Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Και στην Πέπσι ήθελα κάτι να πω! Πέπσι μου, μόλις σταμάτησα να μετράω πόσες φορές το κάναμε και πόση ώρα έκατσα ξαπλωμένη, τότε και μόνο τότε τα κατάφερα......

Κάνε σεξ όποτε σου καπνίσει και κάντο όχι για να μείνεις έγκυος!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα κι εγώ τις εξετάσεις σήμερα. Ολα καλά, αλλά τα λευκά μου είναι λίγο ανεβασμένα. Αιματοκρίτης 41,5!!! Είδατε; πέφτει σιγά σιγά. Τον προηγούμενο ήταν 43,5....

Φοβάμαι πως κατι ξεκινάει εκεί "κάτω" για μυκητιάση....Σαν να έχω φαγουρα μού φαίνεται. Ο ερεθισμός επανέρχεται και έχω σπαστεί πάρα πολύ. Το αυτάκι μου με έχει πεθάνει 3 μήνες τώρα......Σαράβαλο τελείως, δεν το συζητώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοίτα είναι να σε ξέρει η.μαμα εμένα σπάνια με εκνευρίζει και αν βάλω και φωνή κάνει πίσω δεν με κοντράρει καθόλου καλά περνάμε!!!

Kαι μένα μια από τα ίδια εάν δει ότι τα "παίρνω" σταματάει αλλά εγώ επειδή δε θέλω να της φωνάζω γιατί μετά στενοχωριέμαι προσπαθώ ή να αλλάξω κουβέντα ή να συγκρατηθώ και έτσι ζορίζομαι.

μολις γυρησα...ειχα φυγει απο τις 3.30 και εκανα βολτες με το αυτοκινητο και μιλουσα με την μαμα μου και τον πεθερο μου!!!!!!!!!ηρθε λοιπον ο ''καλος μου'' το μεσημερι και μου αποκαλυψε πραγματα...............................οι γονεις του λοιπον τον Ιουλιο που εμαθαν ολα αυτα ζητησαν να ερθουν να συζητησουμε ο ''καλος μου''ομως τους ειπε οτι δεν τους θελω στο σπιτι.....και ετσι εκλεισαν ραντεβου στην δουλεια του οπου πηγαν και βγηκε για λιγο εξω και συζητησαν:shock::shock::shock::shock::shock:προσπαθησαν να τον πεισουν να πανε μαζι σε γιατρο και να πληρωσουν αυτοι ολα τα εξοδα.....αφου ομως δεν εγινε τιποτα μετα απο 2 μηνες αυτοι ξαναηρθαν και παλι ειχαν κλεισει ραντεβου εξω απο την δουλεια του και αυτη την φορα ηταν και η αδερφη του με τον γαμπρο του αφου λοιπον και παλι συζητησαν ολοι οικογενειακα και παλι του ελεγαν να τον πανε στους καλυτερους γιατρους αυτος τους ειπε οχι ακομα θα σας πω εγω ποτε......και αφου ηρθε η ωρα που τους ανακοινωσε την εγκυμοσυνη τους ειπε να μην με παρουν τηλεφωνο να μου ευχηθουν γιατι δεν θελω ουτε να τους ακουσω γιατι εξαγριωνομαι και οταν του ειπαν τι θα γινει με το χειρουργειο τους ειπε οτι ειπε ο γιατρος τωρα που εμεινα εγκυος δεν χρειαζεται να κανει τιποτα αφου εμεινε τοσα χρονια ετσι δεν πειραζει να μεινει για παντα:shock::shock::shock::shock:

