Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχχχ ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου εχεις τοσο σημαντικα νεα απο την γιατρο και ουτε που τα σχολιασα η γαιδουρα:oops::oops::oops:ολα μια χαρα με τον μπεμπακο σου και σου ειπε τι πρεπει να κανεις για να μην φτασεις μεχρι τις 40???μηπως να σε σκαλιζε λιγο απο κατω να ξεκινησουν οι συσπασεις????τι σου προτινε???

ναι στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εφταιγε σημερα και αν δεν της ανοιγα εγω την συζητηση δεν θα ελεγε τιποτα γι αυτο λεω οτι μπορει να ειναι οι χειροτεροι ανθρωποι αλλα τωρα εχω αδικο εγω και αισθανομαι ασχημα:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έγραφα μια ώρα και είχε βγει το καλώδιο από το λαπτοπ χωρίς να το καταλάβω και έσβησε ξαφνικά. Τεσπα.

Κάντυ καταρχήν δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα γιατί 1ον σου έχουν κάνει τα χίλια μύρια κ 2ον δεν ήξερες τίποτα από όλα αυτά και δεν τους κατηγόρησες επίτηδες.

Με είδε μου είπε ότι είναι ψηλά και ότι θα με σκαλίσει λίγο και ότι αν δω αίμα είναι φυσιολογικό. τη ρώτησα αν το έκανε και μου είπε λίγο μπας και έχω πετρώματα αλλά μου είπε επίσης ότι μακάρι να είναι τόσο εύκολο και γι' αυτό δεν έχω τόσες ελπίδες. Επίσης είπε ότι μπορεί να ξεκινήσει ο τοκετός και με σπάσιμο νερών και όχι με ωδίνες αλλά έτσι θα είναι χειρότερα γιατί θα αργήσω πολύ που το ήξερα αλλά τεσπα ας αρχίσει έστω και έτσι. Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο απ'ότι κάνω ήδη. Αύριο θα πάω πάλι για περπάτημα και θα πάρω τις ανηφοριές μπας και ξεκουνηθεί λίγο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

και για να ηρεμησω ακομα περισσοτερο παω να παρω παγωτο....επιστρεφω σε λιγο

Σωστή! Και μένα με ηρεμεί το παγωτό. Πάντως Κάντυ αυτό με τις σφαλιάρες (για να πω την αλήθεια γέλασα και λίγο η γαϊδούρα όταν το διάβασα:oops::oops:) προσπαθώ να φανταστώ σε τι κατάσταση ήσουν για να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Ευτυχώς τουλάχιστον που παραδέχτηκε τα λάθη του και τα βρήκατε και ελπίζω να μην ξανακάνει τις ίδιες βλακείες και από εδώ και πέρα να σου τα λέει όλα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ναι σιγουρα μου εχουν κανει τοσα πολλα αλλα για το συγκεκριμενο εγω ελεγα και σκεφτομουν πραγματα γι αυτους ενω αυτοι ειχαν κανει εστω την προταση να βοηθησουν και ειμαι σκυλα κακια αλλα οταν σκεφτομαι πως εχω αδικησει καποιον αισθανομαι φρικτες τυψεις!!!!!

οσο για το σπασιμο των νερων σας εχω ξαναπει για την ξαδερφη μου που και στις 2 εγκυμοσυνες της εσαπασαν τα νερα και γεννησε αμεσως ειδικα στο 2ο δεν ειχε ουτε καν ωδινες:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Σωστή! Και μένα με ηρεμεί το παγωτό. Πάντως Κάντυ αυτό με τις σφαλιάρες (για να πω την αλήθεια γέλασα και λίγο η γαϊδούρα όταν το διάβασα:oops::oops:) προσπαθώ να φανταστώ σε τι κατάσταση ήσουν για να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Ευτυχώς τουλάχιστον που παραδέχτηκε τα λάθη του και τα βρήκατε και ελπίζω να μην ξανακάνει τις ίδιες βλακείες και από εδώ και πέρα να σου τα λέει όλα.

