε μην κάνεις δεύτερες σκέψεις. Άλλωστε απ' ότι κατάλαβα αυτές είναι οι βάρδιες του. Αν θέλει να κάνει πάλι κάτι πίσω από την πλάτη σου θα βρει τρόπο δε χρειάζεται να λείψει ένα 24ωρο. Έπειτα άσε τους άλλους να λένε και να σκέφτονται ότι θέλουν ο άντρας σου σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι γελάει πίσω από την πλάτη σου ή σκέφτεται έτσι. Προφανώς εκτίμησε λάθος την κατάσταση και πίστευε ότι με αυτό τον τρόπο προστάτευε εσένα και την εγκυμοσύνη σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

σοβαρα τα πραγματα εεεεεε????????????

Όσο ναναι! Δεν είναι και μικρό πράγμα να βλέπω εσένα τέτοια ώρα μέσα:shock::shock:

Εσύ κανονικά θα έπρεπε να είσαι στην αγκαλιά του Μορφέα τώρα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Όσο ναναι! Δεν είναι και μικρό πράγμα να βλέπω εσένα τέτοια ώρα μέσα:shock::shock:

Εσύ κανονικά θα έπρεπε να είσαι στην αγκαλιά του Μορφέα τώρα!

μπα με εγκατελειψε κι αυτος αποψε...σαν να μου λεει ''ξυπνα επιτελους τοσο καιρο σε ειχα στην αγκαλια μου τι καταλαβες''

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μπα με εγκατελειψε κι αυτος αποψε...σαν να μου λεει ''ξυπνα επιτελους τοσο καιρο σε ειχα στην αγκαλια μου τι καταλαβες''

χαχαχα μπράβο βρε Κάντυ μου αρέσε που παρόλαυτα δε χάνεις το χιούμορ σου! Πάντως να δεις πως κάτι καλό θα βγει από αυτή την ιστορία. Η γιαγιάκια μου - η συχωρεμένη - έλεγε πως αν δε θολώσουν τα νερά δεν καθαρίζουν. Εγώ καταλαβαίνω πως ο άντρας σου σε αγαπάει πολύ και δε θα κάνει ξανά τα ίδια λάθη. Πάντως για άλλη μια φορά οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια και για την ειλικρίνια σου και για την εντιμότητα σου. Εντάξει τα χρήματα δεν το συζητώ θα τα γυρνούσα κι εγώ πίσω αλλά να του το πω και το ίδιο βράδυ δεν ξέρω αν θα το ρίσκαρα να χαλάσω εκείνη τη βραδιά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

λοιπον ωραια δεχομαι οτι το εκανε για να με προστατεψει ''τι καλος''

για να σας πω και ενα ακομα.....

οταν περυσι εκανε τις πρωτες εξετασεις και βγηκαν...οπως βγηκαν κλεινω κατευθειαν και παμε σε ουρολογο εικαι λοιπον μπροστα στον ουρολογο εμαθα κι εγω το προβλημα του:shock::shock:οταν ο ουρολογος τον ρωτουσε και τον ξαναρωτουσε ποτε εγινε το χειρουργειο απο ποτε ειναι ετσι που τον ειχαν παει κλπ κλπ κλπ αυτος ελεγε δεν θυμαμαι ημουν μικρος νομιζω δεν ειχα ξεκινησει το σχολειο ακομα.......μετα που το συζητουσαμε και το ξανα συζητουσαμε μου ελεγε αυτο το πραγμα ''μεν με ρωτας τιποτα δεν θυμαμαι ημουν πολυ μικρος ουτε σχολειο δεν πηγαινα ακομα''εεεεε τι αν ρωταω κι εγω και να ψαχνω αφου δεν πηγαινε σχολειο ηταν κατω απο 6 ετων....λογικο???????και τι εμαθα εχθες?????14 χρονων ηταν!!!!!εσας σας πειθει οτι δεν θυμαται τιποτα απο ολο αυτο ενα 14χρονο παιδι?????και γιατι μας παραμυθιαζε κι εμενα και τον γιατρο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

λοιπον ωραια δεχομαι οτι το εκανε για να με προστατεψει ''τι καλος''

για να σας πω και ενα ακομα.....