τι να κανω ρε κοριτσια???????????θελω να φυγω αλλα την αλλη εβδομαδα εχω και την β επιπεδου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κάντυ συμφωνώ κι εγω με τα κορίτσια και κυρίως ότι πρεπει όσο δύσκολο και αν είναι να ηρεμήσεις. Σκέψου μόνο τα μωράκια σου και τι τράβηξες ΕΣΥ κυρίως για να τα αποκτήσεις όχι ο άντρας σου γι' αυτόν είναι όλα εύκολα εσύ τα τραβάς όλα καθώς και πως θα νιώσεις εάν συμβεί κάτι έστω και από σύμπτωση μια ζωή θα κατηγορείς εσένα. Εάν πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει για λίγο η απόσταση πήγαινε στους γονείς σου και απλά πες του ότι θες να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα λίγο από απόσταση και να καθίσει και αυτός τι έκανε και γιατί. Έτσι όπως είσαι τώρα που έχεις απόλυτο δίκιο λίγο η κατάσταση όπως έχει, λίγο οι ορμόνες σου θα ειπωθούν κ θα γίνουν πράγματα που θα είναι υπό πίεση κ μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Άλλωστε βλέπω πως όσο περνάνε οι ώρες βγαίνουν και καινούρια πράγματα στην επιφάνεια. Επίσης και η πεθερά θα μπορούσε απλά να δείξει ενδιαφέρον και να μη βάλει φιτίλια στην κατάσταση που είσαι. Να μην αναφέρει καθόλου τι έγινε με το γιο αφού ξέρει ότι στα έκρυψε. Θα μπορούσε κάλλιστα να βοηθήσει κ αλλιώς το γιο της. Και ο πεθερός φυσικά απλά χωρίς λόγια:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καντούλα πού είσαι; Δεν φαντάζομαι να κλαις ακόμα;

Άντε να σας πω και τα νέα μου. Πήγα στη γυναικολόγο μου που οφείλω να ομολογήσω πως ήταν πολύ καλή σήμερα. Μου είπε για άλλη μια φορά πως έχω μεγάλο μωρό και πως πρέπει να γεννήσω πριν κλείσω το μήνα. Όλη η κοιλιά ήταν μωρό είδαμε την καρδούλα που χτυπούσε και είδαμε λίγο το προσωπάκι του. Έκανε μια απόπειρα να το μετρήσει αλλά δεν είπε ότι σίγουρα 3,5 μπορεί και 3,8. Με είδε και από κάτω και μου είπε ότι είναι πολύ ψηλά. Κουνιόταν κι όλας το γλυκούλι μου και μου είπε πως είναι αναπνευστικές κινήσεις. Ραντεβού πάλι την Πέμπη και βλέπουμε...:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

κάντυ μου, είπαμε ότι έκανε αυτό το τεράστιο λάθος ο άντρας σου αλλά και τα πεθρικά σου δεν είναι άνευ ευθυνών...

εμένα της καχύποπτης κάτι δεν μου κολάει...

και γι αυτό δεν θα έκανα τη χάρη να φύγω...ούτε θα ήθελα να δώσω την ικανοποίηση της πεθεράς μου ότι τσακώθηκα με τον άντρα μου...

γιατί μπορεί τώρα να φαίνεται ότι δεν έφταιγε στο βαθμό που πιστεύες όμως και η συμπεριφορά τους δεν είναι και η καλύτερη....

εσύ επαναλαβαίνω το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι τα μωράκια σου και τον εαυτό σου....

να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα όπου θα πρέπει ήρεμα και ωραία να πάρεις κάποιες εξηγήσεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

και τωρα να σας πω γιατι λεει πως τα εκανε ολα αυτα???????????????????γιατι αν βρισκομασταν μιλουσαμε η τηλεφωνιομασταν θα τσακωνομασταν και αυτος θα ηταν στη μεση να μας χωριζει οποτε προτιμησε να μας κραταει μακρια με καθε τροπο για να μην γινει αυτη η κουβεντα ποτε και τσακωθουμε!!!!

και το κορυφαιο....πηρα τον πεθερο μου του ζητησα συγνωμη για οσα εχω σκεφτει και πει γι αυτον τοσο καιρο που δεν ηξερα τι γινοταν πισω απο την πλατη μου......και τι μου ειπε??????????γιατι ο αντρας μου μετεφερε τα πολιτικα του δικαιωματα??????και γιατι οταν ειχαν ερθει στην γιορτη του δεν ειχα φτιαξει εγω γλυκο να τους προσφερω και το ειχα παρει ετοιμο επισσης μου ειπε οτι αυτος δεν εφαγε γλυκο γιατι τον πειραξε που ηταν ζαχαροπλαστειου!!!!!!!!!Θεε μου που εχω μπλεξει????????????