ημουν εκτος ελεγχου.............τον χαστουκιζα και εκλαιγα.......να σας πω κατι.....δεν ειμαι ανθρωπος που αν δεν μου πει κατι θα τσαντιστω ωραια μπορει να γινει και κατι και να το ξεχασει η να μην ειναι τοσο σοβαρο για να μου το πει αλλα ρε κοριτσια με κοροιδευε μου ελεγε ψεματα τον ρωτουσα αν μιλουσε μαζι τους και μου ελεγε οχι και ορκιζοταν και στα μωρα μας:shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι σιγουρα μου εχουν κανει τοσα πολλα αλλα για το συγκεκριμενο εγω ελεγα και σκεφτομουν πραγματα γι αυτους ενω αυτοι ειχαν κανει εστω την προταση να βοηθησουν και ειμαι σκυλα κακια αλλα οταν σκεφτομαι πως εχω αδικησει καποιον αισθανομαι φρικτες τυψεις!!!!!

οσο για το σπασιμο των νερων σας εχω ξαναπει για την ξαδερφη μου που και στις 2 εγκυμοσυνες της εσαπασαν τα νερα και γεννησε αμεσως ειδικα στο 2ο δεν ειχε ουτε καν ωδινες:shock::shock:

Βρε Κάντυ μου είσαι πολύ έντιμο και ειλικρινές άτομο και γι' αυτό νιώθεις έτσι αλλά σκέψου ότι εσύ δεν ήξερες τίποτα και όχι μόνο αυτό αλλά και όταν ρωτούσες τον άντρα σου δε σου έλεγε την αλήθεια αλλά ότι δεν ενδιαφέρονται εεε που να το ξέρεις κι εσύ Θεός είσαι; Και να που μόλις έμαθες την αλήθεια μας το είπες αμέσως.

Και η μαμά μου έτσι μου είπε ότι στον αδελφό μου που ήταν και ο πρώτος δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου. Βέβαια εκείνης της έσπασαν τα νερά το πρωί και περίμενε ως το απόγευμα για να πάει στο νοσοκομείο :shock::shock: γιατί της έλεγε η μαμά της πως αφού δεν πονάει είναι νωρίς. Τελικά πήγε στις 9 που είχε και πόνους και γέννησε στις 11.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ημουν εκτος ελεγχου.............τον χαστουκιζα και εκλαιγα.......να σας πω κατι.....δεν ειμαι ανθρωπος που αν δεν μου πει κατι θα τσαντιστω ωραια μπορει να γινει και κατι και να το ξεχασει η να μην ειναι τοσο σοβαρο για να μου το πει αλλα ρε κοριτσια με κοροιδευε μου ελεγε ψεματα τον ρωτουσα αν μιλουσε μαζι τους και μου ελεγε οχι και ορκιζοταν και στα μωρα μας:shock::shock::shock:

Ωχ Κάντυ αυτό είναι πολύ βαρύ όχι να ορκίζεται κι όλας είχες απόλυτα δίκιο. Πάντως να μην τον αφήνεις να ορκίζεται για κανέναν λόγο και ούτε κι εσύ να το κάνεις. Εμένα που πάει καμιά φορά να ορκιστεί αόριστα τον μαλώνω αμέσως.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Βρε Κάντυ μου είσαι πολύ έντιμο και ειλικρινές άτομο και γι' αυτό νιώθεις έτσι αλλά σκέψου ότι εσύ δεν ήξερες τίποτα και όχι μόνο αυτό αλλά και όταν ρωτούσες τον άντρα σου δε σου έλεγε την αλήθεια αλλά ότι δεν ενδιαφέρονται εεε που να το ξέρεις κι εσύ Θεός είσαι; Και να που μόλις έμαθες την αλήθεια μας το είπες αμέσως.

Και η μαμά μου έτσι μου είπε ότι στον αδελφό μου που ήταν και ο πρώτος δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου. Βέβαια εκείνης της έσπασαν τα νερά το πρωί και περίμενε ως το απόγευμα για να πάει στο νοσοκομείο :shock::shock: γιατί της έλεγε η μαμά της πως αφού δεν πονάει είναι νωρίς. Τελικά πήγε στις 9 που είχε και πόνους και γέννησε στις 11.