οταν περυσι εκανε τις πρωτες εξετασεις και βγηκαν...οπως βγηκαν κλεινω κατευθειαν και παμε σε ουρολογο εικαι λοιπον μπροστα στον ουρολογο εμαθα κι εγω το προβλημα του:shock::shock:οταν ο ουρολογος τον ρωτουσε και τον ξαναρωτουσε ποτε εγινε το χειρουργειο απο ποτε ειναι ετσι που τον ειχαν παει κλπ κλπ κλπ αυτος ελεγε δεν θυμαμαι ημουν μικρος νομιζω δεν ειχα ξεκινησει το σχολειο ακομα.......μετα που το συζητουσαμε και το ξανα συζητουσαμε μου ελεγε αυτο το πραγμα ''μεν με ρωτας τιποτα δεν θυμαμαι ημουν πολυ μικρος ουτε σχολειο δεν πηγαινα ακομα''εεεεε τι αν ρωταω κι εγω και να ψαχνω αφου δεν πηγαινε σχολειο ηταν κατω απο 6 ετων....λογικο???????και τι εμαθα εχθες?????14 χρονων ηταν!!!!!εσας σας πειθει οτι δεν θυμαται τιποτα απο ολο αυτο ενα 14χρονο παιδι?????και γιατι μας παραμυθιαζε κι εμενα και τον γιατρο???

Αχ βρε Κάντυ όλο καινούριες πληροφορίες μας είσαι! Πάντως για να κάνω για άλλη μια φορά το συνήγορο του διαβόλου ένα θα σου πω ούτε εγώ θυμάμαι πολλά από εκείνη την ηλικία. Η μνήμη μου γενικώς με προδίδει πολλές φορές. Αφού μου λέει πράγματα η μαμά μου και λέω πότε έγιναν αυτά:shock: Ίσως σε μια ακραία περίπτωση να είναι έτσι. Βέβαια θα μου πεις μπορούσε τουλάχιστον να θυμόταν ότι ήταν 14 όταν έγινε κάτι και όχι 5 αλλά τι να πω. Από την άλλη και 14 δεν είναι και μεγάλος θα μπορούσαν κάλλιστα να του έχουν κρύψει την αλήθεια και να του τα παρουσίασαν όπως ήθελαν. Ελπίζω μόνο να μην αποκαλυφτεί ότι ήξερε τα πάντα σχετικά με το πρόβλημα του και στο έκρυβε αλλά από αυτά που ειπώθηκαν χθες και με τους γονείς του δεν το πιστεύω. Από ότι κατάλαβα ούτε και αυτοί είχαν συνειδητοποιήσει ακριβώς την κατάσταση. Και ένα τελευταίο έχω καταλάβει πως οι άντρες ντρέπονται να μιλάνε για τέτοια θέματα βλακεία τους βέβαια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

λοιπον αυτοι ειχαν συνειδητοποιησει ακριβως πως εχει η κατασταση γιατι εχθες ο πατερας του μου ειπε ακριβως πως ειχε γινει και τι ειχε γινει οπως επισσης μου ειπε οτι οταν παρουσιατηκε το συριγγειο πηγαν παλι στον γιατρο ο οποιος τους ειπε θα το παρακολουθουμε στενα γιατι θα ξαναχρειαστει χειρουργειο αλλα επισσης ο ιδιος μου ειπε εχθες οτι δεν ξαναρωτησε κανεις τους και ουτε ξανανεφεραν ποτε το συγκεκριμενο θεμα!!!!!!οσο για τον''καλο μου'' ενοειται πως ηξερε το προβλημα του βεβαια δεν ηξερε για το σπερμα αλλα το τι ακριβως ειχε και το τι επρεπε να κανει το ηξερε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...