Πραγματικά φρικάρω με αυτά που διαβάζω ότι να'ναι είναι όλοι τους!!!!Η χειρότερη όλων είναι η πεθερά που πήρε και στα είπε δέν υπήρχε λόγος να σε συγχήσει στη κατάσταση που είσαι όπως και να έχουν τα πράγματα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

να μαι κι εγω!!!!!!!κατ αρχην σας ευχαριστω παρα πολυ για τα μηνυματα συμπαραστασης εκλαψα εκλαψα εκλαψα........μετα συνιδητοποιησα πως οσο ελειπα ο κυριος εφαγε κιολας εε μην κατσει και νηστικος:evil::evil::evil:εεε κι εκει ξεσπασα.........τωρα θα γελατε....με τοσο σοβαρα θεματα δεν ειχα ξεσπασει και ξεσπασα επειδη εφαγε....εεε ναι μου την εδωσε......αφου λοιπον πεταξα καποια πραγματα και του εσπασα ενα ρολοι-ξυπνητηρι(χαλασμενο ηταν ισα που το ξεσκονιζα)μετα κατι πηγε να μου πει και...............ενα χαστουκι δυο χαστουκια 3 χαστουκια 4 χαστουκια και δεν θυμαμαι ποσα ακομα γιατι μετα σταματησα να τα μετραω..............εεεε και μετα του λεω τωρα πως αισθανεσαι??????????????εγω παντως ειχα ξεθυμανει εεεε καθησαμε το συζητησαμε μου ζητησε συγνωμη ελεγε οτι αυτος φταιει και αλλα τετοια τελοσπαντων και τα ξαναβρηκαμε........ειπα ομως πως την επομενη φορα που θα καταλαβω πως μου εχει πει ψεματα χωρις να του πω τιποτα τα μαζευω και φευγω!!!!

οσο για τα πεθερικα μου καλα δεν το συζητω εξακολουθω να τους θεωρω τερατανθρωπους αλλα βρε κοριτσια στην προκειμενη περιπτωση αυτοι ειχαν δικιο κι εγω αδικο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντούλα πού είσαι; Δεν φαντάζομαι να κλαις ακόμα;

Άντε να σας πω και τα νέα μου. Πήγα στη γυναικολόγο μου που οφείλω να ομολογήσω πως ήταν πολύ καλή σήμερα. Μου είπε για άλλη μια φορά πως έχω μεγάλο μωρό και πως πρέπει να γεννήσω πριν κλείσω το μήνα. Όλη η κοιλιά ήταν μωρό είδαμε την καρδούλα που χτυπούσε και είδαμε λίγο το προσωπάκι του. Έκανε μια απόπειρα να το μετρήσει αλλά δεν είπε ότι σίγουρα 3,5 μπορεί και 3,8. Με είδε και από κάτω και μου είπε ότι είναι πολύ ψηλά. Κουνιόταν κι όλας το γλυκούλι μου και μου είπε πως είναι αναπνευστικές κινήσεις. Ραντεβού πάλι την Πέμπη και βλέπουμε...:rolleyes:

Από κάτω σε έχει ξανακοιτάξει?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

να μαι κι εγω!!!!!!!κατ αρχην σας ευχαριστω παρα πολυ για τα μηνυματα συμπαραστασης εκλαψα εκλαψα εκλαψα........μετα συνιδητοποιησα πως οσο ελειπα ο κυριος εφαγε κιολας εε μην κατσει και νηστικος:evil::evil::evil:εεε κι εκει ξεσπασα.........τωρα θα γελατε....με τοσο σοβαρα θεματα δεν ειχα ξεσπασει και ξεσπασα επειδη εφαγε....εεε ναι μου την εδωσε......αφου λοιπον πεταξα καποια πραγματα και του εσπασα ενα ρολοι-ξυπνητηρι(χαλασμενο ηταν ισα που το ξεσκονιζα)μετα κατι πηγε να μου πει και...............ενα χαστουκι δυο χαστουκια 3 χαστουκια 4 χαστουκια και δεν θυμαμαι ποσα ακομα γιατι μετα σταματησα να τα μετραω..............εεεε και μετα του λεω τωρα πως αισθανεσαι??????????????εγω παντως ειχα ξεθυμανει εεεε καθησαμε το συζητησαμε μου ζητησε συγνωμη ελεγε οτι αυτος φταιει και αλλα τετοια τελοσπαντων και τα ξαναβρηκαμε........ειπα ομως πως την επομενη φορα που θα καταλαβω πως μου εχει πει ψεματα χωρις να του πω τιποτα τα μαζευω και φευγω!!!!