ναι η αληθεια ειναι πως δεν αντεχω το ψεμα νομιζω πως οταν πω ψεμα ο αλλος θα με καταλαβει και θα με κοροιδευει και θα γελαει πισω απο την πλατη μου γιατι θα ξερει την αληθεια!!!!γι αυτο με εχει πειραξει τοοοοοοοοσοοοο πολυ που ζω με εναν ανθρωπο που τοσους μηνες μου λεει ψεματα........

της ξαδερφης μου στο πρωτο απ οταν της εσπασαν τα νερα γεννησε μεσα σε μιση ωρα και στο δευτερο σε 10-15 λεπτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγω!!!!!!!κατ αρχην σας ευχαριστω παρα πολυ για τα μηνυματα συμπαραστασης εκλαψα εκλαψα εκλαψα........μετα συνιδητοποιησα πως οσο ελειπα ο κυριος εφαγε κιολας εε μην κατσει και νηστικος:evil::evil::evil:εεε κι εκει ξεσπασα.........τωρα θα γελατε....με τοσο σοβαρα θεματα δεν ειχα ξεσπασει και ξεσπασα επειδη εφαγε....εεε ναι μου την εδωσε......αφου λοιπον πεταξα καποια πραγματα και του εσπασα ενα ρολοι-ξυπνητηρι(χαλασμενο ηταν ισα που το ξεσκονιζα)μετα κατι πηγε να μου πει και...............ενα χαστουκι δυο χαστουκια 3 χαστουκια 4 χαστουκια και δεν θυμαμαι ποσα ακομα γιατι μετα σταματησα να τα μετραω..............εεεε και μετα του λεω τωρα πως αισθανεσαι??????????????εγω παντως ειχα ξεθυμανει εεεε καθησαμε το συζητησαμε μου ζητησε συγνωμη ελεγε οτι αυτος φταιει και αλλα τετοια τελοσπαντων και τα ξαναβρηκαμε........ειπα ομως πως την επομενη φορα που θα καταλαβω πως μου εχει πει ψεματα χωρις να του πω τιποτα τα μαζευω και φευγω!!!!

οσο για τα πεθερικα μου καλα δεν το συζητω εξακολουθω να τους θεωρω τερατανθρωπους αλλα βρε κοριτσια στην προκειμενη περιπτωση αυτοι ειχαν δικιο κι εγω αδικο

Ρε Καντυ ντροπή αλλά και εγώ γελασα με τα χαστούκια!!! Αλλά άδικο δεν έχεις και η πεθερα ψαχνοταν να τα πει αλλιώς δεν θα έλεγε για το ποτάμι!!! Έχεις δίκιο για όλα εισαι έξω από όλα και η μόνη που δεν φταίει αφού υπήρχε παραπληροφόρηση από παντού...τουλάχιστον τα βρήκατε με τον άντρα σου πες του να φροντίσει να μην ξαναπεί ψέμματα και να απολαύσετε τις ωραιότερες στιγμές σας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ορκιζόταν?????????? Ε καλά έκανες και τον σαπισες !!! Εμείς δεν ορκιζομαστε ποτέ!!! Όμορφες ήρθε η ώρα μου για νανάκια!!! Καληνύχτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλα για γελια ηταν αλλα εγω τωρα που ηρεμησα αισθανομαι ασχημα και για τα χαστουκια:oops::oops::oops:εχω μετανιωσει αλλα δεν μπορουσα και να μην σας το πω ετσι κι αλλιως στις φιλες μου δεν θα ελεγα ποτε ολα αυτα για θεματα υγειας για ψεματα και για πεθερικα σε σας τα εχω πει ολα οποτε δεν μπορουσα να κρυψω αυτο!!!!!το οτι δεν κραταω τιποτα κρυφο το εχω πληρωσει πολλες φορες αλλα μυαλο δεν βαζω!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τελοσπαντων θα σκεφτομαι οτι απο το να καθομουν ακομα να κλαιω και να στεναχωρω τις σταλιτσες μου καλυτερα ετσι ξεθυμανα και ηρεμησαν κι αυτα λιγο.......ενω μεχρι εκεινη την ωρα εκαναν πολεμο μποξ επαιζαν και μια αμφιβολια να ειχα για το τι ειναι αυτα που αισθανομαι τωρα δεν εχω καμια μιλαμε για δυναμη που εχουν τα σκατουλια:tongue::tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...