οσο για τα πεθερικα μου καλα δεν το συζητω εξακολουθω να τους θεωρω τερατανθρωπους αλλα βρε κοριτσια στην προκειμενη περιπτωση αυτοι ειχαν δικιο κι εγω αδικο

επιτέλους!!!αυτό έπρεπε να κάνεις..

αλλά τώρα να ηρεμήσεις και χαίρομαι που τα βρήκατε...

αλλά θέλω να μου κάνεις μια μεγάλη χάρη....

μην ξανασχοληθείς με κανένα...από αυτους ...να αφήσεις τον άντρα σου μόνο του να χειριστεί τη κατάσταση εσύ να μην του πεις τίποτα...και να μην του ξαναπείς λόγια για αυτούς να είσαι εσύ ο άντρας σου και τα μωράκια σας..εσύ να είσαι τυπικη μαζί τους και να τους κρατήσεις όσο μπορείς έξω από τη ζωη σου...και δεν εννοώ σαν παρουσίες αυτή είναι απόφαση του άντρα σου...αλλά να μην λαμβανεις υπόψη τίποτα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καντυ μου σε πολλα συμφωνω με τα κοριτσια οτι δηλ. και ο συζυγος εχει ευθυνη αλλα και αυτοι ξαφνικα τοοοοση καλοσυνη εντυπωση μου κανει!!!

Θα σου προτεινα κατι το οποιο ειναι ριψοκινδυνο!!!! Γιατι δεν βρισκεστε ολοι μαζι γυρω απο ενα τραπεζι σε ουδετερο περιβαλλον ουτε σπιτι σου ουτε σπιτι τους και να συζητησετε ήρεμα και πολιτισμενα!!! Οχι τοσο για το τι εχει γινει αλλα για το τι θα γινει απο εδω και περα!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ααααα η πεθερα στην αρχη δεν μου ανεφερε τιποτα απλα με ρωτουσε τι κανω εγω και μου ελεγε για την κορη της...μετα μου ειπε πως μιλησαν με τον γιο της και μου εκανε εντυπωση γιατι αυτος μου ειχε πει οτι δεν μιλανε....και της λεω ααα μιλησατε σου ειπε οτι κλεισαμε ραντεβου για να κανει την εξεταση και να κανονισουμε χειρουργειο και αυτη μου λεει αφου τωρα εμεινες εγκυος τι αλλο θελεις εκει λοιπον καταλαβα οτι καποιο λακο εχει η φαβα και καθε φορα μου ελεγε εχω να σου πω κι αλλο αλλα τωρα στην κατασταση σου ας το παρει το ποταμι εεεε αυτο θα μου το ειπε ισα με 10 φορες και αφου κλεισαμε πηρα τον αντρα μου τον ψευτη και σιγα σιγα μου παρουσιαζε ενα ενα ψεμα και αφου ηρθε μου ειπε και τα υπολοιπα ενω η μανα του τον καλυψε και δεν μου ειπε ουτε οτι ειχαν ερθει ουτε τιποτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ μου σε πολλα συμφωνω με τα κοριτσια οτι δηλ. και ο συζυγος εχει ευθυνη αλλα και αυτοι ξαφνικα τοοοοση καλοσυνη εντυπωση μου κανει!!!

Θα σου προτεινα κατι το οποιο ειναι ριψοκινδυνο!!!! Γιατι δεν βρισκεστε ολοι μαζι γυρω απο ενα τραπεζι σε ουδετερο περιβαλλον ουτε σπιτι σου ουτε σπιτι τους και να συζητησετε ήρεμα και πολιτισμενα!!! Οχι τοσο για το τι εχει γινει αλλα για το τι θα γινει απο εδω και περα!!!

αααα το προτινα.....στον πεθερο του ειπα να βρεθουμε και οι 4 και να μιλησουμε να δουμε ποιος λεει ψεματα και ποιος οχι.......και μου ειπε οχι γιατι στην κατασταση που ειμαι δεν θελει να εχει τυψεις για τιποτα ενω του λεω ετσι οπως τα κανατε και εγω τα μαθαινω τοσους μηνες μετα ειναι ωραια και μου λεει οταν γεννησεις θα τα πουμε και του ειπα κι εγω οταν γεννησω θα εχω καλυτερα και πιο ενδιαφεροντα πραγματα να σχοληθω απο τα ψεματα και τις σκευοριες που κανετε πισω απο την πλατη μου....

οσο για την καλοσυνη .......καλοσυνη και πεθερικα μου ειναι παραλληλοι δρομοι δεν τεμνοντε ποτε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Από κάτω σε έχει ξανακοιτάξει?

Με τέτοιον τρόπο όχι αλλά μου το είχε πει από την προηγούμενη φορά και μάλιστα μου είπε ότι δε σε κοιτάζω σήμερα (δηλαδή την προηγούμενη Πέμπτη) γιατί δεν έχει νόημα. Παλιά δηλαδή το καλοκαιράκι με είχε δει τον τράχηλο στην καρέκλα τη γυναικολογική για να μου πει με σιγουριά ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε σεξ και μπάνια!

ααααα η πεθερα στην αρχη δεν μου ανεφερε τιποτα απλα με ρωτουσε τι κανω εγω και μου ελεγε για την κορη της...μετα μου ειπε πως μιλησαν με τον γιο της και μου εκανε εντυπωση γιατι αυτος μου ειχε πει οτι δεν μιλανε....και της λεω ααα μιλησατε σου ειπε οτι κλεισαμε ραντεβου για να κανει την εξεταση και να κανονισουμε χειρουργειο και αυτη μου λεει αφου τωρα εμεινες εγκυος τι αλλο θελεις εκει λοιπον καταλαβα οτι καποιο λακο εχει η φαβα και καθε φορα μου ελεγε εχω να σου πω κι αλλο αλλα τωρα στην κατασταση σου ας το παρει το ποταμι εεεε αυτο θα μου το ειπε ισα με 10 φορες και αφου κλεισαμε πηρα τον αντρα μου τον ψευτη και σιγα σιγα μου παρουσιαζε ενα ενα ψεμα και αφου ηρθε μου ειπε και τα υπολοιπα ενω η μανα του τον καλυψε και δεν μου ειπε ουτε οτι ειχαν ερθει ουτε τιποτα

Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι ορθώς έπραξε η πεθερά μην την κατηγορούμε και συνέχεια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αααα το προτινα.....στον πεθερο του ειπα να βρεθουμε και οι 4 και να μιλησουμε να δουμε ποιος λεει ψεματα και ποιος οχι.......και μου ειπε οχι γιατι στην κατασταση που ειμαι δεν θελει να εχει τυψεις για τιποτα ενω του λεω ετσι οπως τα κανατε και εγω τα μαθαινω τοσους μηνες μετα ειναι ωραια και μου λεει οταν γεννησεις θα τα πουμε και του ειπα κι εγω οταν γεννησω θα εχω καλυτερα και πιο ενδιαφεροντα πραγματα να σχοληθω απο τα ψεματα και τις σκευοριες που κανετε πισω απο την πλατη μου....

οσο για την καλοσυνη .......καλοσυνη και πεθερικα μου ειναι παραλληλοι δρομοι δεν τεμνοντε ποτε

Μια χαρά του τα είπες αλλά κι εκείνος εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχει. Το σίγουρο είναι ότι θα συγχυστείς.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...